PDA

Puna verzija : Smatrate li sebe partibrejkerom?

gogothegreat
28.07.2006, 01:15
Uzmimo, na primer, sledeću situaciju: Poveće društvo se zarakijalo :pijani: , pričaju se masni vicevi i svi se lepo zabavljaju :jeee: , a vama stiže SMS od žene :toljaga: da su se klinci uželeli ćaleta i da bi bilo KRAJNJE preporučljivo da se odmah vučete kući, da ne bi radio :tiganj: !

Ili, recimo, žurka na Skype-u ili MSN-u, kojoj istovremeno prisustvuju: jaje, džindijanac, pp (privatni poslastičar), zercov, vešturak, zločesta, srbulence, mućka, žunjavac ištatijaznamkojošsvene, protegla se do kasno u noć, a vi morate da ustanete u pola šest :( i da pičite na šljaku, glava vam pada po tastaturi :zzzz: , oči su vam četvrtaste ko ekran :new: , partner vam pati zbog neizmirenih bračnih (ili predbračnih) obaveza :sex2:, ili vam je, jednostavno, doqrčilo...

Kako ćete postupiti?

Ja lično se uglavnom trudim (mada, priznajem, prilično neuspešno :( ) da ne ponesem ovu neslavnu titulu i da što duže ostanem u društvu koje me inspiriše, pogotovo ako osetim da su relatively high chances da se, eventually ogrebem za neku snošku, makar onako, virtually, ifjunouuotajmin ;) (moram da spikam kodirano da me junior ne bi skapio i otračao tamodinetreba :fijuk: )

SQUAW
28.07.2006, 02:15
Vidi ga ovaj partibrejker, hehe :smoke: a i onaj 'leb nije bolji, pod ruku da se uFatite... i onaj Srba... taj ide kad je najzanimljivije... sve go partibrejker do partibrejkera... Zečeve neć' ni da komentarišem! Oni su sa partijima završili izgleda :smeh:

Da nema meni mog jajeta (svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje), ne b' bilo ni žurke... a eve je sad i veštica stigla :uzbud: a i signal obećava :skok: nešto ne ispada (pljuc pljuc pljuc da ne čuje zlo! :smeh: ) E to su PARTIMEJKERI :uzbud: Vazda najgore od sve dece! :uzbud: Kad treba, ja uštinem i od spavanja (i to ohoho kad Mali Od 'Ladnog nije na raspustu :lol:), nekad i bešika popušĆa, večera zagori :smeh: Nisam ja k'o neki... :fijuk:

Bubrežnjak:
Ja lično se uglavnom trudim

da eskiviram MSN, kažem kako imam neznamštadaradimdeadlinesiostalo i onda galantno odem na Igre i turnire, pa opletem dok stvarno ne opamprčim o tastaturu :smoke: ( a indijankinu tastaturu ko šiša :plakanje:)

oči su vam četvrtaste ko ekran :new:

Olvejz bejbe :lol:

Ako se desi da prva napustim društvo iz bilo kog razloga, stoički ponesem titulu, jašta... :uredu: mada, definitivno, nema većeg partybreakerA (gogodgrejtestpartibrejkerofoldtajm) od postavljača ove teme. Niđe na svijet :jok:

:plaz2:

yige_gui
28.07.2006, 02:36
bicu partibrejker, stoichki snositi posljedice i tu titulu samo ako zbilja hitno moram nesto da obavim.. ako radim, onda najcesce ostavim MSN ukljucen (ako se uopste setim da uzmem igracku sa sobom.. nakon sto ujutro onako pospana bauljam sa poluotvorenim ocima i ne znam za sebe, malo stvari mi je na pameti u tim jutarnjim satima .. jer kako stvari bivaju, obicno kasno legam.. iili zablejim sa doticnom bagrom na MSNu ili zablejim sa drustvom negde napolju.. u oba slucaja kasno lezem i ujutro bauljam :roll:)
znaci spavanje mi nikad nije izgovor u koliko je zurkaaa :uzbud: nema spavanja i ovako i onako.. spavacu kad umrem :lol: do onda se zivi :skok:

žurka na Skype-u ili MSN-u, kojoj istovremeno prisustvuju

svi, sem tebe :dry:

Ja lično se uglavnom trudim (mada, priznajem, prilično neuspešno ) da ne ponesem ovu neslavnu titulu

tako je! ti je odavno nosish :uredu: i bas ti pashe.. jer, primecujem nesto kao imas MSN, a nikako te nema.. :roll:
da nisi kao mozda eventualno "slucajno" kliknuo na moje ime i kao slucajno blok this persona? :roll: :osmeh:

a eve je sad i veštica stigla a i signal obećava nešto ne ispada (pljuc pljuc pljuc da ne čuje zlo!

pljuc, pljuc, pljuc... da ne bude da nas chuje ;)
znas kako sve radi, ka bonbonica :uredu:

E to su PARTIMEJKERI Vazda najgore od sve dece!

najgoriiiiiiii smoooooo :uzbud: :uzbud: :uzbud:

drugima mozemo da dodelimo titulu "partibrejkeri" :plaz2: napravicemo im i bedzeve :lol:

SQUAW
28.07.2006, 04:26
Ili, recimo, žurka na Skype-u

E, da, ulažem kviska na ovo! Više me ovi neće ni puste tamo bez mikrofona :plakanje: stavili me na hold :plakanje: daju mi samo da se upalim kad treba nešto da mi puste ili otpevaju... ili ako nedaj Bože obnevide od fucking kapi za lepe oči... Eto, veštico, sve sam ti tužila ovo dvoje :skok: :plaz2:

Ja:
najgoriiiiiiii smoooooo :uzbud: :uzbud: :uzbud:

Nego šta smo :uzbud: Mi smo oni što se vraćaju kući sa naočarima za sunce, taman da donesu 'leb i jogurAt :smeh:

A za bedževe :cesces: ima da razradimo... :astasad:

yige_gui
28.07.2006, 06:16
Eto, veštico, sve sam ti tužila ovo dvoje :skok: :plaz2:

'ladno znam o kome je rec :dry: ma napravicemo mi zurku samo za nas, pa cemo mi drzimo njih na HOLD.. samo da razradimo kako taj HOLD funkcionise :uredu: pa cemo im udarimo ceznju.. da vidis kako ce oni hteti da se onda druze s nama 8)

Mi smo oni što se vraćaju kući sa naočarima za sunce, taman da donesu 'leb i jogurAt

mi smo oni koji pozdravljaju starije komsije koji tek idu na pijacu.. a oni nas gledaju misleci kako oni nemaju takOve unuke koji im nose 'leba i jogurAt :lol:

A za bedževe :cesces: ima da razradimo... :astasad:

vec radim na razradi :astasad: no znas kako je.. slabo svetlo u podrumu, nema se rekvizita, moram improviziram.. pa traje :osmeh:

vlado
28.07.2006, 10:25
[(moram da spikam kodirano da me junior ne bi skapio i otračao tamodinetreba :fijuk: )[/SIZE][/FONT]

A dje bi ja to mogao da odem :toljaga:

P.S. Sad sam te provalio, u fazonu: "Prevodim knjigu!" a ono u 1:15 odje tipkas :ljutko:

Mozda bi i ja bio neki partimejker da imam duzi pristup kompu, al' snaci cu se ja ;)

nattydread
28.07.2006, 10:40
moj odgovor ce biti kratak i jasan: nikad ne napustam vesela drustva (a podocnjake kao krafne, suzave cetvrtaste oke sutra ujutro stoicki podnosim). pa jednom se zivi...sutra bre moze meteor da mi padne na kucu, pa bi mi onda poslije sigurno bilo zao...:uzbud: :uzbud: :uzbud:

Meggy
28.07.2006, 15:38
Ono, vec se duze vreme nosim mislju (aj' sad nek' neko kaze "Pa, nosi se" :lol:) da ja lepo svim tim partibrejkerima (ukljucujuci i postavljaca teme :uredu: ) lepo udarim jedan block, pa nek' se ondaK češu... gde god da ih svrbi :osmeh: Jasta, more, kao "Moram da spavam, radim sutra (ili sad moram da radim - to su dve moguce varijante), pa onda pravac na sajt :ljutko: (to ti je kod mene pravi déjŕ vu, poznato mi jos od nekud :lol:)

Dakle, gledam da odradim jedno 4-5 sati sna (nekako sam se navikla, pa mi 7-8 dodje previse, budem sva slogirana :lol:), a ako je zurka :jeee: (a obicno uvek jeste :uredu: ), desi mi se da mi se ne isplati ni da lezem :stid2:

ili vam je, jednostavno, doqrčilo...
Kanda ce biti ovo poslednje :toljaga:

A taj deadline excuse ti je tanak k'o flis papir... ako ja nisam prekoracila sve moguce deadline-ove, ne znam ko je :lol: :plaz2:

Fala na paznji :smoke:

swba
28.07.2006, 19:16
ma da sve cvecka do cvecke... mada izuzimajuci meratonsko idenje u klonju i jos maratonskije telefoniranje, te mali odlazak u jim, te napajanje zednih musterija (cek ima tog jos) vi mi uopste niste partibrejkeri... :plaz2: ... a tek ova sto se najvise buca ni mikrofon nece da kupi... nece ni da prisustvuje zabavi a kamo li sta drugo :roll:

e sad stojicki da kazem kad god sam isao u radnju ustvari sam bio tu samo ste mi malo doqrcili :smeh: :fijuk:

HLEBmaster
28.07.2006, 21:14
sad stojicki da kazem kad god sam isao u radnju ustvari sam bio tu samo ste mi malo doqrcili :smeh: :fijuk:

Tako je druzze brate prijatelju ! Doqurchili smo ti! I meni smo dosurchili!

swba
29.07.2006, 09:38
pa ne pazi... ispade samo da smo Mi nedruzeljubivi... a one :roll:
jednoj se klonja zacepila i telefon riknuo koliko visi na istima, nekada i u kombinaciji zaboravljajuci sta je rekla gde ide...
ondak ona druga... nema tog tega kog ona nem're dici :fijuk:
a o ovoj trecoj necu ni da pricam... taman da joj cijeli NY dolazi na supu... mis'immmm :roll:

da mi smo partibrejkeri a sad odoh u radnju :smeh:

SQUAW
29.07.2006, 15:09
Zar tako majci svojoj? kaže:
jednoj se klonja zacepila i telefon riknuo koliko visi na istima, nekada i u kombinaciji zaboravljajuci sta je rekla gde ide...

Da daaaaaa, nekad se tolko zapetljam, pa se ne zna da l' slon telefonira il' telefon slonira...

http://img148.imageshack.us/img148/5586/2313needadrinkqk6.jpg

Halo? Halooooo? Ko je to? 'bem ti Motorolu, ništa se ne čuje :dry: Halo!!! :cesces:

Nemoj mnogo da talasaš ti mali, znaš... sad kad te oštro pogledam jedanput :ljutko: ima stakla da ti zamaglim o'ma! :ljutko: Šta je moja skromna mala&velika&telefonska nužda prema tvom višesatnom odsustvovanju? :plaz2:

Meggy
29.07.2006, 15:31
ondak ona druga... nema tog tega kog ona nem're dici :fijuk:

Ja bar odem pa se vratim, a ti se vratis sledeceg dana u isto vreme... i onda opet odes :lol: :plaz2:

Pa, onda opet onaj Gogo sinoc... taman dosao, nije dve progovorio i vec "mora da ide" :roll: Hau jes nou, pitam se na kojoj knjizi sad radi :uzbud:

vlado
29.07.2006, 17:31
Hau jes nou, pitam se na kojoj knjizi sad radi :uzbud:

"Odrzavanje i tjuning vaseg PC-a". Da je bas rek'o da mora da ide bas i ne verujem jer je do cirka pola cetiri jutros cvakao po ovoj jadnoj tastaturi. :blink:

A meni reko da iscooliram :( u fazonu "Imam vazna posla" mozda ti i bulj pipne stolicu veceras. http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/b005.gif
I ja kulturno sacekam do 3 ( gledo mlooogooo dobar horor :uzbud: ) i kazem ajd' daj da vidim s'a su ljudi pisali kad ono marsh na spavanje, vidish koliko je sati, i krene kursurom ka shutdownyourcomputer. Ja onako iznerviran odem u krevet ocekujuci i njegov odlazak, kad ono tastatura vibrira narednih pola sata http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a010.gif

Tako da je moje misljenje da Gogo i nije bash ( U ZADNJE VREME ) neki veliki partibrejker:dry:

HLEBmaster
29.07.2006, 19:57
joooj!!!:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :kez2: :kez2: :hahaha: :hahaha: :srpko: :srpko: :uzbud: :uzbud: :hahaha: :hahaha:

irnik
29.07.2006, 20:33
A meni reko da iscooliram :( u fazonu "Imam vazna posla" mozda ti i bulj pipne stolicu veceras.

Da ne bi coolirao trazi novi komp :uredu:

gogothegreat
29.07.2006, 21:06
Pa, onda opet onaj Gogo sinoc...
Pazi ti, molim te, ko se javlja! :ljutko:
Partibrejkerka, ali one najnajnajgore sorte!!! :ljutko: :bes:
Odsad pa nadalje i ubuduće da ćutiš po ovem pitanju, svaki dan tri očenaša :zakletva: i svako treće veče pola sata čučanja na kukuruzu (ne na klipu, već na onom okrunjetom) kod Džima :teg: , inače ću svima da raspričam kakva si TI partibrejkerka. Za tebe je Cane mala maca! :cekic: :lupanje:

HLEBmaster
30.07.2006, 01:27
Gogo - ja mogu da ti poruchim samo jednu stvar :

NE VERUJ ZZENI KOJA LAZZE!

Meggy
30.07.2006, 02:12
Ih, to da i ne spominjem :dry: Znate l' vi kako njemu lako riknjava baterija? Ma, pravo cudo! To zamena za "nestanak struje" :ljutko: Unbe-fucking-lievable!

Partibrejker par ekselans! :uzbud:

swba
30.07.2006, 06:42
a danas je ladno cijelo vrijeme bila away...
da mi smo partibrejkeri :fijuk:

Meggy
30.07.2006, 12:40
Samo ti cuti :stap: Em ides na posao uvek u zlo doba, em jos i to malo vremena sto si tu koristis za obigravanje lokalnih prodavnica... I posle, kao, ne volis šoping :stap:

HLEBmaster
30.07.2006, 13:03
Voli on shoping bre- Shopaj ga, shoopaj ga! :lupanje: :lupanje: :lupanje:

yige_gui
30.07.2006, 18:22
"Odrzavanje i tjuning vaseg PC-a". Da je bas rek'o da mora da ide bas i ne verujem jer je do cirka pola cetiri jutros cvakao po ovoj jadnoj tastaturi. :blink:

A meni reko da iscooliram

chemu ti sluze one metlice za muve koje sam ti onomad dala.. :dry: iskoristi ih! jos sam ti dala tri komada u slucaju da se polome.. kad ti kaze da iskuliras, ti CAP po prstima i izbacis ga sa stolice :uredu:
neka se partibrejker druzi sa knjigama oko kojih ima toliko posla i nek' iskulira nekud dalje od kompa ;)

ribenzzi
14.11.2006, 13:20
Ako je žurka na Netu, isključićete se naglo i sutra svima pričati kako vam je nestala struja

Desavalo se par puta- evo, ko priznaje pola mu se prasta - sorry :stid2:

SQUAW
14.11.2006, 13:38
E, a vidi, nikom nije došla tetka :hmm:

Meggy
14.11.2006, 22:34
Desavalo se par puta- evo, ko priznaje pola mu se prasta - sorry :stid2:
Whaaat?! :ljutko: :toljaga:

Kill Bill
28.11.2006, 10:39
jujuju....
niposto....
uvek sam neizostavan faktor na virtual zurezama... :fijuk:

secam se jednom smo se tako oshutali na nekoj virtual party da smo sutradan svi bili mortus...

lets go party begin... :jeee:

cabb
10.12.2006, 12:04
Ne! Zasto bih kvario nesto,sta se samo meni ne svidja?Ukoliko je neizdrzljivo,jednostavno napustim Tu varijantu..

broj310
26.06.2007, 17:52
пааа. слушам партибрејкерсе-у том смислу јесам партибрејкер. иначе, не волем то радити. на журкама ширим добро расположење и кад сам ту-ту сам:)

Vronsky
19.03.2008, 13:03
Jock ...
Ima vec jedan, dostatan je za dva univerzuma ...
:uredu: