PDA

Puna verzija : Da li biste voleli da imate projektor?

goldie
16.08.2006, 01:10
Kompanija Toshiba je na njihovoj poslednjoj konferenciji predstavila svoj novi sobni projektor TDP-TW100U. Po ceni od $1.699 DLP projektor će odraditi sve vaše prezentacije uz rezoluciju 1024x768 sa 2.700 ANSI lumena kao i dobrim 2.000:1 opsegom kontrasta.
Zahvaljujući 802.11b/g WiFi smanjena je potreba za velikim brojem kablova.

Poseduje USB port koji vam omogućava kompletnu prezentaciju sa USB thumb drive-om.

Izvor: Engadget

Joj ala bi meni legao jedan projektor za kucnu upotrebu. I onda se skupi drustvance i spreme se kokice i pocinje bioskop. :uzbud:
A moze i udvoje. ;)

Za dobru zezu bi bilo dovoljno da se skupi malo drustvance, sednu u kola, ponesu projektor i lap top i odu malo dalje od civilizacije i naprave sebi zabavu. 8) Bar kod nas ima tih zabacenih mesta van civilizacije. :smeh:

Tema sama kaze, dali biste voleli da imate projektor i sta bi ste uradili sa njim?

Galahad
16.08.2006, 08:25
Ummmmm... Pa.... Ovaj... Voleo bih, shto da ne... Shto ti vetj reche, skupi se drushtvance, spreme se kokice, piwo, i udri po nekom dobrom filmu...

A beg od civilizacije... Uh... To je do yaya... Ali to u dvoje ;)

Korisna su stvar ti projektori, samo malo josh uvek papreni... Al' kupitje i Sloba jedan, kad-tad :lol:

Papak
13.11.2006, 19:41
Ima, ima, ima.... :skok:
Ko hoce da pogleda dobar filmic uz bolje pichence (:cesces: ) i jos bolje drustvance neka dodje :osmeh:

nattydread
13.11.2006, 19:57
pa naravno...e mislim da tek onda ne bih izlazila iz kuće...a tek kokice u kućnoj radinosti...a i cijela ekipa bi se preselila kod mene...evo mi ideje kako da spiskam pare od lota :uzbud: :uzbud: :uzbud:

HLEBmaster
13.11.2006, 20:40
Projektor? Pa josh uz mocno ozvuchenje?! Do dzadzaaaaaaaaaaaa!!!

valter
13.11.2006, 21:48
-exstra :smoke:
a + sto bi koristio u biznisa 8) i samo ti kaze: Izvinite, a gde treba da potpisem ?

Lady in red
14.11.2006, 00:00
Nemam neku veliku zelju da ga imam, ali kada bi mi neko poklonio (:hahaha:) ne bih odbila ;) Ako ikada budem imala toliko para da mogu sebi da priustim taj luksuz - sto da ne

eboye
14.11.2006, 03:39
ih, ja ga ne bi gasio (da se ne greje), radio bi u njemu, ne bi mi ni trebao monitor, zamislite da vam je slika preko celog zida, a ne preko celog monitora:smeh:

mislim da sam dovoljno rekao:stid2:

HLEBmaster
15.11.2006, 19:41
Samo je problem shto reflektor ima ogranichen vek trajanja, a skup je...

SQUAW
15.11.2006, 20:21
E pa ja imam komada dva :osmeh: i nijedan ne radi. Jedan bi komotno mogao u muzej, na njemu je filmove gledao moj tata dok je bio klinac... tada u gradu nije bilo ovoliko automobila, pa su često pravili bioskop u ulici. Nana Desa prostre čaršav sa njenog prozora niz zgradu, deda od preko puta upali kinoprojektor iz našeg stana, a ovi se dole poređaju na stolice i fešta! :uzbud: A drugi bi isto mogao u muzej, da ga nije bata rastavio da vidi šta u njemu ima, ali taj i ja pamtim. Na njemu sam gledala razne filmiće koje su moji nabavljali (ne sećam se da li su to oni od 8, 12, 16 ili koliko beše milimetara) tatino i mamino venčanje, nas kad smo bili mali, i ko god se na tim filmovima našao od porodice. Nije bilo tona, ali to mi tad nije ni bilo bitno. Skoro smo sve to što se moglo spasiti, jer je dosta toga požutelo, prebacili na VHS, DVD i ostalo pa preko toga dodali i muziku, pa se sad uvek rasplacem kad gledam... Ono... mama izlazi u venčanici lepa kao lutka, dve devojčice joj drže venčanicu pozadi, ćale sa frizom like Mick Jagger, a preko toga svega urla Leo Martin "Odiseja, odisejaaaaaaaaaaaaa" :mikrofon: ... izbegavam da gledam često, baš se nešto sva razšrafim...

A ovaj novi... da, volela bih da ga imam. Verovatno ćemo ga svi imati jednog dana, kao što svi imamo veš mašine, ali to za mene neće imati ovakvu vrednost kao ovi koje pomenuh :beyond:

makilli
18.03.2007, 00:29
Naravno,:uredu:pa onda opalim neki dvd sa svim mogućim reklamama koje se emituju na TV-u zato što bi moja bubica onda bila mirna a ja bih mogla mnogo toga da uradim(reklame su joj inače omiljen "hobi").
I tako...,odoh ja u off... :stid2:

Doti
07.04.2007, 22:51
Pa mogao bi jedan da se kupi, ali tek onda nebi odlazila nigde...:blink:

PersonaGrata
12.09.2008, 11:32
Pa ja jedan maznem iz firme pa se sa društvom okupim u nekom parku pa puštamo filmove za sve koji hoće da ih gledaju... I da,voleo bih da imam jedan (ondaK nebi morao da brinem za posao :) )

Aca1983
12.09.2008, 11:35
Ja sam ipak pre za Audi A8.:fijuk:

morpheo
13.09.2008, 20:17
Projektor? Naravno! Ali, onda.....ne bih video dnevnu svetlost danima :cesces:, ma bolje ne...:jok:

jovuk
13.09.2008, 20:50
Imam u kuci dijaprojektor.Jel se to racuna?Ume da bude zanimljivo.:smeh:

Salu na stranu,nekada smo stvarno pravili pravi mali porodicni bioskop,gledali slikice i uzivali.Pregorela nam je sijalica tako da vise ne gledamo.:dry:

drth09
13.09.2008, 23:30
Dobro si me podsetila, i mi imamo dijaprojektor negde, ali je pregorela lampica... Pokušavala sam naći svugde, rekli su mi i na buvljaku da gledam ali nemaju takvu (15V 100W ako se dobro sećam, uglavnom nemaju sa tako malim naponom) A baš bi bilo dobro gledati dijapozitive :uredu: ... barem dotle dok ne kupim projektor :dry:

Kal_el
13.09.2008, 23:33
Samo je problem shto reflektor ima ogranichen vek trajanja, a skup je...

ni jedna sijaliçka za te tipove nije vişe od 100 eura ;)
uglavnom su ok kvaliteta ove şto donose Madjari...

lado
14.09.2008, 02:05
projektor? ne.