Puna verzija : Koliko je bitna predigra?
Ivana-psy
31.08.2006, 03:34
Sta mislite da li predigra garantuje dobar sex? :uredu: :jok:
Ili ti da li sex bez predigre moze da bude uspesan koliko i s'njom?:cesces: :cesces: :cesces:
Ja mislim da je mazenje i ... :uzbud: jako bitno ali da li je uvek tako? :stid2:
Mind_reset
31.08.2006, 04:05
Predigra je krajnje pozitivna, opusta partnere, izaziva lucenje hormona, sprema za ono sto sledi :uzbud:, obozavam predigru, ali
ali ima slucajeva kada je strast u pitanju, kada je krv iovako provrila, onda nema vremena za predigru, nema vremena ni za skidanje, nego Opa :sex: :sex: , a moze i krevet ako je tu blizu :sex2: :sex2:
Sve to jako zavisi od raspolozenja... Sto kaze Reset, nekad predigra nije ni potrebna, moze ona i u glavi da se odigra... Ako nekoga gutas pogledom i uzvraca ti se istim takvim, da li je onda predigra uopste bitna i neophodna? :jok: Ali, i u takvim situacijama ona moze itekako da bude zanimljiva, u smislu da odlazes trenutak koliko god mozes, ne bi li temperatura dostigla maksimum :astasad:
1. Definitivno ću početi da kucam postove u Word-u :smeh: Dakle, 'ajmo jopet.
Bitna. Zbog toga što je više vatre u umu nego u svim alatkama ovog sveta koje nosimo u gaćama. A predigra je sve. I onda kada nemate nikakav fizički kontakt. Predigra je i pogled. Predigra je i razgovor. Sve zavisi kako ko posmatra sex. Za mene se on ne sastoji samo od "uđeš-izađeš-i gotovo", pa čak iako je na brzaka. Predigra je bitna koliko i sam sex (ako kad kažemo sex mislimo samo na penetraciju), utoliko što, bar u mom slučaju, tako lakše doživim orgazam, da ne kažem da mi je zagarantovan :osmeh: a kod partnera je on intenzivniji. A u tome je valjda poenta.
Predigra je i oralni sex, koji je gre'ota propustiti. Naročito ako znamo da 50% žena koje su ikada doživele orgazam (na žalost, ima i onih koje nisu), doživele su ga na ovaj način, a ne putem snoške. Ili masturbacijom. Al' da ne odem u offtopic :smeh:
Predigra je maženje. Predigra je masaža. Predigra je istraživanje. Predigra je bitna. Žene će me razumeti. 8)
TROPRSTI
31.08.2006, 17:57
1. Definitivno ću početi da kucam postove u Word-u :smeh: Dakle, 'ajmo jopet.
Žene će me razumeti. 8)
Ništa ja ovo ne razumem!:cesces:
Zar je stvarno neophodna ta uvertira.
Ja znam da imamo odličan sex i kad me žena samo pozove u spavaću sobu sa ,,Vladimire dolazi!,, i kad dođem ,,skidaj se!,, sve onako uz osmeh kao da će da pričamo vicovi.
O´ma´ znam da imamo oko pola sata vremena, i da za to vreme treba samo lagano da udenem, malo se promeškoljim, dok se ona sasvim upristoji za intenzivnije kretnje i da budem muško na delu.
Bude super i ona puna elana nastavlja planirano, a ja se osećam pravilno upotrebljenim muškarcem.
A to sa predigrom mi dođe kao kad se postavi sto za Bački ručak običan.
Pa prodangubimo na tu predigru i opet posle sve mora da se odradi svojski kao da je jutarnja zanimacija pre polaska na posao.
Predigra je samo deo luksuznije varijante normalnog odnosa.
A to što Ova poviše mene spominje poglede, ume da bude jako nezgodno.
Ženske su drčne na izvesne načine gledanja pa oće momentalno da naskoče kao da je daleko bilo došlo do intenzivnog petinga.
Bitna. Zbog toga što je više vatre u umu nego u svim alatkama ovog sveta koje nosimo u gaćama. A predigra je sve. I onda kada nemate nikakav fizički kontakt. Predigra je i pogled. Predigra je i razgovor.... Predigra je maženje. Predigra je masaža. Predigra je istraživanje. Predigra je bitna. Žene će me razumeti. 8)
Apsolutno razumem i slažem se sa tobom. Pa čak iako naizgled nema predigre, moja vatra je zapaljena nekim prijatnim popodnevom sa partnerom, igrom pogledima, slučajnim ili ukradenim dodirom. Razumevanjem. Obostranim davanjem. Pripadanjem. Bliskošću. Osećajima.
Eve ga Ovaj što se pretplatio na Erotiku. Kako se god okreneš on ti iza leđa :kiss:
Zar je stvarno neophodna ta uvertira.
Nije neophodna, ali je interesantna :astasad: Iako je ponekad i sama pomisao na klinč :uzbud: Opet kažem, kod mene je u najvećem broju slučajeva (a aktivna sam tim se dičim :osmeh: ) 'vako :beyond: A i volem da exploatišem te erogene do jaja 8)
Predigra je samo deo luksuznije varijante normalnog odnosa.
Pa ja b' rekla uvod.
A ono za Word... otišao mi post u peršun, pa sam ga morala kuckam ponovo :dry:
Mišić:
Apsolutno razumem i slažem se sa tobom. Pa čak iako naizgled nema predigre, moja vatra je zapaljena nekim prijatnim popodnevom sa partnerom, igrom pogledima, slučajnim ili ukradenim dodirom. Razumevanjem. Obostranim davanjem. Pripadanjem. Bliskošću. Osećajima.
Da. To je to.
Pa prodangubimo na tu predigru i opet posle sve mora da se odradi svojski kao da je jutarnja zanimacija pre polaska na posao.
Da, vidis, sad kad spomenu taj zornjak... pa, ko tada jos ima vremena za predigru? 8)
Pa ako će da me budi tako što će da me udara čajnom po čelu, bolje da o'ma ide na posao :smeh:
TROPRSTI
31.08.2006, 20:07
Da, vidis, sad kad spomenu taj zornjak... pa, ko tada jos ima vremena za predigru? 8)
Mi zaposleni se razumemo!
Ko je besposlen može se oblizivati macom letnji dan do podne, a zaposleni se i u pauzi dobro okrešu pa nastave da uživaju u postigri .
Ona energija koju nosimo u sebi je već sama po sebi predigra.
Ako još imamo i partnera pravilno namagnetisanog onda je to non-stop stanje predigre.
Pa nismo valjda stari dizelaši pa nam treba predgrevanje da bi kresnuli.
Sada je ubrizgavanje u trendu!
nattydread
31.08.2006, 20:22
Predigra je maženje. Predigra je masaža. Predigra je istraživanje. Predigra je bitna. Žene će me razumeti. 8)
moj favorite je istrazivanje :uzbud: :uzbud: :uzbud:
ovo squaw nije bolje mogla bolje da napise. mislim, ove varijante, udjes izadjes i gotovo...mislim sta??? moze, ali ne u mojoj avliji...
Ivana-psy
31.08.2006, 22:31
Ok, tad predigra nemora da traje satima ali mora da postoji bar neko budjene kroz mazenje i dodirivanje :love3: A to je vec neki uvod u uzbudljivi svet sexa!
Tako da ja sam uvek za neku romantiku :stid2: hm... :cesces: to je mozda jer sam zaljubljena, a da je u pitanju sex sa nekim do koga mi bas i nije stalo, mozda i ne bi bilo tako!!!???:beyond:
Lady in red
01.09.2006, 01:29
Predigra je i oralni sex, koji je gre'ota propustiti
To sister :too: potpuno se slazem :too:
Bitna mi je predigra, i volim je. Nekada je predigra ta koja zapali vatru. Slazem se da ne mora uvek da postoji, ali u mom slucaju to je retkost... :beyond:
Ivana-psy
04.09.2006, 14:00
Predigra je i oralni sex, koji je gre'ota propustiti.
Da, zaboravih to da napomenem, ali ima ko se setio!!! ;) Naravno da je greota propustiti ga :uzbud: , ne mora uvek biti deo predigre, ali jeste bitan, a i zasto da ne istrazujemo?! Jedino je pitanje da li u oralnom sexu ici do kraja?! :cesces: Meni posle toga sam odnos, uglavnom nije to!!!
Lady in red
04.09.2006, 16:06
Jedino je pitanje da li u oralnom sexu ici do kraja?! Meni posle toga sam odnos, uglavnom nije to!!!
Sve se to razlikuje od osobe do osobe i od odnosa do odnosa. Nekada cak i posle orgazma sex bude extra, nekada ne... Nema pravila...
Pored "klasicne" predigre, moja djevojka obozava da poljubim i gricnem skoro svaki dio njenog tijela...ima toliko lijepu kozu, da i ja poludim od zadovoljstva! Kada zamijenimo uloge, kasnije me grize savjest, posto stalno uzivam! :smeh: :smeh: :smeh:
Ivana-psy
05.09.2006, 23:04
Pored "klasicne" predigre, moja djevojka obozava da poljubim i gricnem skoro svaki dio njenog tijela..
Mislim da tvoja devojka nije jedina koja to obozava!!! Bar u mom slucaju je jako bitno da decko bude nezan i probudi svako culo koje moze! A ljubljenje i mazenje po celom telu je najbolji nacin za to!!! :love5:
Posle toga sex bude pravi pogodak! :sex2:
Prorok-de
14.09.2006, 16:11
volim predigru,ali bojim se noktiju od moje ribe jako su joj dugacki,cim pogresim,dobijem greb po j****a:djavo:
SansRomantic
14.09.2006, 17:05
Ili ti da li sex bez predigre moze da bude uspesan koliko i s'njom?:cesces: :cesces: :cesces:
Ja mislim da je mazenje i ... :uzbud: jako bitno ali da li je uvek tako? :stid2:
Ena - predigra definitivno ne garantuje dobar sex..
Iskustvo moje drage Najdrugarice-lik je extra u predigri / čitaj :plaz2: :cesces: , kad su prešli na glavno jelo...ćorak! :jok: :(
Dio-može, može :uredu: ...kako da ne :uredu: ...bude kratko, slatko, predivno :uredu:
Tria-bitno jeste, ali nije neophodno...
da ne ponavljam već rečeno:
predigra je poželjan ali ne nužan uslov za doooobar sex!
Požuda je najbolja predigra...i tu nema vremena za gubljenje...:stid2: :andjeo:
Predigra mi je bitna u emotivnom smislu, ali slažem se da nije presudna za fizičko zadovoljstvo.
Ivana-psy
14.10.2006, 00:47
Predigra mi je bitna u emotivnom smislu, ali slažem se da nije presudna za fizičko zadovoljstvo
I ja se slazem da nije presudna uvek, ali u vecini slucajeva jeste, bar u mom slucaju je tako!
Ako je sex na brzaka, moze biti dobar ali uglavnom nije bas tako, i mnogo mi je draze mazenje i "paljenje", naravno kad za to imam prilike i vremena!!!
Master_Yoda
16.10.2006, 10:44
Predigru su izmislile feministkinje.
da li vam predstavlja "obavezu"da pre samog sexa obavite i taj zadatak?
Savannah
01.11.2006, 20:57
ma daj pupak,supak...a pazuh potkoljenica , rebarca? desna nosnica ,kljucna kost? ih...ti muski ne znaju uzivat u sexu...:jok:
Pa vidiš da ne znaju ni pitanje da postave :huh: mislim šta ovo treba da znači?:cesces: :blink: :dry:
Od pIpka do shIpka :uzbud:
ako bas moram da objasnjavam sta sam hteo da pitam(jer ima kome treba i da se nacrta!}:hteo sam da pitam koliko vas preskace predigru? mislim da je pitanje bilo zaista jednostavno
Savannah
01.11.2006, 21:29
sto se mene tice slobodno preskoci predigru. nema smisla amo tamo kad na kraju i onako udje....:fijuk:
SansRomantic
02.11.2006, 09:48
juuu...prosta ja..ja oma pomislila čovek govori o oralnom seksu :blink: :stid2: :huh:
ma ljudi, predigra može da bude i intenzivno gledanje preko puta stola...
način na koji konzumira hranu..
ili način na koji upravlja svojim četvorotočkašem...
mmm..ma sve je predigra kad fluid radi :plaz2: :uzbud:
:uredu: :uredu:
ako bas moram da objasnjavam sta sam hteo da pitam(jer ima kome treba i da se nacrta!}:hteo sam da pitam koliko vas preskace predigru? mislim da je pitanje bilo zaista jednostavno
Naprotiv, ovde ljudi imaju bujnu mastu tako da moras biti jasan prilikom postavljanja pitanja. ;)
Pa sto se tice predigre, kako kad, nekad zaista nije potrebno a nekada bas prija. :)
ma daj pupak,supak...a pazuh potkoljenica , rebarca? desna nosnica ,kljucna kost? ih...ti muski ne znaju uzivat u sexu...:jok:
Draga moja, uz sve dužno poštovanje te molim...
Bez uopštavanja ili drugim rečima "nemo bre da nas trpaš u istu vreću!" :jok:
Najčešće je baš predigra ono što ostane u lepom sećanju pa makar to bilo i intenzivno gledanje ispod stola, način na koji konzumira burek sa sirom ili
prosipa jogurt po sebi.
Različiti smo i to je dobro
a ovde fala bogu od "Papka do Šupka" svako može da iznese svoje stavove.
(Neka mi poštovani član Papak oprosti na ovoj igri reči, nisam aludirao na njega)
1:0 za predigru u slučaju nerešenog igraju se nastavci :uzbud:
TROPRSTI
03.11.2006, 15:36
juuu...prosta ja..ja oma pomislila čovek govori o oralnom seksu :blink: :stid2: :huh:
ma ljudi, predigra može da bude i način na koji upravlja svojim četvorotočkašem...
mmm..ma sve je predigra kad fluid radi :plaz2: :uzbud:
:uredu: :uredu:
Opet si bila sa taksistom!?:)
SansRomantic
03.11.2006, 18:22
A ti opet nisi odgovorio na temu.
Da li odgovor sledi?
TROPRSTI
06.11.2006, 15:08
Sledi.
Meni je sve predigra.
Od kad ustanem pa do večeri stalno je nakakva komunikacija, pogledi, dodiri koji kako god ih tumačimo imaju funkciju predigre.
Smešno će možda zvučati nekima.
Ali mi je jako interesantno kad vidim kako raznoraznim činjenjima uspevam da uzvrpoljim partnerku, i nakon nekoliko decenija sličnih postupaka probudim jednaku želju za posedovanjem moje malenkosti, kao kad bejasmo mladenci.
A još kad bih umeo da vozimmmmm.
Ne bi mi se dešavalo da mi prigovara i traži da stanem kako bi izašla. A druge dame se baš oduševljavaju kad osete moj entuzijazam za volanom.:(
Ivana-psy
06.11.2006, 15:51
Izvini, ali ja to ne gledam kao obavezu ili zadatak, vec kao zadovoljstvo!!! Ali opet sve zavisi sta ti podrazumevas pod predigrom? To ne mora pod obavezno da bude oralni sex!!! Pusti mastu na volju!!!
Predigra,hmmmmm...nesto sto moze a i ne mora da se desi,sve zavisi od situacije,od temperature,od brzine vetra,strane sveta,padavina,...ko razume,shvatice. ;)
Neuhvatljiva_
20.02.2007, 15:37
Zavisi...Nekad sam baš raspoložena da se mazim...da se ljubimo pre seksa...A nekad baš da se dohvatimo na brzaka hopa cupa...:sex:
alokin74
27.10.2007, 22:42
Naravno, predigra skoro uvek, za lepše i bolje uživanje.
Medjutim, zna se desiti da mi pridje i kaže: "Skidaj se!!!" To mi je najbolja predigra.
MuadDibb
03.11.2007, 18:42
Predigra,mmm
nekada je to samo zločesti pogled ispod obrva, i tajni mig, jedan dodir.... A nekada sati istraživanja, maženja, poljubaca.... Kako god okreneš OBAVEZNA JE!!!!! :ok:
sonja_ns.
07.11.2007, 14:31
Predigra je obavezna. Ne volim nista na brzaka,treba uzivati!
предигра илити петинг је основа, фундамент, то је оно најслађе, најлепше, најинтимније, најеротичније... :fijuk:
Na pitanje:"Kafa ili rakija?", odgovor je uvek:"To mi dvoje ne razdvajaj" :smeh:
Ih... Volem ja predigru, volem, mnogo volem... Al' ima nekad bas da se poklopi svashtam kako reche makili, brzina vetra, vlazhnost vazduha, i tako to, i onda padne na brzaka... Onda zaista ne treba predigra... Inache, uvek :ok:
Josh jedan bambi za predigru :kez:
biterlemon
21.11.2007, 12:01
U mojim godinama seks je dosadan!
Vodim ljubav radi predigre!
;):hahaha::smeh:
Andjelika
21.11.2007, 13:36
Predigra je obavezna. Ne volim nista na brzaka,treba uzivati!
Neko uziva i na brzaka.....
Mislim, @ebesh predigru ako traje predugo.....
meni je predigra bila bitna a sada valjda nemamo vremena zato ali i bez predigre moze biti dobro i to jako dobro :smeh:
Predigre svih vrsta, od milovanja i poljubaca, do (obostranog) orala, sjajna su stvar, ali ne moraju da utiču na kvalitet onoga što potom usledi...Dešava se (i meni se dešavalo) da i bez ikakve predigre, kad se krene odjednom, munjevito, žestoko, čak divlje, oboje dožive vrhunce za nezaborav.
Predigre svih vrsta, od milovanja i poljubaca, do (obostranog) orala, sjajna su stvar, ali ne moraju da utiču na kvalitet onoga što potom usledi...Dešava se (i meni se dešavalo) da i bez ikakve predigre, kad se krene odjednom, munjevito, žestoko, čak divlje, oboje dožive vrhunce za nezaborav.
Munjevito ... :blink::cesces:
pa...Sigurno da se prije svakog dobrog jela sluzi aperitiv,koji samo jos vise otvori apetit.No i sex koji je kratak i snazan,i traje ko letnja oluja,vise puta zna i te kako da prija."kratko i snazno ko letnja oluja"?Mislim da i ovakvoj opciji moram dati opravdanje.Zamisli letnju zegu,u daljini vidis asvalt isparava,ma ni sladoled sad nebi lizo,a kamoli...A onda odjednom naidju teski oblaci,zagrmi,kisa se ispljusti na kratko,ali snazno,a kad sve to prodje ti odjednom zivnes,i .....
pa...Sigurno da se prije svakog dobrog jela sluzi aperitiv,koji samo jos vise otvori apetit.No i sex koji je kratak i snazan,i traje ko letnja oluja,vise puta zna i te kako da prija."kratko i snazno ko letnja oluja"?Mislim da i ovakvoj opciji moram dati opravdanje.Zamisli letnju zegu,u daljini vidis asvalt isparava,ma ni sladoled sad nebi lizo,a kamoli...A onda odjednom naidju teski oblaci,zagrmi,kisa se ispljusti na kratko,ali snazno,a kad sve to prodje ti odjednom zivnes,i .....
...takodje munjevito:hahaha::hahaha:
zavisi koliko ste napaljeni,sta tog momenta imate na umu.nekad je bez veze bez predigre,mislim kratko traje .a nekad je kao grom iz vedra neba
...ako ne olizem...onda ne moram ni da mecem...:dry:
Umesto predigre može poslužiti i dugotrajno flertovanje, očijukanje, muvanje, diskretno dodirivanje, davanje neverbalnih signala da ste spremni za intimnost..
Pa se onda do´vatite :sex:
Kvalitet i duzina predigre zavisi od mnogo faktora. Od mesta, vremena (kao meteoroloske i kao astronomske pojave), od zeljene igre i, naravno, od samih igraca i njihovog trenutnog stanja. Idealno je kada su im zelje i sklonosti u sinergiji...
U seksu je obicno sve u funkciji zavrsnice.
Umesto predigre može poslužiti i dugotrajno flertovanje, očijukanje, muvanje, diskretno dodirivanje, davanje neverbalnih signala da ste spremni za intimnost..
...zar i to nije neka vrsta predigre?...:roll:
E jest' vala... Bolje predigre od toga nema i onda bi insistiranje na 'bukvalnoj' i predigri,koja i jeste u odnosu i više od samog čina,bilo suvišno... Ali to nije tako često,u početku jeste,a to je strast i zbog toga je strast ono što nam treba... Posle ako nam je i dalje lepo naravno da predigra menja delom ili skroz te 'oluje' bez kojih ništa ne bi bilo kako sanjamo da nam bude...
Dešavalo se da imam manje više relativno dobre veze i bez te početne strasti,ali nije to to... Menjao bih nekada dobar sex od godinu,dve za 5 dana strasti,ali bi me optužili da sam kres varijanta,pa moram da čekam,jer mi se dešava na svakih 4-5 godina... Pravo je kada strast dočekaš i kada si već u dužoj vezi,onda je veza dobra... ili bar liči na dobro...
Jebe nas što svi volimo uvek ono što nemamo... možda i na sreću...:ok:
...zar i to nije neka vrsta predigre?...:roll:
A ja mislila predigra je ljubljenje u usta, pipanje (za grudi i genitalije uglavnom), guranje ruku u brushalter i sl..:huh:
A ja mislila predigra je ljubljenje u usta, pipanje (za grudi i genitalije uglavnom), guranje ruku u brushalter i sl..:huh:
...niko nije rekao da nije...:roll:
Zenama je predigra mnogo bitnija nego muskarcima.Mislim da je veoma bitna, ali kad imas dvoje male dece, malo slobodnog vremena,...,onda daj sta das.
Marijana Rajic
25.06.2008, 16:38
...takodje munjevito:hahaha::hahaha:
meni je ona dosadna...sto da se gnjavimo...predjimo na konkretno...
pa sad to mi zavisi od inspiracije...nekad i ne mora
predigra je prediwna i ja je obozawam i u njoj sam perfekcionista i mnogo lud:uredu: kao i u samoj igru,mastowit sam..:uredu:
Više ne gubim vreme sa osobama koje misle da je važna predrigra. Igra je suština stvari.;)
Više ne gubim vreme sa osobama koje misle da je važna predrigra. Igra je suština stvari.;)
in medias res al samo kad sam mnogo nestrpljiva:ok:
in medias res al samo kad sam mnogo nestrpljiva:ok:
To je memento nazvao in medias Tres!;)
Jako vazan deo cele igre.Nekada i lepsi nego nastavak i zavrsnica.Sto duza i lepsa predigra,to je sex posle nje kvalitetniji.Kao kad omiljeni slatkis prvo posmatras,olizes sa svih strana,polako,sa uzivanjem,pa se tek onda bacis na njega i smazes ga sa uzitkom.:plaz2:
CHichaGlisha
30.08.2008, 02:55
isto koliko i predJELO :njam:
tek toliko da krenu sokovi
mislim zzeludachni :fijuk:
pa sad...kad sam jako gladna....jel ide predjelo ili ga preskaces?????:fijuk:
predigra je bitna zbog samog uzitka globalno..i ako nema 'kreatiwnosti'u predigri,jebes sex:smeh: ma salim se ja,sex je lagano..ali u predigri treba bit kreatiwan i luuud,a onda sex dodje kao jagodica na torti:uredu::)
...zagrevanje je jako važno kod svakog sporta...:roll: ...jer inače može da pukne mišić... :roll: :fijuk:
...zagrevanje je jako važno kod svakog sporta...:roll: ...jer inače može da pukne mišić... :roll: :fijuk:
cenjeni kolega ne zaboravite na istezanje prepona kao bitan çinioc zagrevanja :roll:
ako je prediGra zadovoljavaJuca....sex niJe obaVezan....8)
Tačno tako koleginice... ako je predjelo što vele koleginice druge kalorično ukusno i obilno,ako guza miriše i nije previše slana , 'ebo koitus... Odloži se za malo kasnije il' ako se dugo poznajete za sledeći dan,nedelju ili mesec...
Oralnu završnicu dugo nisam tefterio kao sex,al' sad se obrnulo...
Ma kakva predigra to je za one kod kojih nece iz prvog puta uspeti da odrade sta zele.Sto se mene tice okrenem broj telefona pozovem je(bilo koju) i dogovorimo se.Naravno to je bilo dok sam bio Solo
Ma kakva predigra to je za one kod kojih nece iz prvog puta uspeti da odrade sta zele.Sto se mene tice okrenem broj telefona pozovem je(bilo koju) i dogovorimo se.Naravno to je bilo dok sam bio Solo
Ma jasno :smoke:
Iskustvo je iz tebe priča shinko :deda2:
CHichaGlisha
27.09.2008, 13:48
PRED IGRA ... :cesces: ...
paaa bitna je otprilike,
koliko i predSoblje ... pred sobom
koliko i zagrevanje ... pred mech
koliko i predjelo ... pred gozbU
koliko i sušenje butke ... pred shunku
koliko i plićak ... pred dubinom
koliko i prva čašica ... pred pijanstvom
koliko i korice ... pred shtivom
koliko i parking ... pred Hotelom
koliko i stepenište ... pred spratom
koliko i ....
... ma :fijuk: .... mnogo je bitna
http://i49.photobucket.com/albums/f294/CHichaGlisha/muS/561f.gif
I da nam nisi rekao vidi se da nisi sam sad...:fijuk:Neke je greh i odrađivati 'ebem ti Tito Jovanku i oba kera...:wacko:bez predigre naravno...da si živ samo Druže Tito...:(
misli velikih obavezno citirati....:roll:
Vlada Vasic
07.11.2008, 23:20
Nekom se desi da mu predigra bude ...i glavna igra :fijuk:
mnogo...zbog potpunog ugodjaja i totalnog uzitka...:)
Irena Bg
22.11.2008, 17:04
meni,jako.
robert ns
22.11.2008, 17:38
moze biti dobar cak i oboma a i bez garancije
:
a zasto ne bi bio uspesan ubedis sebe a i pitas partnera ,.jel, al je bio dobar sex bez predigre
ko se previse mazi moze i da zaspi sretan i bez sexa
Kako kad i kako s kojom. Mislim da u tome nema pravila. Ljubavna igra nije recept za turšiju, jer i pored evidentnog steretipa u formi u sadržaju, ljubavni čin često ima i neke svoje osobenosti i samo sebi svojstvene trenutke. Pamtim izuzetne ljubavne trenutke i sa predrigom i bez nje. Sve je to stvar fluida i emotivnog naboja koji u tom trenutku dominira među petnerima...
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.