Puna verzija : Vas zivotni cilj
Evo bas sad razgovarah sam sa sobom :uredu: o tome s'a ocu da budem, cime da se bavim... ukratko sta je moj zivotni cilj. :cesces: Ja bi' zeleo da budem elektro-inzenjer, da imam dobar pos'o, lepu curu:stid2: ( ko jos to ne bi pozeleo ?!:blink: ) i DECICU!! :)
Dalke s'a su vasi zivotni ciljevi i da li ste ih ostvarili? 8)
nattydread
27.07.2006, 14:30
uz sve one klasicne stvari, ja bi htjela sebi da projektujem kucu onako po mom ukusu, minimalisticki i naravno da se taj projekat jednom i izvede :uredu: :uredu: :uredu:
Evo ja cu onako uopsteno :osmeh: ..........
Moj zivotni cilj : osecaj ispunjenosti , zadovoljstvo sobom i zivotom i unutrasnji mir ............ 8) 8) 8)
e a kako cu ja to da ispunim........... :plaz2: :plaz2: :plaz2:
e necu da kazem , to je samo moje :uzbud: :uzbud: :uzbud:
yige_gui
28.07.2006, 02:41
moj zivotni cilj: prozivjeti ga do maksimuma.. isprobati sta se isprobati da.. ispuniti svaku minutu.. iskoristiti sve ponudjeno i ne zaliti za nicim.. :skok:
moj zivotni cilj: prozivjeti ga do maksimuma.. isprobati sta se isprobati da.. ispuniti svaku minutu.. iskoristiti sve ponudjeno i ne zaliti za nicim.. :skok:
+ da čačkam po ljudima, da im učinim nešto dobro, da napravim svet boljim, svemu tužnom nacrtam osmeh, u sve negativno utisnem pozitivno i pokažem da se može biti mamuran i od obične vode. Da letim sa pticama, duvam sa vetrom, džilitam se ždrebeći. Da nikada ne zaboravim hodati bosa. Da upijem u svoje oko koliko god mogu riđih horizonata, ovog neba, Sunca i Meseca. Da govorim život. I da ga živim.
Nemam materijalnih ciljeva :jok: pa makar vam zvučala kao neka nesrećna Miss World (or whatever) i pomalo demodirano :beyond:
... i, ako može, da Malog od HO stignem da naučim sve ovo isto... :)
Biti svoj.:ok:
I da me ne pita starost gde mi je bila mladost.
gogothegreat
03.08.2006, 21:27
... u sve negativno utisnem pozitivno ...
Juniore, izvini, but this is beyond my control! :fijuk:
Moj životni cilj je da isterujem zlo i uterujem dobro! 8)
Mind_reset
13.08.2006, 14:43
Da zavrsim faks, da radim ono sto planiram...
Da se vencam sa mojim :andja: i lepo zivimo sa nasom decom...
Da napravimo kucu (nattydread:ok:), na kamenickoj strani, na jednom placu, na bas tom jednom placu (vidi se sa Ski bara), gledam ga i merkam svaki dan.
Sve je to lepo isplanirano, sve se to lepo sredjuje, a ja nisam covek koji ce odustati....
kissigirl
10.09.2006, 11:32
Biti svoj.
I da me ne pita starost gde mi je bila mladost.
Kao da citam sebe 8)
euridika
30.11.2006, 00:17
Da prestanem da budem posmatrač, nemi svedok, štagod, i da počnem da živim život.
Moj zivotni cilj je da imam dovoljno para da proputujem veci deo planete i upoznam sto vise razlicitih kultura, naroda i zemalja. :)
PropelerZviz
04.12.2006, 02:15
Evo bas sad razgovarah sam sa sobom :uredu: o tome s'a ocu da budem, cime da se bavim... ukratko sta je moj zivotni cilj. :cesces: Ja bi' zeleo da budem elektro-inzenjer, da imam dobar pos'o, lepu curu:stid2: ( ko jos to ne bi pozeleo ?!:blink: )
Sad bi ti Master Yoda rekao: "Do or Do Not... There is no try." ;)
Medjutim, videces da se ciljevi pomeraju i menjaju sa godinama... svako zivotno iskustvo menja viziju onoga sto dolazi sutra.
Moj cilj je oslobodim nadljudsko u sebi. Na tom beskrajnom putu desavaju se mali dokazi moga postojanja. Tada sam stvarno ziv. Telo i duh su mirni. Koncentracija ne trazi napor.
Tada kontrolisem sebe i delimicno svet oko mene.
I onda "flip".... nestade nekud :(
Misljenja sam da se "Zivotni cilj" menja tokom zivota.Menjaju ga drugi ljudi,dogadjaji...
Moj zivotni cilj je da imam dovoljno para da proputujem veci deo planete i upoznam sto vise razlicitih kultura, naroda i zemalja. :)
Bas ovo,s tim da zelim i porodicu s bar troje dece(iako bih najvise volela 5:osmeh: )
Zvonchica
10.12.2006, 14:14
Bas kako rece Cabb- da se zivotni ciljevi menjaju tokom zivota. Slazem se.:uredu: Da me je neko pitao pre koju godinu to isto,ko zna sta bih sve nabrojala a sada mislim da mi je cilj obezbediti malom Budi (nadam se i braci mu i sestrama) sto bezbedniji zivot, lepo detinjstvo, puno ljubavi...
mariposa
08.01.2007, 12:32
Ma sta ja znam,vec odavno sam prestala da mislim na to,ja prihvatam sve sto mi zivot spremio.:(
Moj zivotni cilj je da svom detetu omogucim bolje sutra...ako je to uopste moguce u ovo danasnje vreme....al trudicu se :)
Da sebi i svojoj porodici obezbedim pristojan zivot,da nam priustim pregrst srecnih trenutaka i da udaljim sve sitne duse od sebe i ljudi koje volim.
Reuspostavljanje Rima... (za to je potrebna za pocetak velika suma novca da otvorim stranku u Italiji i Grckoj pa sam zavrsio Informaticke i Programerske skole i uskoro otvaram firmu... za njom cu otvarati sta god stignem samo da skupim (restorani, kafici, igraonice, kazinoi,...)
Da mi zena bude Grkinja i da imam bar sestoro dece sa njom kao i da budemo srecna porodica...
Ivana-psy
15.01.2007, 18:47
Ziveti danas, sa lepim uspomenama na juce, i mislima na buducnost! Ziveti u trenutcima i ciniti ih vaznim! Boriti se za sebe i drage ljude, ne dozvoliti da te pojede malogradjanstina i pratiti svoje snove! Verovati u sebe i svaki cilj je dostizan!
Sad mi je trenutno bitno da zavrsim fax, i obezbedim sebi pristojan zivot, budem zadovoljna sobom i osecam se ok u svojoj kozi!
Da prestanem da budem posmatrač, nemi svedok, štagod, i da počnem da živim život.
procita mi misli ...
blueella
02.02.2007, 22:06
zelim mnogo putovanja..
slobodne vikende zbog istih..
posao koji ce mi to omoguciti
samostalnost,znaci stan
jednog medu i 2 mala medvedica
Da dobijem pandu i dete...
Ja svoje zivotne ciljeve nisam ostvario.........BAR Ne JOSH !!!:ljutko:
....But ONE day......
da imam dovoljno para da uzivam u zivotu i ne brinem se za egzistenciju i
puteshestvije,malo video igrice :stid2: ,
malo malo pa zenske 8)
pa jedan stan,pa drugi,vila u krajnjem sluchaju :uzbud: :uzbud:
paa vikendica ,
paaa dosta automobila da promenim ...
itd.itd.itd......
yossarian
11.07.2007, 20:59
Zabranjeno Pusenje - Halid Umesto Halida
Good evening ladies and gentleman,
It's nice to see you again in our place tonight,
We shall start our program with a song about Mr. Halid
Sad song about folk singer from Bosnia and Herzegovina
Tamo negdje iza sedam gora
Gdje vozi OUR "Prigradski Saobracaj"
U maloj kuci se rodio Halid
Na nebu je zvjezda zasjala
Gazda iz kafane "Visnja" rece
Ljudi ovo je dobar znak
Bice glumac, pjevac il' politicar
A mozda i Halid mjesto Halida!
Skola mu nije isla bog zna kako
Mrzele ga profesorice
A sve je puklo kada je maznuo lovu od ekskurzije
Posao je pjevat u kafani
Bilo je gadno, bilo je degeneka
Ko onda kad je pjevo "Tamo daleko"
Kamiondziji iz Citluka
Al' sve se nekako predevera
Kad imas viziju imas san
Gutu para, koka povazdan
Da budes Halid mjesto Halida!
Menadzer Boro ga je uzeo pod svoje
U Sarajevo da ploce snimaju
Novine su pisale: To nisu cista posla
Tu se turske pjesme hapaju!
Al' Halidu su rekli da ne pita nista
I da se smije i kad ne konta fol
Imace kucu s teniskim terenom
BMW-a kesom placenog.
Al' sve se nekako predevera
Kad imas viziju imas san
Gutu para, koka povazdan
Da budes Halid mjesto Halida!
(Dobro je mali odmori malo)
Ovdje bi trebao ici solo
I tu se nasa prica prekida
Uglavnom Halid i postade Halid
Mjesto Halida
(Hajd opet mali – fala daidja)
(a sad opet ja)
Al' dobre pjesme dobivo je sve rjedje
Prestigli ga novi pastuvi brzi
Sto im je nekad zvao ture
Sto ih je pustao da vire kada guzi
"Stok" mu u ruci, mjesto mikrofona
Svje redje na naslovnim stranama
Zenu su mu vidjeli na Stojcevcu
S nekim juniorom "Sarajeva"
Al' jedno vece se odvezao u brda
I odozgo gledo kako svijetli grad
I iznad neke male kuce na nebu je
Zvjezda zasjala
I ko da mu se neka velika tezina
S ledja sama skinula
Doslo je vrijeme da neko drugi bude
Halid mjesto Halida!
Da odrzim porodicu na okupu, kada je tesko samo ti oni ostaju !
да се попнем горе, на онај месец што светли ноћом... :uredu: па да завирим и на тамну страну месеца, ко зна чега тамо све нема:huh:
Da uspem da zavrsim ono sto sam zapoceo , pod uslovom da ostanem
ceo u komadu,zdrav i da ne izludim..................
Moji ciljevi su kao stepenice. Dešavalo se da preskočim i dve, ponekad sam pokušavala i tri stepenice ali nije se završavalo dobro. Dokle ću stići ne znam.
U svemu tome je bitno biti srećan i uživati :)
la femme
12.07.2007, 13:59
Prvi cilj mi je da nadjem neki normalan posao (dosadasnja iskustva su bliska terminu mission impossible :smeh: ).
A onda, klasika ... da prozivim ovaj zivot sto kvalitetnije, u svakom smislu: da stvorim porodicu, da putujem, da se zabavljam... da jednog danau (dubokoj starosti, nadam se), mogu reci "lepo i pametno sam iskoristila vreme koje mi je dato"!:)
remorker-bgd
12.07.2007, 15:00
Da stalno stvaraš nove uspomene...one koje životu i daju smisao...da uživaš u malim stvarima...da činiš dobro drugima...da putuješ...da radiš ono što voliš...najbolje što znaš...
gledati napred, i samo napred... ne osvrtati se na proslost i ne kajati se zbog iste, jer je svejedno, ne mozete promeniti:uredu:
Da ostvarim sve u zivotu ,sto mislim da mi je i neophodno i preko potrebno
veljko yaric
26.07.2007, 22:19
imati sve u zivotu sto mi je neophodno
i kad budem star da se okrenem iza sebe i da vidim da sam
i ja nesto ostavio neki trag u zivotu ljudi oko sebe
i da sam nesto ostavio svojoj djeci i naravno
da ih ne patim u mojim starim danima
Invisibleman
30.07.2007, 18:20
Napisati knjigu
Posaditi drvo
Dobiti sina
Mika Antic
little fairy
31.08.2007, 13:28
Biti sretan..
Ja imam vise zivotnih ciljeva....jedan je da sve sto radim budem naj bolji,drugi da sve sto radim ne budem naj gori.
Cilj mi je da budem bolji od moga oca, a losiji od moga sina i cerke!
Cilj mi je da imam zdravu porodicu u svakom smislu i da ja i moja zena ponosno gledamo decu kako se uspesno probijaju kroz zivot i kako nas cine ponosnima.
Cilj mi je da jednoga dana kad legnem u postelju pred konacno sklapanje ociju nasmejem se,jer znam da sam sve ostvario i iza sebe ostavio zdravu atmosferu za zivot posle mene!
:ok:
Uspeh (u smislu koji ja to smatram da je:fijuk:);)
Da jednog dana imam svoj NLO :uzbud:
Cilj mi je da iskoristim mladost sto bolje (kao i do sada, uostalom). Da nadjem neku devojku koja me moze (aali stvarno) voleti :stid2: Da imam decicu, koja ce da prave ista sranja kao i ja, ne moraju da mi govore. Da budu bezbrizna dokle mogu. Onda:
da se zaposlim kao elektro-inzenjer, ili mozda u zdravstvu.
little fairy
11.09.2007, 06:30
Nisam sretna još :(
..,da usrecim Sanjalicu...:uredu:
Sanjalica**
11.09.2007, 07:09
Da dodjem do njega...sto pre ! :kiss:
Da dodjem do njega...sto pre ! :kiss:
Dodji u ovo sumorom obezliceno jutro,ukrasi ga svojim okama,oboji ga predivnim mislima,izazovi suncem obasjanu vrelinu osecaja....:kiss:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.