PDA

Puna verzija : "Volim TE..."

swba
30.07.2006, 07:22
E ako ste pomislili da cu nekome da izjavim ljubav 'vako javno grdno ste se zajebali :plaz2:
Elem, sta ocem da vas pitam: danas na poslu jednog radnog kolegu nazove zemska i na kraju razgovora on joj govori ono cuveno "I love you :love3: "... nakon 5 minuta zemska ponovo zove jer je nesto zaboravila da mu podvuce i on ponovo na kraju i tog razgovora "I love you"...
Meni iskreno odma' bilo :wacko: od njegovih silnih izjava ljubavi za samo 5 minuta. Zavrsi on spiku sa voljenom a ja jedva docekah da ga priupitam sto joj to govori na kraju svakog razgovora :blink: Odgovor je bio da je zeli podsjetiti da je on "stvarno" voli.
Nije da se nesto pretjerano gadim te cuvene izjave ali je brate dragi ne koristim svakodnevno. Ljubav se valjda treba osjetiti bez ikakvih rijeci a ne ponavljati ko papagaj dok nekim slucajem ne ubijedis doticnu personu ili samog sebe da je "stvarno" volis :huh:
Koliko vi cesto bljuzgate voljenom bicu da ga volite, ili vam je otrcana ta fraza? :love5:

Meggy
30.07.2006, 12:26
Pa, ja ne znam da l' sam mu dvaput do sad za ove (malo vise od) 4 godine to rekla :lol: Ne znam, kontam da se to nekako podrazumeva ako si vec sa nekim, a pogotovo toliko dugo. Mada, mi se castimo drugim terminima koji govore otprilike to isto :uredu:

Nekako nisam u tom fazonu da imam potrebu da mi se to govori svaki cas, pa valjda zato i ja to ne praktikujem. A i ne reagujem bas najvestije na takve izjave... ono, bas nisam u tom fazonu :beyond:

Mada, nije da ne umem da se raspilavim kad musko izgovori tako nesto ;)

HLEBmaster
30.07.2006, 13:16
Hmm pa mozda je stvarno voli? Hehehe..

Nije problem reci to, ali kada ponavljash bilo koju rech preterano ..ona lagano izgubi smisao..

Shta se deshava kad ono drugo i nije 100% sigurno u svoja osecanja duboko u sjebi, a vi pokushavate da je vezete i zatrpate sopstvenim.. Osetice to i verovatno ce posle izvesnog vremena pocheti da se gusi. Mozzda u svima nama kad predjemo neke godine, postoji taj osjecaj u svesti i zato se i ne razbacujemo osjecanjima, a preterani izlivi kod drugih izazivaju muchninu kao da saosecaju sa "zzrtvom" ..?

Heh, meni je dovoljno da da me podseti na to kako sam ja bljuzgao i di je to zavrshiloo, pa da mi bude muka ...hahah ;)

Lady in red
30.07.2006, 15:03
Koliko vi cesto bljuzgate voljenom bicu da ga volite, ili vam je otrcana ta fraza? :love5:
Otrcana mi je rec "bljuzgate" u navedenom kontekstu. Mogu da razumem da neko nije u fazonu da 100 puta dnevno izjavljuje ljubav, ali zasto to podcenjivati kod drugih? Svi smo drugaciji i svako od nas ima razlicite puteve do srece. Nekom bi silne izjave ljubavi dosadile vec treceg dana, dok sam ja jednu vezu prekinula upravo zato sto su mi nedostajale :gone: Mada, mogu da razumem ljude koji ne funkcionisu tako i kojima je od slatkih reci muka, poznajem ih dosta,
Priznajem, jesam pekmez, volim reci i da cujem i da izgovaram. Istina je da se mnogo vise dokazuje delima nego recima, ali nekada je lepo to i cuti... I moj dragi je takav, nekima smo zbog toga slatki, drugima smo opet :pegla: ali to je nas svet i mi smo u njemu srecni. :srce: :love5:

swba
30.07.2006, 15:51
Mogu da razumem da neko nije u fazonu da 100 puta dnevno izjavljuje ljubav, ali zasto to podcenjivati kod drugih?
Ne potcjenjujem ja to kod drugih, naprotiv mogu i na celu da napisu da se vole ako im je to ono sto ih odrzava u vezi, ali mi je ipak malo :wacko: nakon spiska za kupovinu dodati cuveno "Volim te..."
Volim i ja tebe al' te ne saljem u radnju :smeh:

Sto 'lebac rece zar ne gubi na znacenju ako se pretjerano upraznjava :cesces:

Lady in red
30.07.2006, 15:59
Sto 'lebac rece zar ne gubi na znacenju ako se pretjerano upraznjava :cesces:

A jel sex gubi na kvalitetu ako se preterano upraznjava?

Bishop
30.07.2006, 23:17
Volim i imam potrebu da voljenoj kazem volim te , a imam i potrebu da to i cujem od nje :stid2: , ali svakako ne 10 puta za 5 minuta , tada vec sami otrcavamo takve izjave koje treba da ipak nesto znace , mada mnogo vise vrednujem dela koja ukazuju na ljubav i njen kvalitet od reci u svakom slucaju......8)

Goga
31.07.2006, 01:34
naravno da mi je potrebno da mi se govori to "cuveno: volim te!!!":roll:
mislim da je svet sa druge starne zivota isuvise "tih", "nem":plakanje: :astasad: , tako da zelim da iskoristim "prednosti danasnjice":love4: :love4: :love4: ..sutrasnjice..:srce: :srce: :srce:
Volim da volim:lazy: i da to jasno pokazujem i izrazavam, kao i "da mi se uzvrati istom merom":new: :smoke: .. ako je osoba "prava", a jeste;) :osmeh: , uvek ce pronaci novi nacin da mi to kaze opet, iznova, ponovo..:mikrofon: :mikrofon: :mikrofon:

Mish
31.07.2006, 08:33
Najpre ću sebe sto puta preispitati da li ja nekog volim, mada ću verovatno na hiljadu i jedan način toj osobi na pokažem da ga volim, ali relativno teško i u svakom slučaju dosta retko ću prevaliti preko usta "Volim te." Razlog je upravo taj što ne verujem u često izgovaranje te rečenice, vremenom se izliže i gubi na snazi. S druge strane, neko će mi kroz niz sitnih i krupnih stvari pokazati da me voli, ali ipak ću s vremena na vreme imati potrebu da mi on to i izgovori.

LilShizle
31.07.2006, 14:35
Bitno je da taj neko zaista to oseti, a onda su reci suvisne...

slatkis:)
02.08.2006, 17:49
lako je reci nekome volim te ..........
od reci mnogo nemas...........
to treba pokazati i dokazati..............

hot-hit
13.08.2006, 17:43
:love3: :love3: :love3: :love3: :love3: :love3: Ipak je to samo glagol koji zene cesce izgovore;a muski samo ako moraju ili to izistinski misle.Ono sto htedoh reci jeste da ono sto neko moze ili je spreman da uradi za nekog to je to "volim te".

Ivana-psy
07.09.2006, 02:09
Jako je bitno kad osobi koju volis, mozes i da kazes da je volis, ali sam protiv toga da mi stalno to govori ili ja njemu! :jok: Jesam sentimentalna i romanticna ali da se svaki sekund ubedjujemo sa recima, ne hvala, to ne mora nista da znaci!

Ljubav je na delima i u pogledima,:srce: naravno da mi prija kad mi kaze da me voli, pogotovo u vaznim trnutcima, ali dok mu diktira sta da kupi od namirnica :blink: pa tu mi se VOLIM TE bas i ne uklapa! E to mi je bas preterano!

Opet se ogradjujem, jer nemam nista protiv ljudi kojima to prija, meni ne smeta ako je njima lepo, super, meni jos bolje! :ok:

blueella
23.11.2006, 08:05
ne bih bas dragog ponovo nazvala u slucaju da zaboravim to da mu kazem...
ali da.. kad god zavrsavamo razgovor ili pisanije... kazemo volim te...
na nemackom je to cak jako slatko kako se zavrsavaju razgovori medju voljenima i prijateljima...
sad..dal to ima neko dubinsko znacenje ili je samo fraza..
nebitno...
nekada nije dovoljno osetiti..
treba to povremeno i cuti

Najgora
23.11.2006, 09:44
:new: joj ja se sva naježim kad mi to kaže :dry: ...odmah uhvatim onaj njegov pogled koji kaže:..."ajd' sad ti meni reci"...nekako mi teško to da prevalim preko usta..."ma 'oću...samo sutra" :smeh: ...ne ....ozbiljno sad...bolje mi je da to pokaže i dokaže 8)...nego da to bude na spisku...za kupovinu :blink:

azus
23.11.2006, 10:07
Po mom misljenju reci "Volim Te" nemaju vise veliko znacenje zahvaljuci ljudima koji te reci upotrebljavaju tek tako bez veze radi reda!!
Reci " Volim te " imaju znacenje samo ako se te reci i dokazu i pokazu e tad dobijaju tek svoje znacenje!!!

VOLIM TE ..laz koja lepo zvuci, onome ko je cuje...

sladoledzija
23.11.2006, 10:22
Ma te su reči previše zloupotrebljavane. Pa su izgubile dostaod nekadašnje snage. Zato ja prelazim sa reči na dela. Pokazujem, ne govorim. :)

SQUAW
23.11.2006, 13:50
I ja spadam u one koji pokazuju, ali i govorim s vremena na vreme. Ne obazirem se na to ko kad kome i zašto govori te dve reči i da li ih izgovara bez smisla i bez emocija, da li od njih pravi kliše ili ih koristi kao kartu iz rukava... ne zanimaju me drugi u tom smislu, niti tuđu ljubav procenjujem... Sve što radim ili kažem, kažem iskreno i onda kad mislim da je momenat za to. Ponekad i kada nije. Nikada mi nije bilo žao što sam te dve reči izgovorila, jer sam ih izgovorila onim ljudima koji u meni neće umreti pre mene. Ne tražim ih nazad, a ako ih dobijem - to ugreje srce. Ponekad čak mislim da neću stići da onim ljudima koje volim to sve i pokažem, pa kad se toga setim obavezno potrošim i jedno "Volim te" ili nešto slično što to isto znači... ko me poznaje, zna da to i mislim i zna da to nije samo fraza :)

Izvin'te me idem da zovem batu da mu kažem da ga volim... i drugog batu... i sad ću i Malom Od Hladnog Oružja da kažem, samo da izađe iz kade :uredu: a i njemu...

Volim te kao što nebo voli sunce,
pa ga svaki dan svojim plavetnilom cjeliva... :)

Andjelak
26.01.2007, 19:46
U trenutcima neke melanholije volim da cujem te dve famozne reci,ali iskreno ne reagujem na reci vec na dela..."volim te" treba da se izgovara u trenutku pravog osecanja,mada se danas cesto upotrebljava iz koristoljublja,na zalost...
A ljubav i to "volim te" u pravom i iskrenom trenutku ume da bude "lek za dusu" :love3:

Mish
26.01.2007, 19:52
A ljubav i to "volim te" u pravom i iskrenom trenutku ume da bude "lek za dusu" :love3:
...i nekad ti toliko treba da te reči čuješ da te prosto boli ukoliko ih ne izgovari u pravom momentu.

Lillith
26.01.2007, 20:04
Nisam ja nesto jaka na recima kad je ljubav u pitanju,tj kad su te reci u pitanju iako sma veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejika maza...
Te reci su rezervisane bas kad me preplavi to neko osecanje srece i zadovoljstva i ljubavi ,kada pozelim da zaustavim trenutak..

Isto tako volim i da ih cujem ali ne preterano cesto,mnogo mi vise tako znace jer ih ni ja ne govorim osim ako to uistinu ne osecam...

PropelerZviz
26.01.2007, 20:12
To je toliko delikatno, da mi je total shit ponavljat i i otrcati. Posle je to pranje zuba....
Nemam obicaj da to izjavljujem. Pogotovo kada si sa nekim kratko, to samo moze da iskomplikuje stvari. To zvuci kao neko obecanje i rezervacija. Ili bar kao neki podsetnik...
Mislim da je "volim te", adekvatno kad nekog zelis za ceo zivot ili bar tako mislis.
"Volim te" je takodje sjajna alatka za manipulaciju! Moze da ne znaci nista! A ko voli govornike, taj moze da nasedne.

Zaljubljenost, nije ljubav!

Neka to visi u vazduhu, neka mirise i neka mami i neka je uvek tu, ali da ne moze da se dohvati. Ako se ljubav ne izjavljuje, ne znaci da je nema. Naprotiv! A i strast je super, i niko se necima na "obozavam te"!

Nek naprave bre neki volimtemetar, pa da se ne razmisljamo vise... 8)

HLEBmaster
26.01.2007, 20:51
To je toliko delikatno, da mi je total shit ponavljat i i otrcati. Posle je to pranje zuba....

So what? I zube treba prati redovno.

Ja imam obichaj to da izjavljujem, ako sam u vezi i ako tako osecam, dovoljno sam siguran u sebe da kazzem ono shto mislim i nikada se ne kajem zbog onog shto sam rekao... Fora je u tome shto i ne govorim bilo kome. Debeo filter mora da prodje da bi izvukla iz mene bilo shta, ali jednom tamo ima sve. I opet, shta god da bude, ako sam joj i rekao "Volim te" u tom momentu i nisam mislio na neshto drugo...

Ne mora chak ni da bude recheno tim rechima. Zna ona da to kazzem i kad cutim, ali ni jednog trenutka nece posumnjati, ako ja to ne zzelim. Ako nju raduje chuce to 100 puta dnevno i svaki put ce biti iskreno... Medjutim, kao to negde vec rekoh, nishta preterano nije dobro (sem seksa) tako se i ljubav mozze sprzziti i potroshiti, ako jedan partner gushi drugog svojim preteranim potrebama bilo da kazze bilo da chuje...

Ako ljubav mirishe i ako je u vazduhu... Onda je tu. Onda je jedini razlog da je ne kazzesh tvoj strah i tvoja nesigurnost da ce tvoja voljena uzeti tvoje "krhko srdashce" i zgaziti ga stiklicom, a sve tako da ispadne fazon ja sam cool and macho kershme ... Opet nesigurnost...

Istina je da je ljubav igra u koju svako ulazze ono shto ima... Istina je da veshtije igrache prati i bolja sreca... Ali je stina je i da cesh ako se plashish da igrash mozzda chitav zzivot preploviti bez ikog chak i kada ti chopor pravih prodefiluje palubom..

mariposa
26.01.2007, 20:59
Sumnjam da cu ikad vise :huh:

makilli
27.01.2007, 02:59
Dobro se zamislim,udahnem duboko pa tek onda izgovorim.Nisam od onih koji olako mogu nekom da izjave ljubav.Sa druge strane oni koji su to culi od mene mogu biti milion posto sigurni da je to iskreno. ;)

Lillith
27.01.2007, 03:45
Vezano za gusenje tim recima...
Zapravo kad je veza stabilna i kad se to oseca u zraku niko i ne primecuje dal su te reci izgovorene ali kada nesto ne stima onda osecamo potrebu da nam se ljubav potvrdjuje pa makar i recima...
jednostavno potreba da se izbrise nesigurnost..

Tigerlily
29.01.2007, 10:28
Ma ja mu to stalno govorim... :uredu: I on meni. Ne vidim u tome ništa loše, niti bljutavo - prosto neko ima potrebu da to govori stalno, neko nema. To je isto kao što ima parova koji se posle nekog vremena više i ne drže za ruke, niti se ljube ovlaš i sl. a kod nas je to maltene pod obavezno :love4: Često ga i pitam da li me voli, ne zato što mislim da je naprasno prestao, nego zato što je to tako lepo čuti :love3:

kissigirl
29.01.2007, 11:53
Uh... Retko kada govorim to... Ne znam zasto... I da on meni 50 puta za jedno vece kaze "Volim te" ja ostajem nema... Znam ja da to smeta, ali sta mogu, takva sam, nisam navikla da to izgovaram. Ali kada kazem, znaci da sam sigurna u to sto govorim i da sam iskrena.

DanijElla
01.03.2007, 12:21
Imam potrebu da cujem te carobne reci,a i da ih ja uputim,ali ne naravno cesto, jer u to onda ne bih verovala, to bi onda bilo tako otrcano i izgubilo bi car tih reci!

Ipak, vise volim da mi to dokaze delima, a ne recima, mislim da je lako reci "volim te", ipak to treba dokazati, pokazati, jer tako bih bila sigurnija da me stvarno voli!!!

mrvacha
01.03.2007, 14:29
Imam potrebu da cujem te carobne reci,a i da ih ja uputim,ali ne naravno cesto, jer u to onda ne bih verovala, to bi onda bilo tako otrcano i izgubilo bi car tih reci!

Ipak, vise volim da mi to dokaze delima, a ne recima, mislim da je lako reci "volim te", ipak to treba dokazati, pokazati, jer tako bih bila sigurnija da me stvarno voli!!!

Svaka cast, i ja mislim isto!:ok:
Ja sam sigurna da me moj dragi VOLI, jer mi to stvarno i dokazuje, a VOLIM TE, uvijek upotrijebi u pravom trenutku!
Ja sam jedna sretna zena!!!:uredu:

tipka
01.03.2007, 15:12
Nisu dovoljne samo reci--VOLIM TE--to treba i pokazati delom:ok:

_baba_
01.03.2007, 15:37
Da me je ovo neko pitao pre par godina, odgovorila bih da te dve reci od mene niko nije cuo. Kod mene se sve nekako podrazumevalo.
Medjutim, kad su mi umrle bake, obe u kratkom periodu, osetila sam zaljenje sto im nikad nisam rekla koliko ih volim i koliko mi znace.
E sad... ne govorim -volim te- na kraju svakog tel. razgovora, ali od tada vise nikog ni ne uskracujem za izjave ljubavi. Ponekad telefoniram svima koje volim i kazem "ej, samo da ti kazem da te volim!" Volim da volim i volim da govorim nekom da ga volim i volim kad meni neko kaze da me voli...i ne moze da mi dosadi. Moze samo da mi popravi raspolozenje i jos vise ulepsa dan.
I u novcaniku nosim papir na kojem mi je sin napisao 'volim te do kraja sveta i nazad'
I odoh sad, sva sam se nesto rastopila..:stid2:

mrvacha
01.03.2007, 16:53
Juce me momak cimao na mobilni par puta za redom, pa mi je onda poslao poruku :"samo te trzam sto te volim najvise na svijetu ovom malenom i u zivotu nasem najdrazem! :*
Pa zar nije divan!? :)

Neuhvatljiva_
01.03.2007, 17:11

Auuuu...često...stalno...ma non stop he he he....
Ne znam jednostavno iako smo stalno zajedno, imam neverovatnu želju da mu stalno pričam svašta nešto lepo hehehe:uzbud: ...
Mada ko što kaže njegov mali sinčić : obožavati je više nego voleti...tako da mu sad pričam : Obožavam te...bre... :smeh:

lilika
30.09.2007, 12:06
U jednom danu mu to kazem bezbroj puta obozavam te rijeci:smeh:

private_zg
02.10.2007, 13:01
Nisu dovoljne samo reci--VOLIM TE--to treba i pokazati delom:ok:

tako je, slazem se sa time skroz, nisu samo rijeci dovoljne, svatko ti moze reci da te voli a da li to uistinu ta osoba osjeca.

emilyrouz
08.01.2008, 16:23
prvo mi je reko volim te a kasnije"nikog ja ne volim":(

zrnce
08.01.2008, 17:30
http://www.mycity.co.yu/uploads/1641_152791142_268479792_a54144d4d5.jpg

ZOE
08.01.2008, 18:17
Nisam bas "slatkoreciva":roll:
Ali sa beskrajnom ljubavlju, na kraju svakog telefonskog razgovora, svom detetu kazem "volim te najvise"

MegaSkot
08.01.2008, 20:21
Govore mi volim te...da bi me odvukle u krevet. Eh...žene :stid2:

Angus
08.01.2008, 20:35
Govore mi volim te...da bi me odvukle u krevet. Eh...žene :stid2:

...sram ih bilo...8)

believer
08.01.2008, 22:15
nekim ljudima je tako lako reci "Volim te"
nekima i nije bas,cak i ako ih stvarno volimo
imam prijatelje i iz prve grupe i one iz druge grupe
a volim i jedne i druge
a musko-zenski odnosi....pa...tu sam cutolog.....s jednim sam provela godine a da mu nikad nisam rekla da ga volim
kad je otisao raspala sam se u komade,sve cutke...

maski
09.01.2008, 05:03
ma mogu da kazzem volim te i kad ne volim stvarno

:uredu:

TVO.JA_
10.01.2008, 09:56

Meni lično nije teško, ako nekog volim vikaću na sav glas...nikad nisam rekla da nisam mislila tako- da bih nekom udovoljila :jok:...samo razmišljam dal' te reči gube na značaju kad se previše puta ponove? :cesces:

Vronsky
10.01.2008, 10:26
Pa ako do sada nije shvatila ...
Mislim ...
:uredu:

Kalina
10.01.2008, 15:49
...jako mi je tesko da to prevalim preko usta...narucito prvi put....

Ali kada kazem, stojim iza toga do srzi....:uredu:

makica @-,-'-
27.01.2008, 16:27
nije poenta reci, vec i pokazati ljubav.
nije ni stvar u recima vec u tome kako ih kazes i kako ih gledas pri tome.
Cesto pogled, zagrljaj i neke sitne stvari i postupci govore vise od reci. :love3::ljulja::srce:

draggana
30.01.2008, 21:50
Nekad je dovoljan i jedan pogled da zameni hiljadu reci, a opet ponekad to carobno VOLIM TE ucini da se sva raspilavim od toga...:srce::srce::srce:

lav71
30.01.2008, 22:10
..www...:stid2::stid2::stid2:

Najgora
30.01.2008, 22:21
Lepo je kad neko kaže...i misli tako :uredu:

Goga
01.02.2008, 10:58
Ljubav je nečiji miris sav izatkan po nama... :uzbud:

Tami80
05.02.2008, 15:15
1247 Najlepse je reci VOLIM TE,pogledom.
On ne moze da prevari.....:uredu:

zrnce
05.02.2008, 16:52
http://imagecache2.allposters.com/images/pic/EPH/8545~Of-Course-I-Love-You-Posters.jpg

Goga
07.02.2008, 08:34
Ako bi se kod mene jednom, ma kada, javila druga ljubav
- bice joj tesko sa mnom.

Izet Sarajlic

memento
07.02.2008, 08:41
Volim te, fakat!

Grafit u Sarajevu. Dok je jos postojala SFRJ.

principessa
07.02.2008, 09:52
Ne merim vise vreme na sate ni po suncevom vrelom hodu: dan mi je kad njegove se oci vrate, i noc kad ponovo od mene odu :ljubac::stid2:

Tami80
08.02.2008, 12:05
1251

NSdjanka
15.02.2008, 17:33
Nikada mi nisu bili jasni ljudi koji se plaše da kažu šta osećaju... Zaista to nikada nisam mogla da razumem... Šta loše može da se desi ako nekome koga voliš to i kažeš?..:nempojma:

mirka7
15.02.2008, 17:46
Volim te,majke mi.../grafit/

Voljeti i biti pametan obično je nemoguće..

Voli-velika su srca onih koji vole...:kiss:

Volim te...i ja ne znam zašto je to nekom teško reći.Ili voliš ili ne voliš...

Pa eto...volim te....:)

Tami80
22.02.2008, 15:21
http://img84.imageshack.us/img84/5604/tiijanf3.gif

Tami80
19.03.2008, 11:42
http://img522.imageshack.us/img522/4879/volimtecu5.jpg

Joanna
19.03.2008, 12:30
Nikada mi nisu bili jasni ljudi koji se plaše da kažu šta osećaju... Zaista to nikada nisam mogla da razumem... Šta loše može da se desi ako nekome koga voliš to i kažeš?..:nempojma:

moze da se desi da ta osoba iskoristi tu tvoju ljubav u losem smislu i povredi te...a kad te jednom tako povrede, rane nikad ne prodju potpuno...nazalost:uredu:

starsica
19.03.2008, 17:36
meni je to famozno "volim te" opterecenje.. rekla sam to samo jednom i posle toga je decko postao nepodnosljiv.. da mi treba papucar takvog bih i trazila..
naravno, rec "volim te" kad izmili sa usana prelep je osecaj, cak bolji kad to kazes nego cujes.. ali je ne treba ponavljati kao papagaj dok ne izgubi smisao..

Tami80
22.03.2008, 22:29
http://img297.imageshack.us/img297/862/volimteld2.png

Monaliza
28.03.2008, 21:14
Po meni je to jako teska rec koju govorim samo kada to stvarno osecam i kada to stvarno mislim...

kohili
13.09.2008, 03:23
Svi želimo da se svidimo.Barem u onom trenutku u kome igra osvajanja(čak iako je ne prepoznajemo kao takvu)uzima maha.I onda,svi kažemo ććvolim tećć.Kada prođe faza osvajanja i dođe do ''prizemljenja'',kako prizemljimo i to ''volim te'',ako više ne odgovara situaciji?Ako je to ''volim te'' bilo samo jedna od nijansi početnog entuzijazma pred novim licem?

duga12
13.09.2008, 18:47
Skoro... svi kažu "volim te",ali postoji mali ostatak odgovornih koji ne kažu ili još nisu rekli,čekaju,nekoga kome će to zaista reći punog srca.Ima i takvih.

Evo nekih stihova,meni dragih..često ih se setim...

Tražiš da te volim
ljubav se ne traži
u laticama srca
rađa se sama

Volim da pratim svoje osećaje..tako da,i ako sam došla u tu situaciju nekad..(prolaska početnog entuzijazma) nisam se osećala,ugroženom zbog toga..ne.

U datom momentu,sam volela,i uživala u tome.E sad da li sam rekla..po meni je manje bitno,mada većini ljudi to prija da čuju.

believer
13.09.2008, 18:58
gotovo nikad ne kazem "volim te",a nikad ako to stvarno ne mislim.....negde sam vec rekla ,cini mi se,ponesto o tome....ljudi se danas olako razbacuju recima.....sledeci onu "lepa rec gvozdena vrata otvara",olakim izjavama o ljubavi i prijateljstvu pokusavaju da se domognu ovog ili onog,sta god to bilo.....mogla bih da slazem o bilo cemu,i da ne trepnem,osim da nekog volim....nemam pojma zasto je to tako

lado
13.09.2008, 19:03
mnogo toga se kaze.....pa i te dve lepe reci :) ja vise volim cuti i pokazi sta mislis.mnogo toga se slaze recima, ono sto radimo govori vise.....:uredu:

memento
13.09.2008, 19:06
Ne verujem da sam ni 10 (deset) puta ukupno u svom životu i to zajedno svim ženama sa kojima sam bio, rekao da ih volim. Posebno nikada nisam rekao nekoj dami "volim te" a da zaista ne mislim tako. Nisam protiv nekih drugih načina, ili stilova, već jednostavno ja ne mogu to tek tako i olako da izustim. Moje prisustvo u zajednici sa nekom damom je nedvosmislen i siguran znak da je volim i da mi je stalo do nje...

Jedino su moji sinovi od mene nebrojano puta čuli da ih volim najviše na svetu...

lav71
13.09.2008, 19:51
Jedino su moji sinovi od mene nebrojano puta čuli da ih volim najviše na svetu...

:uredu: ...tako je i kod mene...

NSdjanka
13.09.2008, 19:57
Ispada da je teško reći volim te, a tako lako dobaciti nekome psovku... Bilo bi lepo da reči ljubavi, bila ona jaka ili tek u povoju, izgovaramo isto tako lako kako izgovaramo uvrede... Duško Radović je rekao da tako malo ljubavi postoji u svetu i da onaj ko ume da voli, ništa drugo ne treba da radi... :)

lav71
13.09.2008, 19:58
Ispada da je teško reći volim te, a tako lako dobaciti nekome psovku... Bilo bi lepo da reči ljubavi, bila ona jaka ili tek u povoju, izgovaramo isto tako lako kako izgovaramo uvrede... Duško Radović je rekao da tako malo ljubavi postoji u svetu i da onaj ko ume da voli, ništa drugo ne treba da radi... :)

...od ljubavi se ne živi..:beyond:

duga12
13.09.2008, 19:59
Duško Radović je rekao da tako malo ljubavi postoji u svetu i da onaj ko ume da voli, ništa drugo ne treba da radi... :)

:uredu: jeste,samo umeti i reći,nije isto.

memento
13.09.2008, 20:01

Jasno je da je tako. Međutim, ovde su tema reči. Da li je dovoljno samo reći to famozno - Volim te! - ili zaista to svojim postupcima dokazivati, odnosno zaista voleti?

Verujem da ćemo se i u ovome složiti.

NSdjanka
13.09.2008, 20:06
Zašto bi nekome rekli da ga volite ako to zaista tog trenutka i ne osećate?.. Zar to mora biti ljubav za ceo život? Zar je nemoguće voleti nekoga za tren?... Ako je taj tren toliko čaroban, zar nije lepo šapnuti- "Volim te"... Pa šta i ako se sutradan probudimo bez čarolije u srcu... Šta gubimo ako izgovorimo?..

memento
13.09.2008, 20:12
Zašto bi nekome rekli da ga volite ako to zaista tog trenutka i ne osećate?.. Zar to mora biti ljubav za ceo život? Zar je nemoguće voleti nekoga za tren?... Ako je taj tren toliko čaroban, zar nije lepo šapnuti- "Volim te"... Pa šta i ako se sutradan probudimo bez čarolije u srcu... Šta gubimo ako izgovorimo?..

Ništa. I to je lepo što Vi kažete, samo sam ja drugačiji. Meni ne smeta da mi neko kaže da me voli, ali ja se ponašam kako sam već opisao. Zašto? Nemam pojma, ali se ne bih menjao, nema tih para, kako to već kaže naš narod.

duga12
13.09.2008, 20:19

Apsolutno se ništa ne gubi...ali,ako se ja sutradan probudim bez čarolije,a on sa čarolijom,šta onda?Mislim da treba imati odgovornosti za osećanja osobe sa kojom si,jer ona će očekivati čaroliju,koje ustvari nema...koja je bila trenutna.Neke reči ipak imaju težinu u datoj situaciji,i ja ih ne uzimam,zdravo za gotovo...zaista.

neobarocco
13.09.2008, 20:21
ja kazem "volEm te" :stid2:

NSdjanka
13.09.2008, 20:21
Vi baš navalili da srušite moj idealni svet... :smeh:

atrijum-pi
13.09.2008, 20:24
ja svim kazen da ih volim pa ko veruje veruje hehehe....salim se..

ili kazem ovim teee...

eeeee..neo....neo...

Sunny
13.09.2008, 21:20
Nikad ne mogu da izgovorim te reči, koliko god da volim.

Jedino možda one stare stihove "Ja te volim, budalo mala..."

DONA
26.09.2008, 20:27
Ne retko izgovaram VOLIM TE.Iako to znaju,ponekad ih podsetim,cisto da ne zaborave.

egzotic
26.09.2008, 20:38
wrijeme je bolesno,danasnje wrijeme..recimo zajedno ste,furate wezu par dana i odma ''ja te wolim'','pa ja tebe wolim'' ,wolim te' a nije tako..jer recimo desi se raskid nedugo zatim,i widis koliko je to smijesno bilo,rijeci i to...widis nekako bude ti jasnije....famozno ''wolim te''

DONA
27.09.2008, 11:14
Nikada ne treba govoriti nekome da ga volis ako nisi 100% siguran da tako stvarno i osecas.Reci "volim te",samo radi reda,ili laganje samog sebe i partnera :jok: