PDA

Puna verzija : Povratak Supermena

astrica
22.08.2006, 18:10
http://film.oaza.co.yu/user/2006/images/superman_returns.jpg

režija: Bryan Singer
scenario: Michael Dougherty, Dan Harris
glumci: Brandon Routh, Kate Bosworth, James Marsden, Frank Langella, Eva Marie Saint,
Parker Posey, Sam Huntington, Kal Penn, Kevin Spacey
žanr: akcija/SF

"Posle tajanstvenog višegodišnjeg odsustva, Čovek od čelika se vraća na Zemlju u epskoj avanturi Povratak Supermena, novom poglavlju u sagi o jednom od najomiljenijih super heroja. Dok stari neprijatelj planira da mu oduzme moć jednom zauvek, Supermen se suočava sa bolnom istinom da je žena koju voli, Lois Lejn, nastavila sa svojim životom. Ili nije?"

Hocete li odgledati novi nastavak "Supermena" ili ste ga vec mozda odgledali? Mislite li da ce Christopher Reeve biti veliki nedostatak u ovom filmu ili ne?

zokiz
24.08.2006, 20:08
Da li ste gledali “supermen returns”?
Nadam se da niste potrosili deo zivita gledajuci tu glupost.
Po meni je stari supermen bio 100 put bolji od ovog. Ne znam zasto, valjda zato sto je prilicio svom vremenu. Nekako je to onda bilo in, ali danas…
Sve u svemu ne bacajte pare na Supermen Returns!!

nattydread
26.08.2006, 11:31
ja supermena redovno pratim od prvog dijela, ali mi ne pada na pamet da odgledam ovaj novi. tu cu da prekrsim ono moje pravilo da prvo treba da se odgleda film, pa tek onda da se sudi o njemu, zato sto osjecam da su u filmu jedino dobri specijalni efekti, a bas zbog toga da sumanuto trcim da odgledam film, ne privlaci me. jedan od razloga je sto mi je reeve sinonim za supermena, a ovako bez njega, snimati nastavke po meni je cist bezobrazluk i pateticni pokusaj mlacenja para.

lilika
30.09.2007, 11:45
Pogledala sam ovaj najnoviji i ne svidja mi se jako je los.