Puna verzija : Iskustva sa neta
Kakva su vasa iskustva sa poznanstvima preko neta?
Moja su uglavnom pozitivna, ako izuzmemo par razocarenja :roll:
Kako se nalazim u ovoj nedodjiji, i ako izuzmem poznanstva koja sam stekao preko sajta nase zajednice sa svojim sugradjanima, jos nisam imao ni jedan oci u oci kontakt sa personama sa druge strane tastature.
Mada blizi se i to, i sa nestrpljenjem cekam da odleprsam da upoznam pojedince. O razocarenjima necu ni da razmisljam, jer ipak se mi dugo srecemo na ovom net prostranstvu i valjda bi mi nekada neka njihova reakcija zasmetala, no to se jos nije desilo. A nadam se da nece ni u zivo.:uzbud:
Ja mogu da se pohvalim cinjenicom da sam imala skoro sva pozitivna iskustva. Sa vecinom internet drugara sam ostala u dobrim odnosima, a i ono malo sa kojima vise nisam u kontaktu - pa, takav je slucaj i u realnom zivotu, zar ne?
Betty Boop
22.03.2006, 14:12
Ja sam jos uvek pocetnik. Mada kada sumiram do sada i nije toliko lose. :)
Nisam imao negativnih. Neka razočarenja su bila, ali i bez neta ih ima. To je zato što bezrezervno verujem ljudima, pa dok ukapiram da sam ih pogrešno procenio...
yige_gui
05.04.2006, 05:31
nisam imala ni jedno negativno iskustvo.. sa svima sam ostala u dobrim odnosima.. sa nekima se cujem tu i tamo.. cisto da vidimo jesmo li zivi.. a sa nekima se ne cujem nikako.. dec lajf, zar ne? ali sa odredjenom bandom sam zato u kontaktu on d dail basis ;)
ma sa kim god da sam se do sad upoznala, se ispostavilo da je upravo onakav kakav je preko neta... a neki sastanci tek slede :uzbud:
ala ce bude tekilos za shankitos :fijuk:
Panta Ray
11.04.2006, 21:31
Izvrsna. Ali mnogo je važno i gde ste stekli te drugare. Do sada sam upoznao više desetina ljudi preko neta. Sa jednom grupom mladih ljudi (a svi smo se upoznali preko neta) osnivamo NVO (papiri predati čeka se administracija da odradi svoje). Moram reći da sam oduševljen jer sam upoznao mnogo mladih ljudi punih entuzijazma. Nikako drugačije se ne bi skupili. Živeo internet!
Ne znam da li imam srece, ali do sada sve osobe koje sam upoznao preko neta su fenomenalne. Sa vecinom se druzim, a sa jednom devojcicom sam i u vezi. :kiss:
Kao pocetnik jos uvijek (da kucnem u drvo:fijuk: ) ne mogu da se pozalim. ;)
gogothegreat
13.04.2006, 23:12
Na Netu ima gomila likova, što muških što ženskih, koji su skroz cool i sa kojima bih verovatno bio dobar prijatelj i uživo.
Moj jedini problem je što ženski likovi uglavnom žive relativno daleko od mog mesta prebivališta i, po pravilu, nerado pričaju o mogućnosti opštenja s mojom malenkošću :huh:
A ja bih ih sve tako rado posedovao :srce: :love3: :usne2: :sex2: :sex:
Za sada imam pozitivna iskustva!
Na ICQ sam odavno, a evo sa vama tek od nedavno, takodje i na jednom drugom nasem forumu sa koga imam jedno zanimljivo iskustvo! Nasla sam se na jednoj temi sa drugaricom i tek posle par dana smo obe skontale ko je u stvari u pitanju! Eto, znaci da se ljudi koji su slicni uvek pronadju, bez obzira sto se odmah ne prepoznaju zbog svojih nickova!
ribenzzi
05.05.2006, 11:20
Za sada nisam imala losih iskustava- naprotiv!
Divna drugarstva, divne price... Te ljude, koje sam na netu upoznala, volim skoro vise od onih iz realnog zivota!
Posebno jednu raznim bojama premazanu lujku, jednu Daru Bubamaru i jedno sunce istoka!:uzbud: :uzbud: :uzbud:
Pored kvalitetnih drugarstava tu je i jedna velikaaaaaaaa, po svim pokazateljima prava ljubav:stid2: :love5: :love3: :srce: :stid: :zagrljaj: :usne2: ;)
LOSA_SRECA
08.05.2006, 14:13
Za razliku od mojih prethodnika koji su dali odgovor,izgleda da sam ja prolazio "bos po trnju": sajtovi i osobe na njima - razocarenje !
Jedan jedini licni kontakt sa osobom sa kojom sam stekao poznanstvo preko jednog od sajtova - pomor stoke.
Mogu da kazem da ima i iskrenih i postenih osoba kao i korektnih sajtova, ali u veoma malo broju!
Sto se tice ovog sajta, tu sam apsolutni pocetnik koji pokusava da udje u sistem funkcionisanja.Nisam stekao jos ni jedno poznanstvo, ipak sam tek na startu!Ocenu i misljenje ne mogu da dam jer tek razvrstavam sta je sta & ko je ko na ovom sajtu . . . kada budem u situaciji!
Generalno, bivstvujuci na netu ocekujem previse, mogao bih se kajati i cini mi se da cu se jos vise razocarati . . .
:cesces:
veselje! takva su moja iskustva...istina, nisam bas puno ljudi upoznala, ali to sto jesam, to je extra! narocito imam sjajno iskustvo sa ekipom "iz susjedstva", jer thx to them, sjajno se provedoh u zagrebu...
a svrljajuci "ovde negde", upoznah i jednog od mojih, sada, najboljih drugara..:ok:
sve u svemu, mala ekipa, ali odabrana :osmeh:
nattydread
17.05.2006, 15:23
uglavnom pozitivna. nisam se pokajala.
Na Netu ima gomila likova, što muških što ženskih, koji su skroz cool i sa kojima bih verovatno bio dobar prijatelj i uživo.
Moj jedini problem je što ženski likovi uglavnom žive relativno daleko od mog mesta prebivališta i, po pravilu, nerado pričaju o mogućnosti opštenja s mojom malenkošću :huh:
A ja bih ih sve tako rado posedovao :srce: :love3: :usne2: :sex2: :sex:
Znaci cale time se ti bavis u slobodno vreme....cccc..."stices poznanstva"
Sto se mene tice imam pozitivne i negativne utiske sa upoznavanjem preko neta. Pozitivni utici su naravno sa Vojvodinecafea gde sam vec stekao neka lepa poznanstva ali imao sam jedno ruzno iskustvo na Krstarici. Naime upoznao sam curu moje godiste, iz istog grada,... i resili smo da se nadjemo.
I ona me ispalila - NIJE SE POJAVILA!
kissigirl
30.06.2006, 14:32
Nisam imala neka bas losa iskustva. Jedno osobu sam upoznala preko jednog sajta pre dve godine,i jos uvek se druzimo :) Na VojvodinaCafe sam jos uvek pocetnik, ali za sada mi se dopada :uredu: Par osoba ovde su mi bas,bas drage :zagrljaj: A sa jednom osobom sa ovog sajta se dopisujem preko msn-a,a posto zivimo nedaleko jedno od drugog,i upoznacemo se uskoro.Nadam se da se necu razocarati :hmm:
Mind_reset
13.08.2006, 13:36
Iako otpadam na internetu jos od vremena kada je 14400 modem kostao 180maraka, nikada nisam nesto posebno otpadao sa istim ljudima, na chatovima, icq-u i slicno, naidjem na nekog, nacimaju me, ispricamo se, mozda jos par puta i to je to. Cinjenica je doduse da retko komuniciram sa domacima, volim da pricam sa strancima, tipa sto dalje to bolje, volim da slusam njihova iskustva, price iz dalekih krajeva i sl., pa se nikada nisam ni nalazio sa tim ljudima :( .. Nisam nikada bio u varijati trazenja partnera preko neta, pa nisam u tom smislu ni delao...
Ekipica na forumu je nesto drugo... :smeh:
Generalno gledano iskustva su pozitivna :cesces:
Konacno mogu i ja da se pohvalim iskustvima poznanstava preko neta. Elem, juce na malom ostrvcetu u sred jezera Iri okupila se mala ekipa sa najveselijeg sajta na net nebu: yige, irnik, captain i moja malenkost, potpomognuti i drugim neclanovima naseg sajta.
Iskustva, neznam sta reci, blago sam odusevljen. Moja predvidjanja ne da su se obistinila, vec i vise. Odusevljen sam dobrim duhom, humorom, otvorenoscu i iskrenoscu pomenutih clanova. Ljudi svaka cast, sa nestrpljenjem ocekujem iduce okupljanje :uzbud:
Mada nisam imao osjecaj da se tek upoznajemo. A i kako bih, kad blejimo svakodnevno na netu :smeh: . Sve mi je vise izgledalo na skup prijatelja koji se dugo nisu vidjeli ;)
Sa neta nemam preterano loshih iskustava oko upoznavanja... Dosta dobrih ljudi sam upoznao, prvenstveno na Krstarici, i zaista su ljudi skroz ok... Bilo je naravno i onih ruzhnih, ali o tome sam davno prestao da razmishljam...
A o poznanstvima preko neta... Pa... :srce:Sa jednom devojchicom sam vetj 8+ meseci, i divno nam je... :love5: Jes' da je malo, ali... Mozhda je to bash ONA?:love3:
Captain Jack
16.08.2006, 01:31
Konacno mogu i ja da se pohvalim iskustvima poznanstava preko neta. Elem, juce na malom ostrvcetu u sred jezera Iri okupila se mala ekipa sa najveselijeg sajta na net nebu: yige, irnik, captain i moja malenkost, potpomognuti i drugim neclanovima naseg sajta.
Iskustva, neznam sta reci, blago sam odusevljen. Moja predvidjanja ne da su se obistinila, vec i vise. Odusevljen sam dobrim duhom, humorom, otvorenoscu i iskrenoscu pomenutih clanova. Ljudi svaka cast, sa nestrpljenjem ocekujem iduce okupljanje :uzbud:
Mada nisam imao osjecaj da se tek upoznajemo. A i kako bih, kad blejimo svakodnevno na netu :smeh: . Sve mi je vise izgledalo na skup prijatelja koji se dugo nisu vidjeli ;)
Samo ce mo sledeceg puta da izbegavamo automobile domace proizvodnje jer im ovde sluze za gajenje osa:smeh:
yige_gui
18.08.2006, 14:52
Samo ce mo sledeceg puta da izbegavamo automobile domace proizvodnje jer im ovde sluze za gajenje osa:smeh:
no koment! :dry:
znala sam da ce se ova pricha preprichava u naredno neko vreme :lol:
Iskreno receno,upoznao sam par osoba sa neta ali nebi preporucio upoznavanje bez prethodnog telefonskog razgovora ,jer pisanje tekstualnih poruka se moze protumaciti na nacin kako toj osobi koja cita poruku u tom trenutku dgovara.
Nekako od prvog citanja postova na ovom forumu stekla sam utisak da se neki ljudi ovde cak i dobro poznaju. Bez obzira na to zelela sam da budem deo vesele ekipe. Obzirom da mi je ovo novi vid komunikacije sa ljudima ipak ponekad pozelim da vas sve upoznam.
Net za upoznavanje i prijateljstvo moze da bude koristan ali za nesto vise za sada nemam neko pozitivno misljenje.
makycica
28.09.2006, 10:44
Sa neta nemam preterano loshih iskustava oko upoznavanja...
A o poznanstvima preko neta... Pa... :srce:Sa jednom devojchicom sam vetj 8+ meseci, i divno nam je... :love5: Jes' da je malo, ali... Mozhda je to bash ONA?:love3:
Takodje... ja i on smo malo duze u vezi i ja sam mnoooogooo zaljubljena...
I mislim da je ON onaj pravi... :uzbud:
blueella
30.09.2006, 06:34
bilo je svacega i lepog i manje lepog,ali uglavnom lepo,pozitivno,drugarski,kako i treba da bude.sa jednom osobom sam stvorila prijateljstvo do groba i hvala netu sto nas spoji,jer bez moje babe,njenog vedrog duha,njenog optimizma i mnogo cega,osetila bih veeeeeliku prazninu.ono sto je lepo pamtim,sto nije bilo tako....ne secam se ni sta je bilo...
Mirakulica
03.10.2006, 18:43
Zasad pozitivna,osim ako se onaj drugi razočarao.
Evo bas pre nekoliko dana, bio sam u poseti jednom forumu, nije bitno kom. Uglavnom, stize meni pp od neke tamo, u kojoj mi ona nudi da posetim jedan sajt (zaboravih adresu) na kojoj ona ima "post", i da je pomocu nicka pronadjem. Ona mi je taj pp poslala posto je pogledala moj profil, a u profilu jasno pise da imam 13god. I ja, ne sluteci nista, kliknem na link, kad ono ....:blink: :blink: :blink: :blink:
Sajt, na kome clanovi ostavljaju svoje "filmove", a drugi ih (ne samo clanovi, vec i svi na koji to nabasaju ) bez problema "skidaju". Nasao sam i flimic od doticne :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
Kakvih ljudi ima....
Lady in red
03.10.2006, 20:35
Sajt, na kome clanovi ostavljaju svoje "filmove", a drugi ih (ne samo clanovi, vec i svi na koji to nabasaju ) bez problema "skidaju". Nasao sam i flimic od doticne
Kakvih ljudi ima....
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Za sada nemam nekih negativnih iskustava, desilo se da se neka budala nakaci, ali ja to brzo :sutoguz: :gone:
DzuPiter
04.10.2006, 10:19
Jako puno mrznje. jako malo Ljubavi. :fijuk:
Govorim o upoznavanju sa ljudskim emocijama, koje ljudi ispoljavaju komunicirajuci.
Kill Bill
28.11.2006, 11:11
Ne upoznajem se sa svakim...
nije to neka bojazan nego jednostavno o nekim ljudima "s druge strane ekrana" ni na tren ne pomislim ni kako izgledaju ni kako kukcaju ni kako gledaju na ekran ni ni ni....
Dok o onima koji su mi interesantni stvorim cesto kompletnu sliku koja je najcesce tacna..:blink:
I ne znam kako ali uvek osetim da li je osoba normalna ili ne,lepa,prosecna,uvrnuta,zlobna ili sta vec...
I sve ljudske mane i slabosti se prikazu u virtual svetu u tolikoj meri da jako retko omanem po proceni nekog...
I ne verujem da bi se upoznavala s nekim ko u meni vidi osobu za vezu...
Iskljucivo prijatelje...
Eventualno ako bi osetila bas bas bas nesto posebno mada je to jako retko...
ali eto...
Ljudi koje sam do sada upoznala su super...Doduse u neke sam se razocara ali mnogo kasnije...ali dobro to je vec stvar zivota razocaram se vremenom i u ljude iz RL ...nekad...
U stvari ne mogu reci da sam se razocarala jer mi i dalje nije zao sto sam ih upoznala,nego su mi smesne neke stvari... Samo mi je krivo sto sam morala da prekinem komunikaciju s nekim ljudima jer su im se javila neka osecanja prema meni a bejasmo toboz extra prijatelji...steta....zbillja steta...:dry:
Ali evo neki sablon za upoznavanje mi je recimo da je to skroz opustena osoba...s takvima nikad nisam zakazala...:osmeh:
sladoledzija
28.11.2006, 13:55
Do sada isključivo pozitivna iskustva, neka posebno draga jer traju dosta dugo, lep je osećaj kad te neki nije zaboravio ni posle godinu i kusur dana :) Inače imao sam i uzivo poznanstava, i čekujem ih još posebno sa Vcafea :)
Ih,bilo je svega.U mnoge sam se i razocarala misleci da na nase kuckanje gledaju sa drugarske strane,a oni krenu sa predlozima koji se mogu svrstati u xxx zanr...Sa druge strane,redovno se cujem sa ljudima koji su mi izuzetno dragi i zaista sam srecna sto sam imala priliku da ih upoznam. ;)
Tigerlily
02.02.2007, 12:01
Nemam baš puno iskustva - nisam ljubitelj grupnih viđanja, pošto retko kad želim da upoznam sve te ljude, odnosno - uglavnom sam želela da upoznam možda jednu osobu. Do sad sam upoznala dvoje ljudi, od kojih jednu osobu sad ubrajam u prijatelje, a druga osoba je ispala upravo to - druga osoba u odnosu na onu koju sam na forumu upoznala. :uredu: Pardon, troje, ali treću osobu sam upoznala igrom slučaja i nismo imale priliku da porazgovaramo baš mnogo.
Neuhvatljiva_
15.02.2007, 20:06
Moja su iskustva prilično pozitivna...Upoznala sam dosta dobrih ljudi sa kojima sam i danas u kontaktu...i najvažnije muškarca sa kojim planiram da ostanem do kraja života :stid2: ...
Captain Jack
19.02.2007, 08:35
Prvo sto imam da izjavim to je hvala vam drustvo za razglednicu.Pljunuti ja,mislim na prase ne na Svetog Djordja...Drugo sto imam da izjavim jeste da se tebi Sejo zahvaljujem za onaj komad zemlje Srbije,na toj sam zemlji porasto,a sad u njoj raste paradajz i krompir,vec sa prvim daskom proleca imacemo prvu berbu pa vas sve zovem na domacu salatu,a ako do tada sazri i kupus ce zalijemo i sa rasonicu,nek se vidi raskos,a ove komsije nek pocrkaju od muku jer kupus ne raste na ovaj pesak Floridski.Ovaj izvestaj iz Greenet"10 Panorama" mi malo nije jasan jer se jelo samo nesto malo...panceta mala,capricosa mala,pa vi niste pola od coeka sto bi reko moj deda Savo,a i 5 MB piva me dovodi do zakljucka da ekipa nije bila kompletna kad se odrzavala ova utakmica.Hvala vam i na dobrodusnoj donaciji u domacoj valuti,nikad se ne zna kad ce da zatreba.Sejo,da znas da se nasa zastava vijori gde god prodjem,cisto da dusmanima jos vise bude muka kad je vide,a ostalom drustvancetu iz coska,Squaw,Megz,Leb i "svetu je potrebna kisa ali svetu nisu potrebne bejzbol utakmice"?!?,porucujem da cu pazljivo uciti i raditi,postovati prijatelje i roditelje i biti iskren i veran internet drug:ok:
yige_gui
30.04.2007, 04:22
Beogradski remorker stigao na ostrvce :osmeh: ispalo je da sam losh turistichki vodich :lol: i da se samo vrtimo u krug :lol:
zbog radi buducih eventualnih obilazaka molim da ga neko uputi u moju pouzdanu organizaciju, da posle ne bude "nismo znali" :lol:
u svakom sluchaju, nije me kidnapirao i kretali smo se samo po glavnim i prometnijim ulicama.. :plaz2:
josh jedna pozitiva :too:
remorker-bgd
30.04.2007, 04:56
Krajnje pozitivno!:smeh:
Nije bas neki vodic, ali je super sagovornik;)
Luking forvord tu aur nekst miting:ok:
Zvonchica
30.04.2007, 09:10
Par osoba odavde sam upoznala i nisam se ni malo razočarala.
Čak što više, mogu da kažem da sam se oduševila, posebno sa onom malom plavom! :osmeh: :kiss: ;)
do sada sam upoznao jedinu curu i njenog brata sa drugog sajta ...
jako sam daleko da bi to funkcionisalo :blink:
pa ... ko svrati u Tursku nek se javi :uzbud:
yige_gui
08.05.2007, 03:39
Nije bas neki vodic
razmisli josh jednom :osmeh:
remorker-bgd
08.05.2007, 06:08
Povlacim rec! Kupila si me, zauvek:)
Iako se nisi pojavila jutros na Penn station-u:hahaha:
Pozdrav iz Montreala!
yige_gui
09.05.2007, 03:52
Iako se nisi pojavila jutros na Penn station-u:hahaha:
kako nisam? nisi me vidio? pa mahala sam belom maramicom tamo na peronu :fijuk: :hahaha: eeee di ti gledash :roll:
little fairy
07.09.2007, 07:09
Nisu loša iako u zadnje vrijeme upoznajem samo cure (moj izbor). Prijatelja nikad dosta.
Iako, bilo je par njih koji.. Ah, krivo nešto shvate i.. Trebalo mi je vremena da ih se otarasim ali sam uspjela. :uredu:
Za sada, srecom, super.
Uglavnom sam se nalazio sa likovima koji se bave mojom profesijom (mojim profesijama), kada su mi trebali strucni saveti. Isao sam i na razna okupljanja 3d modelara, fotografa, i to su stvarno sve super ljudi. Izgleda da kod nas jos nema toliko internet manijaka, pa bolje da se upoznas sa sto vise ljudi sto pre.
biterlemon
09.09.2007, 11:58
S obzirom da je stepen mog zivotnog iskustva povecao dolaskom ne net, smatram to pozitivnim iskustvom.
Ovde svako trazi ono cega nema kuci...
Uglavnom se druzim zenama, jer sam na poslu okruzen pretezno muskarcima...
Ubrao sam gomilu odlicnih prijateljica, neke valjda za ceo zivot...
Ispalo je da moje prvo poznanstvo, prvi klik na netu, bude i moja snaga za sva moja pisanja, izvor sve moje jacine, krativnosti, smisla...
To poznanstvo je postalo i moja najveca bol u zivotu, moja tiha patnja koja me je pregazila... To sam tek nedavno shvatio... Nema vise Lava, biter je samo trapavi pokusaj ponovnog rodjenja...
U odnosu na njenu uspomenu, pokusaji napada, pretnji, ruganja i svadje sa nekim barabama je samo bleda senka, mada je bas varnicilo...
Net je prepun baraba!
A ja skupljam samo vredne ljude! :smeh:
bilo je svacega i lepog i manje lepog,ali uglavnom lepo,pozitivno,drugarski,kako i treba da bude.sa jednom osobom sam stvorila prijateljstvo do groba i hvala netu sto nas spoji,jer bez moje babe,njenog vedrog duha,njenog optimizma i mnogo cega,osetila bih veeeeeliku prazninu.ono sto je lepo pamtim,sto nije bilo tako....ne secam se ni sta je bilo...
:stid2: hvala blu :kiss:
I moja iskustva su uglavnom pozitivna. S nekima sam se i vidjala, druzila i zujala po gradu, sve su to lepi, mladi, pozitivni ljudi i ne zalim ni najmanje sto sam ih upoznala. :sunce:
S druge strane, ja imam problem sto previse verujem ljudima, pa mi se to cesto obije o glavu. Tako me je jednom davno jedna osoba jako razocarala jer je prokockala moje poverenje. I ovde me je neko razocarao, cak me i malo povredila, ali sama sam kriva sto sam joj to dozvolila. :beyond:
Jer, to su stvari koje se desavaju i u realnom zivotu, ne vidim zasto bi ovde bilo drugacije.
Mnogo je vise onih pozitivnih i iskrenih ljudi koji su vredni moje paznje, nego onih koji to nimalo ne zasluzuju, tako da se njima ni ne opterecujem.
Neki dodju i prodju, a neki ostaju i zbog njih vredi dolaziti svaki dan na forum. 8)
:wacko: Svaka vam čast na uglavnom pozitivnim iskustvima. Iskreno, ni sa kim se nisam upoznao. Putem raznih foruma i prepiskom preko gmail-a, uspostavio sam kontakt sa raznim ljudima ali su, većina njih, iz Australije, iz bliže okoline (susedne države), a oni koji su u Srbiji, nisu pokazivali želju da se vidimo, da se čujemo telefonom a kamoli neko prijateljstvo da sklopimo :cesces:.Zbog čega je to tako, ne znam. Ne pišem neke gluposti, nikoga ne vređam u prepiskama, civilizovan sam, pa opet nwšto nedostaje. Da li su ljudi postali nepoverljivi, zatvoreni u sebe, apatični, bezvoljni, da li imaju srah od nepoznatih ljudi?:cesces:
Ako neko zna odgovor, koji ne važi za sve pojedinačno, jer je svaka ličnost posebna na svoj način, neka mi se javi, u svakom slučaju.:uredu:
Upravo sam na početku jedne divne net-prepiske. Nisam ni slutio koliko to može da bude uzbudljivo. Stvarnost bi, plašim se, sve pokvarila.
believer
23.12.2007, 13:51
odlicna,uglavnom...
s nekoliko ljudi sam u stalnom kontaktu i vidjamo se kad god smo u prilici
s nekima tu i tamo popijem pice
neke vidim jednom i ne pozelim da ih vidim ponovo
sve u svemu,okej
Ca blues
23.12.2007, 15:29
:joint:....a ja baš sad gledam onog šobića srezanog zate još kozna kad....:kul:
ne znam nikoga....i namam zzelju da upoznam....asociJalan sam tip....uostalom chula sam da je sve ovde bolesno i izopacheno....
...ma, bre, sve same sekte!
believer
23.12.2007, 15:57
@ Ca blues
ako...jer, ja cu...jelte...vec doci po njega......:uredu:
@ostali:
u pravu ste....samo ja jos nisam odrasla....i volim izopacene i bolesne....
Najiskrenije i statisticki...
- 3 kresa
- 5 pravih veza
- 2 bekstva s moje strane uslovno receno,tj. upoznavanje,pa tek onda spoznaja da ne mozes sve znati ma kako intuitivan bio,jer ima bolesnica ili bolje reci nesrecnica...Spoljasnost nema veze sa bekstvima,pre horoskop...
- 1 kafa sa udatom,znaci poznanstvo samo...ali pisao sam sta o udatim mislim,pa i zauzetim u ma kom smislu...
Nisam pozeleo da upoznam niti jednog muskarca,one koje bih da upoznam i upoznacu...
Mnostvo pametnih recenica i isto tako mnostvo nebuloza procitanih...
Da i najvaznije smislio sam kako da ne radim,a profitiram...
ne znam nikoga....i namam zzelju da upoznam....asociJalan sam tip....
To se odmah primeti, ta asocijalnost, jel'te.
uostalom chula sam da je sve ovde bolesno i izopacheno....
Kad kažeš ovde, na šta precizno misliš?
...ma, bre, sve same sekte!
:komp: :astasad:
ne znam nikoga....i namam zzelju da upoznam....asociJalan sam tip....uostalom chula sam da je sve ovde bolesno i izopacheno....
Welcome to the club! :crazy: Ili je bolje s kim si takav si? :cesces: :crazy:
Mi i volimo asocijalne tipove, takvi su laka meta za vrbovanje i prikljucivanje u.......ma, bre, sve same sekte!
e bas to! :uzbud: Sad ste gotove! :uzbud:
http://i189.photobucket.com/albums/z201/Nensi021/hypnotizer.gif
Iskustva :blink:...ne skupljam ja to,za sad samo salvete... :hahaha:
Welcome to the club! :crazy: Ili je bolje s kim si takav si? :cesces: :crazy:
Mi i volimo asocijalne tipove, takvi su laka meta za vrbovanje i prikljucivanje u....
e bas to! :uzbud: Sad ste gotove! :uzbud:
aaaaaa ne.....nece te me zaJebati....:deda2:
chula sam da ima neka tetka shto parvi amaJliJe protiv tak'ih....:mail:
Zaboravila sam da dodam najbitnije...godine baba, godine...
DakleM, svaki naredni post koji bude off topic bice obrisan. :uredu:
Forum Drustvo ne zahteva od vas da budete smrtno ozbiljni u kuckanju postova. :jok:
Ali ipak, poshtujte temu i ostale chlanove i u skladu s tim i odgovarajte.
I ne terajte me da ponovo budem ozbiljna. 8)
Najiskrenije i statisticki...
- 3 kresa
- 5 pravih veza
- 2 bekstva s moje strane uslovno receno,tj. upoznavanje,pa tek onda spoznaja da ne mozes sve znati ma kako intuitivan bio,jer ima bolesnica ili bolje reci nesrecnica...Spoljasnost nema veze sa bekstvima,pre horoskop...
- 1 kafa sa udatom,znaci poznanstvo samo...ali pisao sam sta o udatim mislim,pa i zauzetim u ma kom smislu...
Nisam pozeleo da upoznam niti jednog muskarca,one koje bih da upoznam i upoznacu...
Mnostvo pametnih recenica i isto tako mnostvo nebuloza procitanih...
Da i najvaznije smislio sam kako da ne radim,a profitiram...
Zaboravih prvu....mladja 20 leta,studirala u USA,u Atini diplomirala,vozi nov auto...nisam imao para da je napijem dovoljno,posto sam pukao kao Eskobar,osim sto mene nisu stigli da ubiju,a i qrcila se mnogo iako sam je provalio da voli svoj pol... a falilo mi i kg...
Dala mi je sansu... dosla i ko mi je kriv sto sam je pustio 4-5 sati da vidi hocu li ili necu... a lepo mi rekla da voli da je napadaju,jbg kad nisam napadac...:(
robert ns
24.11.2008, 20:17
Moja su uglavnom pozitivna, ako izuzmemo par razocarenja :roll:
pa valjda su dobra kad me jos trpe i zivkaju da se vidimo ponekad.:uredu:
tutifruti
24.11.2008, 20:44
Upoznala sam neke ljude s drugog foruma. To je sve bilo drugarski. Lepo smo se druzili na forumu, pa resili da se sretnemo i uzivo. Bilo je prelepo. Videli smo se vise puta. One sto zive u Beogradu vidjam i sad povremeno, a sa nekim osobama, koje zive u drugim delovima ex. yu odrzavam kontakt preko maila i msn-a.
U jednoj od kombinacija drustva, upoznala sam i jednog forumasa koji je i ovde clan. Mislim da je i njemu taj skup i dan ostao u lepom secanju. On ce se prepoznati, pa neka kaze ko je, ako zeli.;)
alokin74
24.11.2008, 20:53
Ovo mi je prvi i, za sada, jedini forum na kome sam aktivan. (na drugima sam pasivan) :hahaha:
U ovih godinu i po koliko sam prisutan upoznao sam se sa nekolicinom forumaša. Neki su zbog mojih priča došli na forum i još uvek su tu.
Jako mi je prijatno kada se sretnemo i "uživo" ispričamo. Jedno je ovde, a sasvim nešto drugo u prirodi.
Lilith_021
27.11.2008, 02:44
Jedan iz Brizbejna nije hteo da mi da i mejl adresu vec mi dao kucnu da mu postom posaljem slike posto mu, veli, stalno salju viruse na mail :siroma:
Jos uvek ne upoznah nikoga, mada mi je zelja da upoznam mnoge persone s ovog foruma, unapred se radujem nekom okupljanju koje bi palo na pamet nekoj personi od uticaja :fijuk: Fantasticna grupa ljudi :uredu:
little fairy
28.11.2008, 16:25
Upoznala sam neki dan jednu osobu sa jednog svojeg foruma i mogu da kažem da bio dosta zanimljiv i zabavan. Ugodan sugovornik.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.