Puna verzija : Da li ste se danas SEXALI?
boki2006
15.09.2006, 01:00
Ovde puno pricamo o sexu,ali jos nismo procitali da je neko napisao "Nocas sam se dobro sexala/o"ili "Jutros je pao zornjak"ili "Nisam jos ali hocu"i tako dalje.Za stare i nove clanove pitanje:stid2: dali ste se danas sexali?i ako jeste kako je bilo?Hajde pokusajmo biti konkretni mozda bude zanimljivo...:uzbud:
Boki provociras a? :astasad:
Ali se nisam sexala danas. :plaz2:
dali ste se danas sexali?i ako jeste kako je bilo?Hajde pokusajmo biti konkretni mozda bude zanimljivo...:uzbud:
MMmmmmdaaaaaa http://www.gay-serbia.com/forum/images/smilies/alexis.gif Ne bih mogla ništa konkretnije da kažem pošto je bilo brzo ali jebitačno :uzbud:
Lady in red
15.09.2006, 20:10
"Jutros je pao zornjak"
:oki: :kez: Bilo je mloooogo dobro :uzbud: :uredu: :mig2: :sex2: :kez:
Al se ovde krese bre,samo tako prc,prc pa trica/kos/:stid2:
Sta mu bre dodje ovo ....... oglasna tabla :cesces: ?
Danas sam dobio platu, pa će verovatno biti nešto:liz: :sex: :gone:
Sta mu bre dodje ovo ....... oglasna tabla :cesces: ?
Ama jock, nego podržavamo temu novom nam forumdžiji. Gre'ota da propa'ne...
Imala sam kolegu koji je ovo pitanje suptilnije istraživao. Jutrom uđe u prepunu kancelariju i drekne "Ko se sinoć nije j..., dabogda mu crko televizor." Neaktivni bi se oglasili psovkama, i aktivni bi bili otkriveni.
HLEBmaster
15.09.2006, 23:51
Definishi - jutros :dry: ili definishi - sexali :dry: ... crko mi televizor, a znam i chijem kolegi chu sutra da se nasexam sa majkom... .. mozda proradi?
Ama jock, nego podržavamo temu novom nam forumdžiji. Gre'ota da propa'ne...
I dalje mi se ne svidja tema ...... bash joj ne kontam smisao na ovom forumu ........ na nekom druge vrste :cesces: .... mozda
nattydread
16.09.2006, 13:54
I dalje mi se ne svidja tema ...... bash joj ne kontam smisao na ovom forumu ........ na nekom druge vrste :cesces: .... mozda
na lovu i ribolovu bi bilo bas prikladno...;)
E moj BISOP dok ti skontas neki rade svoj posao U JEDNOM DOLEKOM GRADU:ok: :ok: :ok: :cesces:
SansRomantic
18.09.2006, 13:11
Ako ste se lepo ispričali o poenti i suštini Teme, molila bih Vas da se vratite na istu.
Rasprave o ličnim (ne)dopadanjima ostavite za privatne poruke.
Master_Yoda
16.10.2006, 10:19
Zamalo.
SansRomantic
16.10.2006, 15:39
Zamalo i ja. :lol: :lol: :lol:
Savannah
27.10.2006, 21:19
Nek' mi neko objasni kako se to zamalo sexa? Jel to na pola udje pa se predomisli ili? :cesces: :smeh:
Nisam jos, al' ko' kaze da necu.
Nek' mi neko objasni kako se to zamalo sexa? Jel to na pola udje pa se predomisli ili? :cesces: :smeh:
Nisam jos, al' ko' kaze da necu.
hehe, jebo onaj pored njih ....zato kazu zamalo ... :uredu:
ja sam zaredjao ovih dana...al ko da je to bitno:fijuk:
SansRomantic
29.10.2006, 20:54
Nisam :ljutko:
opet :plakanje:
...mmm...u kadi...:smoke:
HLEBmaster
30.10.2006, 00:27
Sex je strani proizvod koji nam je nametnut od strane tvoraca novog svetskog poretka. Konkretno kazu da su Francuzi doneli sex u Srbiju i oda tada je sve krnulo nizbrdo. Shta je falilo nashem starom, integralnom pravoslavnom kresanju?
:fijuk:
A6quattro
30.10.2006, 06:06
:hmm: katatimno i suvise intimno :blink:
SansRomantic
30.10.2006, 08:10
Koliko god možda čudno zvučalo, odgovor koji je Lillith dala može se shvatiti kao odgovor na Temu: Da li se danas sexali.
A ti Lebac..jesi li ili nisi (srpski, francuski..bilo kako)?
Jeste, on je francuski Lebac :osmeh: ...ali integralni.
Sexala sam se celu noć sa ljubičastim lavorom i Malim Od Hladnog Oružja koji je u isti bacao žicu :wacko:
danas jos ne alli ako ustanem za 15 min od racunara moa svasta da se desi (bar po pogledu):gone:
Lady in red
01.11.2006, 19:31
Ne jos :astasad:
Andjelak
26.01.2007, 20:43
:( nisam....pre podne sam ja radila,a onda je on otisao na posao i nema ga ceeeeluuuuu noc...sreli smo se na ulazno-izlaznim vratima...
nattydread
26.01.2007, 20:46
cijeli vikend je naš ;) ;) ;)
danas?ne...al ceo dan je pred nama :uredu:
Ivana-psy
16.02.2007, 15:53
Danas ne, juce ne, a necu ni naredna 2 dana.. :( kuci sam na vikendu, pa smo dragi i ja odvojeni, ali nema veze bar cemo se uzeleti! ;)
Neuhvatljiva_
20.02.2007, 15:25
JUče jesam...al danas...zavisi dal dragi dodje umoran sa posla...Mada ne mora da bude 1:1, možda mi ostane danas dužan...bice mu oprošteno :liz:
SansRomantic
09.03.2007, 18:48
nisam :ljutko:
i neću :plakanje:
:zid:
...nisam....:jok: ...ali hoću...:uredu:
Što bi mi terenci rekli:
Dva ----- mu ko jeste!!!
Zvonchica
09.03.2007, 19:07
...nisam....:jok: ...ali hoću...:uredu:
Uze mi reč iz usta! :roll:
Uze mi reč iz usta! :roll:
...sad onda potroši reči...posle će ti usta biti zauzeta...:hahaha: :hahaha:
Neuhvatljiva_
09.03.2007, 20:58
Nisam al je nesto u najavi :fijuk:
...jesam...:uredu: :stid2:
Nisam al je nesto u najavi :fijuk:
kako je bilo ?
:roll:
da se neki ne fale ovuda:fijuk:
JasnaBGD
04.04.2007, 14:41
E, baš jutros nisam... A od juče se ne važi? :uzbud:
Neuhvatljiva_
13.04.2007, 09:38
Ne...al ko zna možda se poigramo do kraja dana...:roll:
Nisam, ali upravo se nadam....
Crazy Angel
27.04.2007, 18:26
Na Uranak :stid2:
Na Uranak :stid2:
...dva puta...:plaz2:
Crazy Angel
28.04.2007, 09:50
napisao sam ti na traçu da je do 02.00h :smeh:
a ti domaçice jutros poranila ... ? spremila za doruçak zorom ranom meşano meso :hahaha: :smeh:
To Je Bilo I Proslo :lol:
Ja Uvek Ustajem Ovako Rano :uredu: A Za Mesano Meso Nemam Pojma, Ja Sam Vegetarijanka :fijuk: :smeh:
:uredu: 2 Puta :stid:
ako vam kazem da jesam reci cete vidi dedu fali se, ako kazem da nisam , opet cete reci a vidi dedu nemoze , pa zbog toga ostavit cu to na vama da zakljucite , a ako imate želje da mi javite vi mi napisite sta ste zakljucili, iskreno cu vam odgovoriti ,ccccc hehehe
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*****:cesces:
Samo najstariji zanat ima potrebu za mladim kadrovima !:ok:
Zvonchica
29.04.2007, 23:15
Yup! :kez:
nisam ,problemi sa ciklusom filmova o vampirima hihihi
Neuhvatljiva_
01.05.2007, 22:26
:jok: :jok: :jok:
:jok: tek pijem kafu :wacko:
Kill Bill
09.05.2007, 15:29
Sta danas?
eee cele nedelje se ja sexam s modernim knjizevnim pravcima...
remorker-bgd
09.05.2007, 16:53
Ne...ali gledam sta nam radi nasa "politicka elita" ovih dana...i tesko mi je da pronadjem bilo koju drugu rec koja bi to bolje opisala...:ljutko:
Varijanta, "Slobo, j***s li sta osim nas?"
Aham..ceo dan me sexa auto( i to u mozak ),neće da upali :wacko:
little fairy
25.08.2007, 23:25
Noć je još duga i preda mnom :uredu:
Ne.....a i na dobrom sam putu da tako i stane:hmm:
...dva puta...:plaz2:
:ok::ok::ok:
little fairy
26.08.2007, 21:19
Hehehehe, sinoć nisam dočekala ali sam zato danas bezobrazno napalila svojeg mulca da mi nije mogao odoljeti.
Stoga, danas sam dobila tri binga :ok::ok::ok:
starsica
06.09.2007, 02:55
:uzbud::uzbud:
jupiii :jeee:
Neuhvatljiva_
06.09.2007, 09:57
Sinoć :uredu:..jutros mi utekao 8) :uzbud:
Jesam.
trijes' puta, pa sam morao da je pustim da odmori...
Malo sutra. :dry:
Neuhvatljiva_
06.09.2007, 10:19
Jesam.
trijes' puta, pa sam morao da je pustim da odmori...
Malo sutra. :dry:
:hahaha::hahaha::hahaha: :ok:...bice bolje...bice bolje...:roll:
Ja sad odo......a vi kako ocete........:roll:
:jok:..pobeg'o sam na vreme....:roll: :roll:
little fairy
07.09.2007, 22:13
Hehehehe, mudro ću sada zašutjeti.. :uredu:
Hehehehe, mudro ću sada zašutjeti.. :uredu:
... i ja ću ... :stid2:
danas jos ne ali dan traje 24 sata pa.....;)
alokin74
28.12.2007, 22:19
sa'će mo i to da obavimo
da se opustimo i da uživamo pred spavanje
believer
28.12.2007, 22:25
seksali su me ceo dan...od devet jutros do devet uvece....sto gluperde od ljudi sto nadredjeni....
odma da javim da mi nije bilo do seksa i da nimalo nisam uzivala.....
little fairy
30.12.2007, 01:19
Jesam.. 8)
:cesces:.......:jok:
Bago tebi......:uredu:
biterlemon
30.12.2007, 01:25
Ne volem to raditi sam!
:cesces:
Nisam 2 nedelje,mada ne zato sto nemam s kim,ali to me i brine...razbolecu se ako vec nisam...visa sila iz opravdanih medicinskih razloga,ali i moja ravnodusnost prema svemu oko mene...
nightknight
30.12.2007, 10:52
Sinoć....ne pamtim kada je bilo toliko dobro.........kao da mi je čitala misli...... sve što sam pomislio ona je radila..........i ja sam se trudio.....možda je zato bilo toliko dobro............moj užitak je podsticao njen......a njen moj.....i tako u beskraj......svakome bih poželeo ovako nešto. :roll:
little fairy
01.01.2008, 21:12
Skoro..
Da mi nisu šake i udarci (sve moje) pokvarili i odnijeli u nepovrat tu mogućnost..
Drugi put.
Ovo veceras je bilo bolje od svakog sex-a......znam da mi necete verovati,ali jednom shvatite koji je to dozivljaj.....kada bih prepricavao
Ali opet vrzam device...pa sta mi Bog da........................
Savannah
02.01.2008, 19:45
Nisam jos, al' to ne znaci da necu! :uzbud:
Nisam... al' zato sam sinoc dobio kesu na rastanku i jutros oni svi odose put Bg,a ja se popeh u stan i unutra nova jakna 'brendirana' da ti pamet stane... jbg ne moram uvek da 'ebem da bih profitirao...:uzbud: sta cu kad me vole...
A i naucio sam odavno,koji ce mi vise treninga,kao da me neko tera da radim sklekove...:wacko::stid2:
Sedimo kao pubertetlije u bioskopu i gledamo neki erotski film...znate ono kada se dva reda cimaju u ritmu od decije onanije...tisina u mraku i samo neki cigancic iz zadnjeg reda uzviknu: ''...auu ceo svet se bre 'rca,a mi nista...''
:jok:
baš ništa...:ljutko:
pa kad bude biće :uzbud:
a dotad :fijuk:
poješću veliki sladoled,nekad je bolji od sexa :plaz2:
E ako još neko ovde napiše da se nije sexao brisaću ga, života mi :smeh:
Pa šta je ovo? :hmm: Znam da je oglasna tabla ali zamislite kada bi pročitali u oglasima...ne, ne prodajem stan...ne..ne iznajmljujem sobu...ne..tražim korpulentnu damu srednjih godina za brak, ne prodajem kola ali ne znači da neću :jok:
Ajmo živo :uzbud: akcija bre :uzbud:
Ja jesam :plaz2: i opet ću...malo kasnije :kul:
dzohusafet
04.01.2008, 00:37
evo upravo zavrsihhhhhhhhhh uhhhhhhhhh
Kao prvo: ne znam da lazem...
Kao drugo: toliko sam se na'ebao u proteklih 3 godine da mogu sebi da priustim malo mirnog zivota...
Kao trece: racunaj na amortizaciju ili ako ovo treba da bude oglas onda shvati kako ga cuvam za nekog i koliko ce ovako ocuvan biti tom nekom dobar... :wacko:
Ima istine u onoj narodnoj kako pocnes godinu cela ce ti biti takva...ne daj Boze da mi opet sex bude glavna zabava,jer imas i onu narodnu takodje da je sex sirotinjska zabava i nisam siguran da nema bar tracka istine u pomenutoj...:uredu:
A i nije ratni zlocinac...
evo upravo zavrsihhhhhhhhhh uhhhhhhhhh
Završio pa trk na forum da se pohvališ? ccc :roll:
jer imas i onu narodnu takodje da je sex sirotinjska zabava
E ako je tako, zelim sebi dobru sirotinjsku zabavu do kraja zivota! :uzbud: :siroma:
E ako je tako, zelim sebi dobru sirotinjsku zabavu do kraja zivota! :uzbud: :siroma:
Zato i pomenuh... ima siromastvo svojih prednosti :hahaha: da nema svi bi bili bogati,a ne samo njih 15% 8)
Kao prvo: ne znam da lazem...
Kao drugo: toliko sam se na'ebao u proteklih 3 godine da mogu sebi da priustim malo mirnog zivota...
Kao trece: racunaj na amortizaciju ili ako ovo treba da bude oglas onda shvati kako ga cuvam za nekog i koliko ce ovako ocuvan biti tom nekom dobar... :wacko:
Ima istine u onoj narodnoj kako pocnes godinu cela ce ti biti takva...ne daj Boze da mi opet sex bude glavna zabava,jer imas i onu narodnu takodje da je sex sirotinjska zabava i nisam siguran da nema bar tracka istine u pomenutoj...:uredu:
A i nije ratni zlocinac...
Iju sine Nebojiša ko ti drma kavez? :smeh: Samo služim narodu :plaz2:
Dobro je da nam nisi bio ovde protekle tri godine :smeh: svega bi se načitali ;)
ne...strajkujem...:protest:
Iju sine Nebojiša ko ti drma kavez? :smeh: Samo služim narodu :plaz2:
Dobro je da nam nisi bio ovde protekle tri godine :smeh: svega bi se načitali ;)
Ako bi cesce pominjala taj fascinantni pojam drmanja kaveza stvarno bi se svega nacitali,ali eto srecom ne sex-am se u 2008.,a zahvaljujuci sex-anju i poslu nisam bio u prilici da ovako retardiran i ogranicen eksponiram svoju siromasnu elokventnost i mizerni vokabular kojim se sluzim...
A sine Nebojsa je takodje meni rogobatno,ali vredno pomena,narocito sto ne znam ko mi sve upucuje isto,a lici kao kada bi ja oslovljavao ovako nemusht koleginice sa majka Zorka ili baba Mileva...Ti bar znas kome delis komplimente,a to sto sam na pocetku godine apstinent bas mi godi...
Ako imas zarku zelju mogu ja i da pocnem sa snosajima,meni ionako rok trajanja lici na rok trajanja sveze obranom mleku...srecom,pa se ne menjam,bar sam dosledan,a i ne volim da lizem sladoled,ono drugo volim...
Teraš me sad da budem ozbiljna i da se raspravljam na temi koja nije predvidjena za to ali ću ti odgovoriti sada a dalje možemo nastaviti i na PP da ne smaramo narod ovde.
Ako bi cesce pominjala taj fascinantni pojam drmanja kaveza stvarno bi se svega nacitali,ali eto srecom ne sex-am se u 2008.,a zahvaljujuci sex-anju i poslu nisam bio u prilici da ovako retardiran i ogranicen eksponiram svoju siromasnu elokventnost i mizerni vokabular kojim se sluzim...
Apel se odnosio na sve članove a ne samo na tebe. Ako malo bolje pogledaš na poslednjim stranama ove teme većina odgovora je isključiva u negativnom smislu Takvih odgovora ima i na drugim temama...ne nemam prijatelja na ovom forumu (ali zato imam cela dva posta) ne nemam kome da ostavim poruku jer taj Neko ne posećuje stranice Vojvodina cafea...primera kolk'o hoćeš tako da moj post i ako na prvi pogled deluje neozbiljno ustvari samo to nije.
Kao moderator dužna sam da podstaknem članove da pišu stoga ne vidim razlog da to ne bude u pozitivnom smislu.
Sexajte se ljudi to je zdravo! :jupi:
Tako da...nije namenjen isključivo tebi stoga nemaš razloga za drmanje ;)
A sine Nebojsa je takodje meni rogobatno,ali vredno pomena,narocito sto ne znam ko mi sve upucuje isto,a lici kao kada bi ja oslovljavao ovako nemusht koleginice sa majka Zorka ili baba Mileva...Ti bar znas kome delis komplimente,a to sto sam na pocetku godine apstinent bas mi godi...
To je tvoj izbor :)
Koliko sam skontala smisao svega ovog i jeste da se "krijemo" iza sličica i nickova tako da je moj izbor da moje podatke znaju samo odredjeni ljudi.
Kolega Nerone ukoliko Vam smeta više Vas neću oslovljavati sa sine Nebojiša, što znači da ću sa Vama imati čisto poslovan odnos.
Ako imas zarku zelju mogu ja i da pocnem sa snosajima,meni ionako rok trajanja lici na rok trajanja sveze obranom mleku...srecom,pa se ne menjam,bar sam dosledan,a i ne volim da lizem sladoled,ono drugo volim...
Što se mene tiče radi samo ono što te čini srećnim :)
Ja sam novu godinu dočekala sirotinjski...u krevetu.
Teraš me sad da budem ozbiljna i da se raspravljam na temi koja nije predvidjena za to ali ću ti odgovoriti sada a dalje možemo nastaviti i na PP da ne smaramo narod ovde.
Apel se odnosio na sve članove a ne samo na tebe. Ako malo bolje pogledaš na poslednjim stranama ove teme većina odgovora je isključiva u negativnom smislu Takvih odgovora ima i na drugim temama...ne nemam prijatelja na ovom forumu (ali zato imam cela dva posta) ne nemam kome da ostavim poruku jer taj Neko ne posećuje stranice Vojvodina cafea...primera kolk'o hoćeš tako da moj post i ako na prvi pogled deluje neozbiljno ustvari samo to nije.
Kao moderator dužna sam da podstaknem članove da pišu stoga ne vidim razlog da to ne bude u pozitivnom smislu.
Sexajte se ljudi to je zdravo! :jupi:
Tako da...nije namenjen isključivo tebi stoga nemaš razloga za drmanje ;)
To je tvoj izbor :)
Koliko sam skontala smisao svega ovog i jeste da se "krijemo" iza sličica i nickova tako da je moj izbor da moje podatke znaju samo odredjeni ljudi.
Kolega Nerone ukoliko Vam smeta više Vas neću oslovljavati sa sine Nebojiša, što znači da ću sa Vama imati čisto poslovan odnos.
Što se mene tiče radi samo ono što te čini srećnim :)
Ja sam novu godinu dočekala sirotinjski...u krevetu.
Pa koleginice ipak sam po svoj prilici i nakon ovako duboke ANALize danas prekinuo apstinenciju i kome da budem zahvalan do tebi...Nemoj samo poslovno,a i ne shvataj me bukvalno,jer koliko bih ja to sebe cenio i kao lika i kao ucesnika u sexualnom opstenju sa dragim bicima ako bi mi 'kavez' i 'sine' bili motivi za bilo sta osim do zabave i podsticanja drugih kao i sebe na opstenje...Znaci i mi siromasi imamo svojih vrlina i prednosti...:ok:
...ko nije...neka mu se osushi...:lazy:
Nisam ja...i nemam nameru :roll:
jbg moj je na sušilu od prekjuče... idem da vidim baš,hvala vam.. umalo da zaboravim...:stid2:
MegaSkot
29.01.2008, 21:19
Ofkors...baš sad promenio ruku...mmmmmmmmmmm....:hahaha:
ljubljenje s vladetinuom bolje je od sexa.
Nisam. Volim sex, rado ga se sećam. :crazy:
...nisam...ali kao da jesam...:roll:
nita
sta je ovo - epidemija :wacko:
Joe Voli, Joe Pati,joe Ce I Da Ga Skrati!!!!
:cesces: ...ceo svet se p'ca,a ja ništa... :(
...:uredu:....i juce......i prekjuce....k'o tinejdzeri- svaki dan....:stid2:
Alexander 37
13.02.2008, 23:10
:cesces: ...ceo svet se p'ca,a ja ništa... :(
Joj..... nisi jedini. I ja nisam .... par dana...:stid2:
jamiroyu
13.02.2008, 23:13
Jos nista za danas ali kako je krenulo tako ce i da ostane
Joj..... nisi jedini. I ja nisam .... par dana...:stid2:
Postao sam mesečar u 44 :stid2: da li da posetim psihijatra ili radodajku nije mi jasno ? ko će pre da me izleči...ili da idem 'odži u Bosnu da mi 'baja'...:roll: niti više boljih 'ički oko mene niti manje volje... jbg kad ja volim više auto od one stvari... Videćete da li ću biti ovde kad se domognem novog civica mada mi je sad u glavi nova impreza pošto za te pare ne možeš naći bolji auto... :wacko:
Usput Volksbanka je najača ako kupujete na kredit nešto... :dry:
Ivana-psy
14.02.2008, 03:15
:stid2: malo pre :stid2: :)
aha.....:uzbud:......sa puno predigre
...nesto kao...hot line...:roll:
alokin74
27.02.2008, 22:28
Idem da ponovim, nesto sam zabrljao malopre.
veverica
27.02.2008, 22:34
Ni danas, ni juče, ni preključe... jesam ono jednom kad nije radio forum 3 dana, e tad sam baš popizdela što ne mogu da se zapljunem... :smeh::hahaha::hahaha::hahaha:
:uredu:....posle krace pauze od 2 dana...:stid2:
kristina-cica
07.03.2008, 14:52
Jbg, nisam :jok:
Sama sam od jutros... :(
Nisam, a izgleda da ni necu, zena ima mecu.:ljutko:
Alexander 37
07.03.2008, 19:33
Nisam, a izgleda da ni necu, zena ima mecu.:ljutko:
Ti navali na komsinicu..........:hahaha::hahaha::hahaha::ok:
muchomachoR
11.03.2008, 00:35
tc.. http://i267.photobucket.com/albums/ii285/muchomachor/SMI/neuroza.gif ..pa šta http://i267.photobucket.com/albums/ii285/muchomachor/SMI/neuroza.gif http://i267.photobucket.com/albums/ii285/muchomachor/SMI/neuroza.gif http://i267.photobucket.com/albums/ii285/muchomachor/SMI/neuroza.gif
Nisam,al cu sada.
:uzbud::uzbud::uzbud:
Nenad_DPb
24.03.2008, 00:49
:uredu: Nisam nikad udarao recke, al proslu noc, malo posle ponoci, cu pamtiti po...:uzbud: :stid2: :uzbud:
muchomachoR
24.03.2008, 03:57
Tri puta.
http://i267.photobucket.com/albums/ii285/muchomachor/Sm/hangover.gif
niz stepenice.
f*cking f*ck
nove gilje..
http://i267.photobucket.com/albums/ii285/muchomachor/Sm/sneaking.gif
biterlemon
25.03.2008, 08:18
Ovako rano jutro tesko mi je i soljicu caja da podignem, a kamoli pritisak...
:pufffffffff:
;)
muchomachoR
25.03.2008, 09:15
Cele noches.
Sa tastaturom i konekcijom.
Malo ja njih http://i267.photobucket.com/albums/ii285/muchomachor/Sm/biggestgrin.gif malo one mene http://i267.photobucket.com/albums/ii285/muchomachor/Sm/biggestgrin.gif pa opet ja njih http://i267.photobucket.com/albums/ii285/muchomachor/Sm/biggestgrin.gif pa opet one mene ..http://i267.photobucket.com/albums/ii285/muchomachor/Sm/biggestgrin.gif
i tako celu božiju i madonninu noć http://i267.photobucket.com/albums/ii285/muchomachor/Sm/sreca.gif
Sada se osećam kao da me je http://i267.photobucket.com/albums/ii285/muchomachor/Sm/elgsmiley.gif ritnuo neki.. los lobos
...postim...:beyond: :roll:
starsica
25.03.2008, 16:30
...postim...:beyond: :roll:
.. i ja.. :dry:
.. i ja.. :dry:
i ja....:stid2:
i ja....:stid2:
ајде, кад сте се већ заређали, да вам се придружи још један искушеник :hmm:
bojana999
25.03.2008, 18:07
ja nisaaaaaaaaaaaam......:( hocu i ja :sex2:
па ајде кад си већ навалила. само реци где и кад ;)
bojana999
25.03.2008, 18:13
pa....ajde...kde hoces???Gde ti je nesto naj blize toplo??Pada sneg ovde u NS......
ja nisaaaaaaaaaaaam......:( hocu i ja :sex2:...i ja...:sex:
bojana999
25.03.2008, 18:17
...i ja...:sex:
hoces ili nisi imao :sex2:????
...e ja baš neću...:dry: ...sve na kolenima da me moliš...:dry:
bojana999
25.03.2008, 18:20
aj na kolenima sam...ajde ajde ajde??
starsica
25.03.2008, 18:21
...e ja baš neću...:dry: ...sve na kolenima da me moliš...:dry:
ja hocu, moli mene :uzbud:
aj na kolenima sam...ajde ajde ajde??
:jok::jok:...ja sam karakter... :roll: :fijuk:
bojana999
25.03.2008, 18:26
:jok::jok:...ja sam karakter... :roll: :fijuk:
ajde onda vazi......;)
hoces ili nisi imao :sex2:????I jedno i drugo:uzbud:
bojana999
25.03.2008, 18:30
I jedno i drugo:uzbud:
ccc,vidis li ti gde vodi ovaj zivot????
Tesko mucenje...:(
ccc,vidis li ti gde vodi ovaj zivot????
Tesko mucenje...:(Pa daj onda da se resimo tih muka;)
Pa daj onda da se resimo tih muka;)
...da razrešiš muku...
...imaš desnu ruku... :smeh: :smeh: :smeh:
и шта је на крају договор између нас три четр мушка и исто толико женки? ко ће кога? мислим, ако је већ дотле дошло :fijuk:
и шта је на крају договор између нас три четр мушка и исто толико женки? ко ће кога? мислим, ако је већ дотле дошло :fijuk:
...kakav dogovor?...:cesces: ...ovo je džungla...:uzbud: :uzbud: :uzbud:
muchomachoR
26.03.2008, 01:13
IH Još pitaš http://i267.photobucket.com/albums/ii285/muchomachor/macho/connie_mini_jumpbed.gifubio sam se ko mache http://i267.photobucket.com/albums/ii285/muchomachor/macho/Laie_75C.gif
:stid2: nisam ... tek je pre pola sata počeo novi noć :hmm:
starsica
31.03.2008, 03:27
nisam danas, ali jesam u petak :lol:
Nema sanse. Vec danima smo na Vi.:hmm:
Nisam, naravno. Ali je slucajnim prolaznicima izgledalo kao da jesam...i to sa zeMskom... El se to racuna? :hmm:
Najavljujem 8) (ovo nema nikakve veze sa jambom :crazy:)
...još ne...al' planiram.. :uzbud:
kristina-cica
31.03.2008, 20:31
E... bas nisam... i necu :jok:
muchomachoR
02.04.2008, 15:58
Jesam.
Sa ovim jebenimpapirima :wacko: i to više puta :wacko: u mali mozak :hahaha:
A glavni sex me tek čeka u 19.00
tu sada šiljim veliki mozak :hahaha::hahaha:
aha :jupi: a bice toga jos:uredu:
Ahaaaaa :uredu:,od rane zore,zato sada jedva idem. :stid2:
...:uzbud::uzbud:...danas se svi je*u izgleda...:uzbud::uzbud:
Nisam 3 dana,a i to je bilo samo 'sisanje' al' polako,uz onaniju i malo sto prskanja i gutanja,a to mi je sve bolje od snosaja...
p.s. najbolje kada neko napise u ponoc kako se celo vece seksao... ne znam da li da poverujem ili se nasmejem ako poverujem.. sve da ne bih zaplak'o :wacko:
...sex je od 01-2 pa do 5-6 ako je sex,a ako je malo istresanja onda je do 3-4...;)
bojana999
05.04.2008, 18:30
Ccccc ja opet nista...:(:(
:ljutko:
Nista ovih dana u "problemu sam"!:jok:
Neuhvatljiva_
05.04.2008, 23:15
Jesam i Jopet ću 8)
Same here :fijuk:
pa šta da vam kžem od jutros nisam jer sam na poslu ali sinoć je bilo mmmmmmmmmmmmmmm, u kolima mnogo dobro ali malo tesno,i neočekivano jer to nism planirao.ja sa drugaricom krenuo na piće i eto pade dobar i kvalitetan sex.:smoke:
veverica
06.04.2008, 11:36
Zamalo. :dry:
starsica
06.04.2008, 14:25
jos ne.. ali prosao rucak.. popodne ce da padne jedan lenji sex punih stomaka :hahaha:
...izgubio sam nevinost....:stid2:....za danas...:stid2:
bojana999
07.04.2008, 10:01
Nisam...bilo je extra!!!:smeh::smeh::smeh:
Da dodam posto rece covek da napisemo kako je bilo........
starsica
07.04.2008, 15:10
:astasad:
3 puta :astasad:
...prešlo mi u naviku...:huh: :roll:
Na današnji dan pre 25 godina...:deda2: sećam se kao da je bilo juče...:smeh:
Na današnji dan pre 25 godina...:deda2: sećam se kao da je bilo juče...:smeh:
..dobro je da te bar sećanje služi... :hahaha::hahaha:
Lav mi tendr, lav mi svit :toljaga:
Lav mi tendr, lav mi svit :toljaga:
:gone:
...ovo mi nećeš zaboraviti...:roll: :hahaha: :hahaha:
Neuhvatljiva_
07.04.2008, 20:16
...prešlo mi u naviku...:huh: :roll:
Znaci i meni ce :hahaha: :uzbud:
Znaci i meni ce :hahaha: :uzbud:
...a ko si ti...:huh:
:astasad:
3 puta :astasad:
Kad moze chupe, moze i baba :cica:
E i ja jednom da se zapljunem ovde kako dolikuje :crazy:
u pola sexa mi upala komsinica pa sve nisam znala da li da je pozovem u trojku ili da joj kuvam kafu:roll:, tako da je na kraju bilo jednom iz dvaput:beyond:
alokin74
12.04.2008, 20:24
Zamalo. :dry:
Nedaj se Vev, samo budi uporna.
Ja se potajno nadam da ce se nesto desiti veceras. Zena mi se nesto preterano sredjuje. Samo da ne pocne da se sprema za izlazak, jer bi to znacilo da... Ne smem ni da pomislim.
http://i238.photobucket.com/albums/ff146/reklamerko/milosrdniandjeo.jpg
Nebojsa pred akciju sinoc...losa joj kamera....
...pu za mene ...danas :smeh:
bojana999
14.04.2008, 15:04
Hahahaha
Ali za malo.....tako malo je falilo....:smeh::plaz2:
sinoc je pao dobar sex a veceras jopet:ok::liz::sex2::spermic:
Aha. *ebe me neko u mozak ceo dan 8)
:stid2:
I ja cu da se stidim. :stid2:
biterlemon
14.04.2008, 19:36
I tata bi sine...
kulturni_jelen
15.04.2008, 14:52
Kako da ne! Baba njega nije videla vec 20 godina!!!
I ja cu da se stidim. :stid2:
...i ja cu...:stid2:...sto nisam...:roll:
Kako da ne! Baba njega nije videla vec 20 godina!!!
aRR ju tokin tu mi? :crazy:
Samo ti kulturni_jelen brini za svoj(e) rog(ove) za babinu ljubinku ne se sekiras.8)
Da nije redovnog servisa, ne bi baba ni zivela ovako dugo. :cica:
kulturni_jelen
15.04.2008, 21:52
aRR ju tokin tu mi? :crazy:
Samo ti kulturni_jelen brini za svoj(e) rog(ove) za babinu ljubinku ne se sekiras.8)
HAHAHA ma jok, nisam ni tripovao da si tu, sasvim slucajno, stari vic!!!!:andja:
...ulje, filteri, karburator?...:hmm:
kulturni_jelen
15.04.2008, 22:35
E sada jesam!!! :sex2:
E sada jesam!!! :sex2:
...sad idi operi ruke i tastaturu... :roll: :hahaha::hahaha:
kulturni_jelen
15.04.2008, 22:56
To je moja tastatura i ja volim kad se lepi!!!!!!:deda2:
nisam qrcom mrdnuo i dobih patike od 80e.... ja sam ucestvovao sa 2000 dinara
i to je sex za danas...dao sam detetu 100e i kupio kevi cokoladu od 400 dinara da jo se digne secer iako ga nema ni manje ni vise...
bice sex sutra na sajmu obici svoje devojke....strasno koja trema,uvek moram da sam u drugoj garderobi kako ne bi pomislile da sam slepac...jbg
kulturni_jelen
16.04.2008, 23:25
A jel se računa 24 časa ili obdanica?
Jbg slagao sam vas....posto sam zbog pomenutih patika i puta morao na prebranac da pijem hladan jelen jutros okasnim,a kako mi je bilo nesto velim koji i da idem kada mogu sutra...
Kad ne lezi vraze... zovu me iz inkriminisane produkcijske kuce 'cerez' promocije od 70 dana,odacu vam tajnu da je u pitanju karavan kroz Srbiju i 'operacija Trijumf'....nesto kao kako od budale napraviti jos vecu....
Znaci i kada ostavis nesto za sutra ne mora da znaci da je stetno uvek,pa cu ja i dalje nastaviti da ili blejim ili radim po nahodjenju,jer da sam druge slusao ni ziv sad' ne bih biJo...
Rezimiracu... ubih se od qrc' rodjenog,ali samo u cilju izlucivanja mokrace moje mi iz sebe samoga... Ili ne mozes da se 'ebes i zaradjujes ili da ti ne udje bar malo...
starsica
17.04.2008, 01:24
aha.. ludo i nezaboravno.. jebe me PDV vec dobra dva dana.. 'ocu da riknem.. od sexa.. :dry:
kulturni_jelen
17.04.2008, 08:03
Danas je tek počelo a ja odradio zadatu temu!!!:sunce:
*made_of_stars*
17.04.2008, 10:00
ja nisam vec 3 meseca:blink::blink::blink:
ali ovih dana mi se vraca my loveeee,tako da:uzbud::uzbud:
danas :jok: ali je juce biloooooo fenomenalno :fijuk:
miloradv
24.04.2008, 12:54
Данас не.Пре три дана.
Jesam. Preslo mi u naviku :smeh:
exploited
28.04.2008, 21:53
danas sam bio na prc, ovaj na pecanju...
kulturni_jelen
30.04.2008, 12:04
Sutra možda, danas ne, juče ne, prekjuče da!
bilo je kao pravi sex ...
tolko me boli bulja od vožnje bicikla da je strašno :smeh:
meseceva_kci
02.05.2008, 21:34
na zalost... nisam
alokin74
03.05.2008, 20:41
sinoc sam se omrsio ... nakon 4 - 5 dana posta ... zbog ONIH dana ... a veceras moram da nadoknadim propusteno za TE dane ... pa vas necu dugo daviti svojim prisustvom ... :uzbud::uzbud::uzbud:
love hunter
04.05.2008, 02:25
Zamalo...:roll:
:( ...znachi...bio je samo "laki peting sa Sinishom"...suosJecam...:(
nudim struchnu pomoc :smoke:
kulturni_jelen
11.05.2008, 08:25
Nešto malo, stali smo na pola! :(
NISAM 2 nedelje i ne stidim se... ja kad jebem onda je jebano... usput necu dok dete nije doslo u kucu majke da jedem govna... toliko casti i obraza mogu da imam voleo ne voleo...
A droZa je chudo...
kulturni_jelen
12.05.2008, 17:23
Danas za malo, čuo sam komšije, kuća pored nas, kako to rade! Ništa, čekamo sutra, valda smo mi na redu!:roll:
добро, а што нико не пита
да ли сте се јуче сексали?
ту би вам већ казо штогод... :uredu:
Savannah
12.05.2008, 19:33
добро, а што нико не пита
да ли сте се јуче сексали?
ту би вам већ казо штогод... :uredu:
pricaj...slusamo :uzbud: :smeh:
...ma nije mi ni do cega...:dry:
...mada...:cesces:...mozda...ako bi me neka zamolila...lepo...sa shlagom...i odgore...jagodama...:roll:
pricaj...slusamo :uzbud: :smeh:
па... негде око два поподне навалим вам ја... и она на мене, онако, баш. пуцало је све под нама. нећу се фалим па после неко женско овде с форума пожели да јој то и практично објасним, па се помешају виртуелни и стварни светови...
то не би ваљало :jok:
Savannah
12.05.2008, 19:43
Nice. Odma mi je lakse kad znam da ljudi to jos redovito rade kad je kod mene vec susha. Sta ces' , nada (mada je kurva) zadnja umire :hahaha:
ма да, опусти се и све ће доћи на своје. само од себе. ;)
Nice. Odma mi je lakse kad znam da ljudi to jos redovito rade kad je kod mene vec susha. Sta ces' , nada (mada je kurva) zadnja umire :hahaha:
jbš Ameriku ... ja sam mislio da tamo cvetaju ruže :fijuk:
sex ? ma da svi smo jebeni svki dan xaxaxaxa
Savannah
12.05.2008, 19:55
jbš Ameriku ... ja sam mislio da tamo cvetaju ruže :fijuk:
sex ? ma da svi smo jebeni svki dan xaxaxaxa
e moj s#perm(a)en, ako je ruza ne znaci odmah da i bode :( :hahaha:
Pa dobro šta se se sad ovde raspričali k'o na pijaci? a niko niš' ne radi...
:blabla:
...ajde...vadi budalu,vadi budalu...:uzbud:
...na neki nacin...:beyond:
alokin74
12.05.2008, 22:52
e moj s#perm(a)en, ako je ruza ne znaci odmah da i bode :( :hahaha:
Dodji u S(v)rbiju. Ovde bodu.
Odoh sad da izigravam ruzu.
bogami i kod mene nesto slabo...
:(
ljudi prolece! zene ... pomagajte...:hahaha:
...jel ovo tema "dogodilo se na današnji dan"?...:hmm::hmm:
Uh...ja pomislila da se maca opet sexala...pa osušiće se boogteee :wacko:
Kad ono nije ...a nisam ni ja :beyond:
...čuvam snagu za jesen...:roll:...imam zakazano... :roll:
Neuhvatljiva_
18.05.2008, 20:22
Maca se omrsila danas :plaz2: :roll:...al ja nisam...crveni mi dani :dry:
starsica
18.05.2008, 20:27
jasta :astasad:
neznam...... il sam jebo il sam trebo..........
starsica
21.05.2008, 23:16
ne.. a i necu.. :dry:
believer
21.05.2008, 23:57
nisam....al sam se dovoljno naostrila da cu nekog tek da jebem ovih dana.....umem i ja da se sigram.....
exploited
22.05.2008, 16:48
za sad ne....ali su danas vise puta pokusali da me jbu u mozak....
a dan jos uvek traje, tako da ko zna....
...glupo mi da svaki dan govorim...da,da,da...8)
kulturni_jelen
08.06.2008, 23:47
Abstiniram, i jako, jako kuliram! Dodje mi da popizdim kako se lepo provodim!!!
Abstiniram, i jako, jako kuliram! Dodje mi da popizdim kako se lepo provodim!!!
Ti...i pola foruma. 2 meseca niko nista...Sram vas bilo. Ni voajer vise ne mogu da budem. :dry:
Upisujem sebi jedan poJen. Ali ako se racuna i ono :ces: neka bude jedan i po poJen.
Ko vodi? :hmm:
nisam....al sam se dovoljno naostrila da cu nekog tek da jebem ovih dana.....umem i ja da se sigram.....
Ja ću večeraske nadam se..:uzbud:
ako ne,ima da postupam kao believerka ..:bokser:
nije za mene ovakav život :neznam:
...nije sve u sexu...ima nesto i u lovi...:lazy:
Zornjaka,za medalju ! :spermic::bek2: :ajde::hocemojos:
Jesam sa bankom... usput mi u predigri šapnuli da je malo veći (iznos... tražim 50,a dosta mi je i 30 kad već daju da mi ceo vozni park za rentu bude polovan,a ne nov),pa me zamolili da nazovem sutra oko 13 i tražim Anu kako bi ona svršila,a ja ejakulirao... Šta će biti ne znam,noćas ću onanisati... Samo jednu banku imam,ali sutra se rastajemo ako me odjebu,tj. ako ne svršimo u isto vreme...:(
...ne ...:jok: ...i ne pada mi na pamet... :dry:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.