Puna verzija : Koliko dugo stojite ispred ormara..?
yige_gui
22.03.2006, 03:06
secam se jednog jutra kad sam se ustala.. i pospano tumarala stanom.. pa onda stala pred ormar.. otvorila ga.. i blenula u njega.. u onu silnu robu... koju sam skupljala godinama.. a veliku vecinu toga uopste ne nosim.. pola toga sam obukla jednom ili dva puta.. a ostatak koji nosim.. se svodi na mozda 1o% svega u ormaru... u principu ne provodim previse vremena pred ormanom.. ponekad obucem sta mi prvo padne pod ruku.. to znaju biti i kombinacije boli glava :roll:
koliko vi robe chuvate?? nosite li sve?? ili vam pola toga stoji bez veze!?
koliko vreemena provodite pred ormarom dok se spremate trazeci sta cete obuci!? uzmete li sta vam prvo padne pod ruku.. ili se predomislite 15, a presvuchete 5 puta, pre nego sto padne definitivna odluka!!?? :osmeh:
Neeee... ne volim da satima planiram sta cu obuci, to me taaako smara!
Retko kad planiram unapred (jedino kada znam da treba da ustanem jako rano i da onako slogirana necu znati ni gde se nalazim, a kamoli sta da obucem :roll: ), uglavnom dohvatim prvo sto mi padne pod ruku. Naravno, ovo ne vazi za special occasions, kad stvarno treba uloziti malo vise truda oko izbora garderobe.
Pred ogledalom stojim tek toliko da vidim da l' se nesto slucajno uzjebalo :osmeh:
Betty Boop
22.03.2006, 13:09
Ni ja nesto ne stojim preterano dugo. Otprilike cim ustanem (eeeee, to vec traje :roll: ) znam sta cu da obucem. Naravno, upalim TV da znam kakvo je vreme i to je to. A sto se tice cuvanja garderobe, e tu vec moj cale preteruje. Stalno se svadjam sa njim da se okane one stare:" Mozda ce zatrebati :wacko: "
Ja najcesce smisljam pred spavanje sta cu obuci sutra, pa jos ako se ujutru toga setim - divota. :)
Necromancer
23.03.2006, 03:03
Udjem, izadjem i gotovo. :kez:
Uglavnom sva moja odeca se nekako slaze jedna sa drugom tako da se brzo odlucim sta cu obuci. :osmeh:
Uvek na brzinu iskombinujem sta cu da obucem, malo mi vremena treba.
Ja najcesce smisljam pred spavanje sta cu obuci sutraUglavnom je tako. Vodim računa o prilikama u kojima ću se snaći, o vremenskim uslovima, da li ću se kretati peške ili kolima... Dakle, tome pridajem veliki značaj. Mislim da na takav način i drugima ukazujem odredjeno poštovanje.
kissigirl
28.06.2006, 21:00
Pa,najmanje oko 10 minuta svakog jutra :smeh: Gledam svu tu odecu,od koje nosim otprilike 10%,bas kao sto rece yige_gui,i nemam pojma sta cu obuci.Ponekad sve zavisi od mog raspolozenja,da li cu obuci farke,suknju ili nesto deseto.Kada su specijalne prilike u pitanju,znam i po 10 puta da se presvucem dok ne nadjem odgovarajucu kombinaciju :beyond: Tada mi treba i po sat vremena :roll:
Buljim u njega sve dok ne pronadjem nesto sto zelim da nosim tog dana ;)
euridika
01.09.2006, 19:10
Zbog toga me nekada mrzi da se izvucem iz kreveta. Jer ne mogu da razmisljam sta i kako da kombinujem. Sreca je u tome sto se u tom ormanu nalaze uglavnom jednostavne stvarcice, majice nekoliko dzempera pari farmerica i to mu negde dodje to. Mada ponekada pobesnim i pozelim da "licim na zensko" i da obogatim taj orman sa nekim zenstvenim detaljima, ali taj bes brzo prodje i nastavi se u starom dobrom ritmu.
nattydread
02.09.2006, 00:41
ova pricica ce vam sve reci. dakle, frka strka ujutro, moram kod doktorice babi po lijekove, sto prije to bolje da izbjegnem guzvu. izletim iz kuce i skontam da me svi cudno gledaju. dodjem kod doktorice, sjednem u cekaonicu i dobro se osmotrim: krem pantalone, krem cipele (dobro ajde to sam pogodila), svijetlo plava majica na tamno plave pruge i dzemper na zakopcavanje sa svijetlo sivim, crvenim i plavim prugama. i ja se jos cudim sto me ljudi gledaju (da napomenem jos i da je dzemper bio apolutni visak jer je bilo strasno toplo)
Veoma, veoma kratko. Obično u obližnjem izlogu kada krenem na posao proveravam nisam li pošla u pidžami.
I uvek me je nervirala sestra kada otvori vrata prepunog ormana, bulji u njega 10 minuta, da bi na kraju rekla "Pa, ja nemam šta da obučem".:uglavu: :uglavu:
Joj pa stvarno ne znam ......
ali evo obecavam cim sledeci put budem otvarao ormar provericu sa stopericom :smeh: :smeh: :smeh:
a kad se negde spremam ...... pa recimo cak minut mozda minut ipo :uzbud:
Trudim se da uvek ranije smislim šta ću obući tako da nemam nedoumice ispred ormara. U principu sve zavisi kako sam raspoložena.:blink::cesces:
Ivana-psy
12.09.2006, 14:23
Nikad nisam imala taj problem, hvala bogu! Mislim da je to bas lose i da ljudi koji stoje ispred ormara i ne znaju sta da obuku, da bi na kraju rekli da ni nemaju sta, stvarno imaju problem! Nije to bezazleno! :hmm: :kez: :blink:
Naravno da se ponekad malo zadrzim ispred ali to je kratko, par minuta. Mada se uglavnom trudim da smislim (u glavi) sta cu obuci, pa onda kad otvorim ormar samo izvucem i nadam se da necu morati da peglam! :smeh:
yige_gui
12.09.2006, 21:32
jutros sam po mraku bauljala po sobi (da ne probudim drugaricu) posto sam malo spavala ochi su mi bile vise zatvorene nego otvorene.. zavukla sam ruku u orman i izvukla prvo sto mi je doslo pod ruku :lol:
mislim da sam ispred ormmana stajala manje od minut :osmeh:
danas sam hodajuci klovn :lol: (mislim nije da nisam inache, ali danas dodatno :lol:)
Mater Vetru
12.09.2006, 22:35
:cesces: Pa, kad bolje razmislim, u poslednje vreme sve sam kraće ispred ormana. To može da znači samo jedno-ušemila sam se. Ili su moje kombinacije provaljene i zastarele. U svakom slučaju, vreme je za obnovu garderobe.:uredu:
blueella
31.10.2006, 23:46
zadrzavam se dosta dugo pred ormarom jer mi treba vremena da iskombinujem u glavi sta cu taj dan obuci,jer kako cu se obuci zavisi od mog raspolozenja tog dana,pa onda od vremenskih uslova...trudim se da u svakom trenutku izgledam kako treba i kako codex oblacenja nalaze u mom poslu,tako da ne sme biti greske...a kako obozavam da se sredjujem i zbog toga ustajem dovoljno rano.. da se prvo razbudim...ne smeta mi sto provodim,po misljenju moje mame recimo,previse vremena razmisljajuci i kombinujuci pred ormarom...
Jako malo,inace se spremam za 15 min sa sve jutarnjom higijenom;)
SansRomantic
01.11.2006, 11:38
Potpuno zavisi od raspoloženja...
Kada sam baš, baš dobro raspoložena...potpuno mi briga šta ću obući..dovatim se prvih raspoloživih stvarčica iz ormara..
Kada sam namćorasta i loše volje..onda znam da sedim i po pola sata i blejim u krcat ormar i ništa mi se ne sviđa, i grize me savest što pored tolike gomile stvari ja nemam pojma šta da obučem, a opet mi se ništa ne dopada i sve bih po kratkom postupku transportovala u najbliži kontejner i zapalila...
I onda obično navučem prve farke i duksić na koji mi pogled padne...
Savannah
01.11.2006, 15:29
ne dugo. par sekundi dok skontam sta je u prljavom vesu , a sta slobodno smijem obuci.
Iskreno,duze nego sto bih trebala.Nekada blejim i po pola sata i na kraju uvek obucem prvu stvar koju sam ugledala kada sam ga i otvorila:stid2:...
Tigerlily
31.01.2007, 13:26
Uglavnom se ispred ormana kratko zadržim, pošto unapred isplaniram u glavi šta ću da obučem. Retko mi se dešava da se presvučem i jednom, a kamoli nekoliko puta :ok:
Neuhvatljiva_
25.03.2007, 10:10
Ne baš dugo...Uglavnom u glavi unapred isplaniram šta cu obuci...
la femme
25.03.2007, 16:48
Za dnevne kombinacije, ne treba mi puno vremena. Ima par stvarcica koje su najvise u opticaju i njih veoma lako kombinujem...
Ali kad su u pitanju izlasci i neke svecane prilike - e, onda nastaje haos. U stanju sam da isprobam 10 kombinacija! :stid2: Na kraju uvek ostane haos u sobi, jer nemam vremena da sve to sklonim i uvek izletim iz kuce brzinom svetlosti ali zadovoljna svojim izgledom! :ok:
Kad sam zivela sa cimerkom, sve je bilo jos zanimljivije, jer je bila u pitanju "frka, panika" x 2. :smeh:
mariposa
25.03.2007, 16:59
Ispred ormara ne stanem ni minut,ali u kupovinu izludim svakoga,mozda odem tri puta da vidim iste pantalone dok se odlucim da ga kupim,ili cipele,probam,probam,pa ne svidja mi se nista...kaze mi cerka..Mama kupi vec nesto,vec smo hiljadu puta videli iste stvari....tako da u ormaru samo imam dve krpice,sto mi se svidjaju,i to nosim :lol:
Andjelika
15.04.2007, 05:04
sve duze i duze...
i to pochinje da me brine.......
coolgirl
15.04.2007, 13:44
ne znam,ne stopam minute...jako malo:)
Pa zavisi gde idem .....
Posto volim sportski da se oblacim....muku mucim kada treba da idemo na neko slavlje...svi seli u kola ...a ja jos razmisljam sta da obucem....:plaz2: :plaz2:
pa prilicno dugo i to me jako nervira, jer onda stalno kasnim!
najbolje bi bilo da imam dvije majice i dvoje pantalone, pa nebi bilo problema...:skok:
Pre nego sto zaspim i pre nego sto ustanem mislim sta cu obuci, a kada isprobam kombinacije koje sam smislila, nista mi se ne svidja!:uzbud: I tako stojim stojim stojim i stojim....:huh:
little fairy
18.09.2007, 08:42
Jako malo :plaz2: Toliko puno stvari ja ipak nemam :smeh::hahaha:
Osim toga, majice i gaće su mi poslagane po danima u tjednu pa nema zabune (joke! :uzbud:)
starsica
18.09.2007, 15:23
bas ne puno.. znam sta cu obuci, obicno samo o tome razmisljam dok to ne uradim :smeh:
Unapred znam sta cu obuci oko 30 sek.
Paaaa, oko 100 godina i sto je najgore nikad nemam sta da obucem, sirota:dry:!
...ormar mi je pored kreveta...:roll:...tako da celu noć ležim pored njega... :uzbud: ...a kad se probudim...zgrabim prvo što mi padne pod ruku... :roll:
little fairy
25.09.2007, 09:06
...ormar mi je pored kreveta...:roll:...tako da celu noć ležim pored njega... :uzbud: ...a kad se probudim...zgrabim prvo što mi padne pod ruku... :roll:
Žensku spavaćicu? 8)
Žensku spavaćicu? 8)
...:jok:...sama skida svoje stvari...:roll:...mator sam ja za te akrobacije...:smeh: :hahaha:
zdenkavuk
11.11.2007, 22:00
Kako kad, nekad stojim "satima" razmisljajuci sta cu,
a nekad dohvatim prvu stvar, pa kako ispadne :stid:
Leonard Peltier
16.11.2007, 03:44
Par sekundi:uredu:
Šta više dodati :ok:
nikad ne znam sta da obucem pa prvo senem da razmislim pa tek onda nagrnem na orman......
....sve u svemu treba mi 1-15 min. da se odlucim
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.