Puna verzija : Zasto bas taj avatar
Mind_reset
20.08.2006, 04:29
"Sta se radi komsija?" je prva poruka koju sam dobio od mog :andja: jos pre nego sto smo poceli da se zabavljamo. Bila je zima, puno snega... Odgovorio sam da se setam po gradu i "jesi videla jednog sneska sto je prosao pored tvog prozora? E pa to sam bio ja" :stid2: Tako sam dan danas ostao Snesko... :roll:
Koja prica prati vas avatar?
Želela sam avatar koji će da "oslika" to dete u meni:bek: koje nikada neće da odraste:jok: ..
Do sada sam ga menjala jedno 3 puta, dok nisam pronašla pravi, za sada:roll:
Devojka - žena, šta god koja šalje ljubav na sve strane:srce: :srce: :zagrljaj: .. Ima li šta lepše? Samo deca mogu tako da vole:jeee: :too:
Ne biram avatar po nekom kljucu, jednostavno sta se zadesi najzanimljivije u datom trenutku to kacim ;)
Lady in red
21.08.2006, 02:21
Onaj prvi je bio samo prva pomoc dok ne nadjem nesto bolje, nesto sto ce oslikavati moj nick, neka slika u kojoj cu se pronaci... I eto ga... Mozda neki nece misliti da me taj avatar opisuje, ali sve zavisi kako se posmatra...
Ovaj avatar je ono sto sam dugo koristila i na jednom drugom web portalu i skroz je u mom fazonu... mislim, ta dzabalebaroska faca, totalno mi lici na mene :lol:
moj omiljeni ovdasnji slikar danijel babic je tvorac mog avatara...jednom prilikom mi mejlom poslao ovu zenu, koja izgovara "bastard" i muskarca koji izgovara "bitch" ... naravno, odlepila sam i posto te slike ne mogu da imam na zidu, bar ne za sada, onda ih ovako eksploatise...bar ovu zensku verziju... a misli nam se katkad i poklapaju :smeh:
nattydread
25.08.2006, 14:41
ova zena lijevo sa roze kosom se odaziva na ime leisha, svira gitaru i pjeva u bendu koji mi se svidja, a usput i glumi veoma dobro u nezavisnim i otkacenim filmovima, pa je onda nekako i bilo logicno da je ubacim u moj avatar...
Ovaj avatar je ono sto sam dugo koristila i na jednom drugom web portalu i skroz je u mom fazonu...
:mahanje: Same here! :beyond:
Volim ovaj šatorčić, i nikada nisam poželela da ga promenim, i ne nameravam :) Moj mali šareni wigwam :zagrljaj: za koji su neki odavde ćoravi&ćelavi mislili da je haljinica :cekic: pa to iskoristili i da se rugaju kad sam rekla da je pod njega svako dobrodošao :tiganj:
Nema nikakve posebne priče. Volem sve što je indijansko :osmeh: I taaaakooo, tu sam ja, unutra... kad ne švrljam po preriji :osmeh:
Romanticna sam i ova slicica mi je tako slatka...
kissigirl
05.09.2006, 14:27
Pa otkud znam... Nekako mi se cinilo da se poklapa sa mojim nickom :joint:
Pa liči...:dry:
ustvari je nasumice izabran...:dry:
a i ima u njoj nešto...:dry::cesces:
Kada se De Niro u "Taksisti" sprema da promijeni svijet...mnogo jak film i volim De Nira! 8)
Zato što mnogo volem Boru the Chorbu i njegovu grupu u narodu poznatu kao riblja čorba. S obzirom da mi je svojevremno jedan član (čitaj: Zlatni miš) napomenuo da ga ovaj avatar ugrožava, želim da napomenem da je ovo omot sa pretposlednjeg Borinog albuma koji se zove "Ovde" i mnogo je jak album. 8)
pa to iskoristili i da se rugaju kad sam rekla da je pod njega svako dobrodošao
Nemoj da organizujemo glasanje pa da vidimo koliko bi se članova zavuklo pod tvoju suknjicu. :lol:
nattydread
07.09.2006, 14:20
S obzirom da mi je svojevremno jedan član (čitaj: Zlatni miš) napomenuo da ga ovaj avatar ugrožava
svasta ljudima pada na pamet :wacko::smeh: :smeh: :smeh: ...(morala sam da prokomentarisem, jer izjava djeluje nebulozno, pri tom ne mislim na zeca, vec na miska)
Zec je ovdje glavni negativac! :smeh: :smeh: :smeh:
Ivana-psy
08.09.2006, 01:06
Zato sto oslikava neku posebnu moc, koju donosi voda!!! Plavetnilo i more cine da se osecam opusteno, smireno, a u isto vreme snazno!!! A tu je i sunce, koje se naslucuje, a zna se da je ono izvor energije i zivota!
P.S. Devojka izgleda savrseno i totalno sexi!!! :fijuk: :kez:
Zvonchica
12.12.2006, 20:46
Dao mi ga jedan dobri cika.Svideo mi se i eto ga...
brown eye girl
12.12.2006, 21:02
Posto nisam mogla da se opredelim, za avatar sam jednostavno izabrala sliku svog psa:ok: :)
Kill Bill
18.12.2006, 20:42
hmm...
menjam avatare brze neg carape... :smeh:
pa imam ja svoj(e) avatare i obicno ih kasnije tesko menjam...nekako mi prirastu uzA licnost... :beyond:
ali sad dok jos imam fore da me neJ znate... menjam svaki dan... :uzbud:
mada na avataru su mi uvek neke ribe...
(lecim komplexe... :smeh:)
blueella
18.12.2006, 20:50
zato što je strašannnn!!!!!!:uzbud:
jedan sam jako volo..al mi ne čuči više..
a drugi koji mi se dopada al neke podseća na nekog :dry:
i takooooo :roll:
Inquisitor
18.12.2006, 22:02
ja sam stavio ovaj jer ima neki nadrndani pogled... a ja uvek izigravam nekog nadrndanog lika... ne znam sto...
Kill Bill
18.12.2006, 22:04
ja sam stavio ovaj jer ima neki nadrndani pogled... a ja uvek izigravam nekog nadrndanog lika... ne znam sto...
mozda si nadrndane prirode... :lol:
Inquisitor
18.12.2006, 22:28
Mogutje... brisi tamo ... da ne bude Kill Kill :lol:
sladoledzija
19.12.2006, 00:20
Očigledno.
Zato sto su oci ogledalo coveka:ok:
Zato sto sam ovo prava ja(mislim nije moja slika ali mene oslikava savrseno):)
makycica
19.12.2006, 15:45
Simpatičan mi je baš... :osmeh:
Zato sto su oci ogledalo coveka:ok:
A ja mislio da je to svemirski brod, majke mi.
Avatar mi je iz porodičnog albuma :lol:
Evo ja promenio malo avatar. Ko zna, možda ostane i neki duži period. Ko ne zna čiku sa slike, u pitanju je Till Lindemann, pevać grupe Rammstein. :)
Promenio sam ga, jer mnogo volem ovu grupu, iako ih skoro pa niš' ne razumem. :wacko:
:) Zato sto je moje dete rodjeno u znaku Lava:)
Ne govorim ovo da uvredim nekog, vec zato sto volim avatar svoj :) LoL, znaci meni je moj avatar tako dobar da ga ni za zivu glavu menjati necu. Ne samo sto se slaze sa nadimkom i potpisom, vec sto me na neki nacin inspirise da pisem vise postova. Jednostavno kada napisem post i kada vidim ovu sliku inspiracija dolazi. Znaci mislim da je najbolji avatar ikada... Ne samo sto mislim da je bolji od svih koje sam ikada video vec se najvise slaze... Takodje je statua napravljena u Rimu i pozirao je Veliki Rimski Imperator Gaj Julije Cezar LICNO! U to vreme je ova statua kostala bar milion Rimskih dinara (sto je bar 10 000 000 evra danas...). A takodje sto mi je Cezar idol jos od seste godine.
Zbog šešira valjda:sesir:...:stid2:
zdenkavuk
28.01.2007, 16:48
:cesces: Pa samo mi ime kaze .......vuk,
a ponekad se tako i osecam:(
jedino sto ne vazi ono" vuk samotnjak":uzbud:
( e kad bi bio poneki smajli u obliku vulfa...)
SansRomantic
10.02.2007, 12:40
zato što mi je to najlepša fotka koju imam...
i zato što je fotograf tu fotku nazvao "buđenje" baš kao što se ja trenutno (poslednjih meseci) osećam...
sladoledzija
10.02.2007, 12:56
zato što mi je to najlepša fotka koju imam...
i zato što je fotograf tu fotku nazvao "buđenje" baš kao što se ja trenutno (poslednjih meseci) osećam...
Seresh da si to TI na avataru:huh: :ok:
moj je valjda asocijacija na nick koji nosim. Dal' se ponosim njime? Paaa... ko ima nos ima i ponos :)
Volim da virim ispod suknjica...:stid2:
Zvonchica
14.02.2007, 19:22
Zato što su mi neki prigovarali da onaj stari neje bio lep... :roll: :kiss:
zato sto mi je leeeep.......:)
@ Zvonchica: naravno da je onaj sa krilima leptirića bio gadan
@ Silvia: ovaj mi je najlepši od svih tvojih do sad.
- prvo sam bio medved-sova pa pingvin (nekim žeMskim se nije dopadao pa su protestvovale... oću medu, oću medu...) pa ajd reko da im dam medu... 8)
mariposa
15.02.2007, 17:04
Pa u onaj prvi sam jos uvek zaljubljena,ali neki kazu da nije lep..:(..
A ovaj mi se svidelo jako:)
Zato shto mnogo volem Krki :uzbud: i shto sam je obesio o zid k'o Tita :uzbud:
To mi je petao Vasa I, njega mi je pojela keruša Fanika (bokserka) a da nije proveo ni pola godine kod mene, sreća te je imao potomstvo, nesreća je da su mu potomstvo pojele komšijske mačke...
Vaso, počivaj u miru u svom kokošijem raju :(
Pa to je tako ocigledno.Sam pogled na tu bezbriznost,smirenost....
DanijElla
09.03.2007, 19:32
Zato što imam zelene oči, pa mi ovaj bio nekako simpatičan, ali kad nadjem nešto lepše, možda i promenim
...zato što volim plavu boju...:wacko:
5 sekundi posmatranja u to blazeno stanje i sve je ravno do....
Andjelika
17.04.2007, 01:01
zao shto volim igrachke, joh sam dete,nekad su me zvali Barbika, a slichica je odgovarala po performansama.
skraçeno od ... Kalaburdaabahadin el Abdullarahmani :smeh:
ma zezam se .... kad porastem biçu Supermen :supermen:
JasnaBGD
17.04.2007, 13:50
Zato što se, ponekad, osećam usamljeno, čak i kada sam okružena ljudima. To je moja poznata ambivalentnost koje pokušavam da se oslobodim čitavog života. Eto, ispliva kada se najmanje nadam....
:roll:
Zato sto volim stripove i ovakve zanimljive likove.........:plaz2: :plaz2:
Crazy Angel
19.04.2007, 14:57
Mislim Da Taj Avatar Najbolje Opisuje Moj Karakter :)
Zato što je ovo jedna od najglupljih osoba za koju sam čuo i ne želim da padne u zaborav.
engine03
03.05.2007, 01:35
zato sto radim kao serviser / sistem administrator u mrezi od preko 100 ratchunara, i drzim kurseve web design-a kao dodatni posao, pa mi se kompjuter ponekad smuchi :)
Zato što mi je onaj stari malko dosadio mada nije isključeno da ga opet vratim :kez:
Nije to avator nego moja slika sto sam se zadnji put sliko :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Zato što mi se sviđa šešir...
supermenns
03.05.2007, 20:51
zato sto ja volim zmije.........(prave)
Arthur Dent
19.05.2007, 22:28
42
Ultimate Answer to Life, the Universe, and Everything
5 sekundi posmatranja u to blazeno stanje i sve je ravno do....
Nije u pitanju promena,vec divljenje prema zenama i zelja da se grubost ukroti brigom i paznjom!!!
Mozda zato sto smo slicni :hahaha: :hahaha:
**princess**
24.05.2007, 19:22
zato shto sam princeza!!! :)
vojvodjan
06.06.2007, 09:51
Omiljeni lik, karakter, stav prema zivotu i poslu, ljubav prema zivotinjama, tehnici, majstor za sve, vozi krntiju, nema bas puno dara za zene, malo je shlampav..:) (e ovo malo ko zna..), uvek izvede sefa iz takta, zabole ga sta ko misli o njemu i svemu, za svoje drugare je faca, NIKADA ne placa za parkiranje, voli da spava na poslu, pare su mu poslednja briga na svetu, u kancelariji mu pala bomba, ima macora i galeba (ne papagaja Tibi, galeba.....:) ), Sekretarica ga obozava, nikada niko nije uspeo da ga iznervira, nikada nikog nije uvredio ni namerno ni slucajno, i ima uzrecicu..ako ne mogu da ga popravim, znaci da nije ni pokvaren...obozava letenje i voznju camcem......jel treba jos????
Nastavak sledi.....kasnije
Zato što devojka sa avatara i liči na mene... ili ja na nju... :beyond: :lol: ... zato što je to pokon ili znak pažnje od osobe koju volim i cenim ... :srce:
PB-Aktus
11.06.2007, 13:56
Hmmmmm, ako malo pročitate moje postove, biće vam jasnije.
A kao pomoć može poslužiti to da je sveska na avataru moja, za ostalo koristite imaginaciju:fijuk: :fijuk: :fijuk:
Zato sto me mrzi da postavim pravi :roll: :smeh:
**princess**
11.06.2007, 18:00
e ovaj zato shto... billie joe armstrong.... aaaahhhh.... on je tako.... extra u svakom pogledu!!! :)
..."kad je snaga posustala pred lepotom"...
:gamer:
zasto :cesces: mala slatka djavolica, sale radi dosta mi je ozbiljnosti :mig2:
volim da ih menjam jer mi se svi dopadaju , tako da bi bilo truba ( ili bilo koji duvacki instrument )da komentarisem za ovaj sadasnji . uskoro cu i ovaj da promenim. a i neka se i dalje poneki pitaju koji mu je ?:hahaha: :ok: :uzbud: :cesces:
kissigirl
20.06.2007, 09:28
Morala sam da promenim avic, jer su mi rekli da je prosli bezveze:dry: :uzbud:
JasnaBGD
20.06.2007, 14:28
Intuitivno...
Ovih dana se spremam da promenim i avatar i potpis.
A možda i neću.
;)
Arthur Dent
20.06.2007, 14:59
Simply "42" is Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe, and Everything. ...
Jolly_walker
20.06.2007, 15:19
Nedavno sam čula komentar na jednoj tv emisiji: "Internet je ulica kojom možeš da prošetaš i u sobnim papučama..." A ja eto šetam bosa... bezbrižno...
Crazy Angel
21.06.2007, 02:06
zato, jer mi se svidja :)
zbog ankete :hahaha: :hahaha: :hahaha: . . . . :cesces:
la femme
22.06.2007, 13:34
Nekako mi se slaze sa la femme...
Te lepotice iz proslih dana su mi pravo olicenje zenstvenosti...
A, i ja imam crnu kosu... ;) :smeh:
**princess**
25.06.2007, 20:12
jako mi je lep... i nekako mi se slaze uz **princess** :)
Jolly_walker
27.06.2007, 09:09
Na jednom forumu, ne znam kojem ni ne znam kad, sam pročitala odgovor na pitanje: Šta je za vas romantika?
A odgovor je bio: "... kad moja žena obuje gumene čizme za pet broja veće..."
A ja eto postajem romantična. Obula sam kopačke :smeh:
JasnaBGD
27.06.2007, 14:38
Duhovitost je jedna od osobina koja se kod mene visoko kotira... Laskam sebi da sam i sama pomalo duhovita... :stid2:
Kada sam došla na VC, sličica koju sam postavila kao svoj avatar - odslikala je moje tadašnje raspoloženje...
Čini mi se da ova, novopostavljena, daleko bolje prikazuje mene i moju vedru prirodu.
Ovaj jadničak koji viri, nikako nije personifikacija moje mržnje prema muškarcima... Ne spadam u ženske šoviniste, nisam sifražetkinja, osoba sam sa potpuno zaokruženim životom i bez (previše) kompleksa.
Dopala mi se ova sličica - nadam se da nije iritantna za muški svet!
;)
Jolly_walker
30.06.2007, 01:36
:cesces: malo promene dobro dođe? Ali ako vam se onaj loptko više svideo da ga vratim? :jok: :uredu: :jok: :beyond:
JasnaBGD
28.07.2007, 14:03
U medjuvremenu sam pronašla avatar koji mi se dopao i odmah sam ga postavila. I ja imam crvenu kosu i vetar u kosi... Mislim, nisam sklona nekim strogim frizurama... Uglavnom sam pomalo razbarušena. Takva sam i spolja i iznutra.
;)
biterlemon
28.07.2007, 14:20
Menjam avatare prema svom raspolozenju!
Tezim da budu originalne, ali sebi!
Na jendom sajtu san ja ``Lav``, pa imam nostalgiju prema tom liku.
Mali plavi vrag je kontralik dobroti lava, a biterlemon je kontralik ozbiljnosti Lava!
Primetio sam da svaki avatar utice na ``mikroklimu`` oko lika, zato postoje vredniji i manje vredni avatari! Volim ih! Volim sebe! Bik sam! 8)
JasnaBGD
28.07.2007, 14:33
Primetio sam da svaki avatar utice na ``mikroklimu`` oko lika, zato postoje vredniji i manje vredni avatari! Volim ih! Volim sebe! Bik sam! 8)
Volim sebe. Vodolija sam.
;)
Baš tražim sličice koje bi me oslikale... I padam u napast da postavim svoju rodjenu sliku... što i nije maštovito...
8)
...uvek trazim avatar koji oslikava moje osobine/tako da je u skladu s mojim postovima...:mig2:...
...avatar govori puno o nama/daje niansu nasim postovima...
Ovaj avatar je kombinacija moga interesovanja za istoriju i činjenice da je Gladijator jedan od mojih omiljenih filmova, pa čim sam naleteo na ovu sliku sve druge koje su bile u opticaju su odmah diskvalifikovane.
**princess**
08.08.2007, 00:58
jer mi se dopada crvena haljina... jer svi koji me znaju znaju da je crvena moja boja... i da sam emotivno vezana za jednu crvenu haljinu u kojoj sam upoznala svog princa... ;)
starsica
21.08.2007, 20:45
jedna meni jako draga osoba me zove zabica..
pa nadjoh jednu malu slatku :)
Lik koji malo podseca na mene. ;)
Takodje lik koji malko podseca na mene :smeh:
Biram avatar prema polugodisnjem raspolozenju. Sad sam u vakom raspolozeniju. Sad sam se malko povukao u sebe, pa sam se uslikao vako.
P.S.
Da, da, to sam ja :)
... to nisam ja :jok: :lol: ... avatar predstavlja moje raspoloženje ovih dana... :beyond:
Arthur Dent
22.08.2007, 18:25
... to nisam ja :jok: :lol: ... avatar predstavlja moje raspoloženje ovih dana... :beyond: :cesces: a da nije raspoloženje u fazonu pesme Olivera Mandića:
http://www.vojvodinacafe.com/forum/avatars/goga-116.gif Ljuljaj me nežno :uzbud::uzbud::uzbud:
little fairy
24.08.2007, 12:03
Volim plavu boju i jaaaaako mi se sviđaju fairy slikice. Ova je najbolja i meni najdraža..
Naravno, u skladu je s mojim nickom koji nije u skladu s mojom pojavom i osobnošću.
Mala varka čini čuda i meni samoj :uredu:
Sanjalica**
02.10.2007, 09:56
Jer obozavam da se sminkam ... :smeh:
Jednostavno ... to sam ja ! Extramen :supermen:
mlad , lep , nasmejan , savrşen ... :smeh:
Ma nemam pojma :roll:
pola sata sam cekala da se nesto pojavi iz ove bubice :(,
kad sam ukapirala da sam se z :smeh: turih ga ovde da se još neko za*ebucne čekajući :uredu:
zato sto volim cvijece :smeh::smeh::smeh:
...pa zato sto sam tracara :lol:.....
Prvo: zašto morrib, pa kovanica od moravska riba, moja druga ljubav.
Drugo: zašto uhvari i pusti, pa u stilu uhvati ribu i pusti je da živi, i drugo a na istu temu: zato što kad god nešto stegneš, uhvatiš, rizikuješ mnogo, ako ti je stalo do njega. Ako ga čvrsto stegneš ugušit ćeš ga, ako ga labavo držiš pobeći će ti, zato ga pusti ako te voli doći će ti bez hvatanja, i zadovoljstvo će biti obostrano!
ma Tool je extra :too:
eto tako...
otkud znam cim vidim neki dobar odma ga stavim :smeh:
Zato što u neku ruku ličimo,i mene najčešće možete videti sa cigaretom :stid2:
Oslikava jednu od mojih osobina. Velika sam maza. :stid2: U pravom smislu reči "velika". :migosmeh: :cica:
Leonard Peltier
15.10.2007, 00:56
Savrseno me opisuje................... :kul:
Zto şto znam da letim :beyond:
NSBlueboy
15.10.2007, 17:29
Zato sto uvek gledam u oci!
Invisibleman
17.10.2007, 09:39
Uvek sam govorio da je moju najlepšu fotografiju napravio policajac koji radi u SUPu Novi Sad.
Znači profil, anfas i pogled u X
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/a/a1/Dosije.jpg
Evo još jedne koju bi jednom stavio kao avatar. S jednog maskembala.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/thumb/b/b0/CXE.jpg/100px-CXE.jpg
rekla mi seka da podsjeca na mene (zbog kuckanja :komp:) :)
cini mi se da pomalo lici na mene, a u potpunosti me oslikava.... :hmm:
Ovo je mackica zvana Penelop iz crtanog filma "Pepe Le tvor" .
Imam ja velikog tvora u kuci :smeh::)
ne :komp: vise, bas mi je slatko ovo pilence i morala sam ga staviti kao avic :)
Moto mog života, uhvati i pusti. Ne grabi za sebe i ako imaš malo daj i od toga drugima, a ujedno i u skladu sa etikom u mom omiljenom hobiju ribolovu.
little fairy
29.10.2007, 16:00
Nekako se tako osjećam.. A i inače mi fali romantike, kako s moje strane, tako i s druge pa da tu malenu dozu stavim tu :stid2:
http://img231.imageshack.us/img231/6961/zaljubljenahs9.jpg
pa oslikava mene...slicno izgledam, nosim bordo karmin(nesto boja krvi), imam tako krupne oci i tako neku kosu...:)
oni koji me znaju su to i potvrdili...
Šta članovi poručuju drugim članovima svojim avatarima? Navode li ih na prave asocijacije ili na pogrešno zaključivanje?
neki avatari imaju slicnosti sa clanom koji ga predstavlja, ili mozda sa nekom od karakteristika clana ili imenom - nikom, koji je clan odabrao. Ja cesto menjam avatare, ali samo po neki od onih koje sam do sada birala, odaju nesto od mene ili mog karaktera.
neki avatari imaju slicnosti sa clanom koji ga predstavlja
Moj avatar - ista ja! :cica: Samo mi je kosa malko svetlija.
A sta porucujem..? Paa... Da sam riba i po! :uzbud: 8)
Doduse, malo muskobanjasta, ali dobro de, necemo da cepidlacimo.
neki avatari imaju slicnosti sa clanom koji ga predstavlja, ili mozda sa nekom od karakteristika clana .....
:uredu: vragolanka :smeh: uvek vesela i spremna za salu, igru, ludiranje :jeee:
verujem da to moj avatar i govori :roll:
biterlemon
03.01.2008, 21:12
Lav sa 100 maski!
:smeh::smeh::smeh:
Citaj sta zelis, upoznati me mozes samo na cetu ili uzivo!
Arthur Dent
03.01.2008, 21:26
... Najbolji Avatar
... Najbolji potpis
Ma ništa ne govore ako iza njih ne stoje postovi
Mnogo više govori to:
gde neko piše
kako piše
kada piše
i koliko piše
Avatar je tu samo da bi taj neko bio lakše prepoznat
i da bi se upotpunila već stečena slika o njemu ;)
Arthure, svaka ti je Njegoševa. :ok:
Da bih primetila avatar ili potpis, moram da primetim člana. A da bih primetila člana, moram primetili njegove postove. Pamtim misao, duh, ma bilo koju iskru koju član postom šalje. Potom mu primetim nick, onda potpis, a avić najčešće ni ne pamtim, pogotovo one koji se nešto često menjaju.
Slozila bi se sa predhodnicima,pa da ne bi prepisivala....ipak,avatari govore nesto o nama..eto ja primetih da kolega forumas koji je postavio temu,nema svoj avatar;).Mada i to je ok.ako neko smatra da mu nije potreban.
alokin74
03.01.2008, 22:29
da se nadovezem na prethodne misli...
pamtim samo avatare od onih clanova koji nesto ostave iza sebe, koji su mi zanimljivi po onome sto su napisali i kako su to napisali.
ovde sam, prvenstveno, radi zabave i trosenja vremena. ima nacina da se nesto novo i lepo sazna ovde, pa i da se nesto nauci.
volim da procitam razmisljanja ljudi o raznim temama i stvarima o kojima inace malo ko prica uzivo. da li nas je sramota ili sta, ali mnoge stvari su za vecinu nas "taboo".
da li moj avatar pokazuje mene i da li asocira na mene ... pa mozda. ne provodim mnogo vremena za kompjuterom. uglavnom preletim teme, nesto dokuckam i odoh dalje. a da volim dici noge na sto, volem.
malo i lici.
p.s. pokusao sam da ga promenim, ali je moje pile insistiralo da ne diram. kaze da sam to ja. a ako ona tako kaze, nema druge.
Drago mi je kada vidim da je neki član '' veran '' svom aviću...
Ne spadam u tu grupu... :beyond: ...
Što sam duže na Forumu, sve ih ( avatare :smeh: ) češće menjam...
Mada mi je ovaj posebno drag, zato što donekle oslikava moj temperament i ljubav prema divljini... :skok:
Drag mi je i zbog osobe koja mi ga je '' finiširala '' :kiss: ...
U zivotu samo roditelje i decu ne biramo...
Sve ostalo treba menjati kada dosadi i ako dosadi...
Ne volim ovde ovaj nik,sa drugog foruma je,pa ovde nema funkciju,izbrisacu se i krstiti se drugacije...
p.s. veran svom avicu me asocira na tvrdoglavost,principijelnost,na mnogo dobrog,ali i loseg...
... Najbolji Avatar
... Najbolji potpis
A Najgori? :hmm:
:plaz2:
Neverovatno je da svi ustvari podsvesno biramo te avatare bez obzira na efekat koji želimo da postignemo, a čudo jedno je šta se sve tu može otkriti prostom analizom. Interesantno je to kako nas drugi vide kroz tu sličicu...:uredu:
Ako uprostimo: jedni bi da budu anonimni iz sebi opravdanih razloga,drugi ne se opet ne kriju...
Mada se ne moze samo tako gledati na predstavljanje nas samih na ovakvom i slicnim mestima... dublja je to analiza ma kako se jednostavnom cinila...
Pa mislim da avatar mnogo sto sta moze da kaze o osobi koja se krije iza istog, dok potpis dozivljavam kao necije trenutno raspolozenje.....:conf: to je neko moje vidjenje clanova!!!!;)
**princess**
13.01.2008, 23:52
u trenutku kad sam ga ugledalaovaj avatar rekla sam- to je to. tako oslikava mene... :uredu:
slazem se sa predhodnim mislima, naravno da su postovi najvazniji, to se ni ne dovodi u pitanje... mada ja lichno pamtim avatare i daju mi neku sliku o osobi koja te postove pishe... i uglavnom prvo zapamtim avatar pa tek onda nick... jednostavno, takav mi mozak
Arthur Dent
14.01.2008, 18:23
Ajd' da pokušam da analiziram nekoliko forumaša koji su ostavljali postove na ovoj temi samo na osnovu njihovih avatara.
.... možda se nekom i bude svidelo
http://i185.photobucket.com/albums/x214/arturdent/avatari/Sta%20govore%20avatari/zoe-9561.jpg http://i185.photobucket.com/albums/x214/arturdent/avatari/Sta%20govore%20avatari/_baba_-10074.jpg
... sve je ili crno ili belo
nema sredine
pogled uperen u daljinu
znači dalekovida
nose naočare, ili možda kontaktna sočiva
... ne bih ljutio pomenute osobe
verovatno se dobro snalaze sa onostranim:
poznati su indijanski vračevi, a i na prvom avicu vidim nešto poput čakre.
http://i185.photobucket.com/albums/x214/arturdent/avatari/Sta%20govore%20avatari/noavatar.gif
.... :blink: nema avatar
:ces: mistična osoba,
totalna nepoznica
http://i185.photobucket.com/albums/x214/arturdent/avatari/Sta%20govore%20avatari/sussi-12060.gifma djavo žena
bež'te od nje ako počne da se vodi razgovor o duši
http://i185.photobucket.com/albums/x214/arturdent/avatari/Sta%20govore%20avatari/biterlemon-11055.gif
:hmm:
mislim da je u pitanju jako prevrtljiva osoba
http://i185.photobucket.com/albums/x214/arturdent/avatari/Sta%20govore%20avatari/arthur-dent-11756.png
Ma on nije forumaš!
.... već samo broj u nizu.
http://i185.photobucket.com/albums/x214/arturdent/avatari/Sta%20govore%20avatari/duga12-14584.jpg http://i185.photobucket.com/albums/x214/arturdent/avatari/Sta%20govore%20avatari/goga-116.jpg
Dva šarena avica
... predpostavljam da obe vole puno da šaraju
sigurno su zato i odabrale šareni avatar :fijuk:
http://i185.photobucket.com/albums/x214/arturdent/avatari/Sta%20govore%20avatari/mish-982.jpgTo nije ptica :jok:
... to nije avion :jok:
... to nije supermen :jok:
To je super miš :jeee:
http://i185.photobucket.com/albums/x214/arturdent/avatari/Sta%20govore%20avatari/neron-15198.jpg
:hmm: mutan neki tip
http://i185.photobucket.com/albums/x214/arturdent/avatari/Sta%20govore%20avatari/najgora-1640.gifMa gledajte samo tu kosu!
Samo što ne ožive pramenovi i počnu da palcaju jezikom
ko da je 13-o pokoljenje jedne od Gorgona
ona se smeši...
Namami će vas osmehom,
ali to je osmeh lovca koji čeka da plen sam ušeta u zamku.
Držao bih se podalje od nje da sam na vašem mestu
...............................................
I. Kakav sam bio ?
Dal' sam bar nešto pogodio :uzbud::uzbud::uzbud:
Ajd' da pokušam da analiziram nekoliko forumaša koji su ostavljali postove na ovoj temi samo na osnovu njihovih avatara.
http://i185.photobucket.com/albums/x214/arturdent/avatari/Sta%20govore%20avatari/zoe-9561.jpg http://i185.photobucket.com/albums/x214/arturdent/avatari/Sta%20govore%20avatari/_baba_-10074.jpg
... sve je ili crno ili belo
nema sredine
pogled uperen u daljinu
znači dalekovida
nose naočare, ili možda kontaktna sočiva
... ne bih ljutio pomenute osobe
verovatno se dobro snalaze sa onostranim:
poznati su indijanski vračevi, a i na prvom avicu vidim nešto poput čakre.
Ih, di me nadje... jeste ja nosim djozluke:huh:. A baba????:uzbud: Ona nosi zube koje sam joj pozajmila:hahaha::hahaha: (obrala sam zelen bostan, kad ovo bude procitala):uzbud:
http://i185.photobucket.com/albums/x214/arturdent/avatari/Sta%20govore%20avatari/goga-116.jpg
Dva šarena avica
... predpostavljam da obe vole puno da šaraju
sigurno su zato i odabrale šareni avatar :fijuk:
I. Kakav sam bio ?
Dal' sam bar nešto pogodio :uzbud::uzbud::uzbud:
:uzbud: :uzbud: :uzbud:
Ofkors bre... :ok:
Tačno do poslednje boje, pardon :stid2: - slova :too: :smeh:
:fijuk:
...što bi Goga rekla:ofkors bre:ok:..e da me čuješ kako se sad smejem:hahaha:
Šta fali mojoj kosi? :dry:
...bas su mi sexy ovi coveculjci...:roll:
...bas su mi sexy ovi coveculjci...:roll:
Ko o cemu - baba o kolacima:hahaha:
Ko o cemu - baba o kolacima:hahaha:
...a zato se baba ugojila?...:cesces: :roll::roll:
...ma nek je baba ziva i zdrava:smeh:
...ma nek je baba ziva i zdrava:smeh:
...i debela...:roll:
starsica
08.04.2008, 03:35
iskreno.. ne znam.. nasla sam se na jednom forumu, verovatno ovom :lol: na kojem sam trebala da postavim avatar i nasla sam u kompu neku zabu, slatku malu pa reko, 'ajde da je deknem za avatar.. u medjuvremenu, vecina me ja zapamtila po avataru i ja ostala zabac :kuler:
tako da ga necu ni menjati.. ni na jednom drugom forumu ne koristim avatar ako na njemu nije zaba.. :roll:
iskreno.. ne znam.. nasla sam se na jednom forumu, verovatno ovom :lol: na kojem sam trebala da postavim avatar i nasla sam u kompu neku zabu, slatku malu pa reko, 'ajde da je deknem za avatar.. u medjuvremenu, vecina me ja zapamtila po avataru i ja ostala zabac :kuler:
tako da ga necu ni menjati.. ni na jednom drugom forumu ne koristim avatar ako na njemu nije zaba.. :roll:
Ja ću vam reći istinu :deda2:
Na nekim sumnjivim sajtovima pali likove s glatkim dugim nogama bez ijedne dlačice !
a kakvi sumnjivci tamo dolaze i ne zameraju što su joj noge zelene :dry:
Na nekim sumnjivim sajtovima pali likove s glatkim dugim nogama bez ijedne dlačice !
...i mi je znamo odatle... :hahaha: :hahaha:
starsica
08.04.2008, 15:34
deda, ti si prvi pao na te zelene batake :lol:
...i mi je znamo odatle... :hahaha: :hahaha:
a posle i ti :lol:
coolgirl
15.04.2008, 20:16
Ova cura na mom avataru ima dobar stomak-a i poruka meni ima neku poruku..
yossarian
15.04.2008, 21:54
Ova cura na mom avataru ima dobar stomak-a i poruka meni ima neku poruku..
Какву?
obozavam okeane, more, prostranstvo koje se pruza kada jednom zaronis...
neverovatan i predivan osecaj....
ostale stvari ... malo da prodje vreme da se ja upoznam s vama, pa cu vam onda detaljnu analizu...:)
a delfini su moje omiljene zivotnje....
...bliži se uskrs...:roll:
bubasvaba
15.04.2008, 22:11
volim da hodam po sinama kada odlazim...:beyond:
...konstruktivna kritika prethodnog avatara je uticala na izbor novog avatara...:beyond:
pralinica
01.05.2008, 21:01
volim cvece , narocito ruze i razmisljam o stavljanju tetovaze...
biterlemon
01.05.2008, 21:07
deda, ti si prvi pao na te zelene batake :lol:
Ja sam tamo negde pao na osmeh...
Tek sam posli vid`o batake!
Sunasce!
:lol:
:smeh:
meseceva_kci
02.05.2008, 21:31
moj mesec i ja... :) volim noc, mesecinu...
The Gunslinger
02.05.2008, 22:34
The Gunslinger, prevedno s engleskog, znači revolverš, inače moj omiljeni lik iz serijala knjiga - "Mračna Kula" pa mislim da je jasno zašto biram avatare koji vam prete pištoljem. :smeh:
little fairy
03.05.2008, 14:21
Volim avatare u boji a trudim se da i prate moj nick tako da me se prepozna bez da se nick pročita.
Uspijevam li?
Snoopy Red B
03.05.2008, 14:49
Kao mali želeo sam da postanem pilot i ništa
kad sam porastao nisam želeo ali mi se život pretvorio u crtani film
Volim ptice, golubove pogotovo. Golub je simbol mira.
Volim životinje uopšte, pse mnogo, mnogo volim, šta još volim?Ljude naravno,
druženja,volim poeziju, prirodu, volim iskrene ljude otvorenog srca.
Pozdrav svima od mirama
kristina-cica
08.05.2008, 23:02
Ja promenih da ne plasim Gogu vise onim razrokim ocima............;)
prvo je bila jedna...maja kuca cto clatko lala...pa neko mitsko bice u ulozi zastitnika...pa malo ja sa plivanja...pa onda ovo pilence,nadimak koji sam dobio od jedne lepe dame,a sve ostale mi naredile da nadimak ostaje,pa eto neki takav AV.
coolgirl
17.06.2008, 14:36
Pa istina,zar ne vjerujete? :blink:
Hehe.. ma ne znam,bilo mi dosadno pa eto,bezze sam ovaj stavila.. :cesces:
prewrnuta_torta
18.06.2008, 04:57
zbog nick-a... to je mala tortica koja jos uvek nije prewrnuta (; :hahaha:
Zbog ludosti iz mladosti, kimona i ostrice katane. Meni se svidja:fijuk:!
**princess**
19.06.2008, 11:38
zbog CicaMace... :stid:
coolgirl
23.06.2008, 23:25
Pa bas je fora! 8)
Zato što je ovaj zmaj jako strašan. :astasad: :smeh:
Ja uvek tražim avatar koji je jedan deo mene. Ovaj avatar sa crtanim životinjicama govori o tome da volim da gledam crtane, a da volim životinje.
Glava gore, osmeh na licu - moj životni moto. ( jedan od.. )
Zbog kišobrana, i praznog mesta pod njim, zbog elegancije dame i tajne koju skriva...:roll:
coolgirl
08.07.2008, 16:59
Zato sto mi je dobarr Torres :kez2: hehe
... zato şto je simbol moçi i hrabrosti i zato şto oçe da spase svet kao i ja :beyond:
Volim tu sliku....i slikara.....i Zan koja je na slici...i celu tu atmosferu....i nekako sam se poistovetila sa tom slikom....:roll:
Cilj mi je uvesti prijateljstvo medju onim opredeljenima
itebejac
21.07.2008, 22:26
Volem mačke, a ova baš kao da se moli..
... a koji???:smeh:
Starijim forumasima sam vec poznata po tome da sam medju onima koji najcesce menjaju avatar!
Zasto menjam avata? Zato sto mi jedan te isti postaje dosadan. A ja inace, volim lepe slicice, da ne kazem avatare. Moji avatari su uglavnom "zenskog" porekla:hmm::smeh:, a oni vodeci avatari su uglavnom zeMske sa sesirom. U zadnje vreme, biram avatare koji mi se stvarno svidjaju (nevezano sa sesirom, koji je dugo bio moj imidz na forumu).
E, dobro me podsetiste, izgleda da je vreme za neki novi avic:roll:;)
Trenutni avatar mi se dopada zato sto je jednostavan i elegantan istovremeno!
coolgirl
21.07.2008, 23:34
i ja prilicno cesto volim da mijenjam avatare... ovaj mi je fin sad.. :kez:
coolgirl
31.10.2008, 14:57
Aa!Ne mogu da vjerujem da sam zadnja na ovu temu odgovorila ja,i to nekad u julu xD
Ajde,znaci,ovaj avatar zato sto mi je mocan.Volim Fernanda.I zbog tog dvoga zajedno jednostavno mi je avatar odlican. :)
Aa!Ne mogu da vjerujem da sam zadnja na ovu temu odgovorila ja,i to nekad u julu xD
Ajde,znaci,ovaj avatar zato sto mi je mocan.Volim Fernanda.I zbog tog dvoga zajedno jednostavno mi je avatar odlican. :)
Pienso que es tiempo que entiendes que Samurai son los Japones y no Chinos y que ellos no crean en Kung Fu.
Cuando eso aprendas entonces no vas a hablar tantas estupideces...:plaz2:
...da utolim ženama glad za k...:roll::fijuk:
...obasicama...:roll::roll:
Овај аватар изгледа, на први поглед, тајанствено, а црвена боја косе привлачи радозналце; да смо у Шпанији на кориди, рекла бих да делује као црвена марама на супротни пол! :roll:
Све у свему, мислим да ме добро осликава!:smeh:
robert ns
03.11.2008, 20:22
protiv uroka i vradzbina,..tj banovanja:smeh:
zato što liči na mene..:)
Prijaju mi promene.
Gitaru kao instrument - obožavam... :skok:
BoginjaMarija
03.11.2008, 23:38
trenutno stanje...
ista sam taka bila pre par godina....samo je masnica bila na drugom oku....:dry:
:beyond:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.