PDA

Puna verzija : Pretplaćena tema

Bacvanin
21.09.2006, 14:02
Zašto mi se poneka tema pojavi u profilu kao pretplaćena tema?
Čitao sam uputstvo, ali nije mi baš najjasnije! :)
Pojavi se sama i sama nestane!

Necromancer
21.09.2006, 14:16
"Pretplaćene teme" su one teme za koje si zainteresovan. Znači, kao kada se pretplatiš na neki časopis i svakog meseca ti poštar donosi na kućnu adresu primerak. Tako i ovde, pretplatiš se na temu i ako ima novih odgovora, na mail koji si uneo prilikom registracije ti stigne obaveštenje.

Na temu se pretplatiš tako što odabereš opciju "Pretplati se na temu" koja se nalazi u alatima vezanim za temu. Prekidanje pretplate se vrši u korisničkom panelu u sekciji za podešavanje pretplata.

E sad konačno stižemo do tvog pitanja - jedini način da ti se tema pojavi kao pretplaćena je da je ti označiš da bude pretplaćena. Da li si to uradio slučajno ili namerno, zaista ne znam, ali to je jedini način. Isto tako i za odjavljivanje. S obzirom da si prvi koji je prijavio ovaj problem, mislim da je do tebe. Neću da kažem 100%, ali da nešto ne radi kako treba i drugim članovima bi se to dešavalo.

nattydread
21.09.2006, 14:31
Pojavi se sama i sama nestane!

e vidis, to se i meni desava, a nisam se nikad pretplacivala ni na jednu temu. nekad ih bude samo jedna, nekad vise. mada, meni u principu to ne smeta, niti sam obracala previse paznje na to.

SQUAW
21.09.2006, 14:34
Isti slučaj kao kod Nate i Bačvanina. I to odavno, ali nisam prijavljivala na forumu, jerbo mi to ne predstavlja toliki problem... za razliku od onih tastera "prosledi" i "odgovori" :roll:

nattydread
21.09.2006, 14:36
ja sam to skontala otprilike ovako. ako na nekom forumu ostavim vise poruka uzastopno, primjera igara bez granica, onda mi se kao po nekom automatizmu te teme prikazuju kao pretplacene (sherlock or what!!!):uzbud: :uzbud: :uzbud:

Necromancer
21.09.2006, 14:49
E sada sam -> :wacko:

Na temu se možeš pretplatiti prilikom odgovora na istu i kasnije preko alata vezanih za temu. To su dakle načini. Znači, nema veze sa aktivnošću na temi. E sad, da li klikćete dok čekate da se otvori stranica ili dok se ne pošalje odgovor, pa slučajno kliknete i tu - ne znam. Meni se to nikad nije desilo. :hmm: Ja drugo objašnjenje nemam. Ali, ako vam to predstavlja problem, isključićemo tu opciju. :)

za razliku od onih tastera "prosledi" i "odgovori"

Šta sa njima?

SQUAW
21.09.2006, 14:51
Ništa. Volela bih da mogu da zamene mesto :roll: al' mi je već neko rekao "Navika je čudo" :fijuk:

Necromancer
21.09.2006, 14:56
Raspored tastera se neće menjati.

nattydread
21.09.2006, 14:59
ma zaboravi da sam bilo sta rekla...samo sam primjetila, meni to ne smeta (ali stvarno nisam kliktala - naime nisam ni skontala za tu opciju, dok je ti nisi spomenuo). cooliraj i uzivaj...

Necromancer
21.09.2006, 15:04
Ja uvek opušten. :) I spreman da pomognem, ako znam rešenje. :)

Lady in red
21.09.2006, 16:12
I meni se pojavljuju pretplacene teme bez ikakvog razloga, ali ja ih ignorisem :smoke:

Bacvanin
21.09.2006, 21:30
Prvi put kada sam primetio mislio sam da je neka greška, ali kada se pojavilo i drugi put malo me je zainteresovalo. Evo, jutros sam imao neku temu (zaboravio sam koju) u pretplaćenim, a sada je nema!

Toliko; ni meni ne smeta, pogotovo kada vidim da nisam jedini! :)

vlado
31.12.2006, 16:26
E sad sam ja -> :wacko: :hahaha::hahaha::hahaha:

Jutros, kad' sam se ulogovao na MSN i video 20 mailova -> :wacko: :wacko: :blink:

Onda dodjoh ovdi i videh da sam pretplacen na temu "Squaw" kao i na jos neke teme za koje nisam nisam zeleo pretplatu ( stavljam ruku u vatru ako jesam :fijuk: ) . Mislim volem ja indijanku ( :kiss: ) al' bas da se pretplacujem na njenu temu...:roll:

U sustini, ne smeta mi to, samo nesto se cudno desava ovdi :hmm: :hmm: :lol: