PDA

Puna verzija : Arhivisane SMS poruke

vlado
01.09.2006, 14:42
Da li imate neke SMS poruke koje ste odlucili da sacuvate? :cesces: Bilo da je to neka smesna poruka, cestitka, ljubavna poruka od vama drage osobe :astasad: or something like that, podelite je sa nama :ok:

Evo nekoliko mojih:

Od moje best drugarice:

- Srecan rodjendan, zelim ti jednu lepu curu ( :stid2: ) i sve najlepse :osmeh:

Ova mi se posebno svidja :fijuk: ( ticerka i drugi prosvetari nemoj te ovo licno da shvatate ;) )

- Pogledaj skolu andjele i skini paucinu s' ociju, videces vrata slupana i 30 jadnika u klupama. Pogledaj zbornicu andjele sve sami prosjaci i klosari, svima su isti ciljevi - da nas obore na popravni! Pogledaj dnevnike andjele ni jednu dojku neces videti, pa budi andjeo osvete i udri bitange iz prosvete! :fijuk:

( primio od frendice za vreme casa Srpskog :stid2: )

Mish
01.09.2006, 14:49
U senci tvoga srca sačuvaj po neki snažan zagrljaj kada ga budem trebao i ništa više. Mnogo mi znači to...ne poljupce i suze, samo iskren zagrljaj kakav ti daješ.

Jedan predlog, nudim ti sebe, nudim ti razgovor, šetnju, nudim ti bilo šta, isprazni se, i bilo kad.

Nedostaješ mi, divlja ružo.

Meggy
01.09.2006, 19:33
Auuuu, kad bih krenula da kucam sve arhivirane, trebalo bi malo vise mesta :smeh: A i necu da kompromitujem pojedine odavde :fijuk:

Dakle, od jednog druga clana (to sam zaboravila da napisem u "poslednjem sms-u", pa moram ovde, gre'ota da nigde ne osvane :smeh: :
"Draga Meggy iz Stapara, ili ako vise volis Cruella, udaj se za mene i dodji da zivimo ovde u J. Americi, u zemlji Bolidiji... Naravno, nakon pišanja. Zlatni"
:hahaha:

Pa onda od jedne koja je isto drug clan :osmeh: :
"Necu da te sokiram ovom porukom, ali udajem se prekosutra! Nisam nikom rekla, tebi samo. Dodji ako mozes, nemoj mi nista kupovati, ali povedi nekog ko ce da me ozeni" (prvo je bilo :blink: a posle je bilo :smeh: )

Pa onda kad sam cestitala rodjus jednom sto ga bas, bas dugo nema online :jok: :
"E, hvala puno sto si se setila, bas si jedno divno mrsavo čupavo medvedče :osmeh: E, srecan ti prvi septembar hihihi" (leeleee... koliko kontradiktornosti :smeh: )

yige_gui
04.09.2006, 01:54
nedavno sam slucajno pobrisala sve sachuvane poruke :roll: tako da vise nemam nista.. :beyond:

kissigirl
04.09.2006, 17:20
Nedavno sam dobila ovu poruku od drugarice:

"Da liznas dane dostatakse ksastvara problemeuci tanju??"
:smeh:

Lady in red
04.09.2006, 19:02
Od druga iz srednje za novu godinu

Zelim ti mir u dusi da bi mogla primiti i davati telesnu ljubav jer ces samo onda biti srecna

Od mame :stid2: Svetlosti zivota Mog :kez:

Evo i jedne meni posebno drage, od brata i sestre od tetke iz Srema (9 i 12 god.)

Cao, sta radis? Jedva cekamo da DODJES! Puno te pozdravljamo. Kod nas je polovina februara pre nego kod tebe! Dodji po nasem!
Aren't they cute?

I naravno, evo jedne od dragog

Od mog prividjenja ti si cela tkana, tvoj plast suncani od mog sna ispreden. Ducic/Pesma zeni

Goga
05.09.2006, 22:37
Neka Bog tebi i tvojima podari srecu i zdravlje! Oni koji te vole, uvek misle na tebe! Pravi prijatelji su uz tebe i kada nisu sa tobom! Sretan rodjendan!:)

Mind_reset
05.09.2006, 23:37
Od mog :andja:

"Sve sto imam to je tvoje,
sve sto imam tebi dajem,
sa sladjanim uzdisajem,
srce, dusu, pesme svoje"

Stevan Vladislav Kaćanski

Najgora
06.09.2006, 08:26
Gde si kosa ti otpala,
izgorela od asfalta stopala,
na jednu nogu ćopala,
u životu kopala,
debela postala,
bez mozga ostala,
na klupi spavala,
k'o ker lajala,
po noći šetala,
samu sebe ometala,
u snu luda bila,
ispod litre nikad rakije pila,
glavom u zid klepala,
zube super lepkom lepila,
kad nećeš poruku da pošalješ!!!

kissigirl
09.09.2006, 18:24
Zenska molitva:
"Boze, daj mi muskarca koji moze,
ako ne moze pomozi mi Boze,
ako stvarno ne moze uzmi ga Boze,
a ako moze a nece, kazni ga Boze da vise ne moze!!"

:uzbud:

blueella
22.01.2007, 07:58
Nije jos proradija,evo mestri jebavajedu centralu! :))) Bole ledjo? Oce to od serijskog sigranja! :))) Al obicno prodje! :)))

euridika
23.01.2007, 22:29
Od jedne od mojih anđela

"Mače, pače dobro jutro! Valjda ovo čudo radi! Trudim se da budem vrijedna i mislim puno na tebe. Pretoplo je danima već, ali srculence zebe, nosim te sa sobom svuda. Zemun nam je divan ovih dana i čeka već dugo na naše druženje u njemu. Valjda ćeš danas da ukradeš malo sjevernog sunca za sebe. Šetnja, ključna riječ - kao nekada!"

Od druge

"Malena, evo me ispred JDP-a gledaću Let iznad kukavičijeg gnezda. Setila sam se onog dana, pre par godina kada smo se tu našle. Nedostaješ mi. Ljubim"

:(

I od nekoga, nekoga....

"Naj ti poljub narise, narise ustnice... Laku noć i tebi :)"

Zvonchica
23.01.2007, 22:39
Od kume- lovili nekog dzinovskog skakavca po sobi;

E mutavi, mi izbacili ono cudoviste na terasu, a prozor otvoren... potraga se nastavlja... Do sledeceg lova!

Od dragog; :osmeh:

Normalno da si baksuz, cim si se udala za mene!

Od drugarice;

Bilo je super! Malo tesko dok su bili naponi, ali sam porodjaj je super! Izleteo je filmski :-) jubim. Evo budi se.

Goga
07.03.2007, 15:58
Od brata - cocorocinog tate... :osmeh:

... svi vas volimo i držite se ... :srce: :kiss:

_baba_
09.03.2007, 08:09
Vas racun za januar iznosi 3496,65 din. Molimo Vas da ovaj iznos uplatite do 20.02.2007. na racun bla bla bla...
Hvala. :stap:

Cisto da imam podsetnik. :wacko:

silvia
09.03.2007, 14:50
Rodila sam prelepog Zorana od 3.6kg i 52 cm

ovo je bila poruka koju sam slala na dan kad mi se rodila bubica.....i dan danas je cuvam...vec 5 godina...:uredu:

zvucnjak
13.03.2007, 03:52
Jooj ja sam skoro prodao telefon tako da sam morao da izbrisem mnoge poruke a imao sam neke bas cool... steta

u ovom novom nemam jos uvek nista vredno

Zvonchica
20.03.2007, 14:10
Od brata:

Dobro ali kad treba onda biće, samo ne znam kako je će da li možda neće hteti.

:blink: :wacko: :hahaha:

**princess**
02.04.2007, 14:58
"To lutko! Ja sam ih navataja gomilu kao i uvek! Volim te puno sreco!"
od najbolje drugarice... ako ikad izgubim telefon i sa njim ovu poruku ima da samu sebe obesim o prvu banderu!

psssst
24.06.2007, 12:46
U principu ne arhiviram SMS poruke,ali cuvam dve poruke na kartici( ne u telefonu) i sasvim slucajno su od iste osobe :)
Jedna datira od vremena kupovine prvog moba(to je bila prva pristigla SMS poruka),a druga, iako onako u stihu, sadrzajem,vremenom slanja i s obzirom od koga sam je dobila -dirnula je u srce i napismeno potvrdila ono sto se inace recima ne govorimo medjusobno vec se to podrazumeva;)

Neuhvatljiva_
24.06.2007, 13:25
E pa uglavnom su mi sve u starom telefonu, nikako da ih prebacim..
Trenutno:

"Lepi moj :) volim ja tebe jako :-*"

I posle jedne moje poruke...njegov odgovor je bio:
" :) ,oces da padnem s merdevina? :-*" :lol:

Peki021
26.06.2007, 18:06
Odvratni stvore,nakon svega sto sam uradila zbog tebe,nas...Proklet si zbogom!
Izbrisao sam je iz telefona ali sam je memorisao u glavi.
Mnogo lepih uspomena a zavrsi se tako,ostanem nedorecen...:(

Goga
11.02.2008, 01:02
Tetka, znam da znaš.. dobili smo malu princezu.. lepa je kao naš mali Kiki - cunami.. :uzbud: vole vas tetkino dete i mama... :uzbud: :uzbud:

Cecara
11.02.2008, 01:17
"Ma samo ti cetkica za zube treba. Ma ni to. Samo ti trebas, ostalo cemo napraviti zajedno." no comment :stid:

Kitty
11.02.2008, 11:18
Ne spadam u grupu onih koji čuvaju sms poruke, ali ova je još uvek tu ...

"Javljanje na oglas: nudim svoje usluge maloj, izgubljenoj devojčici oko upotrebe telefona. Odgovara mi način plaćanja."

:stid2:

Zvonchica
13.02.2008, 23:18
Kolike su ti dlake na nogama?

:huh:

jega
14.02.2008, 00:42
..."hocu tebe za muza"...!!!

Kalina
09.05.2008, 12:16
Evo jedne od samo jedne reci...

Barabo

:stid2::stid2::stid2:
To je odgovor na moju poruku od prosle godine, u kojoj se vrlo slikovito javljam nekome sa plaze......"zaboravila" sam ranije da spomenem toj osobi da idem na more.....8)

meseceva_kci
09.05.2008, 18:48
"upravo sam prosuo kafu po krevetu... lopove..."

misti
14.08.2008, 15:07
Želite s.x? Za lagani birajte broj 1, za oralni 2, za nežni 3, za grublji 4, za pozu 69 birajte 5. Volite li od pozadi birajte 6, za klasičan okrenite 7, za više uzastopnih 8, ako volite divlji okrenite 9. Ako želite sve u kompletu birajte broj sa kog vam je stigla poruka.

:uzbud::uzbud::uzbud:

starsica
15.08.2008, 00:48
"Да ли ти је неко овако написао да те воли?''

to je meni stiglo 2003 godine, u vreme kad niko nije imao cirilicu na telefonu i kad ni mms nije postojao (bar kod nas).. i to sam dobila od moje seke :)

ognjen56
25.10.2008, 17:10
Od najbolje drugarice...od 19.12.2006.

Zaboravila sam ti reći VOLIM TE VOLIM TE VOLIM TE VOLIM TE baš zato što si takva,simpatična,blesava,energična,što si lijenguz ponekad:)NEPOPRAVLJIVO TE VOLIM!

coolgirl
25.10.2008, 19:03
Nemam nijednu poruku sacuvanu u mobitelu,osim sto sam sacuvala sebi naziv neke pjesme,da ne zaboravim...Brisem i primljene poruke i poslane.Nema nista pametno xD

love hunter
27.10.2008, 19:15
"...znash kako se jede noblica? Prvo se razdvoji na pola, pojede se gornji deo, onda donji dok ne ostane samo fil...e, ja te volim kao to najsladje koje cu upravo da poruchkam..."

:)