Puna verzija : Da li ste u vezi?
Necromancer
22.03.2006, 00:10
Da li ste sami ili ste u vezi? Ako niste sami, koliko ta veza dugo traje i koliko ste srećni? :kiss:
Ja i kad sam sama nisam sama. :smeh:
U braku sam vec 10 godina, a ne znam da ti kazem koliko sam srecna, jer ne znam kako se sreca meri. Mozda bi bilo dovoljno reci da ne bih mogla svoj zivot da zamislim bez njega, a da pritom to nikako nije, sa ove distance, "samo navika".
http://img221.imageshack.us/img221/1927/pulsingheart4mr.gif
Yup 8) Vec cetiri godine.
Betty Boop
22.03.2006, 13:19
Nisam, jer niko nece da se zeni posle treceg izlaska.:kez: :kez: :kez:
Salu na stranu, prvi deo recenice je tacan a zasto Boga-pitaj. Ma sigurna sam da me iza coska ( samo kog?! :cesces: ) ceka jedna divna osoba koja ce da me mazi, pazi i tepa mi ..( vec nekako ) :osmeh:
HLEBmaster
22.03.2006, 19:58
Hmm mozzda se NISAM U VEZI toga dovoljno trudio u zadnje vreme ..
Jedno je sigurno ONA mora da bude toliko dobra da moze na hleb da se mazze:)
Još pitaš,i to već 7 godina.Malo li je ...:fijuk:
Ma sigurna sam da me iza coska ( samo kog?! :cesces: ) ceka jedna divna osoba koja ce da me mazi, pazi i tepa mi ..( vec nekako ) :osmeh:
I ja sam siguran da postoji tamo neki ćošak. S vremena na vreme čak i i pomislim: "To je taj ćošak.", ali onda ispadne da nije, pa idemo dalje i tražimo sledeći.
Evo, ovih dana i ja tražim moj ćošak.
Bio sam, do prije nekoliko dana. :(
Recimo ovako:
Ima mnogo rasparenih ljudi i mnogo neparnih kombinacija.
To je česta životna priča.
Ili ste sami ili ste suvišni.
Dušan Radović
ribenzzi
13.04.2006, 11:45
I ja sam siguran da postoji tamo neki ćošak. S vremena na vreme čak i i pomislim: "To je taj ćošak.", ali onda ispadne da nije, pa idemo dalje i tražimo sledeći.
Evo, ovih dana i ja tražim moj ćošak.
Ja ga nisam trazila, a nasla sam ga:uredu:
Jedan najcoskastiji cosak do sada.. :stid2:
i skoro da sam 100% sigurna da
"To je taj cosak":smeh: :fijuk:
Najbolje zasede se prave iza ćoška... :fijuk:
ribenzzi
13.04.2006, 12:01
Najbolje zasede se prave iza ćoška... :fijuk:
:hmm: Amin :smeh: :smeh:
Da, vec 3 godine u braku...
Mater Vetru
19.04.2006, 22:51
Baš danas smo proslavili petomesečnicu,ja i bračni drug mi.:jeee: :kiss:
reNATO99
20.04.2006, 02:21
u vezi sam od januara ove godine... srecan jesam... ali ima oscilacija posto smo daleko jedno od drugog... no, ja se trudim sto cesce da dolazim... recimo, svaki drugi vikend provedem kod nje... pa i nije tako lose 8)
Revolverasica
29.04.2006, 21:48
Jesam,zivimo zajedno nedelju dana.Ma oteo me ljudi,nisam htjela -navuce me mangup:uzbud:
nattydread
05.05.2006, 13:22
dvije godine, happily attached, doduse, nije da se ne svadjamo :plaz2: :plaz2: :plaz2:
alkodeks
20.06.2006, 18:18
Da li ste sami ili ste u vezi? Ako niste sami, koliko ta veza dugo traje i koliko ste srećni? :kiss:
U vezi sam 3 godine,zivimo zajedno....U poslednje vreme primetila sam da se na neki nacin udaljio od mene,postao je nekako povrsan,rasejan.....I pocelo me to opasno nervirati,razmisljam i o prekidu....jako malo razgovaramo a kad pokusam da pricamo o toj temi on izbegava i govori da ja sve to umisljam,da me on i dalje voli.....:hmm:
Mater Vetru
20.06.2006, 19:02
Pre svega, pozdrav, alkodeks i :welcomevcafe:
A što se tiče...
...jako malo razgovaramo a kad pokusam da pricamo o toj temi on izbegava i govori da ja sve to umisljam,da me on i dalje voli.....:hmm:
Hmmm...gotovo tipična reakcija na pokušaj rešavanja problema razgovorom, čast izuzecima. Razumem kako se osećaš. Međutim, ma kako ti čudno zvučalo, možda zaista ne postoji ozbiljan problem u vašoj vezi i da zaista misli ono što ti je rekao. Mislim da svaka veza, pre ili kasnije, prolazi kroz te "faze". :uredu:
Moguće je da njega nešto muči (posao, prijatelji, rodbina) ali mu je teško da o tome razgovara sa tobom, ne zato što ti ne veruje već zato što ne želi da te opterećuje. Ili smatra da to mora da reši sam. Daj mu malo vremena. Nemoj navaljivati. Neka zna da ga voliš, da brineš i da može da računa na tebe ako poželi da ti se poveri. Verujem da ti je sad teško, ali budi pažljiva i strpljiva. Sve najbolje! :)
P.S. Izvini ako sam bila previše indiskretna, osetila sam da sve ovo nisi ispričala samo da bi odgovorila na temu. Pozdrav još jednom.:) :) :)
yige_gui
21.06.2006, 03:00
sretno udana od prvog aprila ove godine :fijuk: :osmeh: :lol:
sretno udana od prvog aprila ove godine :fijuk: :osmeh: :lol:
ozenjen, koliko sretno cemo vidimo :fijuk: , od prvog aprila ove godine :smeh: :zagrljaj:
Verolina
26.07.2006, 21:48
U vezi sam VEC dva mjeseca :osmeh: ,s obzirom na kolicinu moje ljubavi I DOBRO je :roll: .Slazemo se,ZA SADA :) .
Hmm. Bio u vezi dve godine kada sam posao u ,beli" svet da obezbedim krov nad glavom. Krov obezbedio ali je ona pocela da trazi pogacu preko hleba, tako da ja to nisam mogao da tolerisem. I kako kaze ona narodna - Spavas sa decom i budes .... No dobro idemo dalje. Bice neko ko ce znati da ceni paznju, trud i postovanje.:welcome:
Lady in red
27.07.2006, 02:07
U vezi sam godinu ipo dana, i nikad u zivotu nisam bila srecnija :zagrljaj: :kiss: :srce: :usne2: :love5:
slatkis:)
02.08.2006, 17:53
bila do pre nekoliko dana..........
LilShizle
05.08.2006, 13:52
Sada jesam... :osmeh:
Mind_reset
05.08.2006, 23:53
U vezi sam godinu ipo dana, i nikad u zivotu nisam bila srecnija :zagrljaj: :kiss: :srce: :usne2: :love5:
Zamisli molim te, i ja isto, :osmeh: .
Stvarno neverovatnih godinu i po, potpuno sam redefinisao smisao veze i ljubavi, i nasao (pa dobro mozda je ona mene nasla:kez: ) ogromnu srecu, zadovoljstvo, razumevanje i zaista neverovatnu, jedinstvenu i gotovo nestvarnu osobu koja mi je sve to podarila.:zagrljaj: :kiss2: :love5:
Savannah
02.11.2006, 17:14
U braku deveta godina. Konacno mogu reci da smo oboje dovoljno odrasli da uzivamo u nasem braku bez prevelikih trzavica.Sretniji smo nego ikad.
da,u srecnom braku vec 5 godina. A rekao sam zeni,jos prve godine,da cu za petogodisnjicu braka da kupim rukavice za boks,al' eto nisam - prolongrao sam taj poklon za desetogodisnjicu!:kez:
SansRomantic
03.11.2006, 14:48
o daaaaa..jesam, jesam...
:dance: :dance:
A6quattro
03.11.2006, 20:21
Pa ti si mi drug Sunshine!?:(
Salim se,jesam i funkcionise well:)
blueella
04.11.2006, 04:54
jesam... i mnogo sam srecna http://img295.imageshack.us/img295/7639/a054gl1.gif... volela bih da se skrasim na jednom mestu pa da sreca bude potpunija..http://img295.imageshack.us/img295/305/g102tv8.gif
kissigirl
11.11.2006, 19:52
jesam, jesam , jesam...!
i to vec 9 meseci! :kiss:
moj novi rekord! :lol:
U srećnom braku sam već 9 godina kad već prodje toliko?:blink:
DzuPiter
15.11.2006, 12:49
Nisam, Ja sam bez veze, totalno bezvezan. Ne volim da budem zauzet, mnogo vise volim da budem oduzet. Prirodno nisam prikacen, zato sto sam Otkacen.
Najvise mi prija kad sam na Liniji, ili kad se nesto dize u vazduh. :fijuk:
DzuPiter
15.11.2006, 12:53
jesam, jesam , jesam...!
i to vec 9 meseci! :kiss:
moj novi rekord! :lol:
Da li te partner/ka cesto Obara ?
ili te samo rusi i skida, da bi postavio/la novi rekord ? :cesces:
DzuPiter
15.11.2006, 12:55
U srećnom braku sam već 9 godina kad već prodje toliko?:blink:
to zvuci kao da si ga dobila u Igri na Srecu. ;)
Jesam:uredu: danas mi godišnjica :osmeh:
TROPRSTI
15.11.2006, 14:20
Čestitam u ime kolektiva.
Da se lepo izigrate kao prvih dana.:uredu: :ok:
I meni će za deset dana 27 godina od kako kupismo loz za ovu igru na sreću.
SansRomantic
15.11.2006, 14:53
Ja baš volim kada se razvije diskusija među članovima na datu temu!
Ali kada su u pitanju lični komentari ili pitanja upućena drugim članovima a ne sadrže odgovor na temu, Pravilnik je tu jasan...privatne poruke!
Hvala!
Trenutno sam Free! (...kao god to zvucilo)
zazuzet vec 8god .... do daljnjeg.....
Nisam - bese izgleda pogresan cosak:huh:
.Ipak jos uvek vazi ono da se taj cosak ne trazi vec se sam pojavi....allways look on the bright side of life:osmeh:
A6quattro
04.12.2006, 17:02
:jok: Boze sacuvaj:smeh:
salim se, jesam i za sada funkcionise very well:uredu:
:jok: Boze sacuvaj:smeh:
salim se, jesam i za sada funkcionise very well:uredu:
Da li to znaci Sehr gut?
sladoledzija
04.12.2006, 17:07
"Yo man, you very patetic."
slobodan k'o tica na grani, uvek idem pogrešnom stranom ulice. :)
A6quattro
04.12.2006, 17:08
Da li to znaci Sehr gut?
:cesces: Ako mi da "prevod" odgovoricu ti,
evo javno dajem rec:smeh:
:cesces: Ako mi da "prevod" odgovoricu ti,
evo javno dajem rec:smeh:
Probao da se nasalim na temu "verry well"!:uredu:
Nema ljutish!?!:jok:
A6quattro
04.12.2006, 17:14
:jok: no drama,uvek :osmeh: sam spreman za salu
Andjelak
26.01.2007, 19:39
Da vec 4 godine,a sad smo pred vencanjem i ocekujemo skori dolazak naseg malog Andjela...sreca je relativna stvar,a ja jesam srecna,mnogo,mnogo :love5:
da,zajedno od 1994 a u braku od 2001
pazite sad: u braku 22 godine, sto je najvaznije, u sretnom, a mladji sin je vrlo aktivan na ovom forumu:osmeh:
zdenkavuk
28.01.2007, 23:59
:cesces: U sretnom "mraku" vec petnaest godina :kiss: :love5:
:tiganj:
:smeh: :smeh: :smeh:
Zvonchica
29.01.2007, 00:21
:uredu: U braku dve i po godine, od avgusta 2004. I bas nam je lepo! :)
Tigerlily
29.01.2007, 10:16
U vezi smo već skoro 4 godine, vereni 4 meseca i venčanje je za 4 meseca ;)
Ja i kad sam sama nisam sama. :smeh:
U braku sam vec 10 godina, a ne znam da ti kazem koliko sam srecna, jer ne znam kako se sreca meri. Mozda bi bilo dovoljno reci da ne bih mogla svoj zivot da zamislim bez njega, a da pritom to nikako nije, sa ove distance, "samo navika".
http://img221.imageshack.us/img221/1927/pulsingheart4mr.gif
Lepo receno. :)
:love3: 8 godina braka :love3:
sama
ostavljena
al idemo dalje :)
Nisam u vezi...:( :plakanje: :bigcry:
...uVEZAn sam k'o vreća...:roll:
mariposa
19.02.2007, 23:37
Ja sam bez veze.....:blink: .....:lol: joj kako zvuci ovo,ne nemam vezu,imala sam neku bez veze vezu:huh: ali sad nemam jer ne volim kad neko hoce da vlada sobre mene8)
Neuhvatljiva_
20.02.2007, 17:54
U vezi...i to jednoj divnoj...
Do pre nekoliko godina jednostavno nisam mogla da verujem da mogu nekog voleti tako dugo...i to svakim danom čini mi se još više...i da mi ta ljubav bude istim intezitetom uzvracena...A sad...život je tako lep :roll:
6 godina u pretezno suncanom, mestimicno kisovitom braku.
crna_mala
11.03.2007, 23:33
Bila sam u vezi 6,5 godina a sad sam sama i cekam da iza coska naleti onaj pravi.:roll:
Pa zar nismo stalno u nekoj vezi ....makar telefonskoj:cesces:
la femme
12.03.2007, 00:05
u vezi sam godinu dana, i za sada je super (da ne ureknem :) ). trenutno smo razdvojeni, nismo u istim drzavama, ali mislim da cemo izgurati i to iskusenje - u svakom slucaju, trudimo se!!!
blueella
13.03.2007, 07:59
citiram osobu iznad :fijuk:
remorker-bgd
14.03.2007, 11:04
Ne...vec mesec i po dana...mislim da su retki srecnici koji pronadju tu svoju drugu polovinu...nekima to podje za rukom sa 20...nekima sa 25...nekima sa 30 godina...a mnogima nikada...i onda pristaju na razne kompromise...verujuci (ili zeleci da veruju?) da idealno (ili makar bolje) ne postoji...Potrebno je prilicno zvezda da se poklopi...i taj nebeski mozaik je previse poseban da bi se tek tako sklapao...cesto Marfi tu umesa svoje prste...pa se mimoidjete...("mozda si sasvim blizu bila, ulicom mojom prolazila, i mozda smo se za trenutak mimoisli?")...i sta ti ostaje?...ostaje ti da verujes......i nadas se da ce naici Ta Druga Osoba sa kojom ces moci da zivis svoju bajku!
A ponovo sam uzeo da citam "Jedan od Onih Zivota", i naisao na jedan prikladan deo...
"A možda Mala Breskva jednostavno smatra da naša ljubav još ne treba da se odjavi na šalterima čaršije? Da je ova svađica samo jedna u nizu perli koje svaka Prava Ljubav nosi oko vrata?
Nadajući se da je tako, pokušao sam da se uklopim u tu laž (u kojoj sam, uostalom, i bio glavni junak?), učinio sam to rutinski, oprezno i neodređeno, ali situacija je polako i sigurno počinjala da biva neprijatna...
Laž je akrobacija na visokom trapezu, i ako sve nije sinhronizovano do perfekcije, neko kadtad propliva u prazno..."
Dj. Balasevic, "Jedan od Onih Zivota"
DanijElla
16.03.2007, 10:23
:uredu: :uzbud:
aha...:uredu: ,i to sa korisnicima taxi usluga..:uzbud: :uzbud: :uzbud:
Ne.Ima 6 godina - sve su to bile avanturice.
(p.s.PA znate li koliko kosta veza !??!!? ) #LoLica# <)8-))
:ok: Punih 13g u braku.;)
Od pre nekih mesec dana nisam u emotivnoj vezi, koja je ionako bila takva da jedva da primećujem sad neku razliku u odnosu na taj period kada sam bio u vezi...Znajući sebe, ovaj odgovor će važiti još dugo, dugo.:smeh:
**princess**
27.05.2007, 14:34
eh... pa kao jesam... sa njim je sve uvek kao... :(
kissigirl
28.05.2007, 13:38
E, vise nisam:jok: I mogu vam reci, bolje mi je nego pre dok smo bili zajedno:uredu: Nema vise nerviranja, svadja, misli koje vas bude u pola noci kao "gde li je sada" i "ako me vara, ostace bez k....":stid2: i slicno. Aaah, uzivancija... :lazy:
3 godine u braku............................................. .................................................
darcoole
22.08.2007, 17:49
4 i po meseca sam u vezi! i predivno mi je! :love3::love3::love3::love3::love3::love3::love3:. ..za sada...:)
Godinu dana u braku.........
Ma,mene dovode u kontext sa mnogim stvarima,al'....:hahaha:
private_zg
02.10.2007, 12:59
razveden i u vezi sa jednom curom, super mi je trenutno, mala je mrak.
mada je malo cijela veza komplicirana za objasniti pa cu ostati na ovome samo.
Da :uredu: Vec 3 i po godine
Nisam u vezi,vec dugo,ali se jos uvek nadam i jos uvek ne pristajem na kompromise.
private_zg
28.03.2008, 12:36
jesam, sa vama dobrom znanom little vec jednu i pol godinu
Monaliza
28.03.2008, 21:05
Zivim sa deckom 7 meseci
meseceva_kci
02.05.2008, 22:29
ne... sama sam...
ne... ali sam u svezi bez čvorova srećom...
pralinica
02.05.2008, 23:13
Nisam.:jok:
Jesam, on je vazduh koji disem vec dugi niz godina...:)
bojana999
08.05.2008, 13:01
Moram da se pridruzim onima koji imaju odgovor-ne!
:jok:
:fijuk::fijuk:
Jbt ovde niko nije u vezi,a svi zauzeti... Fali li vama/meni nešto ili drugima fali... :cesces:
kristina-cica
08.05.2008, 18:38
Nisam u vezi,vec dugo,ali se jos uvek nadam i jos uvek ne pristajem na kompromise.
Samo se ti nadaj...................:fijuk::fijuk::fijuk:
Jesam u vezi!
Snoopy Red B
08.05.2008, 18:47
ma stvarno sam malo BEZveze :blink:
Jesam,zivimo zajedno nedelju dana.Ma oteo me ljudi,nisam htjela -navuce me mangup:uzbud:
Na šta nesrećna koleginice :blink:
Usput da te navukao tako kako se hvališ ne bi bar nedelju-dve kuckala sa nama osim ako nisi došla da nam se pohvališ:wacko:
Jesam sad u super vezi, taj covjek mi je sve sto imam na svetu, on je moja snaga i nada vec 9 mjeseca. Zove se Dejan.
I kad nemozemo biti stalno zajedno jer ja zivim u Slovackoj a on ovde u Srbiji, volimo sa kao niko na celom svetu...izmedju nama je velika ljubav, ja sam mu verna i on meni je veran. Izdrzavamo i neprestano mislimo na sebe...svaki tren kad smo zajedno uzivamo najbolje ako mozemo...ljubav nam daje snagu!!!
Ljubav je more, ljubav je reka, ponekad se ceka da dodje iz daleka. U ljubavi se ljubi, u ljubavi se dobija. Ljubav je lepa, ljubav je vazna, prava je ljubav nezna i snazna!
biterlemon
22.05.2008, 18:20
U principu nisam u vezi...
Volim i vole me ali sam slobodan kao ptica...
Ostvario sam uglavnom sve svoje snove, sada zelim samo uzivati u bezbriznosti...
Jesam. 4 dana u mesecu. Ako mi se posreci bude i 6. :dry:
U principu sam kao vuk bez čopora... stvorim sebi odgovornosti i bez veze,a i veze mogu da stavim na papir poput specifikacije...
jedan brak od 17 godina
jedna klinka iz trafike od 18 meseci
jedna stara ljubav kao više od švaleracije i više od svega poznatog trajaše godinu i po
jedna devica mnogo mlada sa spektakularnim odnosom poslednjih godinu dana braka
jedna fina žena sa neta i nekoliko možda isto tako finih,ali nisam stigao da primetim verovatno
i jedna koja je htela baš sa mnom dete,možda je pogrešila,možda nije... ona kaže da nije i eto
veze nisu sve koje si probao,ostaju one koje pamtiš... i nisam ja za zajednički život,ali za zezanje je malo boljih,pa ako može zezanje da bude veza,možda sam i sada u vezi...
svakih 5 godina nekog volim ili se zaljubim,'ebe me što se toliko proredilo,birao ne birao... ili mi je sve već viđeno,naročito veze...
starsica
22.05.2008, 20:52
Neron kaze:
i nisam ja za zajednički život,ali za zezanje je malo boljih,pa ako može zezanje da bude veza,možda sam i sada u vezi...
podrzavam.. :roll:
nisam za zajednicu, plasi me vezivanje, ali ako je zezanje veza.. onda je to moje.. ;)
Jesam. 4 dana u mesecu. Ako mi se posreci bude i 6. :dry:
Za koga je, dosta je:plaz2:
podrzavam.. :roll:
nisam za zajednicu, plasi me vezivanje, ali ako je zezanje veza.. onda je to moje.. ;)
Hvala koleginice... i treba da ga podržiš makar iz zezanja... :roll:
p.s. mislim na partnera ;)
ne , sam kuvam i perem po kući :dry:
kako koja dodje uvati se za k...:fijuk:
...vaku od sp. sobe i nijedna ne udje u kuhinju :beyond:
...6 godina veze + 5 godina braka...
...:pehar: za njega što me trpi toliko dugo...:beyond:
Probala sam,ali nije to za mene :jokjok:
Više mi se dopada da budem solodrinker :koktel:
Da i to traje nekih četiri i kusur godina ali, je krajnje nekonvencionalno i neobavezno...
I lepo mi je..8)
chupachups
27.05.2008, 00:43
Dve paralelne veze,jedna godinu ipo (javna),druga par meseci manje (tajna),srecan bas i nisam,svega mi je preko glave al navika je cudo .....
Iza sebe imam vezu od 3,5 godine,pa od 2,5 godine pa od 1,5 godinu + krace veze do nekoliko meseci koje ni ne racunam u veze,sve sto sam stariji veze mi krace traju .....
Sladja26
28.05.2008, 14:00
u braku sam ....jos jedno mesec dva. razvodimo se momentalno
**princess**
03.07.2008, 18:07
daa... :)
srecno zauzeta :srce:
starsica
03.07.2008, 20:41
paaaaaaaa.. trenutno je sam u telefonskoj vezi :lol:
ali se volEmo jako, cim dodje u oktoMbru, cu ga spopandrknem za sve ovo sto nije bio tu :lol:
Snoopy Red B
03.07.2008, 21:02
NE raskinuli smo pre par dana :stid2: došlo joj a sad bi da da mi obajsni koliko me voliii heheheheh a ja sam sad pravi zliko :uzbud:
mozda...
vise nisam sigurna da li je to ono sto zelim...sve mi se cini da :jok:
mislim da cu uskoro cu da :gone:
NE !!! Ovo se ne zove tako .... ;)
Da,u vezi sam ali se bojim da me ne ostavi...:(
U vezi sam sedam meseci,lagala bih kada bih rekla da sam srecna.Vise sam na nekoj nuli,ni tamo ni ovamo.taman kad pomislim da je sve superiska desi se neko s....Ali sam jos uvek u vezi!!!:conf:
angel's heart
30.07.2008, 22:51
ne...do skoro sam bila.... sad sa solo;)...kad neide onda neide...a i smucilo mi se vise...:dry:
U vezi sam sa svojim poslom, imam ugovor na godinu+ dana. Zatim sa Telekomom, Elektrovojvodinom, DIGI TVom, EUNetom,...
Osim toga, ništa, ne ostaje vremena mi od ovih gorenavedenih.
Zvonchica
07.08.2008, 13:19
Jesam, uvezana sam.. :lol: Danas četvrta godišnica braka-mraka... 8)
Ana i Kiko
09.08.2008, 12:19
Da u vezi sam i mnogo sam srecna :kiss3::love3::zagrljaj:
Ja sam u satelitskoj vezi ali pokuşavam da ostvarim kablovsku vezu :fijuk:
Ćega, ba u vezi?;)
Nekako sve vise koristim idejnu i telepatsku vezu. Ponekad kurirsku i, retko, telefonsku.:cesces: Da li sam možda nešto preskočio?:roll:;)
Rohalj Baze
10.08.2008, 13:24
bila sam do skoro ako se to moze nazvati vezom....a sad pokusavam da ga prebolim...ali mi bas ne ide....:(
prewrnuta_torta
11.08.2008, 22:28
da... (: :srce:
veverica
11.08.2008, 22:49
U pravom smislu reci NE.
To je tužno. I ti si pristalica "Bolje išta nego ništa!"? :toljaga:
Ja nisam (u vezi). :uaaa:
To je tužno. I ti si pristalica "Bolje išta nego ništa!"? :toljaga:
Ja nisam (u vezi). :uaaa:
...kome peglaš onda...:hmm::hmm:
Ja sam polivalentan.:smeh:
U vezi sam sa svojim poslom, imam ugovor na godinu+ dana. Zatim sa Telekomom, Elektrovojvodinom, DIGI TVom, EUNetom,...
Osim toga, ništa, ne ostaje vremena mi od ovih gorenavedenih.
Tako ti je kad te samo sponzoruse hoce-pocev od EPS-a, Telekoma, ....
veverica
12.08.2008, 12:10
A gde si ti video da:
"žena pegla nekome" ako i samo "žena je u vezi"?
:lol:
A gde si ti video da:
"žena pegla nekome" ako i samo "žena je u vezi"?
:lol:
...:cesces: ...ček' malo jel to sad teorema ili tautologija...:cesces: :roll:
ona je na Drndalinari :smeh: tamo ne stize ni radio veza :hahaha:
naravno da sam u vezi ... u stotinu veza i vezica ... mogao bi da otvorim butik za konce i vezice :hahaha: a imam i iglu za şivenje :fijuk:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.