Puna verzija : Dosadan party!
Eve, upravo se vratih sa jedne "zurke", pa reshih da otvorim ovu temu. Ne da je bilo dosadno nego..... pihh :blink: Najvishe mrzim da odem na zabavu kod nekog dobrog druga/ drugarice i od njega/nje ocekujem da sve organizuje kako valja a ono fakatasrtofa :wacko: Ko jos pravi rodjus u kaficu od 6 DO 9 u kome na TV-u pustaju godisnjicu "Oluje", tako da vam sve presednehttp://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a025.gif
Zanima me da li ste imali ovakvih "provoda" ?:huh:
HLEBmaster
04.08.2006, 20:47
Jok ti si ;)
U glavnom retko ispadne dobra zabava kad bash planirash i ochekujesh.
Mind_reset
04.08.2006, 23:31
Mislim da niko od nas nije omasio bar nekoliko takvih. I dobro planirana zurka zna da krene u tom smeru, a ako ne mozes da napravis neku atmosvericu, da krene neko :jeee: :pijani: :pivo: onda ti samo preostaje da :gone:
Ako je zurka dosadna onda se udruzis sa alkoholom i ne moze da ti bude dosadno. :smeh:
Lady in red
05.08.2006, 04:55
Ako je zurka dosadna onda se udruzis sa alkoholom i ne moze da ti bude dosadno. :smeh:
Ili se udruzis sa nekim na zurci, pa pricate satima nezavisno od dosadne atmosfere. Ako takve osobe nema, onda, kao sto rece mind_reset :gone:
:hahaha:
vodeci se ovom repaticom nikad mi nije bilo dosadno 8) :fijuk:
ko sto svi vec rekose obicno to i biva kad ocekujes dobar provod i obrnuto... za ovu novu godinu sam se isfurao zesce i dolucio da je provedem u sto moguce dosadnijem okruzenju... da se ubedacim do daske... al' ne lezi vraze bilo je bas zanimljivo :uzbud:
nattydread
05.08.2006, 14:08
ova taktika me nikad nije iznevjerila...a pogotovo sto se uvijek nadje brothers in flasa nasa nasusna
Mene samo nervira kad krenem na "zurku", a ispadne pyjama party :roll:
Znaci, ako ocekujem da se bas provedem, onda mi dodje kao razocarenje da samo drobim sa nekim celo vece.
Ali, pravilo je da sam se u gradu najbolje provodila kad god bih se totalno nonšalantno obukla... ono, patike, farmerke i piči :lazy: Kad god se ne znam ni ja kako picnem, celo vece treba da razmisljam o tome da l' je sve na svom mestu :roll: Ovako fino opusteno i mozak na pašu :uredu:
Za ocekivati je da se nekad i razocaras u zurku i to bas onda kad mislis da je drustvo strava i da ne moze da omane... Pocni da se navikavas na to, juniore ;)
kissigirl
10.09.2006, 11:46
Ali, pravilo je da sam se u gradu najbolje provodila kad god bih se totalno nonšalantno obukla... ono, patike, farmerke i piči :lazy:
Isti slucaj i kod mene :uredu: Sta mi vredi to sto sam se ja upicanila k'o za svadbu kada posle cele veceri moram da brinem kako izgledam, da se nesto nije izguzvalo, pocepalo... Nemam ti ja zivaca za to :jok: Ali, posto ja ne mogu da se odvojim od papucica, cipelica & co, sa stiklicom, obicno obucem farke, slatki topic ili bilo sta drugo i stiklice :skok: *Ebi ga, to je za mene nonsalantno :beyond: :osmeh:
Ma meni je svaka zurka dobra :smeh: Ako postane dosadno, sto, hvala Bogu nije cest slucaj, ja je sama ponovo napravim zanimljivom i... Odlicno se provedem :dance:
Nema šanse da bude dosadno kad se ja pojavim :uzbud:
pa meni je veselo i kad sam sama sa sobom :uzbud::uzbud::uzbud:
starsica
20.08.2007, 01:23
jednom prilikom sam zavrsila na rodjendanu koji je brojao osmoro ljudi.. sa slavljenicom..
vise je bio bedak za nju jer je rodjendan bio (blago je reci) kantasrofa, ali flasa je izvukla stvar.. :)
ali desi se da zapadnem na party koji nema kraja.. smor drustvo, smor atmosfera.. mislim da tu pomaze samo da zalupis vrata za sobom.. i poneses par piva sa sobom dok trazis neku drugu zurku :uredu:
Neuhvatljiva_
20.08.2007, 11:42
Au...bilo je takvih zurki koliko hoces...:fijuk:
Tipa odemo kod drugarice a ono njeni mama i tata sede sa nama, ljudima dosadno (il su radoznali :smeh:)...
Al uvek sam se najbolje provodila kad sa drustvom odem na nekku svirku, i onda to bude :jeee: :dance:
Ima istine :smeh:, zavisi kako na koga alkohol deluje...
Kada god sam planirala ili
očekivala da ću super da se provedem ,
uvek je bude kontra od željenog .. :roll:
iskusila sam to nebrojeno puta..
zato sam počela da praktikujem,
da kada idem na neko '' okupljanje '' ,
ne očekujem gotovo ništa ,
i obavezno se prijatno iznenadim ,
ili još bolje provedem:uzbud: :uzbud:... :uzbud:
Dosadan party je dosadan dok se ne pojavim ja, a ja uvek pravim sebi da mi bude lepo pa onda krene lančana reakcija....:beyond:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.