Puna verzija : Kad gledam kroz prozor prvo sto vidim je...?
Hajde da vidimo kakav Vam je pogled sa prozora (soba u kojoj se trenutno nalazite)
kakve li "slucajnosti" gledam na nekadasnji put poznat pod nazivom "Bratstvo-Jedinstvo":roll: , sada je to cuveni auto - put Bgd. - Zg., naplatna rampa (sto Kikirikija cini sretnim:osmeh: , ima mnogo "auto" - kako bi on to rekao:) , kao i na ogromnu "tvornicu" boja..:uzbud: :uzbud:
HLEBmaster
07.08.2006, 23:41
Pa najvecma vidim nebo, jerbo ja na osmom...
Inache iza novosadskog auto puta vidim nepregledna prostranstva Altine ..poznatoga "high class" naselja u zemunu..Nekada su to bile njive. Danas sve sami "zemljoradnici", a useva nigde...
Vidim zadnji deo svog dvorista, dakle nekoliko komada drveca (ne bih nabrajala, nekim ovde 'oce da krenu bale na usta kad spomenem ;) ), vidim bastu po kojoj Mrvica vredno vrslja u svako doba dana, vidim komsijska dvorista sa sve tri strane, isto tako puna zelenila... i tako... sve u svemu, lep pogled :osmeh:
zicu od kablovske televizije u kombinaciji sa nebom :uzbud:
a onda zgradu, susednu i krosnju drveta...
ako pogledam u desno..e onda vidim cosak stadiona fk novi sad, prugu, i prostranstvo..
a ulevo, zgradu :osmeh:
HLEBmaster
08.08.2006, 00:08
Auu daa kablovska televizija koja inache dolazi do nas putem najmodernije mrezze kablova od krova do krova.. Imam toga kolko ocesh gledat kroz prozor..
Mind_reset
08.08.2006, 01:33
Pogled mi je stvarno preteran, pola Novog Sada, Fruska gora, levo od tornja, Nebo, jedine pozitivne strane zivota na 10. spratu.
Lady in red
08.08.2006, 03:00
Samo nebo, imam krovne prozore :uzbud: Sad je tmurno, al kad iam zvezda i kad su prozori cisti, bude preterano
yige_gui
08.08.2006, 03:21
ja sam na 3. spratu pa vidim soliter pun kancelarija :wacko: gledam ljude kako rade :lol:
u krajnjem desnom uglu prozora vidim mali deo reke.. a sve drugo dosadneee visokeee zgradurine :roll:
nedostaje mi moj prozor na more :(
meni ako se ovo drvece razgranata jos malo necu vidjeti nista :smeh:
znaci vidim drvo, vise njih, sumarak citav a kroz njih se malcice naziru neke kuce 8)
Pa sad, ajd' da uzmemo u obzir moju sobu:smeh: Vidim jednu od najvaznijih i najprometnijih ulica u ovom lepom gradicu na jugu Srbije :plaz2 , kao i skolu mog buraza, i brojne kuce pored, puta... uobicajan pejzaz za ovaj deo grada :uzbud:
Kod mene raj..... :smeh: :ok:
Sa jedne strane obronci Fruske Gore , zelenilo,drvece,susedna brdasca,put za venac...:uzbud: :uzbud: :uzbud:
A sa druge Novi Sad na dlanu , a tek nocu sto je dobroooo :uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud:
nattydread
08.08.2006, 13:34
ja sam u kuci, prizemnoj, a ispred nam je zasadjena tresnja, tako da vidim nju i parce neba, a sa druge strane dvoriste, u kome manchika i linda non-stop laju, rovare i hvataju miseve...lijep prizor :ok:
Mater Vetru
08.08.2006, 14:21
U neposrednoj blizini-štrik i spoljašnji zid terase. Pa veliku, zelenu krošnju. Iza nje nazirem krov susedne zgrade...
Ja ovih dana imam jako lep pogled kroz prozor. Prvo sto ugledam kada ujutru podignem roletnu je kamion pun lubenica.....divan pogled. :uredu: :)
A kad se kamion skloni (nazalost) videcu zabaviste kao i obicno.
Kad otvorim prozor malo fali da i jedna lipa :gur: a iza nje put Bg-Ns i kolone autića a ponekad i neki ludi motorčić prozuji. Iza puta vidim komšijske kućice. A kad se preselim na potkrovlje videću puno kućica.:beyond:
http://img273.imageshack.us/img273/3628/0299ajf7yb2.jpg (http://imageshack.us)
Lady in red
27.11.2006, 00:14
Zabaviste, gomilu dece na ulici i dva decaka se stalno penju na saobracajne znake
sladoledzija
27.11.2006, 00:30
letnjikovac.
http://img72.imageshack.us/img72/5767/83347895b3on5.jpg (http://imageshack.us)
blueella
27.11.2006, 22:53
vidim krošnjice mojih ''voćkica''.. u pozadini šumarak i malo neba...i mog tatu kako rešava ukrštene reči :blink:
blueella
21.12.2006, 07:51
mrak!:uzbud:
:smeh: sad već golo drveće :(
Sneeeg:ok: !
Sve je belo drvece,krovovi od kuca,dvorista...Kad sam vec kod dvorista,komsijski klinci napravise Snecka Belica:uredu: ,a mene nisu zvali:( ...
Captain Jack
21.12.2006, 18:40
Prozor od Frenkijeve radne sobe...i nije neki pogled...ipak za pravi uzitak moram da se prosetam do dnevne:uredu:
Sve veće i veće i veće industrijsko gradilište:blink:
Komšijinu kuću, put ispred nje... na putu sneg, i tu je još i red šljiva sa moje strane ulice...
mariposa
27.01.2007, 21:10
http://www.jpmoser.com/images/hotel-malaga/p-hotel-malaga-a1.jpg
Komsiju koji stalno "visi" ispred kapije i trazi zrtve za razgovor.
Budjavo dvoriste ispod kancelarije...
zdenkavuk
14.02.2007, 16:06
moje predivno dvorište :flower:
Zvonchica
14.02.2007, 19:12
Da nabrajam sta vidim kroz svaki prozor??? :hmm:
Kad pogledam kroz onaj u kupatilu vidim samo komsijin dimnjak.
A ostali.. nekako mi pogled uvek prvo odluta na kuce. Nemam pojma zasto. eto..
Ruzne sive zgrade, ali danas su obasjane suncem, pa i nisu toliko ruzne.
Iza njih viri poslednji i pretposlednji sprat naftagasove zgrade.
Nekoliko klima uredjaja i satelitskih antena,
vidim dvoriste vrtica, 2 drveta topole i nekoliko borova.
E ali zato kad bachim pogled malo udesno u daljinu....
Fruska Gora, jedan deo novog mosta i ulaz u tunel...put koji vodi ka mojoj kucici iz bajke, daleko od ovog sivila i buke, odakle je pogled na vinograde, vocnjake i Dunav za mene melem za dusu. :roll:
zdenkavuk
21.02.2007, 23:55
Danas sam pogledala kroz drugi prozor, kad tu sumorna ulica puna automobila koji se guraju da ugrabe parking,mada ga nema .:wacko:
Kad malo pogledam vislje zgrade kojima tu nije mesto.:jok:
Eh kad se samo setim da je tu pre par godina bio raj .Visoka stabla, kuce okupane sa suncem , mir i tisina.:(
Zato se povlacim sa pogledom na drugu stranu ,na jos malo raja sto je ostalo,moje dvoriste.:uredu:
blueella
27.02.2007, 08:17
magla :uzbud:
..magla svudaaa..magla oko naaas... :smeh:
SansRomantic
27.02.2007, 10:01
http://www.jpmoser.com/images/hotel-malaga/p-hotel-malaga-a1.jpg
jel mogu da se preselim kod tebe??? :uzbud:
jel mogu, jel mogu??? :uzbud:
trenutno sam u svojoj office with the view - gledam na bgd sajam, klinički centar, preko pruge upravo prolazi beovoz (ona tužna sabstitjut za metro), u daljini nazirem obrise gazele i moju voljenu reku...
kada je lepše vreme mogu da vidim i prve zgrade najlepšeg (meni, naravno) dela bgd-a, novi beograd
Bastica sa mojim ukrasnim zalosnim dudom.
prvo sto vidim je zica za ves;) posle toga ogromna jelka,sa leve strane mesalica i sljunak(sto su ostavili majstori jos pre 2 meseca),visnja....a sa desne strane boxovi,jorgovan,lesnik itd.
blueella
27.02.2007, 18:08
cesta puna automobila :wacko:
PropelerZviz
27.02.2007, 18:20
Eh sad gledam na dvorisnu stranu :dry: punu klinaca, NS sajam, zgrade...
U staroj sobi sam imao pogled od mosta prema Sremskoj Kamenici do tvrdjave... :uredu:
Pogled sa prozora stvarno utice na raspolozenje... ocu stari view 8)
mariposa
27.02.2007, 18:30
jel mogu da se preselim kod tebe??? :uzbud:
jel mogu, jel mogu??? :uzbud:
trenutno sam u svojoj office with the view - gledam na bgd sajam, klinički centar, preko pruge upravo prolazi beovoz (ona tužna sabstitjut za metro), u daljini nazirem obrise gazele i moju voljenu reku...
kada je lepše vreme mogu da vidim i prve zgrade najlepšeg (meni, naravno) dela bgd-a, novi beograd
:uredu: Pa hajde ovde uvek sija sunce...:uzbud:
zdenkavuk
07.03.2007, 00:17
Pogledah danas na poslu kroz prozor kad tamo usred bela dana dvoje se :ticesmeni: svadjaju na sav glas ko pomahnitali mal je falilo da se potuku :cekic:
blueella
13.03.2007, 07:44
jato golubova koje jurca po mom simsu :blink: ...stiglo prolece :uzbud:
... ogromnu halu - kažu ljudi da će to da bude filmski studio... :roll: :lol: - možda i hoće... :lazy:
ribenzzi
16.03.2007, 00:17
Red cempresa, pa more 8)
zvucnjak
19.03.2007, 05:57
Drvo jedno, i garaža
Neuhvatljiva_
19.03.2007, 15:17
Žuckaste zgrade sa crvenim terasama...i put... :wacko:
Pa iz sobe u kojoj sedim trenutno, ne vidim bas mnogo kroz prozor. Posto je zgrada u kojoj zivim u L - vidim prozore drugog dela zgrade, i pozarno stepeniste koje prolazi bas ispred mog prozora. Divan pogled:blink: :blink:
Fasadu jedne bele zgrade, zatim dunav pa most i neki omanji šumarak pored mosta.:fijuk:
Fasadu jedne bele zgrade, zatim dunav pa most i neki omanji šumarak pored mosta.:fijuk:
pa mi smo bili komşije na limanu :uzbud:
blueella
22.03.2007, 18:44
ispadoshe svi sa limana..ondak si biJo i moj komshija..:cesces:
vidim jadne narcise koje je spljeskala owa odvratna kisha :(
Vidim bulevar i zgrade i ''raskomoćenog'' komšiju koji po ceo dan i zimi i leti vežba neki borilački sport(karate valjda).
blueella
06.04.2007, 09:35
rascvetale kajsije i vishnju :uzbud:
JasnaBGD
11.04.2007, 16:29
Kroz prozor mogu da vidim delove stabla i krošnji belih breza. I jorgovan. Vidim i glave prolaznika... :roll:
... bageri na sve strane ... srušiće mi kuću... :smeh:
http://img59.imageshack.us/img59/753/dscf6083awr4.jpg
**princess**
16.04.2007, 15:56
sivi soliter... nije bash jak pogled...
vojvodjan
20.04.2007, 06:00
Horizont.....jaaako daleko..sve ravno.....ravnije od Vojvodine...
Vidim komsinicu kako prostire ves i mase mi :smeh:
Crazy Angel
20.04.2007, 10:15
Vidim Komsiju Sa Tek Rodjenom :baby: U Rukama :) :plaz2:
kissigirl
21.04.2007, 19:35
Prozor stana preko puta... Kakav divan pogled :roll:
Vidim baštu punu rascvetanog cveća,divan pogled zaista :osmeh:
mariposa
22.04.2007, 12:07
....sve je mirno,malo kisica padala,taman da osvezi vazduh,preko zgrade vidi se more,plavo kao nebo,mirno,ponekad sa ogromnim talasima,daleko van grada se vidi kako stizu i odlaze avioni,zgrade,i samo zgrade,i neke niske planine,kad je noc samo se vidi svetla,sjaj....ponekad imam osecaj da sam u zatvoru,sva sam okruzena...ma nigde kao u Vojvodinu....
Tamno-bordo krecave i svetlo-ljubicaste nareckane lale koje uzivaju u suncu...
zdenkavuk
22.04.2007, 22:38
kaktus koji je star vise od deset godina i sad ce da cveta prvi put,mnogi misle da je palma, mi smo ga krstili sa "sremacka palma"
Andjelika
22.04.2007, 22:44
na mom prozoru golubica napravila gnezdo, snela jaja i sad stalno gledam golubicu i dva mala goluba :)
Bager koji kopa kanalizaciju....:wacko:
blueella
28.04.2007, 06:28
jorgovan http://img249.imageshack.us/img249/5256/img0969jorgovan4ke2rzjh1.jpg
vidim kako komsije divane na soru...ogovaraju onog ko prodje,cak i one koje prepoznaju u automobilima koji projure kraj njih brzinom od jedno 70-80 km/h
sto bi vec trebalo da bude kaznjivo ali posto je ova nasa drzava...:uaaa: oni tako pice u autima ko da je to normalno jurcati kroz naseljeno mesto tako brzo...
bla bla bla
truc
vidim i rode:)
to je ono najlepse
....moj crveni karavan....:stid2:
roletne :wacko: treba ih podiçi :cesces:
Kill Bill
30.04.2007, 20:20
komshijine gace... kako ih je samo skaradno okacio... :dry:
vidim komšinicu:uredu: kupi zenska veš...evo mašem joj...:uzbud:
vidim lepu fontanu , i moje lepotice papagaje , brezu , travnjak koji je uredno pokosen , i vidim dusevni mir kako leluja na paperjastom jastuku od terase :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
... bagere ... :wtf: srušiće mi zgradu :new: u gorem slučaju, u boljem će izazvati pristojan zemljotres ....
LollyPop
16.05.2007, 23:54
juj..imam lep pogled na jedno brdou našem gradu...:ok:
Vidim mrak i svetla grada....
zdenkavuk
17.05.2007, 13:18
...je moj rascvetali kaktus...:uzbud: :uzbud: :uzbud:
http://img501.imageshack.us/img501/638/dsc00395xo6.jpg
remorker-bgd
17.05.2007, 13:45
Guzva...na poslu sam...a gledam na Kneza Milosa...najprometniju ulicu u gradu...:wacko:
Tigerlily
17.05.2007, 13:58
Trenutno sam u kancelariji, i kroz prozor vidim ogromnu satelitsku antenu, i baš se pitam da li nas zrači :blink: .
могао би се овај прозор и опрати мало...видим прљавштину...облаке.и роду.биће кише...
kataklinger
26.05.2007, 10:57
tresnju koja nikako da sazrene :ljutko:
.....gledam je vec dve nedelje 8)
moje predivne papagaje :ok:
....najzad radnici dosli da srede krs sto su ostavili praveci kanalizaciju...:wacko:
**princess**
24.06.2007, 16:52
moju malu crnu haljinicu kako se "suncha"... ljubi je majka, kako je lepa... :kiss:
starsica
27.08.2007, 19:56
vidim komsijsku kucu i ogromno drvo.. da ga izem, ne znam koje je.. :)
biterlemon
27.08.2007, 20:03
primecujem samo nebo i biljke... :ok:
Neuhvatljiva_
31.08.2007, 18:24
Komšijsku kuću i deo ulice...:uredu:
Prirodu /drvece, cvece, pticice i naravno sunce :jeee:
... bagere i kamione ... :jeee: :lol:
little fairy
06.09.2007, 08:35
Gle, opet konj i konjanik.. Tttt, hoće se on već jednom pomaknuti? Ne, ako se pomakne, bude mu onaj zmaj pod nogama pobjegao. Ovako ga drži za šiju :uredu:
zdenkavuk
10.09.2007, 22:55
trenutno vidim svetla u zgradi preko puta i u daljini mrak
little fairy
11.09.2007, 07:06
Tmurno je vani a i unutra :(
Kisa...
Pojaca,pa oslabi...
Vreme je da se nesto "naskraba"...:)
S prozora preko balkona ...
698
Hm...vidim :cesces: dedu kako kunja :blink:
Hm...vidim :cesces: dedu kako kunja :blink:
:hahaha:
... vidim gomilu blata iz kog niču ogromne hale ... :new:
E sad ne vidim ništa :blink:neko obrisao dedu :hahaha:
little fairy
11.09.2007, 10:30
Razvedrava se polako ali hladnoća ostaje dugo..
видим уличну светиљку како баца (жуту ) светлост у круг док црни лептири лете право на њу:wacko:
:dry:
little fairy
12.09.2007, 06:22
Sljeme.. Predivno nešto :)
...komšinicu od 130 kila...:smeh:...ne mo'š je ne primetiti...:hahaha:
Vidim dedu kako se tušira :jeee::kiss:
P şto mu ne istrljaş ...
ledja:fijuk:
pauka kako nekome nosi auto:)
VOAJERKO 1 !:hahaha::uzbud:
little fairy
24.09.2007, 08:08
Građevinska dizalica se sprema da radi..
Upravo je komsijski pas zapisavao banderu...:uzbud:
veljko yaric
27.09.2007, 22:17
Komsijske masine kako brundaju i ja onda psuje i u glavnom mi tako pocinje dan
Invisibleman
27.09.2007, 23:00
Drvo
little fairy
01.10.2007, 07:12
Početak jednog prelijepog jesenskog dana..
мрак, не ради ми улична светиљка испред куће (то се често дешава)
8)
little fairy
02.10.2007, 06:25
Ovako, danas ću vam zorno opisati što vidim van kroz prozor dok sjedim za kompom na poslu..
Mrak je, 6:20, utorak ujutro. Tramvaji bruje u ovo rano jutro, auti žure na posao ulicom od tri trake (u samom središtu grada sam), lampe s nekim žuto-rozim odsjajem lijepo se naziru koje prikazuju fasade okolnih zgrada u još boljem sjaju. krošnje drveća su mirne što znači da vani nema niti trunke vjetra. Mirno je. Osim.. Prošao je novi tramvaj.. Eno, vidim ga na drugom semaforu. Koči. Pali se zeleno. Nastavlja prema novoj stanici poslije koje će skrenuti desno jer jedino desno i može.. Sljeme.. Nazirem njegov vrh. Nazirem gdje prestaje ono i počinjem nebo. Jedva ali vidi se. Nebo mi se čini vedro. Bit će lijep dan i danas..
Dobro jutro društvo!!! :)
Vidim mog macanovica koji dzedzi na prozoru ne bi li dobio malo mleka ili barem mazenje. Zatim je tu moj bendzamin koji je jos uvek napolju na terasi, pa malo dalje kaktusi, nize u dvoristu moja predivna srebrna jela. :osmeh::ok:
zdenkavuk
06.10.2007, 22:47
trenutno ne vidim nista, napolju je mrak...:lol:
drvo
a kroz njegove krosnje vidim najgoru kafanu u Banjaluci odakle se cuje najgora moguca muzika...
little fairy
09.10.2007, 08:51
Krovove kuća kroz krošnje grana.. Vedar dan..
Železničku prugu i svetla putničkog voza u mraku, putuju prema Bgd-u, odoše ; Srećan put im želim!:zzzz:
SansRomantic
11.10.2007, 22:04
baš ovo
http://img216.imageshack.us/img216/4134/01sunsetyk6.th.jpg
Leonard Peltier
12.10.2007, 00:48
Nadvoznjak kroz krosnje drveca :fijuk:
Ivana-psy
12.10.2007, 00:57
Komsije iz susedne zgrade na terasi, zapalili su da se malo opuste :joint:
little fairy
13.10.2007, 21:54
Da mi auto nije na svojem mjestu..
Naime, netko pametan se stao na 'moje' mjesto s guzicom svojeg ljubimca te ja nisam mogla stat a da drugom komšiji ne zasmetam. Fali mi pogled na sivonju.. :(
NSBlueboy
15.10.2007, 17:10
...cudne ljude u pokretu....
believer
28.11.2007, 20:56
zeleno,zeleno,zeleno....
drugi misle da je divno,a ja ceznem za svetlima Njujorka.....
...bazen...zatvoren,sa neonkama...pored bazena su devojke u bikinijima...ma sta bre...gole...pored je i bure sa Ginisovim pivom....sa razglasa dopire neki rock'n'roll...samo treba da otvorim prozor i skocim u bazen...:uzbud:
...sreca,na vreme shvatim da sam se opet naduvao...:hahaha:
аутомобили јуре...
неки човек пролази улицом и окреће се, гледа у правцу неког бучног аутомобила...
улична сијалица се пали и гаси...
не излази ми се по овом времену, баш је :brr:
coolgirl
28.11.2007, 21:21
E,vidim crkvi malo dalje,ali tu je,na 100-tinjak metara :plaz2:
Vidim kucu djeda i babe :hahaha:
little fairy
29.11.2007, 08:16
Bezveze.. Vidim samo krov druge zgrade :( Otišao je moj pogled na Sljeme i Frankopansku ulicu :(
vidim semafor :smeh::smeh::smeh:
grobarka4ever
29.11.2007, 13:45
Neka od macaka kako stoji na simsu i tuznim pogledom me moli da je pustim unutra... na svakom prozoru je po jedna...
....moje cvece na terasi i svekrvine gace na striku...:blink:
drvece sa koga je opalo lisce i neku staru kucu... tuzno... jedva cekam ljeto
**princess**
01.12.2007, 02:35
svoj odraz u prozoru... nema lepsheg pogleda ;)
:nempojma: ovdje ni nema prozora... :hahaha:
Krovovi, nebo i dimnjaci..:)
Red do vrata :aaa:...milina :hahaha:
**princess**
06.12.2007, 14:58
:uzbud: sunce... ne verujem :sunce:
believer
06.12.2007, 15:10
jedan orah s golim granama
ruza puzavica bez cvetova
jedan mastiff razulareno trci po travi i igra se s decjim fudbalom
jedna svraka cuci na borovoj grani
jedan decak pokusava da otme loptu
nad svim tim sunce,svetlo i hladno.....
Sneg, sve je prekriveno snežnim pokrivačem, i sve je prelepo :uredu:
alokin74
01.01.2008, 13:58
građevinu koju su počeli da zidaju pre 7 godina, pre 3 prekinuli i još uvek tako stoji, nezavršena.
i sneg, pada, idem da prošetam malo, da me "umije" i rasani
Neko bi to nazvao zimskom idilom..
Ušuškane kuće jedna do druge, sa malim dvorištima i debelim slojem snega po krovovima. Tu je i poneka jelka ili orah sa ogroomnomm krošnjom. I tako, gledam sneg kako besomučno veje i ulica polako postaje neprohodna dok nikome ne pada na pamet da izadje i počisti makar ispred svoje kuće jer je hladno a i drmež lako hvata jer je praznik. I tiho je.
Tišina mi se jedino i svidja jer ne volim sneg čak i kad je Nova godina . Što bi rekao Bono Vox :"All is quiet on a New years day"..:(
http://i100.photobucket.com/albums/m37/maski_maski/ostalo/nowdown.jpg
:)
biterlemon
01.01.2008, 15:22
Zimzeleno, sa pticicama koje grickaju seme tuje...
Sada belo, da lepse ne moze biti...
:uredu:
zdenkavuk
01.01.2008, 16:01
sve lepo belo, veju pahulje,mraz po staklu sara,jednom recju milina setati!
little fairy
01.01.2008, 21:01
Ne vidim van.. Naime, kod mame sam i tu je prozor sa daskama okovan 8) (još iz djetinjstva mojeg)
Joke!!! :plaz2:
Ma ne miče mi se zavjesa koja fino i taman prianja uz prozor.
NSdjanka
02.01.2008, 19:43
BREZA
Pod prozorom mojim
Bela brezica je
Ogrnuta snegom,
K'o srebrna da je.
Na punim granama,
Ledenim po strani,
Razvile se rese
k'o beli djerdani.
U tisini stoji
Breza,ko u gaju
I plamti pahulje
U ognjenom sjaju.
A zora polako,
Naokolo plovi,
I na grane sipa,
srebrni prah novi.
SERGEJ JESENJIN
RaP_GirL
06.01.2008, 16:59
Vidim mokar drum a okolo sneg koji se polako topi.
zdenkavuk
06.01.2008, 17:16
ledenice sa krova ,koje se polako otapaju
megastore....rodic....:dry:
... brisani prostor, na kom će, verovatno, biti pravo, ogromno dečije igralište :skok: - ukoliko nije predizborna patka :dry: ...
eh da je patka.....:roll:
believer
07.01.2008, 09:26
sumu...koja je nekad bila botanicka basta.....zatim park.....jedan orah,rastrkanih i golih grana....sneg pokriven ledom....maglu koja se nadvija nad svim tim....
naposletku,lepo zimsko jutro.....zaista lepo i tiho Bozicno jutro.....
Sretan Vam Bozic....
Kisu koja prica ...
:uredu:
love hunter
08.01.2008, 18:12
Sneg koji se topi :)...
...o srece, o radosti...
...i onda izadjem napolje, i zgazim ga, i kazem mu: Evo ti, na!
Ja mnogo mrzim sneg :stid2:...
coolgirl
05.02.2008, 23:28
Haha...
Ja vidim crkvu preko puta :osmeh:
Ali prije toga vidim svoje dvoriste :kez2:
Gospodin Ne
05.02.2008, 23:32
nebo... veceras je bas nisko.
opet sneg...
http://img217.imageshack.us/img217/9202/birthday010fc7.jpg
nije s prozora, ali je sa ulaznih vrata!
little fairy
06.02.2008, 07:48
Ne vidim van. Vidim u odrazu na prozoru neku groznu tetu sa rajfom..
chapi_unique
07.02.2008, 20:06
Pa posto roletne dizem samo kad ustajem , prvo sto vidim je zaslepljujuca svetlost,..od koje mi se pomuti u glavi,...a nakon toga mog terijera kako se trudi da mi uleti u sobu kroz prozor,...lud ker kad vam kazem... :smeh:
kristina-cica
08.02.2008, 00:51
...mog kuma Gorana...
...moj prozor gleda u njegov...
...besplatno budjenje, kuckanje i lupanje ko voli nek izvoli...
:vila:
...нешто налик некаквој новембарској ноћи... пресијава се улица од кише... :dry:
muchomachoR
14.03.2008, 04:19
Crkva Sv.Nikole
little fairy
14.03.2008, 09:02
Nemrem vidjet kroz prozor. Kolegica mi sjedi na putu između prozora i mene i uvijek mi ona padne u prvi plan ;)
moja komsinica od 93god. koja sredjuje cvetnu bastu...neverovatno kako je vitalna :uredu:
parkirani kombi u dvoristancetu, limena vrata od magacina, zid...
ma romant'cni pejzaz do *aja ... :smeh:
prugu na sred livade i Novo naselje ... a u daljini Fruška gora :uzbud:
kataklinger
14.03.2008, 15:47
kad sam na poslu gledam pravo na šetalište.
kod kuće sa jedne strane je šuma i put,a sa druge komšija 8)
Ca blues
16.03.2008, 00:04
:joint:........prednji desni točak cigla boje opel askone.......ćelava mu guma i redovno prljav blatobran.....:kul:
zdenkavuk
16.03.2008, 00:15
trenutno je mrak pa nevidim nista
upravo vidim oblacno vreme nad zitaricama:)
Pinky993
16.03.2008, 17:37
Komsijinu kucu.
muchomachoR
16.03.2008, 20:11
:blink: da je pao mrak mamma mia :wacko:
a ja sam danas trebao jednom frattellu da idem na "prvu ploču":wacko::wacko::wacko:
Komšijine gaće na balkonu,komšinica ih lijepo raširila...:)
ulicna svetiljka na banderi, izbi ochi...:blink:
muchomachoR
17.03.2008, 03:38
Komšijine gaće na balkonu,komšinica ih lijepo raširila...:)
izgleda da sam ja taj komšija :sokiran: i da su to onda moje gaće :sokiran:
Reći ću da se već sutra skupe, unesu i sklope.
Senjorita porfavor :naklon:neće se ponoviti.
**princess**
17.03.2008, 13:25
http://i239.photobucket.com/albums/ff181/ATStevens/sun.jpg
kakav diiiiivan dan :)
puca mi ...
pogled u daljine ka Fruškoj gori ...
preko livade i pruge ...
krov zgrade i tmurno nebo...
...ulicu, a preko puta staru kucu, roze boje....:blink:
:sokiran:....posekli stari veliki orah....:(....ne mogu da verujem
believer
17.03.2008, 23:13
komsijske krovove i jednu lodju bas preko puta,na kojoj jedan ugojeni bizgov po citav dan stoji,naslonjen na ogradu u promatra svet koji otice niz ulicu....boze mili,neradnika li.....
izgleda da sam ja taj komšija :sokiran: i da su to onda moje gaće :sokiran:
Reći ću da se već sutra skupe, unesu i sklope.
Senjorita porfavor :naklon:neće se ponoviti.
Grande su ti gaće....;)komšija....
мркли мрак. опет не ради улична светиљка. некад ради, некад не ради.
и тако стално.
тако да је мој коначан одговор- не видим бре људи ништа, бесну керу :jok:
vidim neke dve macke sto se vijaju...
Ivana-psy
18.03.2008, 01:25
parking prepun kola..
muchomachoR
18.03.2008, 01:30
vidim neke dve macke sto se vijaju...
:uzbud: pa to smo bili ja i moja machka :uredu:
:hahaha:
Sad je mrak...Vidim samo osvetljene prozore zgrade preko puta...Čujem buku sa Bulevara,pod točkovima šuška ulica i miriši na to da će kiša potrajati...:zeva:
bubasvaba
23.03.2008, 00:45
hrast... i u mraku se vidi :roll:
... gradilište - koje se takođe vidi u mraku ... i svetlost...
Mrak,mrak...totalni je mrak,ništa se više ne vidi u tami...vrijeme za spavanje...
mrak i kapljice kise koje se prelamaju na slabom ulicnom svetlu....
believer
23.03.2008, 02:02
mrak....lepo je...tiho je.....
Krovove zgrada i svetla na nadvoznjaku:blink:
јаој, људи, па вратиле се роде!!!!! мајке ми, ено, видим их на димњаку. :uzbud::uzbud::uzbud: баш сам срећан због мојих комшиница које су се вратиле са далеког пута :uredu:
muchomachoR
26.03.2008, 12:25
The caps kako veštom i mudro organizovanom akcijom kažnjavaju klinca na mopedu :wacko:
starsica
26.03.2008, 16:41
buahahaha :lol:
neki lik je pao sa bajsa a prethodno je izvodio neke kerefeke da zadivi cupiku koja ga je gledala kroz prozor :smeh:
znam, nije lepo smejati se tudjoj nesreci.. :stid2:
Vidim ogromnu kućerinu komšije gasterbajtera
дивне боје које сунце на заласку шара уз помоћ облачића. романтика укратко, да не објашњавам сада зашто је ово доба дана идеално за... љубав, за пољупце, за нежности... још ова фина музикица, дивота једна.
ијаој :fijuk:
muchomachoR
28.03.2008, 05:13
Skupili se neki kerovi pa zavijaju kao vukovi !:dry:
Eto zašto mucho ne može da spava !:dry:
Leonard Peltier
28.03.2008, 15:59
Vidim krošnje drveća, automobile/kamione kako jure i ljude kako pecaju :blink:
starsica
28.03.2008, 16:09
nekog lika na banderi.. samo sto me ovaj nije uplasio kao onaj juce.. :lol:
**princess**
28.03.2008, 20:23
spushtena roletna... :blink: :smeh:
muchomachoR
29.03.2008, 06:01
JUTRO ... ?!?!?!:sokiran::sokiran::sokiran::sokiran:
veverica
29.03.2008, 16:13
Divan dan! :ok:
muchomachoR
29.03.2008, 16:21
PREDIVAN ! :ok:
Danas mi je pogled izmamio divan prolećni dan..dugo sam gledala u prizor koji me mamio da izađem na terasu..uživam u suncu...posmatram kako ravnica ljubi nebo...i ptice...tako slobodne...
Ivana-psy
01.04.2008, 12:53
hehe.. komsije iz zgrade preko.. malo su se opustili..:joint:
Mnogo djece...igraju tenis na ulici...i predivni su kao i dan pun sunca....:)
пале се уличне светиљке... рода из комшилука је раширила крила... јбт, колики је то распон крила- има једно десет метара, брат брату :uredu:
ivanaoravec
08.04.2008, 23:52
procvetalo drvece:)
Zidaju zgradu pored..... sad sam upravo roknuo sok bombu petardu i probudio ceo kvart,a MUP na 20 metara..... zivo me interesuje da li ce me provaliti da sam ja bacio...
Sutra ce biti u novinama kako je neko bacio bombu,jer neko nekom duguje ili pokusaj obracuna u centru grada... k'o da gledam....
Jbg... i jeste glupo kada sam primeran... :uzbud:
Ako me nema sutra onda sam uhapsen... da se odmorim vala bas.... :ok:
zdenkavuk
14.04.2008, 16:39
raskopanu ulicu...majstore....bagere....kamione...ma grozan mi je pogled
starsica
14.04.2008, 20:41
nista.. pao mrak.. :hahaha:
...krosnju drveta okupanu kisom, i neke uzurbane ljude, skrivene kisobranima.....
:kisa:
moje divno cvece koje sam posadila pre neki dan :jupi:
**princess**
20.04.2008, 14:41
divan prolecni dan :smeh: :srce:
drvo...sada je rascvetalo ...
Skoro ceo Kitchener, kao na dlanu. A posto sam na 19. spratu i aerodrom nije daleko odavde, cesto vidim avione.
Cak mi se cini da preblizu lete :hmm: :smeh:
renaissance
29.04.2008, 18:26
Zmaj....!? Aha, tu je i dečak.
meseceva_kci
02.05.2008, 21:09
zelenilo :)
Upravo gledam svoju decu,kako čekaju da pojavi duga na nebu :)
Snoopy Red B
03.05.2008, 14:33
Z Moravu
...komšinicu koja urla.....sa nekom tamo na kraju ulice....sa' ću se utepam od tuge :hmm:
bas danas...ugasio radio da bih i cuo...
nekoliko vrsti kablova prolazi iznad moje kuce...laste i to vise njih,se poredjalo u neverovatnom redu i...
odavno nisam cuo tako veselo cvrkutanje i cavrljanje!!
verovatno prepricavaju utiske sa puta i komentarisu smestaj koji ih je docekao?!
...procvetale muskatle :uzbud::uzbud::uzbud: a mislila sam da ce se osusiti...
Vidim majstora kako visi na prozoru 6 sprata u zgradi preko puta, buši rupu za klimu...
angel's heart
13.05.2008, 17:59
Upravo gledam komsinicu kako siri ves :smeh: boze pasce sa terase....:smeh:
Komšija koji farba automobil i širi momirise na sve strane. Nema odakle da padne :lol: ...
Vidim ljude koji sa prozora gledaju vatromet u centru - a ja gledam u njih i samo čujem a ništa ne vidim :conf: I šta sad da radim - kad mi prozor gleda na pogrešnu stranu... :aaa: A baš obooožavam vatromet... :grr:
little fairy
26.05.2008, 16:08
Šumu.
Sparkirana tri bijela auta, jedan crveni i jedan sivi.
Plavi hidrant.
Tri ulične lampe.
Žuti kamion sa zelenom prikolicom prolazi.
..
Cuba Cuba Cuba :uzbud:
ali baštu kafea Cuba :dry:
mada imaju dobru konobaricu :fijuk:
...babu preko puta:dry:....opet mi viri u spavaću sobu :uzbud:
Uredno pokošena trava, fontana i dve grlice na beloj brezi :)
Gomilu ljudi koji setaju u sjenci zgrada, posto je vani bas vrelo :sunce:
starsica
27.05.2008, 15:31
ogromno drvo ispred kuce koje je zaklonilo pola ulice.. tek poneki covek koji prodje bajsom..
tolika je vrucina da je to uzas..pa jos je prolece.. :roll:
Apolonija
02.06.2008, 21:58
Odvratan komšiluk koji mi ide na nerve...:ljutko:
Mrak, ljuljaška koja se njiše uz pomoć vetra.
love hunter
30.10.2008, 20:06
Jesen.
Moja velika predivna nova nadstrešnica nad velikom predivnom tearsom :skok:
Krosnje dva ogromana drveta :skok:
Bratovog sina, koji je uvrnio nos :ljutko: što mora da pokupi opalo jesenje lišće...a ja sa prozora :plaz2:
http://img221.imageshack.us/img221/4696/m013mb0.jpg
Ovako izgleda zalazak sunca gledan sa mog prozora
NSdjanka
01.11.2008, 17:35
Jedno toplo, kišno, novembarsko veče...
deca se igraju žmure po kiši..:)
...mrak je napolju...:huh:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.