Puna verzija : Bili smo drugovi, pa ljubav probali...
Lady in red
01.08.2006, 17:11
Da li vam se desilo da se sa nekim druzite godinama, i onda odjedamput nesto kvrcne u glavi, ili bolje reci u :srce: i neko od vas pozeli vise od prijateljstva...
U osnovnoj skoli moj najbolji drug je cetiri godine bio zaljubljen u mene. Uvek smo se super druzili ali on se nikada nije ustrucavao da pokaze svoja osecanja. Svaki put mu kazem da od toga nema nista, i sutra sve bude normalno, i tako 100 puta. U 1 srednje je nasao devojku, zaljubio se i posle je sve bilo ok
Medjutim, jednom se u meni nesto prelomilo... Druzili smo se 13 godina. nismo bili bas najbolji drugovi, ali bili smo dosta dobri. Ne znam ni zasto, ni kako, ni kada, jednostavno sam se zaljubila i rekla mu to. On je pristao da budemo zajedno, ali mi je jasno stavio do znanja da ne oseca isto. To se vremenom promenilo, zaljubio se i on ali sam ja to shvatila tek kada smo raskinuli. Bili smo zajedno 10 meseci i bilo je lepo, ali nismo opstali. Posle 13 godina druzenja shvats da uopste ne poznajes tu osobu. Kao drug je jedno, a kao momak nesto potpuno drugo. Talasne duzine su nam bile miljama udaljene i razisli smo se. Jos uvek se vidimo ponekad, pricamo, sve je kao OK, ali ne kaze se dzaba Bili smo drugovi, pa ljubav probali, a sad ni jedno ni drugo...
Kakva su vasa iskustva...
Ja sam se oduvek druzila sa muskarcima i imam dosta drugara. Ali ukoliko sa nekim drugom pocnem nesto intezivije da se druzim, ubrzo svatim da je taj drugar poceo da se zaljubljuje u mene. :roll: I sa svakim drugom sam prolazila kroz tu fazu, kroz taj razgovor da to nije ok i da ne treba da budemo zajedno i da nikada necemo biti. :jok: Naravno sve ovo se desavalo tamo u srednjoj skoli. Poslednjih par godina sam se toliko ispraksala da i ne dozvolim da dodje taj momenat kada moram da objasnjavam da se drugovi ne ljube i ne sexaju. :smeh: Iskustvo cini cuda.
Iskustvo me je naucilo da postoji prijateljstvo izmedju muskarca i devojke ali samo onda kada se stvari u vezi zaljubljivanja postave na pravo mesto odmah na pocetku druzenja. :uredu:
nattydread
01.08.2006, 19:32
jednom mi se desilo, prilicno davno, i mogu samo da kazem, nikad vise:jok: :jok: :jok: znali smo se od kolica, mame su nam zivjele u komsiluku, radile u istoj firmi, a i otprilike nas u isto vrijeme rodile, a mi smo postali najbolji drugovi (prilicno stereotipna sitacija), pa onda kad vise nismo bili klinci, opet sterotipna prica, ali je puklo nakon kratkog vremena, i naravno, iako smo probali opet na drugarsku foru, tu vise ni d drugarstva nije bilo...malo nas vadi sto vise ne zivimo u istim drzavama, ali svaki put kad odem u posjetu rodnom gradu, uvijek naletim na njegovog tatu ili mamu, i uvijek se uvrijede sto samo njima od bivseg komsiluka ne odem u posjetu, uvijek pocrvenim kad spomenu sina :stid2: :stid2: :stid2: , vadim se da sam samo na kratko, pa nemam vremena, bla, bla...jbga
Kao drug je jedno, a kao momak nesto potpuno drugo.
Ooo, daaaa, kako je ovo tacno :lol: I to zato sto od druga nemamo pravo da ocekujemo ono sto inace ocekujemo od momka.
Sa svojim sadasnjim momkom i sa svojim prethodnim momkom sam se druzila pre nego sto smo se smuvali. Onaj prosli je posle par meseci poceo iz dana u dan da me razocarava, pa sam proklinjala dan kad sam ga uopste i pozelela za momka. Ovaj sadasnji je ispunio moja ocekivanja :osmeh:
Lady in red
04.08.2006, 17:13
I to zato sto od druga nemamo pravo da ocekujemo ono sto inace ocekujemo od momka.
Kada sam sa drugaricama pricala i rekla im da mi se svidja taj drug, one su bile u varijanti "jao on je divan, on ce da te mazi, pazi, voli" i Bog zna sta. I ja sam tako mislila. Divan jeste, nije me bas mazio i pazio, a voleo? Mozda, ali to nije pokazivao...
Ovaj sadasnji je ispunio moja ocekivanja :osmeh:
To mi je drago da cujem, s'obzirom da ima puno ljudi sa losim iskustvima...
Ja ipak razlikujem kategoriju drug i prijatelj.
I danas mi ume biti žao što sam neke drugove odbila čuvajući drugarstvo koje se kasnije ipak nije razvilo u prijateljstvo, čisto zato što sam nas lišila šanse, jer ako nismo razvili prijateljstvo možda smo imali šanse da ravijemo ljubav.
S druge strane, prava prijateljstva nikad ne bih stavljala u iskušenje. Potrebno je postaviti žestok tabu, ne dozvoliti da prijatelja posmatraš kao suprotni pol, ne dozvoliti da vas slome momenti slabosti ili bedaka.
A tek pravo iskušenje je biti prijatelj sa bivšim.
Andjelak
26.01.2007, 19:53
Ja i moj verenik smo bili dugo godina jako dobri drugovi.Doduse nikad nisam mislila da cemo biti zajedno,mada se izmedju nas hemija osecala velikim intenzitetom...Svi su to primecivali,a mi smo se pravili "ludi"...Nakon 8 godina druzenja jednostavno smo se nasli u istom trenutku na istom mestu i eto desilo se...prihvatili smo ono sto smo osecali godinama i danas smo srecni...:kiss:
Dešavalo se kad sam bila mladja mada sam se trudila da izbegavam takve šeme jer se uglavnom završavaju tužno,izgubiš i momka,i druga,...nije to to.
**princess**
07.04.2007, 00:05
desilo mi se jednom... i nikad vishe. ne valja meshati ljubav i prijateljstvo.... za mene to su dve odvojene ljubavi.
Eto,jedna moja prijateljica je probala nedavno da pokuša "nešto više" sa svojim najboljim drugom i završilo se brzo i neslavno.Još uvek stojim iza toga da nije poželjno mešati ove dve stvari... :roll:
SansRomantic
09.04.2007, 11:52
Svaka moja veza je tako počela :uzbud:
Prvi "I" - družili smo se od moje prve godine srednje škole...pred kraj druge smo se savatali na nekoj žurci njegove drugarice iz odeljenjai ostali u vezi 2 godine...danas nemam pojma šta je sa njim, ima sigurno 2 godine kako baš baš ništa nisam čula...raskid je bio nezgodan, pa je sasvim jasno zašto nismo ostali u dobrim odnosima ;)
Sledeći "B" - radili smo zajedno više od godinu dana, on za stalno, ja honorarno, ali smo se redovno viđali i posle posla, posebno u KST-u petkom...
jednog petka, ja popijem one tequila too much - i dok me vozio kući izvalim nekoliko gluposti tipa da ima super oči..qq majko...i on, logično, vidi zeleno svetlo i navali...6 meseci sam ga skrivala od svih..a onda naredne 4 godine smo se vodali kao sijamski blizanci...rastali smo se u ok odnosima, mada nismo prijatelji...
I ovaj sada, isto "B" je bio drug još dok je trajala prethodni - koga sam i ostavila zbog ovog sada...Nešto jeste zaista "kvrcnulo" :uzbud:
Vraćali smo se iz bioskopa i on, koji je inače jako ćutljiv (čudna mi čuda, pored mene alapače) nije zatvarao usta...a baš se vratio sa zimovanja i nekako mi je očajno nedostajao tih 2 nedelje...samo sam ćutala i gledala ga..i razmišljala šta bih mu sve radila :uzbud:
sa misli prešla na dela ;)
...
I nekako mi je to sve ok...ne verujem ljudima i mnogo mi vremena treba da se otvorim i pokažem emocije...
Ne bih mogla sebe da zamislim sa nekim koga ne poznajem...
A to što posle nema više prijateljstva - pa dobro :beyond: možda ni od samog početka Njegova uloga u mom životu i nije trebalo da bude prijateljska ;)
Dosta tih muskaraca ako primeti da se koprcas i ako se ne das, u pocetku glume da su ti prijatelji. Kao druzimo se :fijuk:, nista se ne desava i onda samo kad se ukaze prilika napadnu. To je klasika. Tako da ja te prijatelje ne nazivam drugovima. Treba da prodje vise vremena i vise prijateljskih razgovora i opijanja da bih ja bila sigurna da je to drugar. I naravno ako zaista smatram nekog drugom, ja to naglasim na pocetku i postavim granice. Cisto da se zna. ;) Da nema iznenadjenja, jer kad god je bilo iznenadjenja prijateljstvo se prekidalo.
E sad jednom mi se desilo da sam bas bila sa drugarom, znaci sa osobom koja mi je vec postala drugar i sa kojom sam se bas bas druzila. U pocetku je bilo zanimljivo, nismo bili nikad u zvanicnoj vezi, nego takoo ponekad. I ne znam kako ali spontano se desilo da smo prestali to da radimo i da smo samo nastavili da se druzimo. Nakon toga je on bio sa jednom devojkom, tu smo se malo odaljili jer je njegova devojka poprilicno bila ljubomorna. Nedostajao mi je taj period, moj drugar. Ali navikla sam se i na to. I posle te devojke se sve vratilo u normalu. Sve je opet bilo super i opet se sve spontano desilo. Kao da nikad nije ni bilo tog prekida druzenja. E to je pravi drugar. 8)
DanijElla
16.04.2007, 11:38
Oduvek sam vise imala drugova, pa samim tim..... umalo da me slomi trenutak slabosti , da sa jednim dugogodisnjim drugom probam nesto vise,... ali ipak, to se nije desilo, na nasu srecu, jer bi se to drugarstvo tada verovatno unistilo, prekinulo :( , ne bas bukvalno, ali ipak to više ne bi bilo to :jok: .
I znam da tad nisam pogresila, jer i dan danas se vidimo,procaskamo, ne bas tako cesto, jer nije u nasoj zemlji sada, ali cujemo se....:ok: :uzbud:
Uz obostranu spremnost, moguće je nastaviti prijateljstvo posle ljubavne veze. Znam za par primera gde je to savršeno uspelo.:ok:
Andjelika
23.04.2007, 23:43
.... a sad ni jedno ni drugo....... :(
Pa sta reci?Lepo pesma kaze-Bili smo drugovi i ljubav probali a sad ni jedno ni drugo.Mislim da je sve jasno.
Ko ovo proba, probao je ljubav na kvadrat. Dve razlicite vrste ljubavi sinhronizovati u jednu je vrh-vrhova (naravno ako to uspe da se odrzi):too: , zato i ne cudi sto u vecini slucajeva morate, na zalost, biti svesni da cete sebe posle izvesnog vremena gotovo sigurno izloziti dvostrukom razocarenju, jer cete uskoro (neka to bude cak i nekoliko godina) shvatiti da vise nemate ni doticnu dragu osobu, a ni (onako dobrog, ako ga uopste i sacuvate) druga. Zato, tri puta merite, a jednom secite. Ovo govorim iz kakvog-takvog iskustva, jer sam imao i ja vezu sa drugaricom kojoj sam ja bio najboli drug, a to da li je ona meni, to samo ona zna.
PS: Ko igra igre na srecu zna kolike su mu sanse da dobije premiju, ali isto tako zna i to koliko je velika vrednost premije, pa ko VOLI nek izVOLI.:andja:
Kod slobodnih, mislim da je uredu, posle dobrog prijateljstva još je bolja ljubav, pa znamo se, što da neprobamo ako postoji i ona druga nit koja prelazi u onu drugu sveru. Međutim to nosi i drugi rizik, u ljubavi je poznata ljubomora, u prijateljstvu ne, to je prvo saplitanje, a dalje neznam.
Kod "zauzetih", a različitih polova, prijateljstvo mora da se ima u sebi sa jasno definisanim ogradama i poznavanja sebe. dali je etički i pošteno dozvoliti da jedno divno osećanje prijateljstva pogazi tu lepu liniju, i pređe u drugu sveru gde se obavezno povređuju i osobe koje žive pored njih, ja nisam za to, bez obzira na čulnu privlačnost.Po tome je bolje prekinuti prijateljstvo, nego rušiti dalje!
...nisam za...govorim iz iskustva...desilo mi se i posle nisam vise imao ni prijatelja,ni ljubavnicu,ni voljenu osobu...:uredu:
...sto opet ne mora da znaci...individulana stvar...:cesces:
Jelena Ks
21.11.2007, 02:17
Mislim da ne treba mešati ljubav i prijateljstvo. Iz prijateljstva se lako rodi ljubav, ali iz ljubavi retko kada prijateljstvo. Mada to sve zavisi od osobe do osobe. U ovakvim slučajevima treba programirati razum i ne prelaziti granicu.
Možda je nebulozna konstatacija, ali... Smatram da je tako najbolje... ;)
Nije lose ili nije za izbegavati i to...zivi smo ljudi...
...nisam bila u tom fazonu...a bilo je puno "prijatelja"oko mene...bar sam mislila da jesu:huh:e kad se ispostavilo da je "prijateljstvo"samo razlog da se priblize...razocarenje..."prijatelji"su folirali...a ja sam prema njima osecala prijateljstvo i nista vise od toga:sokiran:
ali ne znaci da je nemoguce,ako su osecanja obostrana...:roll:
Ja sam se oduvek druzila sa muskarcima i imam dosta drugara. Ali ukoliko sa nekim drugom pocnem nesto intezivije da se druzim, ubrzo svatim da je taj drugar poceo da se zaljubljuje u mene. :roll: I sa svakim drugom sam prolazila kroz tu fazu, kroz taj razgovor da to nije ok i da ne treba da budemo zajedno i da nikada necemo biti. :jok: Naravno sve ovo se desavalo tamo u srednjoj skoli. Poslednjih par godina sam se toliko ispraksala da i ne dozvolim da dodje taj momenat kada moram da objasnjavam da se drugovi ne ljube i ne sexaju. :smeh: Iskustvo cini cuda.
Iskustvo me je naucilo da postoji prijateljstvo izmedju muskarca i devojke ali samo onda kada se stvari u vezi zaljubljivanja postave na pravo mesto odmah na pocetku druzenja. :uredu:
izgleda da onda ti drugarice nisi ni imala pravog,,druga,,ja imam jednu jedinu pravu drugaricu sa kojom o svemu mogu da pricam i nikada nisam ni pomislio na tako nesto,mada ko zna sta ona misli,mozda ste u pravu a mozda i ne,ali ja mislim da ne.aha.i tako...
Da li vam se desilo da se sa nekim druzite godinama, i onda odjedamput nesto kvrcne u glavi, ili bolje reci u :srce: i neko od vas pozeli vise od prijateljstva...
Kakva su vasa iskustva...
Jeste,samo što mislim da nam nije kvrcnulo u glavi.I ostali smo super drugari iako se savršeno pravimo da ništa nije bilo.Ni reč on,ni reč ja.I ne mislim da smo licemeri:jok:Jednostavno,bilo je leto,bili smo i slobodni i sami i samo smo probali ono o čemu smo oboje mislili godinama.Probali,videli da svako i dalje misli na ono dvoje koje smo voleli do tog leta i ... nastavili da drugujemo.
Jeste,samo što mislim da nam nije kvrcnulo u glavi.I ostali smo super drugari iako se savršeno pravimo da ništa nije bilo.Ni reč on,ni reč ja.I ne mislim da smo licemeri:jok:Jednostavno,bilo je leto,bili smo i slobodni i sami i samo smo probali ono o čemu smo oboje mislili godinama.Probali,videli da svako i dalje misli na ono dvoje koje smo voleli do tog leta i ... nastavili da drugujemo.
To ste oboje znali i pre nego ste probali...To je sex radi sex-a...
Pa ne mogu da se družim sa nekim s kim ne bih u krevet... i drugarice se biraju... sve ostalo je laganje sebe samih,jer u pozadini svega je... pogodili ste ,naravno :dry:
Sve je kod M-Ž jednostavno... samo je to u životu jednostavno... sve ostalo su izgovori
IMAM I JA SLICAN PROBLEM...
Drugarice su mi samo drugarice da bi imale izgovor da mi pridju i da o necemu pricaju sa mnom a ja nista drugo ne osecam osim prijateljstva...:(
Ali ima izuzetak kod mene...Naime prijateljstvo je preraslo u ljubav mada ne mogu da budem sa tom osobom u vezi zato sto mi je drugarica pa ne znam sta cu....:cesces:
IMAM I JA SLICAN PROBLEM...
Drugarice su mi samo drugarice da bi imale izgovor da mi pridju i da o necemu pricaju sa mnom a ja nista drugo ne osecam osim prijateljstva...:(
Ali ima izuzetak kod mene...Naime prijateljstvo je preraslo u ljubav mada ne mogu da budem sa tom osobom u vezi zato sto mi je drugarica pa ne znam sta cu....:cesces:
Nađite nekog momka ako ste gadljivi na prijateljicu mlada curice,ali pošto nalaziš za shodno već da nam se požališ,kao što se i mi sami sebi i drugima ovde već žalimo,al' ne priznajemo,malo mi sluti da je prijateljica već viđena kao veza kad tad... a ljudski je voleti,pa i probati kada te već na zlo navraća...:wacko:
Nikada mi se tako nešto nije desilo.
U trenutku kada nekoga upoznam otprilike znam kakav odnos želim da izgradim sa tom osobom tako da mi se nikada nije dogodilo da se smuvam sa drugom. A volim da negujem prijateljstva sa muškarcima (i onima koje se tako osećaju;)) i mislim da to može odlično da funkcioniše bez bilo kakvih pretenzija sa bilo koje strane.
No..život je čudo..sve je moguće:roll:
Baš tako... i ovako grešan još bi mi falilo da ugrozim teritorijalni suverenitet drage mi prijateljice ne daj Bože,pa po cenu da se 'jede' svaki dan koji mi je q...,pa ne napadam i da li sam homić ili ne smem,jer me sramota što mi mali...:roll:
Divno žensko biće sa sopstvenim integritetom da omalovažim grešnim mislima,a godinama gradjen prijateljski odnos narušim nepromišljenim hormonskim izlivima... NIKAD :wacko:
Kao ono... Ne ide da dignem ruku na roditelja,al' zato nogom ne škodi...
Baš tako... i ovako grešan još bi mi falilo da ugrozim teritorijalni suverenitet drage mi prijateljice ne daj Bože,pa po cenu da se 'jede' svaki dan koji mi je q...,pa ne napadam i da li sam homić ili ne smem,jer me sramota što mi mali...:roll:
...al' mekan k'o duša :zagrljaj: nisam mogla da odolim da ne dobacim za stolom :stid2:
Divno žensko biće sa sopstvenim integritetom da omalovažim grešnim mislima,a godinama gradjen prijateljski odnos narušim nepromišljenim hormonskim izlivima... NIKAD :wacko:
Kao ono... Ne ide da dignem ruku na roditelja,al' zato nogom ne škodi...
Treba mi da te prevedem ( al' ne preko vode :roll:)
Opet su žene najgore? To hoćeš da kažeš jel? Ti si drug al' ona nije drugarica?
...al' mekan k'o duša :zagrljaj: nisam mogla da odolim da ne dobacim za stolom :stid2:
Treba mi da te prevedem ( al' ne preko vode :roll:)
Opet su žene najgore? To hoćeš da kažeš jel? Ti si drug al' ona nije drugarica?
Bolduj samo... :hahaha:
Ja pod stolom,a pod kim si ti.... čula jesi ili čula nisi za tu milu mi pesmicu?
Mogu ja svima da budem drug,ali k'o velim da ne bude da neću i da ne dobije kompleks niže vrednosti gledajući kakve medvede i koze obljubljujem dok drugarstvo naše cveta nama...:wacko:
Bolduj samo... :hahaha:
Ja pod stolom,a pod kim si ti.... čula jesi ili čula nisi za tu milu mi pesmicu?
Pod kruškom...odi da vidiš kakva je 'ladovina ovde 8)
Mogu ja svima da budem drug,ali k'o velim da ne bude da neću i da ne dobije kompleks niže vrednosti gledajući kakve medvede i koze obljubljujem dok drugarstvo naše cveta nama...:wacko:
Kako si ti pažljiv :)
Bolje onda da se ne družiš nego da muvaš 8)
Mani se drugarica vidiš da imaju zadnje namere a tek što su iskompleksiraneee :wacko:
Pod kruškom...odi da vidiš kakva je 'ladovina ovde 8)
Kako si ti pažljiv :)
Bolje onda da se ne družiš nego da muvaš 8)
Mani se drugarica vidiš da imaju zadnje namere a tek što su iskompleksiraneee :wacko:
...e zbog ovog vredi živeti momci...bar još neko vreme... ... ... šalio sam se pičite...:uzbud:
Greh je ne voleti inače drug bih bio koleginice svakoj... Ima ljudi koje ne možeš da zaobiđeš ako ti Bog već dao priliku...
Jbg vidiš kako me provaljuješ da ne znam da muvam...:ok:
:lazy:...sva sreca te nemam drugarice...pa mogu da napadam bez grize savesti...
Greh je ne voleti inače drug bih bio koleginice svakoj... Ima ljudi koje ne možeš da zaobiđeš ako ti Bog već dao priliku...
E...malo me nervira taj tvoj stav o ženama, malo..malo pa smo nešto krive :tomato:
I za drugarstvo je potrebno dvoje. Ako niko ne baca "iskrice" nema potrebe da se pokušava u cilju bilo kakvog dokazivanja ;)
Jbg vidiš kako me provaljuješ da ne znam da muvam...:ok:
:blabla:
E...malo me nervira taj tvoj stav o ženama, malo..malo pa smo nešto krive :tomato:
I za drugarstvo je potrebno dvoje. Ako niko ne baca "iskrice" nema potrebe da se pokušava u cilju bilo kakvog dokazivanja ;)
:blabla:
Ovoliko poštovanja i pažnje i nervira te stav? Treba da te muvam da bi promenila predrasude?
Nisam napadač... na žalost,a na mnogo čiju i sreću...:wacko:
Ima žena koje definitivno vole spopadanje... e sa takvima 'numem'...
Ovoliko poštovanja i pažnje i nervira te stav? Treba da te muvam da bi promenila predrasude?
:roll: zato mi i treba prevod
Meni se čini da sam pročitala da svaku drugaricu muvneš za svaki slučaj da ne pomisli da nije poželjna. Nisi to napisao? :hmm:
Da ti gajiš prijatelja a ispostavi se na kraju da je bolje da je ne poštuješ i napadneš je (jer ustvari ona to želi) Nisi ni to? :hmm:
Tvoje drugarice se porede sa kozama i medvedima koje tovariš? :hmm:
:nempojma:
To je isto kao kad bi ja rekla da ne mogu da imam drugove jer su napaljene mazge koji samo gledaju da mi zavuku ruku u gaćice... To je poštovanje? :hmm:
A družim se sa "pola" foruma ;)
Nisam napadač... na žalost,a na mnogo čiju i sreću...:wacko:
Ima žena koje definitivno vole spopadanje... e sa takvima 'numem'...
Onda ću ja da muvam tebe :uzbud:
:omg:
:roll: zato mi i treba prevod
Meni se čini da sam pročitala da svaku drugaricu muvneš za svaki slučaj da ne pomisli da nije poželjna. Nisi to napisao? :hmm:
Da ti gajiš prijatelja a ispostavi se na kraju da je bolje da je ne poštuješ i napadneš je (jer ustvari ona to želi) Nisi ni to? :hmm:
Tvoje drugarice se porede sa kozama i medvedima koje tovariš? :hmm:
:nempojma:
To je isto kao kad bi ja rekla da ne mogu da imam drugove jer su napaljene mazge koji samo gledaju da mi zavuku ruku u gaćice... To je poštovanje? :hmm:
A družim se sa "pola" foruma ;)
Onda ću ja da muvam tebe :uzbud:
:omg:
Šta mi napriča? Ne računam forum u drugarice jbt...:blink: A uživo nemam nikoga oko sebe... razbežali se svi...:wacko:
Pročitaj negde,napisao sam,parafraziraću sebe: ...važno mi je da klinca naučim da su sve žene princeze i da se tako prema svakoj,pa ma šta i ko bila ili kako izgledala,treba ophoditi za života,a sam će shvatiti da ne može svaku i voleti kao što i njega ne može svaka žena voleti,mada sumnjam ako mu se podari da ga neće voleti... Toliko o poštovanju,prevod ti neću naplaćivati,a baš bih voleo da vidim koliko si dobra u muvanju....:blink::uzbud:
Šta mi napriča? Ne računam forum u drugarice jbt...:blink: A uživo nemam nikoga oko sebe... razbežali se svi...:wacko:
Pročitaj negde,napisao sam,parafraziraću sebe: ...važno mi je da klinca naučim da su sve žene princeze i da se tako prema svakoj,pa ma šta i ko bila ili kako izgledala,treba ophoditi za života,a sam će shvatiti da ne može svaku i voleti kao što i njega ne može svaka žena voleti,mada sumnjam ako mu se podari da ga neće voleti... Toliko o poštovanju,prevod ti neću naplaćivati,a baš bih voleo da vidim koliko si dobra u muvanju....:blink::uzbud:
I oko mene su se razbežali zato i pominjem forum ;) osim toga i ovde može da se započne drugarstvo...
Lepo je što tako učiš dete, samo jedno je raditi a drugo misliti :roll:
Šalila sam se za muvanje više bih volela da budemo drugari...pa makar bila i iskomleksirana :wacko: Samo nemoj misliti da ću se porediti....:narcisa:
:closed:
Ah! da...o probanju ljubavi pričamo....
I oko mene su se razbežali zato i pominjem forum ;) osim toga i ovde može da se započne drugarstvo...
Lepo je što tako učiš dete, samo jedno je raditi a drugo misliti :roll:
Šalila sam se za muvanje više bih volela da budemo drugari...pa makar bila i iskomleksirana :wacko: Samo nemoj misliti da ću se porediti....:narcisa:
:closed:
Ah! da...o probanju ljubavi pričamo....
A što bi drugovi ovoliko tupili na temu drugarstva... podrazumeva se ako te ne muvam da te poštujem,pa makar kao virtuelnu sa foruma,ali što bi bilo nepoštovanje ako bih pomislio nešto drugo? :cesces:
Jbg vama ne valja kako god okreneš... zato i nemam drugarica,sem poslovno... ali ima granica i iskušenja kojima ne odolevamo,pa da li je komsija,poslovni partner,podređeni ili poštar nije važno i šta god mi kažeš nećeš me ubediti,tek da znaš...
Ti pomislila i bukvalno da me muvaš...:hahaha::ok:
Jbg vama ne valja kako god okreneš... zato i nemam drugarica,sem poslovno...
Evo o ovome ti pričam :roll: Što nama ne valja? Gde si ti u toj priči?
Ili vi - muški ;)
Ti si hteo drugarstvo a ona da proba? :roll:
Možda bi ja tebi trebala da prevedem ;)
Evo o ovome ti pričam :roll: Što nama ne valja? Gde si ti u toj priči?
Ili vi - muški ;)
Ti si hteo drugarstvo a ona da proba? :roll:
Možda bi ja tebi trebala da prevedem ;)
Ma nikada mi se nije desilo...
Desilo mi se dva puta u životu,prvi put na insistiranje
celog društva,bila sam mlada,neukusna i pristadoh
uz femkanje,nije išlo i relativno brzo se završilo...
Taj čovek mi je i danas veoma drag,ali kao prijatelj,
on ima svoju porodicu i ja sam srećna što je tako,
sve najbolje mu želim,jer to zaslužuje.:)
Drugi put je bilo sasvim neplanirano,obostrano,dugo je trajalo
i za malo da provedem,možda,ceo život sa njim,
razumeli smo se,voleli se,zezali,provodili,bili verni...
sve je bilo divno,ali je meni u jednom trenutku dosadilo,
možda baš to savršenstvo,ne znam.:beyond:
Najbitnije je da se ne kajem ni zbog čega.
Bilo,prošlo.
Jok ja ne mešam babe i žabe..fala lepo :jok:
makica @-,-'-
28.01.2008, 20:02
moj decko mi je bio najbolji drug, i sada je.
ali postali smo najbolji drugovi samo zato sto sam ja mislila da on nece vise, a nisam ga ni pitala, al vazno je da smo sada zajedno :)
believer
29.01.2008, 12:07
nikad mi se nije desilo....
pre se desavalo obrnuto.....da u toku flerta nesto u meni kvrcne i ja prebacim pricu na ortacku stranu.....
a desavalo se i da posle razlaza sa nekim ostanem u bliskom odnosu koji kasnije prerasta u prijateljstvo....
iz drugarstv ljubav se radja:pivo:
:( ja sam imala prijatelja najboljega i nisam ni znala da zeli ljubav.Bili smo nerazdvojni :pivo:i onda je pokusao.....bili smo drugovi za ljubav probali a saada ni jedno ni drugo....
Dve godine studiranja bili smo uvijek zajedno iako nismo isto upisali:kolce:.On bi isao samnom na predavanja a ja sa njim ...a sada mi ni rodjendan ne cestita.
:hmm:
starsica
29.05.2008, 01:39
kod mene je granica zaista jasno postavljena, ili si mi drug ili nisi, nema sivog ovde :roll:
ali.. posto ja sve shvatam prijateljski i malo teze kopcam signale muvanja :lol: mora mi se crtati :lol:
dva decka koja sam imala bili su drugari.. prvi je bio drugar jako dugo, ja mu smestala cice, moje drugarice, nikad ga nisam posmatrala kao decka koji bi se meni dopao.. ali je kvrcnulo jednom, kad me je :navodno: slucajno poljubio.. nismo trajali.. vukli smo se cetiri godine u on off vezi, i kad smo se smuvali, trajalo je mesec dana.. jednostavno, nije isti kao drugar.. ostali smo ok.. sta znam, meni to cool :beyond:
i drugi, koji mi je bio.. pa drugar za muvanje :roll: smuvali smo se kad posle sigurno godinu dana.. a znam coveka ceo zivot jbt..
ali npr. svakog decka sam poznavala bar neko vreme pre nego sam se smuvala sa njim.. ne mogu da uplovim odjednom u vezu sa nekim o kome ne znam nista :beyond:
ali ne volim to, mesanje baba i zaba..
tacno znam koji su mi drugari i koji me nikad ne bi pozeleli za devojku (oni koji me poznaju jako dobro :lol: ) i oni koji su oduvek bili tu samo kao prijatelji..
Sa drugom je sex uvek loš...:uredu:
starsica
29.05.2008, 01:46
meni bogami nije bio.. :hahaha:
Možda dobar nisi ni stigla da imaš da bi znala šta je loš... ;) mala si , pa ne čudi... pitaće te neko ako ne ja za 5 godina,pa ćeš se smejati seksu u 20-oj...:stid2:
starsica
29.05.2008, 01:57
pa dobro, ne bunim se nimalo, 'ajde tako da ga upakujemo :roll: za mnoge stvari ima vremena, nigde ne zurim, a i planiram dosta da oprobam pa da sudim..
.. i daj Boze zdravlja da pozivim pa da te pitam :roll:
Pa nećeš mene pitati... ja mogu samo da ti budem reper da bi lakše shvatila i razlučila dobro od prosečnog i slične zablude... Neću ti biti drug nikada,a mogu tata da ti budem,ali na žalost ili na sreću nisam,al' za tu činjenicu ja nisam kriv...:wacko:
starsica
29.05.2008, 02:13
pusti filozofiranje u kasne sate.. :roll:
i jeste, moja greska.. nadovezala sam se na tvoj prethodni post ali bi ti trebalo da pitas mene a ne ja tebe.. ;) pa je ispala konfuzija..
no, da ne davim..
treba podvuci crtu sta je frend a sta nije.. tek tada neces pevati "bili smo drugovi".. :roll: naravno.. to vazi za one koji veruju u M-Z prijateljstva..
Poznajemo se od prvog razreda osnovne.....zajedno smo putovali u školu....izlazili na ista mesta.....znali sve jedno o drugom.....vencali se....imamo dvoje dece i svaki dan nam je kao prvi dan.........to je prava ljubav!:zagrljaj:
emotivni
21.06.2008, 20:43
meni se to sada desava, zapravo sada je vec svemu kraj...poznajemo se godinama, i onda sam je zaposlio kod mene u prodavnici i malo po malo od prijatelja postali smo nesto vise...sve je bilo lepo dok se njeni roditelji nisu usprotivili nasoj vezi....sada treba da se vratim na prijateljstvo, ali ne znam kako....svaki dan gledati nekoga koga volis, to je nesto neopisivo.....a danas sam je video kako prica sa drugim momkom, mada sam pretpostavljao da je nekoga upoznala.....
tako da mi se cini da cu da izgubim i ljubav i dobrog prijatelja....
cuvajte prijatelje i ne zalecite se sa njima u ljubav.....
a ni u kom slucaju ne zaljubljujte se u radne kolege :)
Ja verujem u M-Ž prijateljstva. Ne znam da li neko može da se zaljubi u nekoga posle xy godina poznavanja, ali da ga zavoli, da.
Playboy bunny
09.09.2008, 20:19
jaoo dobro poznata prica!!! MŽ prijateljstvo koje preraste u ljubav,....to je po mom misljenju iskrena i mnogo lepa ljubav, samo sto ja nisam htela takvu :ljutko::ljutko::ljutko:
Ma hajte molim vas. Ne drugovi, već drug i drugarica.:roll:
...nije mi se desilo nikada...:beyond: ...valjda zato što ne umem da glumim druga...:jok: ...ili jesi ili nisi...:roll:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.