Puna verzija : Koji mail koristite?
Koji mail koristite najcesce? A koji manje koristite i zasto? Sta vam se dopada kod mail-a koji koristite?
Ja sam totalno presla na gmail jer tu imam cak 2GB prostora u 'sanducetu' tako da mailove uopste ne moram da brisem. Trenutno mi je zauzeto svega 22% od ukupnog prostora. (You are currently using 609 MB (22%) of your 2772 MB.) Tako da mogu da uzivam. :pec:
http://www.pcwelt.de/imgserver/bdb/38700/38716/168x168.jpg
Koristim hotmail u potpunosti :oki: Ima 25MB. To deluje malo al' sam do pre neki dan imao 200 i kusur mail-ova a to je tek 2% ;)
U principu koristim sve (imam naloga, ni popamtiti ih vise ne mogu :smeh: ), ali mi se najvise svidja Gmail zbog vec pomenutog poveceg prostora :lazy: zatim zbog pojedinih opcija kojih na drugim web mailovima nema ("labels" mogu biti vrlo korisne za snalazenje ;) ), moz' da vidis ko je od kontakata online (ako oni hoce da ti to vidis 8) ) i ono sto mi se najvise svidja, imas Drafts i autosaving na svakih par minuta :ok:
Primarni mi je Gmail koji koristim za gotovo sve. Mislim da je najbolji jer nema reklama, najbrzi je i daje duplo vise prostora nego yahoo. Yahoo koristim iskljucivo za spamove i registracije, POP 3 za velike fajlove, hotmail zbog messenger-a.
Ali je gmail ubedljivo najbolji!!! :D
Koristim gmail.Ubedljivo je najbolji.Pored njega koristim i yahoo.Mada me on nervira.
Gmail koristim toliko da ove druge naloge (hotmail ili yahoo) jako retko proveravam, mada mi na njih retko ko i piše više. Ja već furam nekih 60% popunjenih.
i ono sto mi se najvise svidja, imas Drafts i autosaving na svakih par minuta :ok:
:ok:
I još jedna stvar, možeš preko te strane da ćaskaš sa svojim kontaktima koji su trenutno online :)
nattydread
04.01.2007, 17:37
yahoo koristim skoro 7 godina. onda sam otvorila hotmail - bolje da nisam, nisam uopste bila zadovoljna s njim i sada prvojeram samo s vremena na vrijeme i jako ga rijetko koristim. onda me je drug ubijedio da pređem na gmail jer je bolji od yahoo-a, tako da imam otvoren nalog na gmailu, ali sam tako lijena da se prebacim na njega. sto bi rekao jedan poznati clan naseg jos poznatijeg foruma: navika je čudo.
Koristim yahoo. Mislim da je samo navika u pitanju. :)
Najcesce koristim yahoo mail. Kao sto rekose gore - stvar navike, ali koristim i institucionalni email account (samo u vezi posla). Hotmail nalog izvadih samo radi msn-a i sluzi mi za razne spam-ove. Imam jos jedan na mail.com koji sluzi iskljucivo za razno razne registracije :roll:
Prije jedno godinu dana me ubijedise da je gmail bolji od svih ostalih i ja izvadih nalog, ali ga nesto posebno ne koristim (stvar navike). Jedna stvar koja mi se malko vise svidja u yahoo mail-u je sto mogu da grupisem poruke u foldere mnogo jednostavnije nego u gmail-u. Mislim da je to uglavnom i bio razlog sto nisam presla na gmail (a nisam se nesto ni trudila :plaz2: )
Andjelika
18.04.2007, 20:16
yahoo.........najjednostavniji mi :)
gmail, mislim da je trenutno najbolji...priličan broj opcija ,skupljanje i slanje sa drugih naloga, dosta prostora :ok:
vojvodjan
19.04.2007, 04:27
Gmail,
prestao sam da brisem poruke otkad ga koristim, mnogo puta me je to postedelo muka.
Neke svoje stvari, a koje su mi potrebne po svetu sam prebacio -gore- da ih uvek imam pri ruci.
Dobar spam filter. Preusmeravanje poste.
Preko njega proveravam i ostale naloge (beotel, sezam)
Postalo je navika.
mariposa
19.04.2007, 08:58
Imam msn,yahoo,e-mail ne mogu da koristim jer nikad funkcionise,sto puta zvali kablovsku da nam opravi ali bez uspeha,radi koji dan pa opet stane..zato msn mi je najbolje,i yahoo,mada ovo poslednje retko koristim.:)
sta reci sto jos nije receno , Gmail neprekosnoven :ok:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~*****:cesces:
Pa iskreno ....ja nemam mail....:fijuk: koristim cerkin...;) .....ali naravno gmail...:ok: ..........:plaz2: :plaz2:
Savannah
04.10.2007, 06:36
gmx. samo gmx.
little fairy
04.10.2007, 06:49
Užas koliko ja mailova imam..
Prvi moj otvoreni je net.hr kojeg koristim tu i tamo ali kao da ga nemam. Tamo mi samo dolazi pošta a ja ju provjeravam te odgovaram s gmail-a. Gmail mi je najvažniji mail. Najčešće korišten i meni fenomenalan i zbog google talka :uredu:
Mail koji sam otvorila zbog nekih pogodnosti koje moja gsm mreža nudi je vip.hr. Tamo mi jedino dolaze obavijesti od igrica koje sam igrala na playaholics :roll: a i od tamo mogu svaki dan da pošaljem 15 besplatnih sms-ova.
Aha.. Imam yahoo.com jer me tamo (zbog msn-a) bio pozvao frend. Msn ne koristim ali mail mi stoji i dalje i nema neku određenu svrhu ;)
Imam službeni mail koji koristim na poslu kad ogovaram s kolegicom ovu drugu kolegicu koja cmače i pizdi :stid2: A i nekako mi je tu odmah. Mislim, ne moram ulaziti u mail da bih si poslala nešto s neta.
Što još imam? Aha, još jedan gmail i net.hr i mislim da je to to? Ne, imam i hushmail iliti kako se već zove ali kao što vidite, nikada nisam na njemu bila jer niti ne znam kako se zove :fijuk:
Gmail koristim stalno, kao i nalog kod euneta (imam 2 nemam pojma zašto)
hotmail nikako
yahoo.mail za razne registracije, ne proveravam ga skoro nikad, a kad proverim sve sam spam, neki šiptari me stalno bombarduju :fijuk:, nisam bio fin sa njima, valjda
Ko zna možda imam još neki, po starom običaju "neće da škodi"
gmail koristim najčešće, potom imam:
tri naloga na ptt.co.yu, od čega je jedan službeni ...
dva službena naloga na neobee.net-u
jedan na ADSL-u nadlanu.com
jedan ili dva na eunetu
i to bi trebalo da je to ...
Eh... Koristim GMail najvishe i imam 4 naloga kod njih, jedan ozbiljan, za raznorazne dogovore oko projekata koje radim, jedan polu-ozbiljan, koji koristim za dopisivanje sa drushtvom, mailing liste, forume, i slichno, i jedan za online igrice (ima ih nekoliko), i na taj mi stizhu uglavnom obaveshtenja za te igrice, ali i dopisivanje sa suigrachima, PBeM mailing liste, forumi vezani za te igrice i tako to... I jedan za mobilni :stid2:. GMail najvishe volem, jer ima odlichan SPAM filter, ima POP3 pristup, tako da ga koristim iz email klijenta, ne idem preko webmail... i 4GB mesta :D heee... Nije da mi treba, ali lepo je imati... Obozhavam i ostale Google servise, poput Notebook, Calendar, iGoogle i sl... (a i brat mi tamo radi josh 4 nedelje :stid2:)
Onda, imam jedan yahoo, otvoren bog te pita kad, koji proverim jednom u mesec-dva dana, chisto da kliknem na empty pored bulk i trash, i da selektujem onih 50 dodatnih spamova u inboxu, i kliknem spam...
Hotmail, nikad, ne, ne, i ne...
Imam jedan na eLiteSecurity.org, taj koristim za MSN, a i proverim ga nekad, jednom u 6 meseci... Maltene nikakav spam protection, a i limitovan je valjda na 20MB ili tako neshto...
Imao sam, ili imam, i ne email.co.yu jedan ili dva naloga, ali ubite me ako znam username i shifru...
Imam, verovatno josh uvek, 1 nalog u EUnet, jedan u PTT, 2 kod Neobee, 1 kod TeamNet (ako josh postoje), i 2 na Panline (1 vishe ne koristim, tj. vrlo je idle)... I mislim da je to - to...
Razmishljam da otvorim jedan na AOL, chosto iz radoznalosti, i da probam taj prokleti AIM...
E, da, i imam jedan sluzhbeni, za svu sluzhbenu prepisku...
EDIT:
Heh... Zaboravih i da imam par email naloga na galahad.trap17.com... Ono, kao, moglo mi se, pa sam ih pravio :) webmail + pop3, pa shta mi vishe treba :)
Gmail
Jedan ADSL nadlanu.com
Jedan Eunet
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.