PDA

Puna verzija : Pridji mi ti

swba
24.08.2006, 07:03
Sta radite u slucaju kad vam neko otvoreno da do znanja da ste mu usli u vidokrug i nikako da se sklonite, tj da bi sa vama :astasad:? Dal' se bacate odmah u akciju, glumite neodoljivost ili izjedate sami sebe od nervoze?

Meggy
24.08.2006, 09:04
Ovo trece :lol:

Nisam ti ja co'ek od akcije, ja vise volim da budem plen :astasad: Znaci, kod mene se stvari jako komplikovano odvijaju u takvim situacijama, cesto je problematicno cak i to primecivanje da sam nekom usla u vidokrug :beyond: ono, mora bas oci da izbija da bih ja registrovala :lol: A kad skontam da postajem plen, onda... pa, zavisi ko je lovac :astasad:

LilShizle
24.08.2006, 09:34
Pa u vecini slucajeva glumim neodoljivost... Mada, sve zavisi ko je u igri...:osmeh:

vlado
24.08.2006, 16:29

Nisam ti ja co'ek od akcije, ja vise volim da budem plen :astasad: Znaci, kod mene se stvari jako komplikovano odvijaju u takvim situacijama, cesto je problematicno cak i to primecivanje da sam nekom usla u vidokrug :beyond: ono, mora bas oci da izbija da bih ja registrovala :lol: A kad skontam da postajem plen, onda... pa, zavisi ko je lovac :astasad:

:off:

Elem, ja sam musko tako da sam mnogo cesce u ulozi "lovca" :astasad: Ako samo posumnjam da me je neka zemska pogledala "ispod oka" :fijuk: dajem se u akciju :stid2:

Bishop
24.08.2006, 22:32
Elem , ja sam nekako uvek lovac :kez: tako da vam bash ne bih mogao kasti :sesir: :smeh: :smeh: :smeh:

maqa
24.08.2006, 22:38
:cesces: Mogucnosti su razne i nema jednog odgovora..hehehehe
Mnogo toga zavisi i od stanja svesti...sto opet ima veze sa porocima :fijuk:

Elem, nije mi problem da nekog startujem, jer znaju zene u Novom Sadu da je ovde najveci sport flertovanje..a od flerta, ljeba nema :jok: :osmeh: Ali ako se zaljubim, e onda se i zaglupim..hehehehe...to mi je najveselije... :smeh:

nattydread
25.08.2006, 13:26
ja sam zena od akcije, kod mene femkanja nema :plaz2: :plaz2: :plaz2:

greco
06.09.2006, 18:54
Akcija i samo akcija, jos se nisam pokajao zbog samouvjerenosti! 8)

kissigirl
06.09.2006, 19:33
cesto je problematicno cak i to primecivanje da sam nekom usla u vidokrug :beyond: ono, mora bas oci da izbija da bih ja registrovala :lol: A kad skontam da postajem plen, onda... pa, zavisi ko je lovac :astasad:

:uredu: 8)

Mish
11.09.2006, 22:54

Ja čak i ne znam bi li umela biti lovac.

SansRomantic
12.09.2006, 10:37
qq majko moja...
pocrvenim kao seljačka mlada...
nešto ne volem direktne i napadne niti poglede, niti ponude...

volem da stvari teku onako nekako lagano...

valter
12.09.2006, 17:31
-E, kad bi stvari bile tako jednostavne "ja se tebe svidjam, a ti mene" (ali mlada pokoljenja tako funkcioniraju), opet, tesko da bih odbio, godi mi, naravno, da budem pored nekog ko bi ugadjao mojoj sujeti (jos ako je zenska zgodna:uzbud: ), "...a ne, nego bi na mesecini diskutovali o bracnoj sreci" (za one mladje citat iz Servisne stanice by Jordan ):osmeh:

LAW1975
28.09.2006, 00:38
Da li primecujete da vam neko suptilno pokusava da stavi do znanja da mu je stalo do tebe ?

Sto se tice ovog pitanja mislim da sam potpuno operisan od toga da primetim po ponasanju kod osobe da li joj je stalo ili nije do mene.

Lady in red
28.09.2006, 02:04
Pa... primecujem... Ali uvek sam nekako :cesces: skepticna

Ivana-psy
28.09.2006, 02:48
Uglavnom primetim, ako je neko bas eksplicitan! Ako se pogled stidljivo promalja i nekad je prisutan, a nekad ne, onda sam zbunjena i nesigurna, tad cekam da sam odluci i pridje, a ako je upecatljiv, nije frka da se "slucajno" zapocne razgovor s'moje strane!!!:roll: :fijuk:

rasdej
28.09.2006, 08:11
Sto se tice ovog pitanja mislim da sam potpuno operisan od toga da primetim po ponasanju kod osobe da li joj je stalo ili nije do mene.

Takođe...

TROPRSTI
28.09.2006, 08:47
Joj!
Čitavu kolekciju signala sam propatio.

Ali me je zabrinulo što su se dešavali signali koje sam potpuno zanemario.
I posle kad mi se ukaže da sam bio meta za odstrel meni krivo što nisam razmotrio i možda izašao u susret željama.:(

LAW1975
28.09.2006, 18:26
Kao sto rekoh neprimecujem kada treba a posle je vec kasno :(

Mish
28.09.2006, 19:51
I ako primetim neke signale, pre ću pomisliti da mu je eto tek prijatno u mom društvu i da samo želi da se družimo. Uglavnom mora da bude uporan, odnosno da me :tiganj: da bih primetila.
Ko zna koliko signala nisam ni primetila i koliko šansi sam izgubila? Ma, jok, uvek kažem da onaj koji nije bio dovoljno uporan da čak i ja ovako slepa to primetim i nije mogao biti pravi.

LAW1975
28.09.2006, 19:52
Blago onima koji primecuju!

Goga
07.06.2007, 21:18
Ma, jok, uvek kažem da onaj koji nije bio dovoljno uporan da čak i ja ovako slepa to primetim i nije mogao biti pravi.

:uredu: potpisujem...

Šta je onda sa '' govorom tela '' ... '' sumnjivim '' :smeh: pokretima - kao nespretnim... :fijuk: ... '' slučajnim '' dodirima... :roll: ... sklanjanjem pramena kose sa lica... ;)

Mali signali... :uredu: :uzbud:

Tigerlily
08.06.2007, 09:24
Ja se trudim da mu onda još više uđem u vidokrug i da ga potpuno zavedem, ako je moguće :fijuk: ;) .

Lillith
08.06.2007, 09:43
Kad vidim lovca na pomolu pocnem da se igram macke i misa,ja sam macka iako on to jos ne zna :)

liki1211
25.08.2007, 14:02
glumim neodoljivost ako mi sa svidja,ili ga odmah otkacim ako mi se ne svidja prvo njegov nastup pa onda sve ostalo

zvezdica
08.01.2008, 01:26
Uopste nije bitno ko ce prici! Bitno je da se potrudis da budes to sto jesi i niko nece obratiti paznju ko je napravio prvi korak.

Neuhvatljiva_
08.01.2008, 09:55
qq majko moja...
pocrvenim kao seljačka mlada...
nešto ne volem direktne i napadne niti poglede, niti ponude...

volem da stvari teku onako nekako lagano...

:smeh::smeh::smeh: takodje... To buljenje u nedogled mi više stvara nelagodnost nego što mi prija...

makica @-,-'-
27.01.2008, 17:13
mislim da nije vazno, ja sam svom decku prva rekla sta osecam, mada se mi poznajemo oko 3 godine.

Ca blues
07.02.2008, 01:04
Kad vidim lovca na pomolu pocnem da se igram macke i misa,ja sam macka iako on to jos ne zna :)

:joint:...elem....lovac zna da je on miš, ali da po pravilima treba da bude mačka....tj mačorčina....

.....a što uverljivije odigra transformaciju iz lika u lika.....to je bolji lovac.....:kul:

Tami80
07.02.2008, 11:41
Neka se musko oseca musko.Dam znak...ali ne prilazim.:jok::stid2:

Ca blues
07.02.2008, 18:53
:joint:......samo reci a i dolazim ti ja.....:kul:

ZOE
07.02.2008, 19:41
...pa sad... zavisi! Ako mi se doticni ne dopada i ako me smara, lepo mu se obratim: "Skloni se kad prolazim, da te ne obilazim"!:ljutko:
A ako mi se svidja, onda se sapletem:uzbud::huh:

SNEKY
10.02.2008, 12:46
ne volim prva da prilazim,dopada mi se kad muškarac igra svoju ulogu
samo ga malko poguram ;)
:smeh:
pa mi žene bar imamo toliko finih načina da dođemo do onoga što želimo da nema potrebe da i tu budem muško :stid2:
e ako je pametan i vredan pažnje pa shvatiće :cesces:
možda :hahaha::hahaha::hahaha:

Rohalj Baze
23.07.2008, 20:03
nikad ne bi prisla prva...da je princ!

starsica
24.07.2008, 01:51
swba kaze:
Sta radite u slucaju kad vam neko otvoreno da do znanja da ste mu usli u vidokrug i nikako da se sklonite, tj da bi sa vama http://www.vojvodinacafe.com/forum/../images/smilies/astasad.gif? Dal' se bacate odmah u akciju, glumite neodoljivost ili izjedate sami sebe od nervoze?

ja glumim uglavnom :lol: posto se cesto desava da ne verujem da muvaju mene :lol:
jednostavno, navikla sam da svet gledam prijateljskim ocima i da od ljudi ne ocekujem da mi prilaze :beyond: ja u svakom upoznavanju vidim nekoga ko zeli npr. da mu smestim svoju drugaricu :lol:
meni covek mora neke stvari da nacrta.. ne volim da citam izmedju redova vec volim kad mi se jasno odmah da do znanja sta se tu desava :beyond:
volim da flertujem ali samo u svrhu dobre zabave, manje je to zbog smuvavanja nekog lika.. mislim, flert dobro dodje kao vezba za srce :lol:

robert ns
10.11.2008, 00:37
Sta radite u slucaju kad vam neko otvoreno da do znanja da ste mu usli u vidokrug i nikako da se sklonite, tj da bi sa vama :astasad:? Dal' se bacate odmah u akciju, glumite neodoljivost ili izjedate sami sebe od nervoze?

a ispadne teranje inata:fijuk: a tek tvrdoglavost8) samo da neko treci ili treca ne prodje blizu :stid2:

radoznalost zasto da ne a i pitanje zasto bas ja da nije neka greska, sta joj treba od mene ?

a sve se to tako retko desava da ni ne primetis da si nekom upao kroz sofersajbnu:fijuk: