PDA

Puna verzija : Masturbacija

SansRomantic
21.10.2006, 14:59
Inspirisana sledećim rečima Forumske Dame u Crvenom:

To kakvog muskarca imas pored sebe i koliko cesto imate odnose uoste nema veze sa masturbacijom - kad, kako i zasto. Svakoj zeni je njen muskarac najbolji na svetu, ali on nekada (iz ovde nebitnih razloga) jednostavno nije tu... I kakve bi mi zene bile da nismo samostalne???

Baš se zapitah...
Da li masturbaciju vezujete za periode samoće ili vam prija nezavisno da li ste u vezi ili ne...
Kada najviše volite da se igrate i gde :uzbud:
Da li On ili oNa moraju da budu NE-prisutni u trenutku masturbacije ili vam je zanimljivo da se cela priča dešava u četiri oka...

:cesces:

SQUAW
21.10.2006, 16:00
Da nije bilo tih divnih prstića ne bih tako dobro upoznala svoje telo i otkrila šta mu najviše prija... ( a prijaju i njegovi prstići :uzbud: )... da ne detaljišem previše kada i gde i koliko jako volim da se dodirujem, reći ću samo da mi je izuzetno zanimljivo da to radim u četiri oka a volim i da nam ti prstići tu negde blizu stoje... Prija mi nevezano da li sam u vezi ili ne, to me opušta i potpuno mi je normalno da neko istražuje svoje telo kako bi to kasnije podelio sa nekim i na taj način obogatio svoj sexualni život.

I još jedan hint. Žene će me razumeti. Živelo tuširanje! :uzbud:

Lady S
21.10.2006, 16:05

:uredu::uzbud:

Meggy
21.10.2006, 16:06
Da li masturbaciju vezujete za periode samoće ili vam prija nezavisno da li ste u vezi ili ne...

Primenjujem je nezavisno od bilo cega :osmeh:
Mis'im, imam li ja kakve utehe od toga sto sam u vezi, ako on bas onda kad treba nije tu? :fijuk:

U cetiri oka? Uuu, rekla bih da to drage nam pripadnike muskog pola zesce lozi :uzbud: Sta ja znam, licno nemam neku potrebu, ali ako znam da ce to njega dovesti do stanja akutnog ludila, onda cu to bez puno premisljanja uraditi :uredu: 8)

nattydread
21.10.2006, 18:25
jos samo da dodam...i bide...

ruzica
24.12.2006, 02:40

Mislim, sta reći... :uzbud:

Neuhvatljiva_
20.02.2007, 15:41
Da nije bilo tih divnih prstića ne bih tako dobro upoznala svoje telo i otkrila šta mu najviše prija... ( a prijaju i njegovi prstići :uzbud: )... da ne detaljišem previše kada i gde i koliko jako volim da se dodirujem, reći ću samo da mi je izuzetno zanimljivo da to radim u četiri oka a volim i da nam ti prstići tu negde blizu stoje... Prija mi nevezano da li sam u vezi ili ne, to me opušta i potpuno mi je normalno da neko istražuje svoje telo kako bi to kasnije podelio sa nekim i na taj način obogatio svoj sexualni život.

Ovo kao da sam ja napisala... Svaka reč na mestu naročito bold...:rnr:

mrvacha
20.02.2007, 16:02
Mi zene izgleda bas razmisljamo na slican, gotovo isti, nacin!

par4her
05.04.2007, 13:55
i sa partnerom i bez,razne kombinacije postoje.eh da su nam prstici jos jedne devojke:roll:

Crazy Angel
12.10.2007, 13:17

..ne vezujem masturbaciju za periode samoce :jok:..
..radila sam to kad sam bila sama, u vezi, i sada kad sam u braku..
..sama ili sa njim :beyond:..

Kada najviše volite da se igrate i gde :uzbud:

..kad napunim kadu punu vode, napravim oko sebe onu "atmosferu" tada se lepo opustim i.. :stid2:..

Da li On ili oNa moraju da budu NE-prisutni u trenutku masturbacije ili vam je zanimljivo da se cela priča dešava u četiri oka...

:cesces:

..stvarno mi je svejedno :beyond: meni uvek prijaju prstici :uzbud: bio on tu ili ne :smeh:..

..:uredu: :ok: :uzbud: :jeee:..

starsica
17.10.2007, 16:39
kad neko pomene masturbaciju, uvek se setim kad su mi govorili da od toga poludis, da na dlanovima pocinju dlake da ti rastu i da od toga ne mozes da ostanes trudna :huh:
sva sreca pa nisam slusala drage nadzak-babe ;)
nije bitno mesto, nije bitno vreme dana.. ni da li sam u vezi ili ne..
zbog tih divnih prstica sam upoznala svoje telo i otkrila sta mi najvise prija :)
ziveli prstici :jeee:

TVO.JA_
24.10.2007, 21:38
Paaa...bila na to zaboravila čitava dva dana,ali kad me već podsetište-evo idem joj malo činiti merak :hahaha:

miha
17.12.2007, 13:48
Da li je samozadovoljavanje, i kod muškaraca i kod žena, samo nužda ili i u njemu može da bude čari?

Neron
20.12.2007, 23:40
Ako neke koLEZInice nastave da stavljaju fotke kakve vec stavljaju u galerije ova tema ce biti najzanimljivija na forumu...:roll:

Da nema čari kao da bi se cimali zalud kolega....:roll:

p.s. molim koLEZInicu koja se oseti prozvanom i prepozna se,da samo nastavi tako,ali da ima u vidu i posledice,narocito za starije čike :uzbud:

biterlemon
20.12.2007, 23:47
Da li je samozadovoljavanje, i kod muškaraca i kod žena, samo nužda ili i u njemu može da bude čari?

Pa s obzirom da i u pishanju ima chari, pretpostavljam da je samozadovoljavanje mala nuzda.

A kada te protera po ovom -30 stepeni da izadjes i trazis neku (bilo ciju), samo da je dovuces u svoj krevet radi seksa, e, to je velika nuzda!
;)

dndr
15.01.2008, 15:04
sve je sranje osim pišanja.....

Neron
15.01.2008, 15:06
Najviše je čari kada me ona samozadovoljava...:roll: Imam i ja svoje fetiše...:roll:

djura5
13.02.2008, 10:19
Naravno ,to Je Uvek Dostupno U Ovom Komplikovanom Svetu.pocnes I Zavrsis Kad I Gde Hoces!!!!

nattydread
13.02.2008, 13:28
kad neko pomene masturbaciju, uvek se setim kad su mi govorili da od toga poludis, da na dlanovima pocinju dlake da ti rastu i da od toga ne mozes da ostanes trudna :huh:

a meni su govorili da ce mi se kicma osusiti i da cu da oslijepim (dobro hajde, nije da ne nosim naocale) :hahaha::hahaha::hahaha:

Angus
14.02.2008, 01:49
...osecam se kao Stevie Wonder preko koga je presao autobus...:hahaha:

Neron
14.02.2008, 03:47
Sad me neka budala natera da ga bacim u nesvest pricajuci kako ce mi biti s njom... jbg velim kad već idem pod tuš daj da ga iscimam da ne zaboravi tuzan da sluzi i za njihovo zadovoljstvo,a ne samo za uriniranje...:wacko:

...kad već ima ova tema,bar da kažem kad sam imao snošaj voleći sam sebe i Desu...:wacko:

shacky
27.02.2008, 22:14
Najlaksi nacin za 'podizanje' muskarca je leci pored njega i sama se zadovoljiti.....jednom.....za pocetak....a sta ce on onda.....neka odluci sam:uzbud:

Angus
27.02.2008, 22:17
Najlaksi nacin za 'podizanje' muskarca je leci pored njega i sama se zadovoljiti.....jednom.....za pocetak....a sta ce on onda.....neka odluci sam:uzbud:

...on ili "on"?:cesces:

shacky
27.02.2008, 23:36
...on ili "on"?:cesces:

obojica:hahaha:

lav71
28.02.2008, 09:43

...dogovoreno... :fijuk: :roll:

gorang
07.03.2008, 19:35
Nekad bolje nego sex:ok:

lav71
07.03.2008, 21:53
Nekad bolje nego sex:ok:

...misliš ruka ne dobija mecu?...:cesces:

memento
11.03.2008, 13:08
Jednom, dok sam utovao vlakom iz Pule za Beograd, u kupeu sam cuteci slusao razgovor dvojice vojnika koji su isli kucama na odsustvo. Deo tog razgovora, koji se odnosio na ovu temu, tekao je otprilike ovako:
- Jesi li cuo kako vojnici d***u?
- Ne.
- Pa, vojnik prvo sedne na ruku da mu dobro utrne, pa onda to bude `ko tudjom`!

gerbes
11.03.2008, 13:12
Jel istina da se neke vrste termita razmnožavaju masturbacijom?:smeh:

Angus
12.03.2008, 17:11
Jel istina da se neke vrste termita razmnožavaju masturbacijom?:smeh:

...zato me i zovu...atomski mrav...:hahaha:

kulturni_jelen
15.04.2008, 15:42
Masturbacija je kada uzmeš stvar u svoje ruke. Posao se najbolje svrši kada imaš potpunu kontrolu nad objektom vršenja radnje!

V1KtOr93
15.04.2008, 15:49
Vid praznjenja.

Angus
15.04.2008, 15:53
Vid praznjenja.

...sine...a ono masta,kreativnost?Nista?Samo praznjenje?:cesces:

lav71
15.04.2008, 22:30
...sine...a ono masta,kreativnost?Nista?Samo praznjenje?:cesces:

...nije hobotnica da bude kreativan... 8) :hahaha: :hahaha:

SlobodaUma
16.04.2008, 14:16
Masturbacija je dokaz da ili nemate partnerku ili je imate, ali je LOSA! :sex2:

starsica
16.04.2008, 15:15
zasto pobogu?
masturbacija je normalna i u vezi, bez obzira da li imas partnera/partnerku :roll:

bojana999
16.04.2008, 15:34

Otkud ti to????

SQUAW
16.04.2008, 21:41

Ovaaaaj... kako bih ti reklaaa... i žene masturbiraju, da :uredu:

Neron
16.04.2008, 21:50
Cesto sam shvatio da je 'rkanje bolji izbor bio nego sto sam izabrao sex...

A vidim ovo o losim partnerima//partnerkama ili nemanja istih... jbg kod mene suprotno,sto vise 'ebem ili volim partnerku to mi se vise i onanise... Nekima nikada dosta na srecu ili na zalost...

DarkRed
16.04.2008, 21:54
Ej sad... masturbacija... samozadovoljavanje... mi muški bar priznajemo da to radimo... naša partnerka se tad obično zove Desanka (aj nek neko izmisli naziv za onu drugu :zlocko: ruku)

- sad da se malo vratim na temu - da li sam to radio u prisustvu devojke-partnerke?
Pa ne bi to mogao nazvati masturbacijom, pre kao neku vrstu zagrevanja, uvoda u ono što dolazi posle. Naravno da su u većini slučajeva tu vrstu predigre (stimulacije rukom mog...) obavljale one, mnogo ređe ja...

lav71
16.04.2008, 22:11
Ej sad... masturbacija... samozadovoljavanje... mi muški bar priznajemo da to radimo... naša partnerka se tad obično zove Desanka (aj nek neko izmisli naziv za onu drugu :zlocko: ruku)

- sad da se malo vratim na temu - da li sam to radio u prisustvu devojke-partnerke?
Pa ne bi to mogao nazvati masturbacijom, pre kao neku vrstu zagrevanja, uvoda u ono što dolazi posle. Naravno da su u većini slučajeva tu vrstu predigre (stimulacije rukom mog...) obavljale one, mnogo ređe ja...

...kad si neodoljiv sa tim cvikama...8) ...mog neće nijedna da stimuliše...:jok: :roll:

kulturni_jelen
16.04.2008, 22:29
Masturbacija je kada imas odnos sa svakom zenom koju pozelis, ali virtualno!!!!:jeee:

memento
16.04.2008, 22:38
Masturbacija uma da bude jako stetna. Ako je mentalna.:uredu::smeh:

kulturni_jelen
16.04.2008, 23:09
Eh volim druzenje sa samim sobom! Masturbacija je samoljublje!:lazy:

believer
16.04.2008, 23:15
pa kad ti se osusi kicma pitacu te za zdravlje,Shure.....:smoke:

kulturni_jelen
16.04.2008, 23:20
Ma jok, meni je bobi diskonektovan od kičme. Tako se postiže živahnost!:ok:

Angus
23.04.2008, 14:56
...kad smo vec kod masturbacije ili ti drkanja...jedan savet za muskarce...kada krenete da obradjujete svoj falus...uvek lezite i okrenite se na stranu,tako da vam ruka bude ispod tela,tj.lezite na nju...tretirajte svoj organ i kada shvatite da ste pri kraju,tj.dozivljavate kulminaciju,tkzv.krecenje po sobi...vi se naglo okrenite i rukom na kojoj ste lezali,a koja je usput utrnula,brzim pokretima izdrkajte...necete verovati kakav se efekat postize...posto vam je ruka utrnula,imace te orgazam kao da vam je neko drugi izdrkao...u narodu receno...k'o tudjom...:lazy:

memento
24.04.2008, 09:29
Mislim da ulazimo u svojevrsni paradoks. Sto god je seksualna emancipacija veca, sve je vise drkadzija....:roll:

alokin74
24.04.2008, 23:31
Negde sam procitao pre neki dan da, sto ga vise "bacas u nesvest" manje rizikujes da dobijes rak prostate. Kako se secam, rekli su da je potrebno najmanje 4 puta nedeljno.
Prelazim na samoobradu.

memento
27.04.2008, 01:04
Ko bira - masturbira!:uredu::roll:

kulturni_jelen
30.04.2008, 12:08
Mastubriranje treba uvesti u školu. Zamisli, završna godina i svi mastubranti idu na mastubričku eskurziju. To je borba za siguran sex. Nema glavobolje za profesore dali će se deca pipkati međusobno. Samo svako sebe i niko ne j.....!8)

Angus
21.06.2008, 04:03
Negde sam procitao pre neki dan da, sto ga vise "bacas u nesvest" manje rizikujes da dobijes rak prostate. Kako se secam, rekli su da je potrebno najmanje 4 puta nedeljno.
Prelazim na samoobradu.

...po toj teoriji...nema shanse da me napadnu ti rakovi...:roll:

Ma.Za.
04.07.2008, 23:21
Ja nemam potrebu za masturabacijom, jer imam svog gospodina :)

Ali kada je on daleko, nekoliko meseci 'gastarbajteruje', ondak imam svoje prstice :ok:

Nole erotica
31.08.2008, 02:41
Koliko cesto ga bacate u nesvest? Ja to praktikujem svakodnevno, uglavnom po vise puta na dan. Najvise volim pred spavanje jer onda sladje zaspim :stid2: :spermic:

gvelja
31.08.2008, 10:52
I za ovo vazi 'prva ljubav zaborava nema'.

Ako imas duzi post, nije lose da se par sati pre sexa iz'rka, neces biti rz brzotrz.

Jedan drugar, odavno govorio mi kako mu tek posle treceg svrsavanja pada, prvi put, pa radi, radi onda drugi put, radi, radi treci put i tek onda pada. Ali samo kada radi rucno, u sexu kaze odma prvi put pada. Malo neobicno.

egzotic
06.09.2008, 01:10
masturbiram s wrena na wrijeme,jednostwano,kad nema pice,upalim film i kul..zasto ne?:):uredu:

Neron
06.09.2008, 15:41
U poslednje vreme kako otkrih zanimljiv link,svaki treci dan po 3 puta za veče...;)znači drkam,pa ga otkidam...:wacko:

Ovi što drkaju pre sexa:stid2:samo ojašnjavaju koliko smo različiti,koliko ko vere u sebe ima i najviše samokontrole... E svako se za 'ebača i proglašava...:dry:

Bolje i izdrkati nego 'ebati smradove,nisam Crveni Krst,mož'š i neku bolest da navučeš...:ljutko:

p.s. a nekad sam znao posle trećeg puta da odem šatro pod tuš,a nekad sam i drk'o... jednom me uhvatila devojka u takvom činu,pa su počele legende da kruže za života... izreklamirala me da nema dalje...

Playboy bunny
09.09.2008, 20:02
Ne vidim nista lose u tome , nije stetno a lepo je :ok::ok:

macak1610
09.09.2008, 21:29
nije štetno a prija

exploited
09.09.2008, 21:31
procitao sam neke sexualne fantazije pa odoh da bacim budalu u nesvest

dule_legenda
08.10.2008, 15:48
Ja prakticki ZIVIM od toga!

:bigbeer:http://www.vojvodinacafe.com/forum/images/smilies/a063.gif

Angus
08.10.2008, 16:18
...dok vi kenjate ovde,ja ga vec uveliko izdrk'o...:lazy:

zrnce
09.10.2008, 00:01
MasTurbeJshnKenBiFan....:lazy:

SQUAW
09.10.2008, 00:05
Ja nemam potrebu za masturabacijom, jer imam svog gospodina :)

Imam i ja, ali imam potrebu. To je ipak seks sa osobom koju najviše volim :narcisa:

Banchi
09.10.2008, 00:10
Prva ljubav zaborava nema xe, he, xexe:ok::plaz2:

z@dovoljna
09.10.2008, 17:25
Naravno, kad god imam potrebu, mada vise volim kad je on tu :)

Irena Bg
19.11.2008, 10:14
Svakako...ali kao sto neki rekose,lepse je mnogo kada je on tu!:)

Neron
22.11.2008, 00:34
Idealno za samoljublje,mada je kućni posao,manuelna muža krava...:siroma:
http://i238.photobucket.com/albums/ff146/reklamerko/photography15707_wideweb__470x2960.jpg