Puna verzija : Big brother Vojvodinacafe foruma
Da možete da sakupite 12 likova koje bi stavili u neku kuću na 100 dana, a da su naši članovi, koji bi to nickovi bili i zašto baš oni? :uzbud:
Necromancer
20.09.2006, 18:58
LadyS, SQUAW, Meggy, SansRomantic, Lady in red, nattydread, Sonja, goldie, Mish, Najgora, yige-gui i moja malenkost! 8)
A što te članove? Pa 11 žena i ja! :uzbud: :smoke: :zagrljaj: :lazy: :party:
Pa zaboravih da napomenem da bi trebalo biti 6 muških i 6 ženskih, al' aj' može i kako ko hoće :roll:
nattydread
20.09.2006, 19:24
maqa (cirkanje do ludila):bigbeer: , squaw & lebac (cerekanje do ludila):smeh: , goga (zenska solidarnost do ludila):ok: , swba (ne znam zasto, ali imam utisak da bi se kartali do besvjesti):fijuk: , meggy (inspiracija za sve i svasta do ludila):uredu: , yige_gui (osnovnjak do nebesa);) , sonja (besprekorno cisto kupatilo):osmeh: , ladys (kulinarske zavrzlame):njam: , valter (zbog maslinka, a i svi bi dobili kintu)8) , gogothegreat (sitne opravke i filozofiranja):zakletva: i moja malenkost da vas zabavlja sa karaokama:jeee: . naravno, vlado upada kao no13, da prekratimo vrijeme kaladontom i gledanjem u zvijezde :uzbud: .
nattydread
20.09.2006, 19:25
Pa zaboravih da napomenem da bi trebalo biti 6 muških i 6 ženskih, al' aj' može i kako ko hoće :roll:
e jbg, ja svoju listu ne mjenjam :uzbud: :uzbud: :uzbud:
yige_gui
21.09.2006, 01:00
paaa 'vako... neeee znammmm.. mislimmmmm... ovaaaaaaj... mozzzdaaaa... teshkaaa odlukaaa :fijuk: velikaaaa konkurencijaaa :fijuk:
ma hau jes nou... kako ne bi znalaa :uzbud:
JA :uzbud: i Seja :skok: i Swba :osmeh: 'Lebac i Keptn :plaz2: Irki (a proshvercali bi i onog kafendziju :lol:) 8) i ona dva zecova :ok: ribenzzi breee :uredu: i ono zmaaaaajche :skok: i natty :) i onaj valter volf :uredu: i onaj partibrejker aka gogo :osmeh: i onaj junior .. :uredu: i da ne zaboravim Ona Koje Nema Vec Dugo aka Ona Koja Ima Revolver .. 8)
ma mogu ja vise od 12 breee :uzbud: proshvercali bi ih svih :uredu: :uzbud:
a imam filing da sam nekog zeshce zaboravila :misli:
Lady in red
21.09.2006, 01:50
Pa ovako: Muckota, Kunic, Hleb, Mind_reset, SQUAW, Ivana-psy, Bishop, Vlado, Meggy, game_enginer i nemc
Meggy, SQUAW, natty, yige_gui, maqa, SansRomantic (zenska postava, ) naravno Lady S, irnik
bez 'leba i swbulenceta nista, Necromancer, Bishop, gogothe..tata;) , Kunic, vlado, Mind_reset
Znam da nas ima malko vise..:hmm: Nece da boli glava.. Smatram da obrazlozenje nije potrebno..:uzbud: :smeh: :smeh:
Ivana-psy
21.09.2006, 14:50
Zenska postava: Goga,:ok: Natty,;) Najgora,:too: Lady in red,:kafa: :ortak: :kiss: :pijani: LadyS (musterija za avon :smoke: ), Kissi:ortak: i ja (ako mogu :stid2: )
Muska ekipa: Mind_reset,:pivo: :ortak: Srba,:zagrljaj: ;) Bishop,:too: Vlado:too: :plaz2: :ok: , Greco:mahanje: :oki: :zagrljaj: , Hleb :pivo: :too:
Lady in red
21.09.2006, 16:20
A da, obrazlozenje...
Pa ovako:
Muckota i Kunic da se sigramo loruma
Hleb da nas zasmejava i pametno zbori
Mind_reset :srce::zagrljaj:
SQUAW i Meggy jer su cool :ok:
Ivana-psy - pa bez nje ne bih mogla da izdrzim sto dana bez kompa i tv-a :beyond: Ustvari, ne bih mogla ni bilo kakvih 10 dana :jok:
Bishop zato sto je moj novi drugar :uredu: :ok: :ortak:
Vlado zato sto je mnogo sladak, a i da nam unese malo tinejdzerske dinamike :uzbud:
game_enginer i nemc zato sto ih mlogo volem :stid2: :uredu:
Jao, ljudi, pa svi biste mene stavili :uzbud::uzbud::uzbud::uzbud::uzbud::uzbud:
:kiss: :kiss: :love4:
Elem moja postava: ( bice vise zemski, da bi mi muski imali svoj harem :fijuk::stid2::astasad: )
Prvo i osnovno, adminka ( da sve to drzi koliko toliko pod kontrolom ),Meggyana :kiss: ( da ostanem u kontaktu sa engleskim :dry: ), Sonjica. Gogili, kissi, Ivanica, najgora ( bez njih ne bih mogao :smeh: :kiss: ), dzindijanka ( pricala bi nam indijanske uspavanke za good night :) ), lady u crveno i natty ( da odrzavaju drustvance veselim ). Ima ih mnogo, tako da ak' sam neku zaboravio, sorry ;)
Muska ekipica:
'lebac ( drug naucnik, saljivdzija&Co. ), valter ( bez obrazlozenje :lol: :lol: ), da pustim matorog :cesces::cesces::cesces: ma nek' ide zivot :roll: , kao i admina (al' sam se ustekao :roll:) i zekonju ( da razvaljuje "corbu" ujutru :) ).
To bi bilo to, ima nas mloooogo, al' od viska glava ne boli :jok::jok:
P.S. Ja bih mogao i kamerman u zenskoj spavacoj sobi da bidnem :stid2:8)
kissigirl
21.09.2006, 19:50
Pa ovako...
Zenski deo:
Squaw (de bismo mi bez nje :kiss: ), Lady in red & Sans :kiss2: , Ivana & Najgora (party!!!! :skok: :dance: ma ne mogu ja bez njih :ortak: ) iiiiii... JA :stid2:
Muski deo:
'Leb (da ne pocrkamo gladni), Kunic (jeeee, Riblja Corba svaki dan u neogranicenim kolicinama! :lol: ), pa onda Vlado (samo pod uslovom da nas ne davi sa onim njegovim marsovcima i ostalim 8) ), Swba naravno :uzbud: Mind_reset i Bishop:joint:
HLEBmaster
21.09.2006, 20:49
MA ja bi vas sve u kompletu u Big BOTHER show ;) hahah shalim se :)
jao pa jde da vidimo kako bi bilo :uzbud:
Goga :pehar: baba :skok: natty :pijani: Mish :uzdravlje: goldie :smoke: ZOE :plaz2:
Uriel :sunce: Kal :deda: lav :stid2: jega :slon: Dark :plaz2: srki :kolce:
Goga :pehar: baba :skok: natty :pijani: Mish :uzdravlje: goldie :smoke: ZOE :plaz2:
Ajao, kakva ekipa.
:uzbud: Hoću u ovaj BB.:uzbud:
Ajao, kakva ekipa.
:uzbud: Hoću u ovaj BB.:uzbud:
:uzbud: :uzbud: :uzbud: 'ajd upadaj... :uzbud: :hahaha:
:uzbud: :uzbud: :uzbud: 'ajd upadaj... :uzbud: :hahaha:
...jel mogu i ja da upadnem?...:stid2: :roll:
...jel mogu i ja da upadnem?...:stid2: :roll:
...ti si već upadnut :smeh: :stid2:
...ti si već upadnut :smeh: :stid2:
a ti se oçeşljaj :hahaha: :smeh: :smeh:
bitno da je baba na meni ...
po spisku mislim :stid2:
a ti se oçeşljaj :hahaha: :smeh: :smeh:
bitno da je baba na meni ...
po spisku mislim :stid2:
Naj mi ne diraj... :tiganj:
a što se babe tiče :) - nemoj da ovo vidi Crazy :hahaha: :uzbud:
Nova sezona :uzbud: - novi mi :smeh: ...
Elem 8), 7 devojaka i 2 momka... :cesces:
Najgora :uzbud: , Mish :uzbud: , SQUAW 8) , natty :rasta2: , makilli :uzbud:, yiqe :osmeh: ( koja nije mogla da izabere jednostavniji nick ) :smeh: ...
Muški....
( biće oduševljeni :kez: )
Duh... 'lebac :) , DarkRed, BaneK ... Uriel :skok:
A ko je kralj a ko sluskinja:roll::smeh:
A ko je kralj a ko sluskinja:roll::smeh:
:hahaha: Zar je bitno :smeh:... Samo sam otprilike nabrojala '' ukućane '' :)
SQUAW 8)
Ko ti je ta? :huh:
Ko ti je ta? :huh:
:blink: Admin na forumu... 8)
Invisibleman
29.09.2007, 19:26
Pošto sam ja Invisibleman mogao bi da budem Veliki Brat. :uredu:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.