Puna verzija : Najtuzniji film ikada
Kao klinac nisam verovao u to da nekoga moze rasplakati film, te sam iste smatrao za placipicke :roll: Onda se, pre jedno godinu ili dve, i meni desilo da (slagacu ako kazem da je bilo suza ili dve ;) ) me savladaju osecanja :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Naime gledao sam "Armagedon", zaista genijalan i napet film. I kada sam pomislio da ce se posada, posle svih nedaca, bezbedno vratiti na Zemlju, saznaju da neko mora ostati na Meteoru i manuelno aktivirati nuklearku :plakanje::plakanje: Bruce Willis odlucuje da izvrsi to herojsko delo, a sve to, iz NASA-inog centra posmatra njegova cerka :plakanje:
Stavio sam se na njen i polozaj Brucea i jednostavno :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Daklem, po meni, najtuzniji film svih vremena -> Armagedon
Vi?
Savannah
01.11.2006, 20:37
The Passion Of The Christ
Uf, ja sam kada su filmovi u pitanju prava plačip*č*a. Obično se zdravo rasplačem na one snimljene po istinitom događaju. Film koji me rasturi je "Mala" jer nakon kraja filma cmizdrim barem još pola sata i obavezno sam sutradan malo natečena od plakanja.
Uuu, drekalo se uz mnoge :lol: Pokusacu da se setim bar nekih:
Hair, Deer Hunter, Green Mile, 21 Grams, Million Dollar Baby, American History X, Legends of the Fall... ima ih jos sigurno, seticu se.
Ja plačem za medalju kad mi se nešto stisne i skupi u grlu na te filmove, a da to i ne mora biti drugima uopšte tužno npr. Prvo se setim onog čuvenog filma "Šampion", i aj' što sam plakala zbog filma, nego sam gledala sa tatom i to je bio prvi i poslednji put da sam ga videla da plače, pa sam plakala extra zato što je i on plakao. I danas mi je dovoljno da se setim samo onog malog plavog čupavog pa da mi se već zacakle oči.
Onda, dalje, molim da mi se ne smejete, Boško Buha. Jebote koliko sam ja plakala i zbog Čikala i kad su onu malu ošišali a na kraju, tragedija... ja mislim da sam posle odgledanog filma izgledala naduvenije i od Boška Buhe samog, onako prirodno naduvenog.
Stvarno je mnogo filmova i pretpostavljam da se neću svih odmah setiti, ali evo nekih... sam kraj Plesa sa vukovima, kad Vetar u kosi viče sa planine, onda Sibirski berberin, Hrabro srce, Grad anđela, Kuća čudnih duša, My girl, Mostovi okruga Medison... mislim da znate koja scena... inače kad god Meril Strip zaplače u nekom filmu i ja odmah za njom, po difoltu... Život je lep, Zelena milja, Million dollar baby, Vilin konjic... e tu sam na kraju htela da se onesvestim... Filadelfija, Bilo jednom u Americi, Pijanista, Once were warriors, I am Sam, Nell, Forest Gamp :plakanje: Poslednji mohikanac :plakanje: Lovac na jelene... ja mogu bre do sutra ovako...
Plačem i kada gledam crtane filmove. A još kad umeju da uklope muziku uz te scene, a najčešće me ubodu, pa rastavljam se od života :plakanje:
nattydread
01.11.2006, 23:03
moja sezona cmoljenja se otvorila sa E.T. - em, pa onda bijaše Filadelfija, pa Boys Don´t Cry, pa Million Dollar Baby, pa onaj prastari Love Story, pa Ben Hur, pa Šindlerova lista...i mogu tako do sutra
kissigirl
11.11.2006, 21:53
A još kad umeju da uklope muziku uz te scene, a najčešće me ubodu, pa rastavljam se od života :plakanje:
:uredu: to me najvise ubija :uredu: dovoljno je da krene muzika dobro ukombinovana sa scenom - ja pocnem da placem k'o kisa:plakanje:
The Passion Of The Christ
o da.... tek tu sto sam plakala... jedva sam se smirila... :( :plakanje:
nedavno sam se rasplakala na kraju filma "Click", na onoj sceni kada Adam Sandler umire... Na kisi... :plakanje:
Inquisitor
15.11.2006, 21:48
E.T.
Bio sam mali jako i bas sam bio tuzan... :)
Sjaj u travi (kraj filma),Hrabro srce,Sibirski berberin(scena kad odlazi u Sibir a drugovi ga ispracaju na stanici),Posledji mohikanac(plakala sam i uz knjigu) i Pearl Harbour... mislim da je to to...
Ne placem nesto bas uz filmove vise uz knjige:(
Charm kid
18.11.2006, 19:30
Titanic :)
8)
Mislim da sam najvise plakala kad sam gledala Nebesku udicu. Tu jos mogu da se uvrste Titanic,American History X,Zelena Milja....
I, naravno, Terminator 2.. Kada ga spuštaju u rastopljeni metal...
Sladja26
22.11.2006, 01:14
Mislim da sam najvise plakala kad sam gledala Nebesku udicu. ..
takodje!!!
a ovde u nemackoj momentalno pustaju indijske filmove, i to skoro svake nedelje. ako niste gledali, neznate sta je plakanje!! :(
ima mnogo filmova posle kojih sam plakala. nemogu ni da se setim koliko ih je...
mada se ja inace lako rasplacem, tako da se prema meni nemoze meriti dal je tuzan film ili ne! :osmeh:
da budem iskren, prvi film uz koji sam plakao je bio Terminator 2, kada se shvarcika spushta u otopljeni metal na kraju filma i John krece da place. :stid2:
izgleda da sam vas ostavio bez teksta :uzbud:
Zvonchica
07.12.2006, 23:18
Zivot je lep. Rasplacem se uvek u zadnjoj minuti filma... a ustvari je hepi end
sladoledzija
08.12.2006, 12:10
Mada sam ja cicija po tom pitanju, ne dronjam samo pustim po koju suzu ;)
Evo nekih "Million Dollar Baby", "Pearl Harbour", "underworld"
Ivana-psy
08.12.2006, 14:43
Kao sto rece Sladoledzija "Million Dollar Baby" i "Zelena milja"
rodjen_los
17.12.2006, 15:07
Evo slozicu se sa mnogima:1.Zelena Milja definitivno
2.Grad Andjela
3.Pijanista
Ples u tami, najbolji i najtuzniji koji sam ikada gledala.
blueella
21.01.2007, 20:11
E.T. kad sam bila mala http://img249.imageshack.us/img249/5388/et8sl.jpg
Imitacija života kad sam malo odrasla http://img249.imageshack.us/img249/7513/imitationoflifeposter14mp.jpg
I am Sam
The passion of Christ
Forest Gamp
Titanic
mariposa
21.01.2007, 23:07
Ne znam kako se zove film,samo znam da ga glumi Mark Hammond,izgubi cetvoro dece nakon smrti svoje zene,ta deca idu na sve strane kroz domovima,a otac ih trazi,kako je to bilo tuzno gledati,jer je istinita prica..:(
http://k-punk.abstractdynamics.org/archives/ai.jpg
gledo već 15 puta i uvek me skenja...
Takodje plakala na A.I. i na jos mnogo filmova kao sto su Igra plakanja, Tri boje plavo, Ples u tami, ...
gradandjela
12.02.2007, 11:04
Ubistvo s predumisljajem
Boja purpura i Život je lep
Zivot je lep. Rasplacem se uvek u zadnjoj minuti filma... a ustvari je hepi end
Apsolutno se slazem!+ Dan delfina
Boja purpura
strava film,i knjigu sam procitala
sokobanja
20.02.2007, 04:11
Pa, takvih filmova ima dosta,koji mogu da" povuku" malo ili malo vise zavisi
od osobe. Najnoviji TITANIK je jedan od njih, ali treba pogledati i LETNJIKOVAC,
REKU USPOMENA,ORKANSKE VISOVE i da ne nabrajam vise.Ima ih,ima!:ok:
Neuhvatljiva_
20.02.2007, 11:20
Uh...pa tu je veliki izbor...Recimo : Zelena milja, Život je lep, Hrabro srce, Stradanje Isusovo...
Da ne citiram Squaw...:(
I ima jedan film, glumi Kim Bejsindzer, radnja se odvija u Africi...prvo umire muz, na kraju sin od ujeda zmije...
E taj film mi potrosi rolnu wc papira.:( :(
I ima jedan film, glumi Kim Bejsindzer, radnja se odvija u Africi...prvo umire muz, na kraju sin od ujeda zmije...
E taj film mi potrosi rolnu wc papira.:( :(
:uredu:
I dreamed of Africa. Sa Vinsent Perezom ( :srce: )
http://www.traxzone.com/soundtracks/covers/432.jpg
yige_gui
22.02.2007, 18:21
meni pada na pamet Almodovarov film "todo sobre mi madre" :plakanje:
mozda nije najtuzniji, ali je meni jako tuzan film "E.T. vanzemaljac"
gledala sam ga pre par meseci i rasplakala se na scenu kad E.T. odlazi :(
stroga_babaroga
23.03.2007, 16:25
Legenda o jeseni, definitivno :(
Legenda o jeseni, definitivno :(
Pazi bukva je ispred tebe ! ! ! :wacko:
la femme
24.03.2007, 20:55
plakala sam uz mnoge filmove:
Drustvo mrtvih pesnika (mislim da je to prvi film uz koji sam se bas posteno isplakala), pa Osmi dan (tuzan film o momku koji boluje od Daunovog sindroma), Devojka od milion dolara, Sjaj u travi, Prohujalo sa vihorom, Zivot je lep, ... uglavnom, filmovi koji su vec navedeni!
svimigovi
25.03.2007, 01:19
Drustvo mrtvih pesnika , pa Osmi dan
potpisujem za ova dva:(
Obično me emocije ne ponesu tako lako, ali dva filma su mi izmamila po neku suzu. Ta dva filma su: Forest Gamp (skoro svaki put kada ga Dženi ostavi), i Hrabro srce (scena pri kraju filma kada ga vezanog muče, a on uzvikne "sloboda").
Takođe se slažem da muzika mnogo doprinosi opštem utisku, i da je važna isto kao i scenario.
Zivot je lep+Trumanov show i svi filmovi sa zivotinjama!!
Sjaj u travi ,film je poucan i tuzan.
октоберфест од наших
небо над берлином од страних
Mina1809
30.05.2007, 06:24
Bambi :( :( :(
Trenutno mi samo The pursuit of happyness pada na pamet, film je ceo jako tuzan :plakanje:
little fairy
03.10.2007, 08:56
Prohujalo s vihorom & Život je lijep
Sjetit ću se ja još filomva.. Ali ovaj prvi.. Predivan je! :(
Sad sam se setila filma, Boja Purpura.... :plakanje:, zaista tuzan film.
Pustila sam suzu na dosta filmova, ali neki su ipak ostavili poseban utisak. (Kako sam ovo sročila, prosto ne mogu da verujem :blink: Užas jedan.)
Društvo mrtvih pesnika (plakala sam kao kiša, mama se sve krstila i govorila mi da nisam normalna :fijufiju:), zatim Legenda o jeseni, pa Grad anđela. Nedavno sam odgledala I am Sam, i sita se isplakala. :(
Sećam se i suza na filmu o nekom bokseru (cini mi se Šampion, neko ga je već spomenuo :hmm:) i scene na kraju filma kada klinac plače. :( :( :(
ET i scena kada on treba da krene kući, oh dear :( Tada su to još uvek bile dečije suze.
Ne smem zaboraviti da spomenem i jedan film koji sam samo jednom gledala, i koji ima pomalo glup naziv Cveće na tavanu, ali smo gledajući taj film plakale i mama i komšinica i njena ćerka i brat i ja. Opštenarodno plakanje. :fijuk: (Inače priča o majci koja nakon smrti svog supruga odlazi kod svojih roditelja, decu zatvara na tavan i truje ih kako bi mogla bogato da se uda. :blink: :fijufiju:)
Ako se setim još kojeg, svratiću ponovo. ;)
Nisam do sad plakala ni zbog jednog filma ali meni je jako lep film Zivot je lep... lep je i onaj domaci Ptice koje nikad ne polete.
Uh...pa tu je veliki izbor...Recimo : Zelena milja, Život je lep, Hrabro srce, Stradanje Isusovo...
Dodala bi Forest G.,Mostovi okruga Medison,Sibirski berberin,Ubistvo sa predumišljajem...
yige_gui
25.05.2008, 00:13
Deep Blue je jedan od takvih filmova :plakanje:
Desi se i na pravoj komediji da se rasplačem...
Plakanje je počelo sa Šampionom (samo kad se setim kada onaj mali pokušava da probudi tatu... :( ), pa onda je sledio ET (e,tu sam u bioskopu pukla skroz... :( ).
Kasnije su tu bili Boja purpura, Sibirski berberin, Život je lep i mnooogi drugi... :(
A od naših filmova to je definitivno Ubistvo sa predumišljajem, Mala... :(
Najgore od svega je kada sam prvi put gledala Mi nismo anđeli u bioskopu i zaplakala na onu scenu kad Nikola pita Marinu ''Otkud ja da znam da je to dete moje?'' a ona mu zviz - šamar...i ceo bioskop se smeje a ja cmizdrim... :( I dan danas kad za neki film tvrdim da je tužan ne veruju mi, jer ko je još plakao na ovaj film (al' ne od smeha)?
Baš i nisam neko merilo za tužne filmove... :jok:
Ja često pustim suze na filmovima :(:(:(, ali evo ove sam izabrala.
1. Duh
2. Jesen u Njujorku
3. Život je lep
4. Grad Anđela
5. Hajdi
zivot je lep
deep blue
forest gump
i jedan,hm...vrlo cudan film...dan delfina!!!!
Kao klinac sam plak`o k`o kisa.
YouTube - Jedan dan Ĺľivota(Un dia da vida)-Mama Huanita,film 1950.
angel's heart
18.06.2008, 19:47
po meni najtuzniji film i film uz koji uvek placem kao kisa je "Doba Srece i Doba Tuge":(:(:(:(:(:(
Tu je i Notebook:( ....Dangerous Minds:(
ma jako sam emotivna i uz svaku malo tuzniju scenu se rasplacem... ali uz ova tri filma sam dusu ispustila...pogotovo za ovaj prvi...:hmm:
ako se setim jos neki dodacu;)
NSdjanka
18.06.2008, 20:48
Sjaj u travi... I otkinem se od plača svaki put kada ga gledam... :(
alokin74
18.06.2008, 20:52
Sjaj u travi... I otkinem se od plača svaki put kada ga gledam... :(
Čuo sam da je to najtužniji film, gledao samkako plaču školske kada su sutradan, nakon gledanja filma, u školi prepričavale isti, ali ga nikada nisam odgledao.
Jednog dana možda i ja odgledam film i :(
prewrnuta_torta
18.06.2008, 21:40
A walk to remember :(
'Love is like a wind...u can't see it, but u can feel it'
"Moja devojka" i "Patriota", to su jedini filmovi koji su me rasplakali i za mene su najtužniji filmovi ikada.
Ima naravno još tužnih priča ali ova dva su me baš ganula do suza.:(
Skoro sam gledala neku komediju'' Klik''i ne pamtim da sam uz neki film
toliko plakala.Apsurdno jeste,ali su se u filmu pošteno poigrali sa
emocijama,pa je tako kulminiralo.Nisam mogla da se zaustavim.Film je odličan i
svima bih ga preporučila.Nasmejaće vas do suza,a bogami i rasplakati.
http://images.apple.com/itunesaffiliates/US/2007/06/01/FindingNemo_300x300.jpg
Man on Fire Denzel Washington u ulozi Johna Kriesia film je odlican isto tako i tuzan na kraju.
prewrnuta_torta
16.07.2008, 20:23
Nebeska udica :(
coolgirl
16.07.2008, 21:04
Nebeska udica :(
da,jbt,stvarno je tuzan film,a i lijep..
da,tuzan mi je bio sweet september.. ali kad sam ga jos jednom odgledala,nije mi bio toliko tuzan..
yige_gui
24.07.2008, 17:25
Bambi :(
NSdjanka
25.07.2008, 11:50
" Odrastanje Gilberta Grejpa", "Blistavi um"...
Sibirski berberin (scena na stanici), Titanik (Leonardo tone...), Zelena milja, Zivot je lep,... :(
Mostovi okruga Medison :(
NSdjanka
28.07.2008, 00:43
Fani i Aleksandar... Gledala danas po ko zna koji put...
YouTube - The Color Purple - Theatrical Trailer
:(:(:(
Po Skvojkinoj preporuci u Cinema club-u, sinoc odgledah The kite runner.
Isplakala sam se bogtemazo nije mi bilo dobro. I jedva sam zaspala.
Mnogo, ali mnogo tuzan film.
The kite runner (trailer)
jesen u njujorku ,definitiwno:(
Po Skvojkinoj preporuci u Cinema club-u, sinoc odgledah The kite runner.
Isplakala sam se bogtemazo nije mi bilo dobro. I jedva sam zaspala.
Mnogo, ali mnogo tuzan film.
Jeste babs, skroz si u pravu, film je baš baš tužan, nisam mogla da dođem sebi, narednih par sati :huh:
lutalica
26.08.2008, 22:18
Orkanski visovi...uvek plačem:(
YouTube - The way we were finish
YouTube - Terms of Endearment--Death Scene
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d4/Wit%2C_2001_film.jpg
Bwe :(
love hunter
06.11.2008, 18:36
Americhki nindja (svi delovi)...tuzan je zato shto sam svatio da ja nikada necu biti nindja... :( :( :(
..."Slatki novembar"...romanticna komedija..
ali veoma tuzan kraj... :(
titanik......zasto leonardo mora na kraju da umre a ne ona.........
Lista tužnih filmova,barem što se mene tiče,malo je poduži.Jedan od filmova koji zaslužuju da udju na listu jeste ''Devojka od milion dolara'',u režiji Klinta Istvuda.Jož jedan tužnih filmova je ''Čovek bez prošlosti'' od Kaurismakija,oh a tu je i njegov film ''Boemski život''....eto,počela sam kao sa jednim,a vidim već da bih mogla napisati barem još pet naslova...
''Devojka od milion dolara'',u režiji Klinta Istvuda....
zaborawih taj....:ok:
Jesen U Njujorku:(
bas taj!!!!
Ja placem skoro na svaku tuznu scenu, pogotovo ako je muzika u pozadini neka "srceparajuca" - neki od filmova: Grad andjela (kad se ona spusta biciklom), Pijanista (kad on svira nemackom oficiru), Filadelfija (kad Tom Henks tumaci onu opersku ariju), La vita e bella (Zivot je lep) - ma ima ih mnogo... Ali najtuzniji film ikada (barem za mene) jeste The Passion of Christ (Stradanje Isusovo) - to mogu da gledam samo kad sam sama kuci, i to film na DVDu, posto moram da prekidam film vise puta kako bih smirila jecanje i obrisala suze - samo tako mogu uopste da nastavim da gledam...
robert ns
14.11.2008, 17:47
http://www.youtube.com/watch?v=1BjvIAWYfP8
Molitva za umirućeg, sa Miki Rurkijem!:molitva:
Ah,ubedačim se od toga pa posle odgledam neku komediju!:plakanje:YouTube - A PRAYER FOR THE DYINGYouTube - A PRAYER FOR THE DYING: Part 1 of X
"Panov lavirint" a.k.a. El Laberinto del fauno
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTU3ODg2NjQ5NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDEwODgzMQ@@._ V1._SX95_SY140_.jpg (http://www.imdb.com/title/tt0457430/)
Lilith_021
23.11.2008, 13:14
Mozda nije najtuzniji ali isplakah potok..:(
I Am Sam
http://images.teamsugar.com/files/users/1/13839/24_2007/I%20am%20Sam.jpg
izabelitta
24.11.2008, 13:50
Mene je onaj Veljko Bulajić istraumirao ko niko, a inače sam imala jedno mirno i veselo detinjstvo. Koliko sam se samo naplakala zbog tifusara... :blink:
Od jecanja za partizanima izdvojila bih Boška Buhu, ček... da li baš u tom filmu ubije Sirogojna onaj zalutali metak? Pa kad gine Ljubiša Samardžić, mislim da je to Kadinjača... A najteže mi je palo (to sam već nabrojala u svojim traumama iz detinjstva), kad u "Kapelskim kresovima" pogine Dimnjačar... E, ko kišna godina...
I nastavila sam da plačem i kasnije, ja realno ne mogu da nabrojim sve te filmove, a plakala sam uz skoro sve koje ste pomenuli.
Jedino nisam sigurna da li je pomenut "Najviše na svetu celom", "Babino unuče", "Misija", "Piano"... Joj, plakala sam i kad sam gledala "Duh", a i "Amadeusa" kad Mocart u onim mukama i magnovenju stvara Rekvijem...
Plačem i uz limunade, pobrojane su mnoge i "Mostovi..." i "Jesen...", nego ne znam da li je neko pomenuo "Love Story"... Ajme, dreke...:(
Posebno bih izdvojila "Betty Blue"... Utisak koji sam "povukla" iz tog filma nikad me nije napustio. Uvek me potrese ona jednostavna melodija na klaviru... Jedan od mojih omiljenih filmova, za koji sam posebno emotivno vezana...
http://bbs.chinadaily.com.cn/attachments/month_0705/Betty%20Blue_mzPwjFRf4ITx.jpg
Gospodin Ne
24.11.2008, 13:56
http://l.yimg.com/img.movies.yahoo.com/ymv/us/img/hv/photo/movie_pix/universal_pictures/changeling/changeling_galleryposter.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v488/Adelicatedisaster/movies/TheGreenMile.jpg
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.