Puna verzija : Vodite ljubav, a telefon zazvoni...
... da li ćete se javiti, ili ga nećete ni registrovati?
Verovatno ću registrovati zvuk, pogotovo ako je tamo neko baš uporan, ali ću ga u najvećem broju slučajeva ignorisati. Ako ni zbog čega više, ono iz poštovanja prema partneru, sebi, i našoj intimi.
Mind_reset
30.08.2006, 22:08
Ignorisati, ali ako je neko bas krajnje uporan, onda cu probati da jednim potezom, ne ometajuci ljubavnu igru, preciznim udarcem rukom po telefonu ili istim o neki cvrst objekat, trajno onesposobim telefon u daljiem primanju poziva. :ljutko: :toljaga: :bes:
Ma može da zvoni koliko hoće, ne obaziremo se:uzbud: :uzbud: :uzbud:
(ako je nešto zaista hitno pozvaće nas na mob.:dance: )
Ivana-psy
31.08.2006, 03:28
Naravno da cu ga izignorisati!!! A vrlo verovatno da cu ga dohvatiti i iskljuciti, ako neko bas, bas smara! Ne prekidaju se takvi momenti! :jok: :love5:
nattydread
31.08.2006, 14:18
ma nema sanse da se javim na telefon...:jok: :jok: :jok:
SansRomantic
13.09.2006, 15:38
e ja sam tu jaaaako komplikejtid!
fiksni je uvek, ali uvek priključen na sekretaricu i ona se javlja...u navedenim situacijama je samo smanjim da se ne dernja
mobilni ima dve grupe formirane...jednu za apsolutno sve i drugu VIP gde pakujem one koji su jako bitni u tom trenutku, gde trenutak teži dnevnim i nedeljnim obavezama i poslovima...
znači...VIP uvek zvoni, ostali uvek vibriraju...
na VIP se uvek javljam pa makar to bilo u sred orgazma (mog, naravno)...
ostale ni ne odregistrujem...
Ta kakav fon ........... nema se vremena do njega doci ...:uzbud: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Ne pada mi na pamet da se javljam. 8)
Strašno se iznenadim:blink:
jer nemam telefon.
Prorok-de
14.09.2006, 15:55
ja ga iskljucim...inace bacam ga kroz prozor...:sex2:
boki2006
15.09.2006, 01:45
Ko je lud da se javlja,da kuca gori ja prestao nebi.Sex taj ludi sex...:stid2: :stid2: :stid2:
Ma meni je fon iovako iskljucen vecinu vremena a pogotovo u tim trenutcima;)
A6quattro
13.10.2006, 14:53
Simply - ignore.
ignorisanje naravno :sex: ... jedino ako je pri ruci,lagano ga ugasim :toljaga: i to je to...
jamiroyu
13.10.2006, 22:15
ignorisati naravno ma necu mu dozvoliti da nas prekida haha
Master_Yoda
16.10.2006, 10:33
Javim se, opsujem, i nastavim.
TROPRSTI
18.10.2006, 09:32
Telefon je obično na dohvat ruke pa se javimo i u zavisnosti od situacije napravimo pauzicu ili smanjimo intenzitet pokreta tokom razgovora.
Ako razgovor ima tendenciju da potraje, kažem sagovorniku da sam se nešto za*ebao i da moramo da prekinemo razgovor.
Meni ne smeta, ali supruzi ume često da poremeti raspoloženje ako je prekine kada je postigla željenu turažu pa mora da ponovo fata zalet.
Ко јоš ostavlja telefon uključen ako ne želi da ga ometaju?
Zvonchica
29.01.2007, 15:19
:jok: Nema prekidanja. :roll:
PropelerZviz
29.01.2007, 15:50
:cesces: Inace ne volim ljude koji zvone vise od 4 puta! Sunce ti nenormalno, pa ili necu ili ne mogu da se javim! Ostavi usranu poruku...
E sad sa druge strane, bolje je nego da ne zvoni, a ne vodite ljubav :smeh:
naravno da se necu javiti,a bas ako je neko uporan....iskljucicu ga.;)
...to mi je omiljena poza...sa telefonom u ruci...:uzbud:
zvucnjak
07.02.2007, 03:33
uvek ga iskljucim
uvek ga iskljucim
...njega ili telefon?...:blink:
Andjelika
14.02.2007, 00:13
kad znam sa kim tju da budem, izkljucim ton, pa nek zvoni do prekosutra.....
necu se javiti pa makar me zvao i Sveti Petar... ne volim da me ometaju dok razvijam film...:osmeh:
Neuhvatljiva_
20.02.2007, 15:58
Pa uglavnom se ne javim...ali ako je neko baš uporan nije problem da nabrzaka se razgovor obavi...i onda natrag na :sex2:
bruletitel
20.02.2007, 16:07
halo,
da,da ja sam.
nista,evo je..m radoznale.
Kad vodim ljubav, nista ne cujem i ne vidim oko sebe!
A ako bi zvuk telefona me bas "probudio", isljucila bih zvono i ....
Kad vodim ljubav, nista ne cujem i ne vidim oko sebe!
A ako bi zvuk telefona me bas "probudio", isljucila bih zvono i ....
:stid2: :osmeh: :plaz2:
fixni iscooliram...
ali mob... malo teze...
jednom prilikom sam obavio 6-to minutni razgovor bez prekidanja...hm..
nije se zalila! :smeh:
Pa ovako nesto mi se nije desilo, dok se bavim pasivnom gimnastikom - da ne kazem nesto drugo. A ako bi se i desilo (sto ne bih volela) = ne znam, mislim da se ne bih odazvala:blink:
jednostavno ga ignorisem a??:ok:
ha ha ha ha, sigurno je žena, ha ha ha
pa zavisi kako kad.
uglavnom iskuliram.
a onda kad se javim, uvek "gledamo film"
samo sto bude uzbudljiv, pa se uvek javim zadihana :)
SansRomantic
23.03.2007, 16:51
e vala, ja ću sutra da isključim sve telefone koje imam...
mogu da zvone koliko hoće :beyond:
:krava:
pa nek zvoni:uzbud: .....zvoni i meni nesto drugo ....:ok:
neka zvoni , i treba da zvoni...:sex2:
JasnaBGD
04.04.2007, 13:49
Ne pada mi na pamet da se javim! Može da zvoni do besvesti... Dok ekspedujemo klince i stvorimo kakav-takav ambijent za :sex: :odpozadi: :astasad: :sex2: ... taman posla da se javljam! Sva sreća, pa TO ne traje satima, kao kod nekih ovde... :jok:
Crazy Angel
27.04.2007, 18:27
Uvek Nam Je Mobilni Iskljucen, A Kucni Ostavljam Da Zvoni (Nisam Luda Da Bi Se Javila :lol:)..
ma gasim sve zbog moje mace , ona se dekoncentrise , izato ja kazem da vodim ljubav satima hihihihihihi:hahaha: :hahaha: :hahaha: kod nas nije problem telefoni nego zvono na vratima :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: to nemoze da se is kljuci:cesces: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Senka81Serbija
03.09.2007, 08:40
Bez njega nemogu da zamislim sex,ne bas svaki put ali mnogo puta se desava da bas tad zvoni kad netreba ali nikad se nejavljam.
starsica
05.09.2007, 15:34
pa necu se javiti, ne znam ko da me zove.. :hahaha:
Kunem i proklinjem... :kez: Mob silentujem, fixni ignorisem... Inace se ne javljam na fixni... :kez:
Obrenovac
08.09.2007, 00:15
Ma koji telefon. Pa ako to ikome moze da skrene paznju za vreme seksa, taj bi morao pod hitno da ode kod doktora po terapiju!!!
Telefon??:cesces: Ja tad ne cujem nikakav telefon....:fijuk:
паааа... немам појма. правим се луд. :huh:
private_zg
05.10.2007, 14:09
ja se javim i kazem moze malo kasnije upravo se je**m.
na svu srecu nije mi zvonio u to vrijeme vec par godina
Telefon?!?!:dry: Zvoni?!?!:blink:
:kalas:
little fairy
18.10.2007, 13:28
Ako zvoni telefon, ne javljam se. Zvat će opet :uredu:
Ako zvoni mob i ja nemam para na njemu.. Javim se :beyond:
Ako zvoni mob i imam para na njemu.. Koga briga tko zove! (osim onih s posla da mi jave jesam li dobila.. :roll:)
Eto, varijanti ima dosta :)
Ako zvoni telefon, ne javljam se. Zvat će opet :uredu:
Ako zvoni mob i ja nemam para na njemu.. Javim se :beyond:
Ako zvoni mob i imam para na njemu.. Koga briga tko zove! (osim onih s posla da mi jave jesam li dobila.. :roll:)
Eto, varijanti ima dosta :)
javljam se...ali ne prekidam!!!to je prava stvar!!!
little fairy
18.10.2007, 15:49
javljam se...ali ne prekidam!!!to je prava stvar!!!
Možda iskusim ali.. Nekako bi mi bilo previše bad :stid2:
alokin74
24.10.2007, 22:35
Možda iskusim ali.. Nekako bi mi bilo previše bad :stid2:
nemoj ni pokusavati.
ili ces da pricas gluposti, a ono sto ti neko prica neces skontati, ili, sto je jos gore, zaboravices dokle si stigla sa "poslom", pa se moza desiti da "onemoca".
mada, moja supruga je sve rodjake i prijatelje naucila da ne zovu nakon 22 casa, tako da smo u to vreme mirni. nema zvonjave. nema ometanja.
ivancica
11.03.2008, 00:14
paaa.....:cesces: desilo mi se skoro....u pola posla zvoni telefon....kad ono sef....:wacko:
ignorises prvi put, pa onda drugi, pa onda i treci.....i vec polako pocinjes da ludis:bes4::bes4::bes4:
tek nakon sat vremena zovem ja sefa i kao bila sam u sopingu......sta ces neko i to mora.....
muchomachoR
11.03.2008, 05:00
No Problema!
Svako radi svoj posao:navodno: i svako zna svoje!
Zvona zvone, vetar duva, kiša pada, trava raste, gora zeleni.. zemaljski dani teku,
a ja.. http://i267.photobucket.com/albums/ii285/muchomachor/Sm/catwhip.gif ne prestajem sa ..uživanjem. Nisam lud !
Ja skoro nikom nisam potreban, tako da me gotovo niko i ne zove telefonom. A nije daleko dan kada cu i ljubav prestati da vodim.:roll:
exploited
19.03.2008, 16:56
heheeheh
ako radi vibracija na phonu.....
moze se iskoristiti za neke "pokvarene strasti"
:uzbud::uzbud::uzbud::uzbud:
Neuhvatljiva_
19.03.2008, 17:39
...Mislim da ne reagujem...bacim se u duboki trans :smeh:
NSdjanka
30.03.2008, 00:46
Neka zvoni, zvoni, zvoni... :fijuk:
kulturni_jelen
15.04.2008, 15:23
Koji telefon?
V1KtOr93
15.04.2008, 15:54
Pa sta ako zvoni? Podignem slusalicu i javim se. Samo zavisi ko zove, i zbog cega. Mogu ja da pricam na telefonu bez prekidanja gore navedene aktivnosti.8)
...onda i meni odzvoni...:huh: (jao pao:cesces:)
kulturni_jelen
15.04.2008, 22:03
Pitam, koji telefon????
obicno nemam vremena da ga cujem :)
samo mi se jednom desilo da prekinem momenat i da odogovorim i on se bio mnogo uvredio a ja pukla od smeha :)
...stavim mu kondom...:roll: ...što je sigurno, sigurno je...:uredu:
kulturni_jelen
15.04.2008, 22:25
obicno nemam vremena da ga cujem :)
samo mi se jednom desilo da prekinem momenat i da odogovorim i on se bio mnogo uvredio a ja pukla od smeha :)
Udaj se za mene!!!!!!
Vidim na displeju ko zove...
Ako je kuća, javljam se a ostali mogu da sačekaju. Tačnije, moraju :uredu:
Ako je važan seksualni čin isključen je , pa nisam dostupan... ako je uobičajeni javim se ako je neko važan,a ako je kuća ne javljam se...
starsica
27.04.2008, 20:50
ne cujem ga uopste.. ne radi mi zvucnik, pa nesto sam naucila da ga ni ne slusam :lol:
a i inace ga ne cujem telefon i retko kad se sama i javim.. posebno an fixni :beyond:
kome trebam, sacekace neko vreme, nece propasti ako se ne javim u tom momentu :beyond:
ne cujem ga uopste.. ne radi mi zvucnik, pa nesto sam naucila da ga ni ne slusam :lol:
a i inace ga ne cujem telefon i retko kad se sama i javim.. posebno an fixni :beyond:
kome trebam, sacekace neko vreme, nece propasti ako se ne javim u tom momentu :beyond:
jbg postavljac teme nije mislio da ima gluvonemih koji koriste mob.:hahaha:
SlobodaUma
28.04.2008, 23:20
Iz iskustva znam da je jako neprijatno kada partner prekine "odnos" i javi se na telefon, tako da od tada i ja i on smanjujemo ton, pa kome trebamo neka zove ponovo...
Jer..kada je TA radnja u pitanju, bas me briga ko zove... :wacko:
kulturni_jelen
30.04.2008, 11:58
Ljudi!!! Kada vodim ljubav, meni sve zvoni!!! Nemam pojma kada se u tu zbrku tonova umeša zvono telefona!!!:beyond:
robert ns
23.11.2008, 12:14
i onda se javis... i posle uspesne poslovne rasprave...malisa zaspao ni da se pridigne...pouka sex za vreme radnog vremena nije zdrav, zracenje iz mobilnog ometa malisu:fijuk: ili posao i zadovoljstvo nikako u isto vreme
diktatorka
25.11.2008, 02:38
Ako nije iznenadni,brzi sex,zasto telefoni uopste
ostaju ukljuceni?
Vodimo ljubav a telefon moze da zvoni koliko hoce jer je uvek iskljucen :ok:
Irena Bg
27.11.2008, 10:34
nikada ne ostavljam upaljen tel kada se sexam...to je nesto najgluplje....
Charlie Harper
01.12.2008, 01:53
Telefon (fixni) - iskljucen
Telefon (mob) - iskljucen
Vrata - zakljucana i to dva puta :smeh:
Zvono (na vratima) - iskljuceno
Prozori - zatvoreni i zavese navucene
Objekat je prazan i osiguran od svega osim od njega... od zemljotresa... niste valjda nesto drugo pomislili ? :smeh:
Ja - ukljucen
Ona - ukljucena
Igra moze da pocne ! :uredu:
Let's have a sex ! :ok:
ma nek zvoni...svako svoj posao...:smeh:
Charlie Harper
01.12.2008, 14:28
ma nek zvoni...svako svoj posao...:smeh:
Posao :uzbud:
Oni koji se profesionalno bave tim poslom dobro zaradjuju :smeh:
Ja evo vec duzi niz godina amaterski, moze se reci jos uvek volontiram, i svidja mi se moja "amaterska liga" pa zato i ne prelazim u "profesionalce" :uzbud:
Bas sam se slatko nasmejao kada procitah tvoj post, kratko ali jebitacno :ok:
Не обазирем се на такве ситнице. Нека звони док има батерије, а ја ћу својим путем и ритмом ;)...
Samo neka zvoni :beyond: ,meni zvonjava uglavnom isključena. :fijuk:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.