Puna verzija : "O čemu razmišljaš?" - da li to pitate
jamiroyu
26.09.2006, 22:17
Da li kada vas voljeni na minut zuri u jednu tacku sledi pitanje"O cemu razmisljas?".Da li je to potpuno uobicajeno pitanje zena ili jednostavno zelite sve da znate iako pretpostavljate da na ovakva pitanja samo progundjamo i ne podnosimo ih?:cesces:
SansRomantic
27.09.2006, 09:53
Iskreno , može da zuri satima, ja ga neću pitati ništa...
Samo ću se sklupčaati kraj njega...i ćutati...
Kao što ja ne volim da me zapitkuju,
i kao što ja kada želim nešto da kažem to i jasno i glasno saopštim,
a kada ne želim, pitanja me samo izluđuju...
tako se postavljam i prema Njemu, ali i prema svim ostalim ljudima..
Lady in red
27.09.2006, 15:58
Nikada ga ne pitam o cemu razmislja, ali zato on mene pita jako cesto
Da li je to potpuno uobicajeno pitanje zena ili jednostavno zelite sve da znate iako pretpostavljate da na ovakva pitanja samo progundjamo i ne podnosimo ih?
Ni mi ne podnosimo ta pitanja :jok:
:jok: ne pitam! Kad hoće kaže sam.
makycica
27.09.2006, 16:20
Zavisi u kakvom sam ja raspolozenju...ponekad volim sve da znam...:)
Sa voljenim mi je prijatno i kada ćutim jer težim da sa voljenom osobom postignem onu bliskost da i bez reči i gestova čitam njegove misli i osećam njegove emocije. Ali, kada se ta bliskost negde počne gubiti, kada (sigurno ne minut, malo više od tog vremena) njegovo ćutanje osećam kao zid među nama, sigurno ću takvim pitanjem pokušati da razbijem taj zid. Ako vidim da se takvi trenuci sve češće ponavljaju, da je zid sve višlji i višlji bez obzira na moju napore da ga urušim, gubim želju, ne pitam ništa, i slutim kraj.
Sa pojedinim osobama imam blizak odnos tako da jednostavno mozemo da cutimo i da nam to prija ..... nekad nam je samo to i potrebno .....
Mada nekad ume da mi izleti takvo pitanje , samo sto ja kazem " dinar za misao ", da bi razbio tisinu ako mi ne prija .
Joooj, kako meni to cutanje nekad prija, pa to je strasno... pogotovo ako me glava boli :smeh:
Salim se, stvarno mi neverovatno prija kad sam nekim (to ne mora biti samo momak) da jednostavno cutimo zajedno. Nema tu prici mesta, svaki prekid tisine bi pokvario ugodjaj :uredu:
Retko kad..Tada obično pitam ''gde si?''..Ne volim pitanja te vrste, zato što mi se čini da nikada neću dobiti pravi (iskren) odgovor..Smatram da će mi to - nešto reći kada bude želeo..
Zaista je uživanje kada imaš pored sebe osobu (prijatelja, dečka..) sa kojim možeš bez ustezanja i osećaja neprijatnosti da ćutiš..
Zaista je uživanje kada imaš pored sebe osobu (prijatelja, dečka..) sa kojim možeš bez ustezanja i osećaja neprijatnosti da ćutiš..
Više nego divno :uredu: Nikada ne pitam "O čemu razmišljaš" jer nemam prava niti želim da se mešam u nečiji svet u glavi ili neku situaciju tamo koja se trenutno odvija. Isto tako, ona bliska osoba koja me oseća neće me to nikada pitati :jok: sve što treba ja ću reći ili će jednostavno znati i ako odćutim :uredu:
Koliko volim da pričam zajedno, toliko volim i da ćutim zajedno :osmeh:
Da li je to potpuno uobicajeno pitanje zena
Verovatno onih koje su previše radoznale ili nisu sigurne u svoje ljubavi ili šta god... da se slučajno ne mota tu neka druga...
Mind_reset
18.11.2006, 19:51
Volim da cutim sa voljenom osobom, sklupcamo se jedno pored drugog i uzivamo.
Ali, kada sam ja raspolozen za pricicu, a recimo vozimo se kolima, ili sedimo negde, a moj :andja: onako zagledana u daljinu, sa karaktertisticnim izrazom lica i posebnim radom usana ;) zamisljena , gotovo obavezno je sledilo "Penny for Your Thoughts", koje nekad i upali. Doduse poucen iskustvom, ovo radim sve manje, samo u nekim situacijama kada sam 100% siguran da ce naici na pozitivnu reakciju, jer ipak one retko podnose takva pitanja.
Ivana-psy
18.11.2006, 20:25
Postavim to pitanje, ali ne previse cesto! U poslednje vreme, pustim da on sam kaze ako misli da mu ja mogu pomoci ili ako zeli da to podeli samnom! Tako je najbolje, jer toliko se znamo da nema potrebe izvlaciti misli na silu!
On mene pita samo ako vidi da sam tizna ili ne raspolozena ali i onda to uradi na lepsi, "upakovan" nacin, i uglavnom naidje na pozitivnu reakciju! :)
sladoledzija
10.12.2006, 22:22
Pitam ponekad, ali više da bih razbio tišinu, čak ne očekujem ni da dobijem odgovor. Mada mnogo češće volim da je posmatram tako zamišljenu. Ili jednostavno uživamo u tišini. A ponekad imam i običaj kad primetim da je zagledana u jednu tačku nesvesno i ja da tragam za tom tačkom i koju ona gleda, freak znam.
blueella
12.12.2006, 00:09
Ponekad nam je potrebna tišina, volimo je i ne prekidamo bilo kakvim pitanjima, sem ako na licu drugoga prepoznamo neku brigu, ako je samo potreba za ćutanjem...priuštimo si ga.
Iskreno, nisam primetila da on ima te faze. :jok: Kod njega u glavi je sve unapred savršeno složeno (možda pada u razmišljanje pred spavanje ;) ), tako da nema mesta "slaganju misli" kada je u mom prisustvu. Ako ćutimo, ćutimo zajedno... Ako ja ćutim, nemam ništa protiv da me pita o čemu razmišljam, ali odgovor neće dobiti, jer najčešće ćutim bez ikakvog razloga. Evo, upravo pokušavam da se setim da li ja njega ikada ispitujem o čemu razmišlja (ja ispitujem neke druge stvari :astasad:) i ne mogu da se setim. Čak i ako radim to, verovatno to radim reda radi, sigurno ne očekujem da dobijem neki konkretan odgovor. :osmeh:
PropelerZviz
26.01.2007, 19:20
Ne volim, ne volim, ne volim, kad to neko pita! Ne mozes pricati ceo dan, ako si pored nekog. Niti mozes dobiti 100% paznje!
Pa covek se zamisli, blene, razmislia, ne razmislja, masta, a najcesce mu prodje 1000 misli kroz glavu... i sad sta znaci konkretno pitanje, sta mislis?
I kad mislis, ne mislis naglas, to zvuci zbunjujuce....
Oce to devojke nekad, kad im zablistaju oci, pa kad dragi zacuti, a one misle da mu mozda nije dobro.
To pitanje se moze preformulisati kao: "i ja sam tu, i dosadno mi je":smeh:
DanijElla
07.03.2007, 23:09
Nekada je ćutanje zlato :) , a i prija ta tišina...
Ja nemam baš naviku da pitam nekog o čemu razmišlja, a isto tako nisam baš oduševljena kada mi neko postavi to pitanje, jer uglavnom dobije odgovor: ''ne razmišljam o ničemu'', jer u većini slučajeva i jeste tako. Što znači, ako se zamislim, zar moram uvek misliti na nekog, ili o nečem. Zar ne?
A nekada mi proleti sve i svašta kroz glavu, pa ne znam ni sama šta bih odgovorila...:roll:
Crazy Angel
17.10.2007, 04:58
..naprosto mrzim to pitanje :grr:..
..ne volim da me se pita a ni ja ne volim da ispitujem..
..sta god da je :roll: reci ce mi sam ili cu ja reci njemu..
..btw :fijuk:..
..ja sam uvek u nekom svom svetu i naprosto volim da mastam o svemu i svacemu..
..moje misli su samo moje i nedam ih nikome..
..znam kako je i zbog toga postujem tudje misli..
..:beyond:..
biterlemon
17.10.2007, 07:13
Nikada ne pitam, pa svako razmislja, a uvek nalazim partnera koja razmislja... :smeh:
Ali su zene toliko ljupke kada razmisljalju, samo joj kazem macooo, tako si slatka i sledi :kiss:, pa nek nastavi da resava svoj problem, ako se seti, gde je stala! :hahaha:
Retko pitam takve stvri...osim kada osetim da bi trebalo....lakse je reci kada neko pita, nego poceti sam..... :)
To se retko desava....
NSdjanka
12.03.2008, 21:57
Svakom od nas treba barem minimum prostora za svoju privatnost... Ako ono o čemu razmišlja želi da podeli sa mnom on će to i uraditi, ali da ga opsedam pitanjima tog tipa... No way... Uostalom, to ni ja ne bih želela da on meni radi...:jok:
Obicno pitam Da li te nesto muci? kad ga vidim zamisljenog a onda vidim da li je u svom svetu ili mu trebam...:)
kristina-cica
13.03.2008, 01:25
Ja ne pitam nikad, ali on zna mene ponekad...
Ne pita on nikad bas o cemu razmisljam, on to fino diplomatski kaze :
"Eee, da mi je znati kud si sad odlutala". I ja lepo odgovorim:
"Eee"...:fijuk:
starsica
13.03.2008, 03:41
"Eee, da mi je znati kud si sad odlutala"
tako ga i ja upakujem.. ali je fazon sto ja to imam obicaj cesto da radim, smorim samu sebe tako.. :stid2:
makica @-,-'-
14.03.2008, 15:28
da, jer on uvek cuti, pa cesto moram da mu izvlacim kljestima reci iz usta:uredu:
BLue stAR
18.03.2008, 01:06
Naravno.
da, jer on uvek cuti, pa cesto moram da mu izvlacim kljestima reci iz usta:uredu:
Isti slucaj i kod mene....:nempojma:
bubasvaba
23.03.2008, 12:50
ne pitam, jer ne volim kad on mene to pita:ljutko:
kazem kad prodje, kad resim to u svojoj glavi... a kazem i kad ne resim :)
ne pitam, jer ne volim kad on mene to pita:ljutko:
kazem kad prodje, kad resim to u svojoj glavi... a kazem i kad ne resim :)
u pravu si ... kad prodje to s glavom sve je posle lakše ;)
Pitam ponekad...kad mi se učini da bih trebala...
Svako ima pravo na tišinu i na taj daleki zamišljeni pogled...
Nekako mi se čini da mi žene više imamo tu želju da saznamo svaku misao dragog nam bića...muškarci vole da ćute u nekim momentima...a nama je baš tada do nekog razgovora...ni ja ne volim kad me neko to pita...ima stvari koje jednostavno treba da se oćute...ionako kad tad će nam biti rečene...nekad pogledom,nekad osmijehom,samo treba ukapirati....:kuler::)
Uglavnom ne pitam.Jedino kada bas vidim da zeli da prica o necemu a ne zna kako da zapocne temu.Pa cak ni onda ne budem bas toliko direktan.
Monaliza
28.03.2008, 21:12
Pitam kada mi se cini da nesto nije u redu,ali to je retko...
Ne,nikada.Neka kaze ako hoce.
:jok:...nikada,uglavnom mene to pitaju :roll:
...a i nemam potrebu da pitam,samo pogledam..to je dovoljno :zlocko:
lutalica
18.08.2008, 20:13
Da,ali odmah se pokajem.Meni smeta,kada me neko to pita,jer uvek razmišljam o nečem što želim da zadržim za sebe.:dry:
Ne pitam :uredu: Nikad 8)
Sama mogu da ocenim....
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.