Puna verzija : Šta radite kad ste tužni...
makycica
10.10.2006, 22:22
Šta radite kad ste tužni, kad vam se plače? Šta uradite da izbegnete plakanje, kako se suočavate sa blagom depresijom? Neko jede manje, neko jede više...Kako se vi suočavate sa tim?
Povlačim se u sebe i čekam da prođe. Pokušavam od svih da sakrijem tugu. Nekad me oni koji me dobro poznaju i provale. Retko zaplačem, ali desi se. Buljim u TV. Ne tražim društvo, mada mi je obično jako potrebno. Prepuštam se stihiji. I to traje do god se razlog tuge ne otkloni, ili dok se ne saživim sa tim, ili dok mi se ne desi nešto lepo što nadjača tu tugu.
-Setam kera (:roll: , brez navodnika), u takvim, a i u situacijama kada me 'vataju zivci jer nesto mora - a nema. I setam. I ne mislim. A onda, kao i uvek resim, a znao sam. Za takve situacije znam, za "klasicna" tugovanja tipa: ostavila me, (cak ne umem ni da ih nabrojim) ne. Nisam covek koji tuguje, cesto se zbog toga neprijatno osecam..."ladan kao led, ubilo me beznadje". A ono, a opet, dobar sam co'ek :stid2:
Plakanje ne mogu da izbegnem ako sam vec toliko tuzna, to se kod mene ne moze kontrolisati.
Sta radim? Jao, ne znam, izbegavam da se s bilo kim vidim ili cujem jer me to ne prolazi tako brzo, pa da ne kvarim raspolozenje drugima. Volim da sam sama u sobi dok me ne prodje... pa ako mi se place, da placem, bez potrebe da se pred nekim suzdrzavam. I sve to iz prostog razloga sto mi treba vremena da sve to potisnem i uglavnom mi bilo cije reci utehe ne pomazu puno, koliko god da se neko trudi da me oraspolozi.
Ne izbegavam plakanje kad se desi da sam tužna. Gledam samo da to ne radim pred roditeljima ili detetom. Za njih sam "strong all the time". Retko sam tužna, i verujem da se zbog toga sve one dnevne tuge skupljaju negde u meni. E onda... kad krenu, nezaustavljive su. Niti tražim da me iko teši, niti to iko može. Otplačem svoje, prošetam, pustim muziku, ne spavam. Ali kad napokon legnem, sve prođe. Sutra je uvek novi dan. U najveće volim da sam sama tada i ako može da to niko ne zna, super. A nije me stid ni ako prsnem pred nekim.
Ovo sve, naravno, važi ako pričamo o ličnoj blagoj depresiji i tugovanju i plakanju koje ona sa sobom nosi. Inače, mogu da zaplačem na sred ulice npr. ako se neka starica ispred mene saplete ili u bilo kojoj drugoj situaciji, ali nadam se da se to ne računa ovde. Ja jesam osetljiva, ali nisam depresivna :jok:
HLEBmaster
10.10.2006, 23:19
Ne plachem, ne mogu i ne da mi se.. Neki put kad "prsnem" imam osecaj da sam na ivici, ali nikada nisam preshao preko nje... Mislim da ce se to desiti samo kao posledica kakvog nervnog sloma..
Kako tugujem? .. Teshko.. Gledam da se ne vidi, a opet kako da se ne vidi kad su svi navikli da sam bash ja taj koji uveseljava.. Ali i mi klovnovi imamo svoje momente.. mada je potrebno vishe uslova da bi do toga doshlo..
I nema tu puno "nas mushkarce je stid" vec jednostavno smo vecinom tako sazdani, dajte zenama testoteron i posle izvesnog vremena izgubice "moc" plakanja..
Kad sam tuzna :(, placem . http://www.gay.hr/web/smilies/cmizdri.gif
Kad sam nervozna http://www.gay.hr/web/smilies/flaming.gif, besna sam. :bes:
Kad sam razocarana :huh:, besna sam i placem. :bes4:+ http://www.gay.hr/web/smilies/cmizdri.gif
Kad sam depresivna, uopste ne pokazujem osecanja.
Pa ono sto je dobro je to sto sam retko tuzan, al' zato kad jesam onda sam stavrno... :(
Sta radim? :cesces: Zatvorim se u sobu, pustim neku Colinu baladu (stanica Podlugovu or Tabakera,...) i odlutam u mislima...
Gledam da ne cmrizdrim jer mi ne stoji, i ne volim sebe da gledam uplakanog ;)
Lady in red
11.10.2006, 01:35
Šta radite kad ste tužni, kad vam se plače? Šta uradite da izbegnete plakanje, kako se suočavate sa blagom depresijom?
Ne izbegavam plakanje, sednem (ustvari cesce legnem) i isplacem se :bigcry: Kada sam tuzna volim da sam sama, mrzim hiljadu pitanja "sta ti je" i pokusavanje drugih da me oraspoloze. Ne zelim da se oraspolozim!!! Ljudi koji to pokusavaju samo me iznerviraju!!! :ticesmeni:
Sta radim? Gledam TV, odpadam na netu, ceprkam po starim kutijama koje je i Bog zaboravio, citam pisma, sredjujem fijoke... Nekada se izvalim u kadu i kuliram, feniram kosu, lakiram nokte... Ali dok ne svane novi dan, ipak nista ne pomaze :jok:
makycica
11.10.2006, 15:00
Ne izbegavam plakanje, lako mogu da zaplačem (ponekad me to baš nervira što sam toliko osetljiva), može da me pogodi i najmanja sitnica...
Obično se zatvorim u sobu, pustim muziku za moju dušu i plačem plačem i plačem sve dok mi ne ponestane suza...Ponekad mi je baš potreban neko s kim bi mogla da pričam što se kaže da otvorim dušu ali baš uvek ali uvek niko ne može da mi izađe u susret to me još više pokopa, još mi je gore...Sutra dan je kao nešto bolje ali i dalje sam tužna obično me tuga i depresija drže par dana posle toga je sve ok ponovo sam vesela i nasmejana... :ok:
SansRomantic
11.10.2006, 15:01
Ćutim...
samo ćutim...
Mater Vetru
11.10.2006, 23:19
Ponekad plačem. Ponekad se zavučem u svoj kutak i tu, satima, mislim na srećne dane ( prošle i neke buduće), drage ljude i one sa kojima odavno nisam u kontaktu, analiziram situacije. Tada zaista želim da budem sama.
Kada sam jako loše volje, (što bi se moglo nazvati jednom vrstom tuge)
onda se izvalim ispred televizora stavim kera sebi na stomak (on jedva čeka da sam loše volje) češkam mu uši i objašnjavam mu kako on zapravo ima super život i da se od njega jedino očekuje da u ovakvim prilikama bude dobar kuca. Nakon razgovora oboje zaspimo.
euridika
13.10.2006, 20:47
Najčešće se zatvorim u svoju hacijendu, isključim telefon, uključim najdraže tonove da se vrte u pozadini, zapalim cigaru (jednu, drugu, petu...) i plačem, plačem, plačem. Nekada pišem nepoznatom primaocu o smislu i besmislu. Nekada zovem drage ljude upomoć (znači zajedničko ispijanje piva), zavisi jako...
Kad sam tuzan ja pjevam :mikrofon:,
jer meni je moja mati uvijek govorila:
"...Sine tebi kad je najteže ti zapjevaj... "
a boga mi kad se zapjeva onda se i popije :bigbeer:
Zavisi od uzroka trenutne tuge. Ako me je neko povrijedio, razocarao, itd. stavim rukavice i bandaze u ranac, sjedam na bajk i idem u teretanu, da se iscrpim na vreci ili odigram jak basket, ako je ekipa na igralistu. Ako me uhvati melanholija, pustim neku gotivnu muzikicu (Geri Mura, npr.) i odmaram na krevetu. :beyond:
ako sam bas u bedu placem,ako suze nece na oci onda setam bez nekog cilja i nije vazno dal je kisa ili sneg ili lepo vreme...posle prodje i opet budem kao nova no istina je da neke tuge lako ne prolazea tada...pa ne secam se :smeh:
Inquisitor
17.10.2006, 11:33
Pustam veselu muziku i aktivno se borim protiv tuge... mrzim tugu...
Master_Yoda
17.10.2006, 13:38
Pijem dok ne počnem da pijem od sreće.
nattydread
19.10.2006, 20:08
ja imam neku blesavu taktiku. raspalim jedan cd sa muzikom iz 80-tih, pa se u momentu oraspolozim, pa se trudim da se nadjem sa nekim veselim drustvom koja lupa gluposti, i sve bude dobro dok ne odem kuci, e tamo u osami doma svoga pustim koju suzicu, pomislim da je sutra ipak novi dan, dobro se naspavam i bude mi bolje...
A6quattro
28.11.2006, 12:14
Duze voznje van grada i obaveno
svratim do mora gde ponekad
provedem "vecnost."
Ivana-psy
28.11.2006, 13:01
Kad sam jako tuzna, uglavnom gledam da izadjem sa drustvom na neku dobru djusku ili svirku! A kad sam melanholicna muzika je resenje za opustanje, dobra mjuza, tipa Sting!
sladoledzija
28.11.2006, 13:44
Kad sam tužan, tugujem. Mislim dokrajčujem se tugaljivom muzikom, jer jednostavno ne mogu drugačije. Kad sam melanholičan i tada slušam laganiju muziku, neke pesme koje mi bude emocije, takođe pišem jer tada imam extra inspiraciju za to.
Eh,sta raditi kada si tuzan....,slusam neku tihu muzikicu,pokusavam prebroditi tugu,ali je isto,ali nekako vremenom prodje
Slusam muziku, odem na partiju fudbalice i tako...
"Iskoristim" emocije,koje su tada pod velikim naletom,pa naskrabam,po nesto...:blink:
Lady in red
29.11.2006, 15:16
Kad sam tužan, tugujem. Mislim dokrajčujem se tugaljivom muzikom, jer jednostavno ne mogu drugačije. Kad sam melanholičan i tada slušam laganiju muziku, neke pesme koje mi bude emocije, takođe pišem jer tada imam extra inspiraciju za to.
Upravo tako :uredu: Sve do poslednje reci me opisuje. Sta si u horoskopu :lol:
sladoledzija
29.11.2006, 15:28
Da, volimi samocu kad sam tuzan. Tad ne podnosim nikog oko sebe ne volim saučesnike.
blueella
01.12.2006, 08:04
osamim se..slušam tužnu muziku...i razmišljam..dok ne prođe...a prođe..jer mi počnu navirati pozitivna osećanja i ona preovladaju tugu...nisam davno bila tužna..do juče..ali me neko razveselio...prvo sam bila besna što mi ne da da tugujem..ali je blesavko uspeo da me nasmeje i natera da shvatim da ne vredi tugovati,već odmah uraditi nešto što će te razveseliti i odvući pažnju od razloga tugovanja...nije odmah upalilo..ali :)
Zavucem se u kucu i pocnem da pisem...
blueella
12.12.2006, 00:27
zovem medu http://img146.imageshack.us/img146/4940/1zy8.jpg u pomoć !!!! :ok:
Osamim se i prisećam se nekih lepih stvari iz prošlosti...
Ako me to nepovrati namerno se setim koliko kod nas i u svetu ima nesretnih i tužnih kojima bi i samo mali delić ovog našeg života bio PREMIJA, i odma se trgnem i odagnam CRNE MISLI.
Dobar recept, probajte.
U zavisnosti,koje je Jacine ta tuga...
Ako mogu da placem, onda se jednostavno isplacem. U protivnom se uvucem u krevet, pokrijem preko glave i pokusam da odspavam
Citam poeziju...Nadjem pesnika,koji je gore prosao od mene...
zvucnjak
19.03.2007, 06:14
visim na internetu --- :fijuk:
blueella
19.03.2007, 07:30
otputujem :uzbud: pali.. chasna rech!!! :uzbud:
Sačekam da svi zaspu pa onda uzmem da sviram gitaru...
la femme
19.03.2007, 12:42
dokosurim se nekom nekom tuznom muzikom, ako treba otplacem jednu partiju - tako izbacim tu tugu iz sebe, i krecem dalje...
odem na sport :uzbud:
plivanje,fudbal...
fiziçki se premorim pa posle toga mogu samo da se smeşkam u
prazno :smeh:
Zavisi...uglavnom me sastavi kad legnem u krevet. Zagnjurim glavu u jastuk i isplacem se. Nekad stvarno samo to pomaze.
I stvarno izbegavam da placem pred nekim, narocito pred decom.
Ali kada muz primeti na meni da sam tuzna, pa me zagrli, onako zastitnicki,
ili me stavi u krilo kao malo dete pa me miluje po kosi i samo cuti i saoseca samnom...to mi bude velika uteha.
Neuhvatljiva_
19.03.2007, 14:59
Kad sam tužna, onda postupam malo mazohistički prema sebi...po principu "klin se klinom izbija"...Radim ono što me još više rastuži...Vrtim glupe misli po glavi..slušam uvek one pesme za koje znam da ce mi izmamiti suze...Stavljam sebe u najgoru mogucu poziciju...jadnice...
I onda sebe postavim na štrik da se "osušim od suza" i nastavim dalje kao da ništa nije bilo...Show must go on...
**princess**
21.03.2007, 16:38
Zatvorim se u sobu, odvrnem muziku, zapalim cigaru....
Neuhvatljiva_
01.04.2007, 20:14
Mazim se...scucurim se kod dragog i samo cutim...:raspolozise:
DanijElla
02.04.2007, 10:14
uglavnom samujem :(
isplačem se :( ..i ćao...posle sve bude ok...:ok:
Crazy Angel
20.04.2007, 10:26
Pravim Se Da Je Sve :ok: Ali U Sebi :(
Postajem surova konkurencija najromanticnijim piscima za sva vremena.
Mana sto sebe necu da stavim na papir.
Zudim za tepanjem,mazenjem...
Surovi i sirovi terenac ima i sundjera u grudima...
onda pevam ,pevam pevam pevam, i pevam............ i onda okolina misli da sam poludio , ali ja pevam.............
sta ces ? ma daj jednu rakiju kad si vec pito !!!~~~~~~~~~******:cesces:
zdenkavuk
22.04.2007, 22:32
pustim svoju omiljenu muziku, ponekad :( , ali uglavnom ćutim
...izaberem "srceparajuci" film, kao na primer "message in the bottle" i onda se ubijem placuci - i posle toga sam OK:hmm:
pogasim sva svetla !!!
nadjem se ili zavrshim u cjosku od svoje sobe i razmishljam o proslosti,sad.,kako se gradi futur-....lepom detinjstvu,sta mi padne na pamet...kretenski nema sta .
плачем
певам
пијем црно вино
отварам прозор
Zavisi koliko sam tuzan........moze svasta da se desi....!!!
starsica
22.08.2007, 01:41
zavisi koliko sam tuzna.. ako nije jako strasno, pokusam da prebrodim to tako sto ne mislim i giljam dalje sa veselim stvarima..
ali ako mi nije do nicega.. dzaba onda sve, pustim tuznu muziku, zatvorim se na jedan, dva, par dana u sobu.. i prodje, mora jednom..
starsica
22.08.2007, 01:43
ali imam i lek..
kad god se osetim depresivno, samo mi je potrebno da se setim necega smesnog sto je neko rekao ili uradio, nekog citata iz filma.. i cim pocnem sama sa sobom da se smejem, bude umnogome bolje :)
zdenkavuk
22.08.2007, 23:46
ponekad http://img512.imageshack.us/img512/6762/44na0uj7.gif
ponekad http://img514.imageshack.us/img514/6218/djsmajliqu7.gif
Neuhvatljiva_
24.08.2007, 18:25
Scucurim se pored mog dragog...ili pričam sa njim (pošto me uvek natera)...i onda mi bude lakše...:roll:
Nista. Opada mi funkcionalnost kad sam tuzan. Sedim, i nista ne radim. Jednostavno se iskljucim.
Nista. Opada mi funkcionalnost kad sam tuzan. Sedim, i nista ne radim. Jednostavno se iskljucim.
Isti slučaj :uredu:
Ne volim da sam tužan i siguran sam da se uopšte po tome ne razlikujem od drugih ljudi. Međutim, kako postajem stariji, osećanje tuge sve češće posećuje moje misli i moje srce. Nemam neki poseban recept da prekratim ili olakšam to osećanje. Jedino, neki važan posao me za kratko odvoji od tuge, ali ipak samo privremeno. Primetio sam da moram da "odtugujem" celu poterbnu količinu, bilo pre bilio nešto kasnije. Tešim se da je i sa drugim ljudima tako...
Lezim u krevetu i razmisljam a cesto znam i plakati:(
Latim se tastature,il' olovke,i pisem, pisem, pisem,.....
Dok se "ne ubijem sasvim",a zatim pokusam da shvatim da "moze i gore"...:uredu:
Sanjalica**
02.10.2007, 09:06
Placem, placem i placem ... dok me ne zabole oci ... :(
A onda idem na spavanje ... :zzzz:
Razmišljam o lepim i prijatnim stvarima, treba dosta koncentracije, i radujem se jer posle kiše dolazi sunce!
Samo pomislim na dva crna oka koja su uvek nasmejana... :skok:
Kad sam tužan plačem od sreće...:bek:
Šalim se naravno... Kad sam tužan obično slušam tužne pesme ili nađem nekog tužnijeg , pa komuniciramo i tako se lepo i lako utešim da zapravo tugu svoju tudjom pretvorim u sopstvenu radost ili je to samo uteha,ali deluje...:wacko:
p.s. utešno je što se manje piški ukoliko više plačete...:uredu:
sonja_ns.
05.12.2007, 16:49
Samo ćutim i razmišljam o nekim drugim stvarima...
believer
05.12.2007, 19:06
pustam da me tuga poplavi...da pocnem da se gusim.....a onda ustanem,i krenem ispocetka.....
coolgirl
05.12.2007, 19:12
Slusam mjuzu :gitara:
cutim, razmisljam pa ponekad i placem :beyond:
Cutim i jedem sebe iznutra,razmisljam,bezim u neki svoj mali svet,koji je samo moj!!!
:(...padnem...:smeh:pa ustanem...
Leonard Peltier
07.12.2007, 00:49
Kod mene je ili/ili................ :roll:
1. Ćutim, trpim (ne smaram druge svojim problemima) ............. :hmm:
ili
2. Trčim, plivam, igram fudbal, glasno slušam muziku, čitam, radim do iznemoglosti...... 8)
P.S Mada je u poslednje vreme, moram da priznam, u pitanju kombinacija 1 i 2 :blink:
Odbolujem to u sebi.
A najbolje mi tuga sa suzama odlazi :(
Poslije kiše uvijek sunce dolazi....:sunce:
zdenkavuk
10.12.2007, 22:34
nekad :(
nekad pevusim tuzne pesme
Slusam tuzne pesme,retko kada zaplacem...
Autobiografska...
...uglavnom cutim...kao i sada...
believer
11.12.2007, 01:44
zajebavam okolo.......
ali mrzim kad je Angus tuzan......zamre smeh....
Ca blues
11.12.2007, 02:56
....:joint:...serunjam po ovija i onija foruma...šo pitaš...a ???????????????....:kul:
**princess**
11.12.2007, 12:39
povuchem se u svoju nedodjiju dok ne odbolujem tu odvratnu boljku... i onda se vratim bolja nego ranije. rekla bih,da je vreme da opet spakujem svoje koferche... druga zvezda desno... sve do jutra...
coolgirl
14.12.2007, 00:26
Upravo ovo sto sad radim-slusam Pepperse ili nesto tako :gitara:
slusam tuzne pesme....:placko:
chapi_unique
07.02.2008, 21:08
Kad sam tuzan legnem i pokrijem se preko glave,...i slusam neke pesme sa mirnim i opustenim tempom,...
Basshunter
01.03.2008, 20:09
Ja lepo pustim neku ziku,legnem i blenem u plafon ko debil:blink:
Pinky993
02.03.2008, 14:26
Legnem da spavam,kada ustanem mozda ce mi biti bolje...
Kada placem samo odem ispred spajza i placem.:(
coolgirl
05.03.2008, 23:44
Slusam muziku.. Uvijek :skok:
NSdjanka
06.03.2008, 22:08
Obično slušam muziku ali se trudim da nije neka koja će još više da me ubedači...
...krijem se....od drugih...i od sebe..... cutim....
believer
24.03.2008, 15:38
cutim,pusim,kroz prozor gledam u komsijske krovove...i pijem kafu...
zdenkavuk
31.05.2008, 22:41
ponekad cutim, ponekad se isplacem ...
:(Paaa....plačem,imam najgore crnjake u glavi,brrrr.....grozno:wacko:
Ali definitivno najbolji lek za depresiju je fizička aktivnost.Ako već hoćete da se otarasite neprijatnog osećaja, bacite se na neku fizikaliju kao lopatanje šljunka,peska,...ili nečeg sličnog.Ili recimo očistite kaveze vaših ugovnanih ljubimaca:zečeva,ovaca,svinja,papagaja,kamila, lemura,.....ili jednostavno idite na trčanje ili vožnju biciklom.Veoma korisno!!!:)
Begam u osamu...ako se neko blizak nadje pri ruci ondak i pustim koju suzu..:dry:
love hunter
01.06.2008, 12:04
Uzivam u neobaveznim i opushtenim temaMa...kao shto je ova.
:)
biterlemon
01.06.2008, 12:04
Jako sam retko tuzan i postoje razne velicine tuga.
Tuga koja paralise, razara licnost je jako retka i pretpostvljam da se ne odnosi pitanje za to...
A za manje tuge imam model resenja koju primenjujem:
http://www.youtube.com/watch?v=LUno0WNot5U
Prvo sam se isplakala, pa došla ovde jer vas ne znam pa ćete ćutati i nećete deliti savete ako ne tražim , a posle kad prespavam ću biti hrabrija. I opet važi: moraš, znači možeš.
Inače obično se povučem, nestanem dok ne rešim razlog muke. I zatrpam se poslom.
Pokušam da se sklonim od svih,a ako mi to ne uspe onda se posvađam sa onim ko mi je najbliži :tasma:
Apolonija
02.06.2008, 21:52
Kad sam tužna,pokušavam da budem srećna...:(
Ćutim i ćutim i ćutim i bežim od celog sveta, osamim se i čekam da me prođe, retko kad se isplačem, ponekad pokušam da 'isplivam' igrajući se sa decom.
Kažem: ''E!'', pomislim na drage ljude, i stavim tačku na tugu. :skok:
NSdjanka
04.06.2008, 16:03
Trudim se da ne potonem, a da ne bih potonula, okružim se ljudima koje volim, koji će me nasmejati, slušam muziku do daske, obično neku za "dizanje", prošetam pored Dunava i pustim da silna voda odnese sve sa sobom... Znam da ovo nije univerzalni lek za tugu ali kod mene radi... :)
Ne plačem pred detetom...
Izdvojim se, isplačem se, vratim se, pustim glasnu muziku pod uslovom da sam u stanu i djuskam sa Kikijem dok ne popadamo.
Ukoliko smo napolju, uvek pronadjem nekog klinca za trku,
te mi to dodje kao dobar izgovor za ispuštanje neartikulisanih glasova... Naravno, posle ovih ''aktivnosti'', šibam dalje... :uzbud:
Dođem ovde i super mi je....:)
slusham Billie Holiday....
kad sam tuzan? -nedam da me sawlada cudowiste bez tijela-tuga...uhwatim malo wina i muzike i ko now sam:)
CHichaGlisha
03.10.2008, 02:03
... meni su se tuga i radost toliko pomešale http://i49.photobucket.com/albums/f294/CHichaGlisha/muS/cbb78.gif da su se prosto (im bilo) - sjedinile.
"na meni" ih (osim mene) ... niko više i ne razlikuje ...
Ne dozvoljavam sebi da budem tuzan, ne secam se kad sam poslednji put to uistinu bio.... U proslosti, kad sam bio tuzhan, nisam plakao, takva sam osoba da sve cuvam u sebi, zakljuchano... ako ikad "puknem", imam osecaj da ce posledice biti strasne (srecom, verujem da su jako male sanse da se to ikad dogodi).
bellissima
03.10.2008, 12:23
Retko sam tuzna,ali kad dodje do toga,
odbolujem ih u sebi i kad u meni vode rat,
nabacim osmeh na lice,jer samo ja znam kako mi je...
Nisam još pronašao neki efikasan lek protiv tuge, mada sam se čitav život trudio i dovijao. I još nešto, kada sam tužan ne treba mi baš niko. Sam samcamt je iznesem svaki put. Bežim tada od drugih jer sam u tom periodu više nego razdražljiv.
little fairy
03.10.2008, 13:22
Pustim si svoje omiljene pjesme na mob, zatvorim oči i sanjarim..
Rohalj Baze
04.10.2008, 17:31
placem...
i ja sam od onih koji placu....tuga brze izadje kroz suze...to mi dodje kao neko ciscenje duse....:(
...u poslednje vreme nabacim lažni osmeh i pustim da me tuga jede iznutra :beyond:
believer
04.10.2008, 20:44
iznesem ja to nekako sama...dozvolim sebi da potonem,ostanem na dnu neko vreme ko potopljena barka pa se obrnem oko sebe:svet je nekako ostao isti ,dakle nema vajde od moje tuge...pa se uspravim,i nastavim da hodam....
kada sam tuzna,pustam tuzne pesme,zapalim cigaretu,isplacem se dobro:(
Lilith_021
24.11.2008, 01:47
I još nešto, kada sam tužan ne treba mi baš niko. Sam samcamt je iznesem svaki put. Bežim tada od drugih jer sam u tom periodu više nego razdražljiv.
Takodje. Reci utehe i saveti samo dolivaju ulje na vatru.
diktatorka
24.11.2008, 02:00
...u poslednje vreme nabacim lažni osmeh i pustim da me tuga jede iznutra :beyond:
...osmeh ok,al za hranu im ne dam bas nista...
...iscupam se...
Obiçno mi treba neşto da me razdrma pa odem kod zubarke ...
kuçi :fijuk:
BoginjaMarija
24.11.2008, 07:31
Ne jedem,ne spavam,nigde ne idem...ali kez je uvek tu...
sandraDj
24.11.2008, 15:28
Placem :( :( :( :(
tutifruti
24.11.2008, 15:57
Kad sam tuzna, bol bolujem nikom ne kazujem:( To su trenuci kada zelim da sam sama. Obicno izadjem u neku setnju i popricam sa samom sobom.
tutifruti
24.11.2008, 22:11
Znam da zagrljaj daje toplinu, samo sto ponekad zelim da sam sama u tim trenucima. Ni svaka tuga nije ista.;)
Zavisi od uzroka, svakako. Sada ću, recimo, zažmuriti i pokušati da zaboravim sve "ne prestaLno" "ne obične" i slične "ne opeglane" košuljice i da ih zamenim trenuTcima 8) ili ovakvim :girlpink: ochalama, jer
Naša nesposobna vrhuška treba da se postidi pred ovim suzama :uredu:
Nisam često tužan, al kad jesam najviše volem da sam sam.
little fairy
28.11.2008, 16:42
Volim zatvoriti oči i zamišljati dobra stara vremena kada nisam bila tužna..
Painkiller
28.11.2008, 16:58
Spavam ceo dan,trazim utehu u snovima...
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.