PDA

Puna verzija : Epilog Evrop(j)esme 2006.

Kunic
21.03.2006, 13:19
Svemu dodje kraj, pa i ovoj sramoti koja nas je zadesila na izboru za predstavnika SCG na Evroviziji. Epilog je sledeci - 3 godine zabrane pojavljivanja :sutoguz: i 35.000 svajcarskih franaka. :dry:

Da li vredno toga ili smo trebali dopustiti crnogorskoj mafiji da nas opet pokrade? :cesces:

Betty Boop
21.03.2006, 15:29
Ne, vec sledeci put moramo uzeti casove matematike, da naucimo bolje da sabiramo.:smeh: :smeh: :smeh:
Salu na stranu, vec svi znaju da je sramota sve sto se desilo i da je to samo odraz stvarnog odnosa dve zemlje.
Naravno, ni mi nismo bez putera na glavi. I jedan i drugi ziri, najvise poena davali su favorizovanim pesmama iz svoje zemlje. No, mi htedosmo da budemo fini, pa dadosmo po neki bod i pesmama iz CG-e, pa na kraju...sta bi?! :tuga:
Da se razumemo, i jedni i drugi su igrali istu igru, i svi su znali ( pocevsi od gl. i odg. ljudi, pa sve do rasvete i cistacica ) sta se moze desiti.
Jedino sto mi je smesno je to, sto se ljudi iz Srbije ponasaju kao uvredjena mlada kojoj mladozenja nije dosao na vencanje. Vristi i histerise, dok on kre.e neku drugu. :fijuk: :fijuk:

Meggy
22.03.2006, 00:36
Jes' da je kicerica, ali volim da gledam tu Evroviziju... nekako sam navikla. I bas smo majmuni ispali sa ovom farsom. No, to i nije nista cudno, od nas se i da ocekivati da nam politika ispunjava svaku poru zivota :dry:

Lady S
24.03.2006, 19:54
Ne mogu a da ne podelim sa vama ono što sam upravo čula: Ovo nam je samo pokazalo da i dalje ka Evropi idemo sa "jedan napred, nazad dva"... Da nije tragično, bilo bi komično. :roll:

SQUAW
24.03.2006, 20:23
A smeju nam se upravo ovi: Pariz, London, Lisabon, Kijev, Moscow, Prag and Rome, Kopenhagen, Bukurest... :smeh:

greco
07.04.2006, 18:27
Bruka...zao mi je sto se ono moralo dogoditi. Milovi mafijaski dzukci imaju prste svuda, ovo je bio ocit primjer. Dok se narod u Cg ne opameti, pa bagru ne pobije, nema od zajednicke ljubavi nista! :dry:

Goga
11.04.2006, 00:56
Jos uvek ne mogu da verujem da nas nece biti u Atini. Vise mi i nije vazno ko je "kriv", a bila sam ljuta kao ris.

Phoenix
13.04.2006, 11:04
Muzički ništa posebno, ali je kompletan aranžman numere koju su izveli Flamingosi i Luis uradjen veoma dobro za taj festival. Šteta što neće nastupiti, jer je to bila dobra prilika da se osvoji, možda čak i prvo mesto.
Nas uvek zezne politika. Sećam se kako je u vreme raspada SFRJ na Evroviziju poslata Extra Nena jer je politika nametala potrebu da se predsavimo u blažem svetlu, iako su Vampiri imali mnogo bolju stvar. Ali, zamislite da pored čitave medijske hajke i satanizovanja Srbije, istu predstavlja grupa koja se zove: Vampiri?

Inače, Goca Tržan je najbolje prokomentarisala nastalu situaciju: ne treba kriviti Crnu Goru, već moramo pogledati u sopstveno dvorište i zapitati se zašto smo dozvolili da nas nadmudre. Ko je tu, zapravo, ispao nesposoban? Samo bez priča o poštenju... :jok:

nattydread
04.05.2006, 17:59
najgori kich na svijetu, ali eto, uvijek se nekako skupi drustvance, pa navijamo i komentarisemo, pa se naravno sve to zaboravi do sljedece evrovizije i tako u nedogled. sta nam je tu nam je, ali iskreno, pjesma od no name i ona od flamingosa su jednako ocajne, ali opet, bruka nam nije trebala, a s druge strane, vec smo toliko obrukani, da nitko ni nece primjetiti da nas nema.