Puna verzija : Šoljica od kafe
Necromancer
22.03.2006, 20:36
Nije prošao nijedan dan u srednjoj školi, a da mi se drugarice nisu skupile u lokalnoj kafani (jedina u kojoj se kuvala turska kafa) i gledale u šolju do beskonačnosti. :kafa: Da li je u pitanju samo zabava ili možda neko zaista veruje da se sudbina krije u dnu šolje? :cesces:
ps. I zašto ne postoji gledanje u kriglu piva? :roll:
ps. I zašto ne postoji gledanje u kriglu piva? :roll:
valjda se potrudimo da nema sta da se vidi na kraju :smeh:
ali ne pazi solje su ti cudo... jos ako je dobro zavrtis pa stisnes o'zgo zelju... nema da se ne ispuni :kul:
To mi je predstavljalo samo zabavu jos tamo negde u srednjoj skoli. Ne da ne verujem da u solji bilo sta "pise", vec me najstrasnije izludjuje kad vidim zrele ljude koji tome pridaju bilo kakvu vaznost :kul:
Obavezno prevrnes prema sebi i prekrstis tri puta. :smeh:
Pa ja ne znam kako se nisam otrovala od te kafe. Popijes po 5 solja, samo da ti uspe soc. :mig: A specijalno ako posle spolja gledas parove. Za to treba materijala. Pa onda taj sto gleda posle pogadja ko je koji par. :smeh: Koliko god se ja trudila u tim magarecim godinama da nesto vidim u toj solji, nista mi nije bilo jasno. Apsolutna enigma... kao i gledanje u dlan, pasulj, karte, svinjsku plecku i ostalo sta sve od toga ima... A da, i obavezno imaju neki dani koliko se secam kad se gleda u solju... otprilike, kao, solja se petkom najbolje otvara ili tako neka budalastina. I onda ti burazeru sednes u petak i otkines se od kafe. :smeh:
Moju babu kad bi pitale komsinice zna li da gleda u solju, odgovarala bi - znam, ali u punu. A ova druga koja je bila zajebant, lozila je celu zgradu godinama. :smeh: Ama ceo komsiluk... onaj koji se palio na to. A vrtela je par istih recenica.
-Cuces neki glas. (Ova mi je najjaca :ok: )
-Neko se iz kuce sprema na put.
-Neko ti se bolestan provodi. (Ova mi recenica nikad nije bila logicna)
I onda se tetka Vida pokupi i ode kuci, kao baba je sve pogodila, a ova se zaceni. Ja je pitam "Baba bre, kako mozes?" "Cuti, meni prodje vreme, a one zadovoljne. I jos se posle sita ismejem."
E vala, vise nisam majmun (uz duzno postovanje ovoj zivotinji). :kul:
A specijalno ako posle spolja gledas parove.
Jaooo daaaa. I onda kada lepo istackaju solju, uzmu i polizu prst. :pegla: Nisam gadljiv, ali majku mu, sve ima granicu. Ili jos gore, ako se soc zavuce ispod noktiju pa bude ko da su kopali u rudniku. :blink:
http://img225.imageshack.us/img225/8639/nestositela3nx.th.jpg (http://img225.imageshack.us/my.php?image=nestositela3nx.jpg)
:lol:
paparazzo
11.10.2008, 21:50
Ovako izgleda šolja kad se pitaš da li će biti povećanja plate? :)
...:smeh:.ili dobitak....
starsica
12.10.2008, 19:51
meni je to i dan danas aktuleno :smeh: iako u to generalno ne verujem, par puta se npr. dogadjalo da onaj ko mi gleda u solju ubode nesto sto se i dogodi :beyond: mada, to ej stvar podsvesti :roll: ako ona meni kaze da cu dobro da se provedem u gradu (doduse, ne treba meni u solju gledati kako cu se ja provesti, kad je sa mnom provod zagarantovan 8) ) naravno da ce biti dobro, kad sama sebi odredim dobro :beyond:
a fora kao, gledaju ti najbolej drugarice u solju, koje i inace znaju sve o tebi.. i sta ima da ti pogadja? :smeh: moze da mi kaze samo ono sto zelim da cujem i da mi nalupeta nesto pa da se pravi i vidovita pored gledanja u solju :smeh:
a odavno to ne praktikujem toliko cesto, mozda jednom u godinu dana, cisto iz zezanja, interesuje me samo da na kraju ubodem zelju.. cak se i secam, kaziprst je za porodicu, srednji prst je za ljubav :roll: a domalitj je za posao.. ako bodes palcem, svakako ce da se ispuni, pa zasto onda bodemo onim prstima koji imaju namenu :hahaha:
inace, ja znam da gledam u solju :roll: kao klinka sam se zesce lozila na to bas, pa sam i iz knjiga ucila, drugarice se okupe pa na papire pisu, cak sam i kod jedne baba vracke u selu isla da me uci.. a ucila me je ako bih joj odnela kutiju cigara i kutiju hrane za macke, posto je macak imao 15 kila :roll: i tako, popamtila sam ja to onako kroz maglu se secam i sad, mada ne gledam u solju, smori to, uglavnom drugaricama ako baaaaaaas previse smaraju i onda gledam da vidim najcrnje, pa nek' misle da navlacim baksuz, samo da ne dave vise :roll:
Pa onda taj sto gleda posle pogadja ko je koji par. http://www.vojvodinacafe.com/forum/../images/smilies/laugh.gif
a pa da, to je najbolje bilo :smeh: pa onda lupetas koji ej najlepsi par, koji se najlepse ljubi (:huh: ), pa gledas kosu kao i na kraju dodjes do broja cipela samo da pogodis ko je koji par :smeh:
CHichaGlisha
13.10.2008, 15:25
Pijem kafu kao turkinja (i turčin - zajedno) ... ali nikada mi niko nije gledao u šolju.
To mi je nekako bzvz ... :wacko:
ali zato ... :roll:
imam jednog "lika" koji me baš zabavi " gledanjem u karte " ...
naravno skoro uvek (UVEK) mi kaže sve nešto lepo-fino-krasnohttp://www.millan.net/minimations/smileys/coloreyes.gif
(jer zna da se užasavam zlosutništva).
ja volim da pijem kafu ali više ne gatam. to sam radila dok sam bila tinejdžer i verovala u sve te gluposti. znaš ono bela trojka- sex i ostalo. Sad pijem kafu jer je volim i tako se ujutru najlakše razbudim
volim da pijem duplu kafu...prvu jutarnju...zamirise mi....:)
a da gledam u solju?? neeee to mi je bezveze
Lilith_021
10.11.2008, 14:14
Mi smo imali jednu bas talentovanu za filovanje i nije je mrzelo. Umelo je da traje satima, imalo se vremena :uredu:
Kafu volim da pijem od srednjošklskih dana. A sve je počelo zbog gledanja u šolju...navele me drugarice... Imali smo jednu koja je kao fol sve pogađala, a u stvari nas je poznavala i znala kad treba reći crna kosa, zelene oči, pismo i sl. Najgore od svega je posle bilo prati onako zamazane šolje i unutra i spolja...al' sve za vradžbine...
Sada pijem kafu iz zadovoljstva, a ne pamtim da sam videla da to gledanje u šolju današnji omladinci i omladinke rade...;)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.