Puna verzija : Izgubljene ljubavi
kissigirl
23.09.2006, 19:14
Koliko jako vas pogadja raskid? Kako se borite sa tim emocijama? Da li se uvucete u krevet, pokrijete preko glave i patite, ili se ponasate kao da vas nije briga, da vas ne dotice ono sto se desilo?
http://petersteinberger.com/uploads/RTEmagicC_Liebeist12.jpg.jpg
Ljubav je razlog zasto smo na zemlji
U krevetu potajno patim. Patila sam samo za jednim.:)
A ovi ostali me nisu doticali. :plaz2:
Pa, ovaj, kako mi muskarci po nekom ne pisanom pravilu ne treba da :plakanje: zbog zemski, nikada to nisam ni cinio.
Ipak, i mi smo ljudi tako da me svaki raskid pogodi ( i to ljudski ) sto je i normalno, ne :beyond:
http://www.valentine.gr/images/you-breake.jpg
Lady in red
23.09.2006, 22:51
Nije bitno da li sam u vezi tri dana ili tri godine raskid me pogodi. Naravno ne uvek na isti nacin, i nije emocija tuge uvek isto snazna i dugotrajana. Nekoliko puta mi se desilo da sam dan raskida budem tuzna a sutradan sam k'o nova. Naravno, neke tuge su mnogo duze trajale. Ne znam.... takva sam. Moram odbolovati pa makar i samo jedno vece :beyond:
Pogađa me, i to dosta. I nisam sigurna da li bol zbog gubitka vremenom prolazi ili tek ja naučim da živim sa njim.
SansRomantic
25.09.2006, 16:19
Mene pogađa sve ono pre formalnog raskida..
Ono kada gledaš kako sve puca,
kako se ruši kula od karata
u koju si ulagao toliko emocija, vremena, strpljenja..
ma u koju sam ulagala samu sebe..
A kada već dođe do formalnog raskida...
tada sam načisto sa sobom..tada sam već odlučila da idem dalje..
I ne vidi se na meni ništa
niti bilo ko može da pretpostavi da je do raskida uopšte i došlo...
A kada već dođe do formalnog raskida...
tada sam načisto sa sobom..tada sam već odlučila da idem dalje..
I ne vidi se na meni ništa
niti bilo ko može da pretpostavi da je do raskida uopšte i došlo...
Potpuno se slažem :ok:
**princess**
15.09.2007, 19:30
hm... sve raskide sam podnosila mirno, jer sam znala da je to ono najbolje... jer je to ustvari bilo ono shto sam zelela...
osim jednog... koji ni posle tri godine ne mogu da potpuno prebolim... jer sam samo tad volela...
http://img.freecodesource.com/gallery/images/banners/prod_965_38523.jpg
mirkomi817
23.09.2007, 17:08
Mene to mnogo pogadja, kad znam da sam sve omogucio u toj vezi. Kada raskinem vezu, onda se osecam nekako prevarenim. Povucem se, slusam tuzne pesme i tako to. Bolno i tuzno.
Pogadjaju me raskidi.....Svaki na svoj nacin i svaki sam drugacije prezivela, prebolela....
Posle nekih mi je trebalo jako dugo da krenem, prevazidjem sve.....A ponekda bih odmah sutradan ustala nasmejana, sa sigurnim korakom i zeljom za novom ljubavlju.....
Ne znam da li sam baš najbolje shvatio temu, jer po meni, nekako, termin izgubljeno ipak u sebi i sadrži mogućnost da se možda to što je jednom izgubljeno bar ponekada i pronađe...
Izgubiti takođe u sebi sadrži kvalitet vlasništva (posedovanja) što je već samo po sebi dovoljno da se čovek oseća neprijatno kada ostane bez nečega svoga. Onda nije teško zaključiti da kada je u pitanju gubljenja tako dragocene, da kažem uslovno, stvari kao što je ljubav, to može, a što se često događa, izazvati u dužem periodu tugu, žalost i razočarenje kod osobe koja ju je izgubila...
Ali, ako je nešto izgubljeno, opet ostavlja mogućnost (jako malu, ali ipak izvesnu) da se to, kao što sam već rekao, i pronađe. Sada se ja pitam, da li u ovoj konkretnoj supoziciji treba tražiti izgubljenu ljubav (kako bi se ponovo pronašla) oličenu, naravno u istoj osobi (što se nekako podrazumeva), ili, pak, tražiti odnosno otvoriti se prema novoj osobi za ponovnim sticanjem vlasništva nad dragocenim fenomenom koji se zove - ljubav?
Jbt, baš sam mu ga dao....
...nije ništa izgubljeno,ako ja to ne želim...
..kako preživljavam...sa osmehom...:)
starsica
24.03.2008, 03:37
bolje biti sam nego s bilo kim.. ;)
tesko je kad nekoga treba da ostavis.. ali je mnogo teze koprcati se i muciti u vezi bez izgleda na bolje..
meni on sad mnogo nedostaje.. ali znam da je bolje ovako i da treba da giljam napred..
Monaliza
28.03.2008, 21:11
Na svu srecu uvek sam ja bila ta koja je ostavljala,kada sam videla da nije to to isla sam dalje,bolje je tako nego biti sa nekim ko ti u potpunosti ne odgovara...
Sve dok se jedna od osoba,
koja je u vezi ( u ovom slučaju - ja ) ,
bukvalno '' muči '' da ista opstane,
zbog navike, određenog vremenskog perioda
koji smo proveli zajedno,
ili nekog drugog razloga - to je zaista veliko opterećenje...
To mi se desilo jednom u životu... :roll:
Kada se dogodi dan '' D '', otvore se karte,
sa ili bez mnogo objašnjavanja,
osećam kao da sam sa sebe skinula ogroman teret,
koliko god mi ta osoba,
ili '' izgubljena ljubav '' nedostajala
- mnogo mi je lakše,
jer znam da nema nazad...
već samo napred - sa jednim iskustvom više... :uredu:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.