PDA

Puna verzija : Pogresno procitali, pogresno interpretirali

bebagm
25.07.2006, 12:42
Tema Pogresno culi, pogresno otpevali me podseti na moju provalu iz osnovne skole pa reko aj da otvorim slicnu temu da vidim jel jos ko imao bisere kao ja. Naime, obradjivali mi na casu srpskog jezika pesmu Zenidba Milica Barjaktara i nastavnica pita gde je poredjenje u pesmi. Izmedju ostalih javim ti se i ja i nastavnica bas mene prozva da procitam. I ustadoh ti ja lepo i spremih se za izrazajno recitovanje, da opisem ljepotu djevojke i pocnem: Kad govori ka da golub rice, samo se nastavnica prodera MOLIM!!! Mmm, ovaj, guce, nastavih ja ko da nista nije bilo, ne znam kako jer sam htela da umrem od smeha! Dupe su mi pomerili posle za goluba sto rice! Nikada mi nece biti jasno kako sam tako omanula al eto desilo se! :osmeh:

Slicno mi se desilo dok sam spremala neki ispit al srecom sam odmah skontala da sam pogresno procitala. Ucila ti ja elasticnost traznje i navode se neki primeri za sve situacije elasticnosti, meni valjda bilo dosta ucenja pa sam citala to mehanicki al ja procitah primer kako kraljevi love ribu! :wacko: Kontam, kakve veze sad imaju kraljevi, sto bas kraljevi i sto love ribu, nista mi ne bi tu jasno! Vratim se ja opet na recenicu i vidim da je naveden primer lako kvarljive robe!!! E onda sam ostavila knjigu dok nisam malo razbistrila mozak i osposobila se za ucenje! :uredu: :osmeh: