PDA

Puna verzija : Šta su nam sve pojeli...

SQUAW
02.10.2006, 14:40
Poslao mi jedan član koji je i belance i žumance ovog foruma neki klip sa svinjčetom kako nekoj babi jede haljinicu, pa mi pade napamet ova tema :)

Moj Arči je bio dobra beba. Nije glodao nameštaj, patike i ostalo oštreći zubiće. Imao je nekog medveda al' nije glodao ni njega, čak je i meni bio interesantniji taj meda nego njemu. Samo ga je vukao i prenosio po kući iz ćoška u ćošak.

Ali zato mi je pojeo dva brusa i naočare za sunce. To je uspeo da dohvati kad sam ga prvih puta ostavljala samog u kući dok se nije navikao da ne može baš večeras da ide sa mnom u zezanje jer nisu puštali ljude u patikama a ne sa čupavim četvoronožnim :roll: a živeli smo tada sami... i to samo moje stvari, iako je mogao da dohvati nešto drugo, to je uvek bilo nešto moje, iz inata :osmeh:

Bez čega ste to vi ostali zbog vašeg najboljeg životinjskog prijatelja... ili nečijeg najboljeg životinjskog prijatelja? :)

Gospod
02.10.2006, 17:06
A mozda se ti sad tu malo foliras,

toboze "pojela" ti tvoja zverka grudnjak (i to komatla dva),

a ovamo si je trenirala da prenosi kondome napunjene heroinom? :fijuk:

SQUAW
02.10.2006, 17:22
Ej Gospode, dobrodošao na ovaj forum o životinjama :osmeh: ako ti je tvoja kuca nešto pojela ili neka maca pocepala haljinicu to možeš ovde da napišeš. Ako te zanima šta ja stavljam u kondome i kako ih koristim možeš mi se obratiti na pp, vrlo rado ću ti objasniti sve u vezi bruseva i kondoma :uredu:

HLEBmaster
07.10.2006, 09:25
Paaa ovaj moj je za sada pojeo delimichno nekoliko nogara od stolova i stolica, delimichno samog sebe, a po malo i moje zzivce :huh: ali nadam se da ce se vremenom smiriti ...ima tek 13 ...GODINA...

Uriel
07.10.2006, 11:43
Što se tiče jedenja brusa i naočara za sunce, savršeno saosećam sa SQUAW
Moj Macho (bullterier,9 meseci) do sada ima na savesti nekoliko tanga gaćica (naravno ne mojih:jok: ) koje sam pronašao na travnjaku, u nesvarenom ali prilično kompaktnom, valjkastom obliku. Drugog mog psa (Mađarska vižla 11 meseci) sam jednom zabrinuto posmatrao kako povraća kožnu zaštitnu rukavicu u komadu. Spisku mogu da dodam još i dva punjača za telefon, nebrojeno cipela, plišanih igračaka i jednom prilikom,novčanicu od 20 000 Ft.

Sa iskrenom zabrinutošću za Arčijev rektum, nadam se da ne koristiš onu vrstu brusa koja u sebi ima polukružne podupirače od čelične žice (i koje treba stalno čeprkati iz filtera veš mašine). Sirota životinja ne mora da bude nevina žrtva borbe žena protiv gravitacije.

Meggy
07.10.2006, 12:03
ali nadam se da ce se vremenom smiriti ...ima tek 13 ...GODINA...
Pa, dobro, to je razumljivo, pocinje da ga hvata pubertet http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a045.gif

Ono moje malo cudoviste je unistilo sve metle koje postoje u dvoristu :roll: Ponekad udje u kucu, pa naletim na nju kad udjem u spavacu sobu, ali najcesce udje samo da bi uzela neku papucu pogodnu za glodanje :roll: Dve trenerke su mi vec propisno sazvakane pri dnu nogavica, a bogami i pokidane u gornjem delu, taman na mestu gde joj zubi dodju kad skoci najvise sto moze :roll:

Progutala jos nije nista, ali mlada je, uci se :smeh:

SQUAW
09.10.2006, 08:28
Sa iskrenom zabrinutošću za Arčijev rektum, nadam se da ne koristiš onu vrstu brusa koja u sebi ima polukružne podupirače od čelične žice (i koje treba stalno čeprkati iz filtera veš mašine). Sirota životinja ne mora da bude nevina žrtva borbe žena protiv gravitacije.

Pa dobro, sad, nije ih pojeo da su nestali, niti išta povraćao, ali ih je dobro uništio... toliko da su morali odmah u kantu :beyond:

nattydread
19.10.2006, 22:49
papuce vec nekako ne racunam, sve kontam da to oni zbog vitamina...raznorazno cvijece, uopste nisu izbirljivi, snjezno bijeli ves upravo iznijet iz masine, orasi, grozdje, kruske, jabuke (tako te vockice sa kojih sezonski otpadaju plodovi), raznorazne jakne, nadje se i pokoji kisobran (tko mi je kriv kad ih sijem po dvoristu)...nek su samo meni moji kerovi zivi i zdravi i jos dugo lajali

greco
19.10.2006, 23:07
A mozda se ti sad tu malo foliras,

toboze "pojela" ti tvoja zverka grudnjak (i to komatla dva),

a ovamo si je trenirala da prenosi kondome napunjene heroinom? :fijuk:

:bajk: :bajk: :bajk:

Elem, da se vratim na temu, moja Dona za 10 godina svog zivota kod mene, nije pomjerila papucu sa mjesta, a kamoli da je nesto izgrizla ili pojela. Ponekad samo legne na daljinac, kada se ugnijezdi na trosjedu. :smeh: Divan pas! :roll:

Meggy
19.10.2006, 23:09
Jao, sad si me podsetila na to kako je ono moje cudo letos naskakalo na one nize grane na onoj jadnoj sljivi u dvoristu :smeh: Onaj najnizi pokusaj sljive joj je bio tako blizu, a tako daleko :roll: Sad je aktuelna neka zicana cetka i njoj je vrlo cesto tesko uci u trag.

goldie
19.10.2006, 23:30
Moja Azra je pojela malo komsijsko pile. :roll: Naime to sam otkrila tako sto su joj se dva perca zakacila na njusci. :hmm: Ne voli papuce i te ljudske stvari.

nattydread
05.11.2006, 21:24
prije neki dan je nasa matora ljepotica napravila rupu u zidu od šupe, otprilike velicine kao moje dvije glave. šta joj je tu bilo zanimljivo i mljac-mljac, zauvijek će ostati zagonetka, zato što ona na sva pitanja odgovara sa av, av, av, a mene na proljeće čeka malterisanje :osmeh:

Nennad
15.01.2007, 00:37
Moje drago kuche poznato pod imenom Asko mi je pojeo jednu majicu, punjach za telefon, nekoliko pari papucha,i jednu sliku na kojoj sam ja kada sam imao 4 godine:ticesmeni:

silvia
17.02.2007, 13:04
UUUUHHHHHHHH,svasta su mo pojeli,izgrizli...evo bas pre 20 minuta sam cistila ostatke od toaalet papira koji mi je mali Ninjo izgrizao,a o ovim starijima da ne pricam,tu su:cvece u dvoristu....e od toga odlepim,papuce,sinove kantice opatice i osgale zafrkancije....ma nema sta nisu probali....grrrrrrr

Neuhvatljiva_
25.02.2007, 20:07
Bez čega ste to vi ostali zbog vašeg najboljeg životinjskog prijatelja... ili nečijeg najboljeg životinjskog prijatelja? :)

Pa moj Lanselot jedino što mi je pogrickao je par pari papuča i dršku od torbe(jer mi je glumio nosača, al zubi su preovladali)...I to je bilo dok je bio mali...Sad jedino što glodje su koskice, loptice i drvo...

zdenkavuk
26.02.2007, 00:56
Pojeli bas i nisu ,al zato su izgrizli sve i svasta.
Kad su bili mali izgrizli su...
Pocev od papuca ,cipela pa sve do krparica u kuci...:pas:
O njihovim krparama necu ni da pisem , sve su ko sa ruskog fronta da su stigle.
Sad su stvari drugacije , glockaju svoje krparice ,sta im to znaci necu nikad otkriti :vidbudale: umesto da grickaju koskice...:skokskok:

blueella
04.03.2007, 11:37
moj Chipsy voli da rastrgne metlu..onu korovnjachu...to mu je poslastica...
inache pokida sve shto je plastichno..cvece i odecu ne dira..
imao je fazu kad je bio mali da mi mazne neki vesh dok ga kachim...
a najvole da naskache na tatinu hoklicu..spretno je okrene na stranu i navali na nogicu..
vidim da ju tata sada sklanja posle upotrebe...a chipsy tuzan :smeh:

silvia
07.05.2007, 23:45
Pojeli su mi cvece,evo bas danas iz 'kamenjara' koji sam prekljuce napravila:ljutko: Obojica su dobili po :lupanje: ...nemoguci su

SQUAW
13.05.2007, 13:44
Onaj rotvajler je kod keve i ćeleta pojeo kablovsku i stočić za kafu (izrezbario, pravilnije će biti) :roll:

Mare care
02.07.2007, 12:49
Prve jagode, maline, mandarine....
Daljinski upravljac...Probudili me "Partibrejkersi", a moj kuca zvace daljinski od linije :(

silvia
13.07.2007, 23:30
Krenem ja jutros u voznju biciklom, penjem se na bicikli, kad ono ....NEMA MI POLA PEDALE !!!!!! Nema mi pola rucice od kocnice :ljutko: Izjelice..Gizmo nije 100 % nego ovaj mali 8) ....ma to je pubertetlija tvrdoglava. Samo da ga navatam na delu, bice :toljaga:

silvia
20.04.2008, 21:06
Malog patuljka, koji stoji u baštici :(

JanaZr
21.04.2008, 21:09
Imam retriverku od 5 meseci. Trenutno spava sa velikim plišanim medvedom i njega uopšte ne grize - bukvalno ga koristi kao jastuk, ali je zato pre neki dan velikoj lutki (bebi, koju smo joj, takođe, dali) otkinula ruku od plastike i počela da izvlači vateno punjenje iz tela. Bože, koliko joj je to bilo slatko za žvakanje. Uplašila sam se da će se udaviti i expresno bacila lutku.

bezec
28.04.2008, 19:32
verovali ili ne,mobilni telefon!!! :uredu: ...ispao mi iz džepa pa sam ga kasnije našao u njihovim ustima u delovima... :uzbud: mnogo je,bre!

zillertal
10.05.2008, 09:59
:smeh: Nasa pokojna bretonka, zvana baba Aska, koja je pozivela preko 15 godina i bila neobicno jeshan pas, pojela je u detinjstvu celu moju crnu koznu rukavicu i - nije joj nista bilo. Ostala je ridja, bez crnih tufni, hi, hi. Sadasnja kuca Leia, setterka, oglodala je nogu od stolice u trpezariji, pojela drvenu hvataljku od ladice na sekreteru, ali takodje u mladosti dok je menjala zube. Psi posle godinu dana starosti ne diraju predmete, ako ih vaspitate.:)

Savannah
15.09.2008, 16:08
Nabrojat cu samo "uspijehe" od proslog tjedna da ne duljim previse. Dakle:
drveni rezbareni drzac za svijece, telefonski imenik (zute stranice), kuhinjsku krpu, jednu papucu i jednu sandalu (imam vec mali ormaric pun bezparnih cipela, ali nekako uvijek pogodi lijevu), ravnalo, vekericu i danasnji trofej - digitron. Izgleda joj trend ide u smijeru elektronike pa ako me odjednom nebude na forumu znate da je ovo moje tele eventualno online. Odaziva se na Gracie.

olga75
11.11.2008, 12:38
Pa najvise vole metle,pojeli su jednu veliku i jednu malu ( rascupali ih),plasticnu lopaticu,svezanj starih novina,kanister u kom sam drzala benzin od deset litara, otirac od konopca:njam:nekoliko plahti koje su ih uzasno iritirale vijorenjem na vetru( sta imaju da se suse) i par cipela koje su bile komsinicine :fijuk: