PDA

Puna verzija : Sedam ipo

Bishop
15.09.2006, 21:54
Pre neki dan sam bio na premijeri filma sedam ipo kod nas u Novom Sadu .....

sta da vam kazem ...... odusevljen sam :uzbud: :uzbud: :uzbud:
otisao sam sav nesto nakrivo nasadjen , ali ovaj film mi je izvukao osmeh i oraspolozio kako apsolutno nisam ocekivao :smeh: :smeh: :smeh:

Fantasticna prica o stanju u drustvu i coveka kod nas danas ..... ljudima opsednutim svojim slabostima, strastima, svaki sa svojim vidjenjem normalnog i morala ..... o povezanosti koje mi nekako ipak nismo svi ni svesni , a sve uz fenomenalnu komicnost svojstvenu samo nama :smeh:

Obavezno ga pogledajte :uzbud: , a ako neko i jeste....... da cujemo sta vi mislite:cesces:

irnik
23.01.2007, 05:44
Fantasticna prica o stanju u drustvu i coveka kod nas danas ..... ljudima opsednutim svojim slabostima, strastima, svaki sa svojim vidjenjem normalnog i morala ..... o povezanosti koje mi nekako ipak nismo svi ni svesni , a sve uz fenomenalnu komicnost svojstvenu samo nama :smeh:

Jedan od rijetkih domacih filmova koji mi se mnogo dopao :ok:

goldie
23.01.2007, 15:18
Odgledala i odlican nas film. Drago mi je da su napokon snimili nesto kvalitetno. :ok:

Neuhvatljiva_
20.02.2007, 12:20
Pa dobar je film...neobična zamisao...Al imam utisak kao da mi je još nešto falilo da bi film bio baš baš dobar...:cesces:

silvia
28.03.2007, 13:28
Nije los film,mada nisam bas nesto extra odusevljena.:hmm:

DanijElla
28.03.2007, 21:14
Meni se film dopao, za divno čudo da i domaći film nečemu vredi :uredu:

silvia
05.04.2007, 20:31
Filmu "Sedam i po" pripala nagrada za najbolji debitantski film na Festivalu mediteranskog filma u Maroku!

Filmu "Sedam i po" reditelja Miroslava Momčilovića na tek završenom "13. Internacionalnom festivalu mediteranskog filma" pripala je nagrada "Azzeddine Meddour" koja se uručuje najboljim debitantima.

U skladu sa ovim priznanjem Momčilović kaže: "Ova nagrada će mi biti odličan podsticaj da ne ostanem samo debitant!"

Na festivalu, koji je održan od 24. do 31. marta, film "Sedam i po" prikazan je u takmičarskom programu, u konkurenciji sa još deset naslova pristiglih iz Sirije, Hrvatske, Egipta, Francuske i Grčke.

tuck

Goga
21.05.2007, 22:43
Najzad sam ga se ''dočepala'' i oduševila... Odavno jedan domaći film nije na mene ostavio takav utisak... :skok: naravno i sjajna glumačka ekipa...