Puna verzija : Glupost dana!!!
Captain Jack
29.09.2006, 03:23
Ako ste culi neku glupost danas podelite je sa nama:ok:
Sinisa Mihajlovic
Kada je Groso dobio crveni karton,Uli Henes je dosao do nase klupe i onda je poceo da vice,da preti,da nam govori "fak of","fak of".I meni je tu pukao film,nisam mogao vise!Ja u sustini i ne volim Nemce,kad ih cujem tako da se ljute,pa pocnu da vicu na nemackom,odmah mi na pamet padne Drugi svetski rat...Zamalo da ga udavim!:smeh:
Gde se ove godine održava Cannes film festival? :roll:
Christina Aguilera
Ko uveče leže sa buljom što svrbi,
zorom se budi sa prstom što smrdi.
(stara kineska poslovica):blink:
Captain Jack
03.10.2006, 16:23
Rezultati me ne zabrinjavaju,jer smo u Evropi,a to je najvaznije!:velikapegla:
Zarko Zecevic
Captain Jack
24.10.2006, 06:34
Dule Vujosevic
"Biraj Dule,titulu prvaka drzave ili prolaz u drugi krug Evrolige",bez mnogo razmisljanja odgovorio bih,"Drazi mi je jos jedan domaci trofej":ljutko:
Captain Jack
08.12.2006, 07:04
"U svakom slucaju,mi smo dali i strategiju i ono sto je osnova za vizuelni identitet,i,naravno,ja mislim da CNN zna bolje ko smo mi nego sto mi znamo.Tako da nije problem da pripreme to sto treba".
Bojan Dimitrijevic-ministar trgovine,turizma i usluga
Tesko nama kad si nam ti ministar,bitango!!!
"U svakom slucaju,mi smo dali i strategiju i ono sto je osnova za vizuelni identitet,i,naravno,ja mislim da CNN zna bolje ko smo mi nego sto mi znamo.Tako da nije problem da pripreme to sto treba".
Bojan Dimitrijevic-ministar trgovine,turizma i usluga
Tesko nama kad si nam ti ministar,bitango!!!
-Kapetane, nemoj tako, celavi i nije tol'ko los. Izjava stoji u potpunosti, razmisli malo.
little fairy
03.09.2007, 10:29
Amerikanka Kathy Evans je doživjela opće poniženje pred prijateljima i obitelji nakon što je u njujorškom popularnom TV showu 'Tko želi biti milijunaš' oborila rekord u ljudskoj gluposti.
Kako? Majka dvoje djece, 32-godišnja Kathy, zapela je već na prvom pitanju, za 100 dolara, koje je glasilo:
Što je od sljedećeg najveće?
A. kikiriki
B. slon
C. Mjesec
D. Hej, koga ti to zoveš velikim?
Kathy je ubrzo šokirala publiku kad je priznala da je ovo prilično teško pitanje na koje ne zna odgovor! Hmm... Ops, ovo je teško, priznala je: Mislim, sigurna sam da sam već čula za neke od ovih stvari, no nemam pojma koliko su velike.
Zatim je iskoristila prvog džokera 'pola-pola' i maknuti su joj odgovori A i D, pa su joj na raspolaganju ostali slon i Mjesec. Suočena s krajnje lakim pitanjem, Kathy je i dalje ostala bez rješenja! Oh, maknuli su mi dva odgovora između kojih sam se dvoumila, izjadala se, bilo bi najbolje da iskoristim džokera 'zovi' i nazovem svoju prijateljicu za pomoć.
Nakon što su je spojili s prijateljicom, službenicom Betsy, Kathy joj je uzbuđeno rekla: Bok Betsy! Kako si? Ovdje Kathy! Ja sam na telki!, a zatim: OK, imam jedno važno pitanje: Što je od ovoga veće – slon ili Mjesec? Požuri, imamo još 15 sekundi!
Betsy joj je odmah rekla da je točan odgovor C, Mjesec, no Kathy se preostalih nekoliko sekundi s njom raspravljala oko toga u nevjerici. Nakon razgovora je izjavila da nije sigurna može li vjerovati Betsy, jer ona i nije baš najpametnija, pa će biti najbolje da iskoristi trećeg džokera – 'pitaj publiku'.
Iznenađena publika izglasala je 98 posto odgovora C (Mjesec), na što je Kathy zaključila: Vau, čini se da su svi protiv mog mišljenja. No, ponekad se jednostavno moramo voditi svojim instinktima. Zato ću reći kao konačan odgovor B, slon.
Kad su joj rekli da je točan odgovor C, Mjesec, ostala je u čudu!
(tportal)
http://img376.imageshack.us/img376/5454/989mo1.png
Dragana Marković Palma:
"Meni nije svir'o i pev'o jedino Betoven i Šopen jer sam bio mali. Ne postoji estradni umetnik, narodni ili zabavni, koji mi nije pev'o... Kad su oni bili popularni, da sam bio ovih godina, možda bi ih doveo ovde na noge da mi sviraju ili pevaju."
:wtf: :lol:
starsica
10.09.2007, 02:24
Amerikanka Kathy Evans je doživjela opće poniženje pred prijateljima i obitelji nakon što je u njujorškom popularnom TV showu 'Tko želi biti milijunaš' oborila rekord u ljudskoj gluposti.
Kako? Majka dvoje djece, 32-godišnja Kathy, zapela je već na prvom pitanju, za 100 dolara, koje je glasilo:
Što je od sljedećeg najveće?
A. kikiriki
B. slon
C. Mjesec
D. Hej, koga ti to zoveš velikim?
Kathy je ubrzo šokirala publiku kad je priznala da je ovo prilično teško pitanje na koje ne zna odgovor! Hmm... Ops, ovo je teško, priznala je: Mislim, sigurna sam da sam već čula za neke od ovih stvari, no nemam pojma koliko su velike.
Zatim je iskoristila prvog džokera 'pola-pola' i maknuti su joj odgovori A i D, pa su joj na raspolaganju ostali slon i Mjesec. Suočena s krajnje lakim pitanjem, Kathy je i dalje ostala bez rješenja! Oh, maknuli su mi dva odgovora između kojih sam se dvoumila, izjadala se, bilo bi najbolje da iskoristim džokera 'zovi' i nazovem svoju prijateljicu za pomoć.
Nakon što su je spojili s prijateljicom, službenicom Betsy, Kathy joj je uzbuđeno rekla: Bok Betsy! Kako si? Ovdje Kathy! Ja sam na telki!, a zatim: OK, imam jedno važno pitanje: Što je od ovoga veće – slon ili Mjesec? Požuri, imamo još 15 sekundi!
Betsy joj je odmah rekla da je točan odgovor C, Mjesec, no Kathy se preostalih nekoliko sekundi s njom raspravljala oko toga u nevjerici. Nakon razgovora je izjavila da nije sigurna može li vjerovati Betsy, jer ona i nije baš najpametnija, pa će biti najbolje da iskoristi trećeg džokera – 'pitaj publiku'.
Iznenađena publika izglasala je 98 posto odgovora C (Mjesec), na što je Kathy zaključila: Vau, čini se da su svi protiv mog mišljenja. No, ponekad se jednostavno moramo voditi svojim instinktima. Zato ću reći kao konačan odgovor B, slon.
Kad su joj rekli da je točan odgovor C, Mjesec, ostala je u čudu!
(tportal)
http://img376.imageshack.us/img376/5454/989mo1.png
e ovo mi je ulepsalo narednih nedelju dana :lol::lol::lol::lol:
little fairy
04.03.2008, 08:17
Zamislila sam ovu temu kao domaćinom za sve izrečene ili napravljene ljudske gluposti..http://www.youtube.com/watch?v=SpmY-gEAdLI&feature=related
http://img181.imageshack.us/img181/80/skojevskiilegalacqo8.jpg
kristina-cica
28.03.2008, 13:46
Ovo bas i nije glupost od danas ali nisam mogla a da ne ispricam.
Jedan covek je prepricavao svoju glupost za jednu emisiju.
Pre dve nedelje mi je bio 38 rodjendan. Ustao sam ujutro i krenuo u kuhinju, ocekujuci kako ce moja zena da mi se baci u zagrljaj, pozeli sretan rodjendan i pokloni nesto...Kad ona, ni dobro jutro da mi kaze.
Nista ja nisam rekao, mislim takve su zene s godinama, ali deca, pa i oni me zaboravili...
Odem takav nervozan na posao, a tamo me doceka moja sekretarica sva cvrkucuci pozeli mi dobro jutro i sretan rodjendan.
Moje raspolozenje se odmah popravi, barem ima neko ko se setio mog rodjendana...
Nakon nekoliko sati posla, dodje moja sekretarica, i predlozi da idemo negde vani na rucak, i ja pristanem, pa rodjendan mi je...
Odemo u jedan romantican restoran i uzivali smo bas u dobroj hrani, a i u picu.
Kad je trebalo da se vratimo na posao, moja sekretarica opet predlozi da se ne vracamo na posao tog dana nego da svratimo kod nje na pice.
Prihvatim ja i to, pa rodjendan mi je, a kod kuce se niko nije setio...
Kad smo stigli kod nje kuci, ja se zavalio u jednu udobnu fotelju, ona mi nasula casu vina i kaze da ode da obuce nesto komotnije...
Nije je bilo 5min. a kad je izasla....
U ruci je nosila tortu, a iza nje su isli, moja zena, deca i svi prijatelji pevajuci mi happy birthday.
A ja....
Ja sam sedio u onoj fotelji iznenadjen i - go, golcat !!
Glupost, tuga, šta li je... :huh:
Radni naslov:
nosić i poneki tik...
YouTube - club Golden Hammer - Aca Lukas
NSdjanka
26.06.2008, 17:36
http://i264.photobucket.com/albums/ii170/NSdjanka/forum/milomire.jpg
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.