Puna verzija : Pronađimo se po svetu
deran416
16.07.2006, 06:46
Ima li vojvodjana u torontu? Nigde ne mogu da vas sretnem. Ako vas ima javite gde ste...
Ima nas ali u okolini
Znas mi lale volimo da zivimo na periferijama
GHOST1GS
25.02.2007, 20:32
Ima li koga iz Gospića??
Ima li koga iz Gospića??
ima jedna gospa e neznam dali je bas iz Gospica:uzbud:
GHOST1GS
26.02.2007, 20:34
A da je malo propitaš???:cesces:
:cesces: i ja sam u okolini .. Toronta ... nekih 8-9 hiljada km....
Sladja26
03.03.2007, 20:03
Ima li koga iz Veternika?????:uzbud: :uzbud:
Ima li vojvodjana u torontu? Nigde ne mogu da vas sretnem. Ako vas ima javite gde ste...
i ja trazim nekog iz toronta mada bolje bi bilo da je iz HAMILTONA cekam papire
kissigirl
07.06.2007, 17:43
Ima li nekoga iz Beca :mahanje:
ima li nekoga iz Stockholma :indijanac:
ima li koga u Turskoj ? :(
Jolly_walker
13.06.2007, 18:03
Za jednog Koju (koji se skita negde po Italiji) : Otiš'o si u beli svet pa zaboravio drugare? Ako se nisi uobrazio i ako slučajno budeš ovuda prolazio javi mi se. :cesces:
Ja sam godinama sanjala da živim u Kanadi. Ali, svaki pokušaj da saznam kako su neki ljudi otišli, završavao se poukom: "Ako ti kažem, moraću da te ubijem". Tako da sam ostala. Ali, i dalje povremeno sanjam.....:(
Neki gradovi bivše Juge, na svojim sajtovima, imaju adresare, tj. ime, prezime, gde je nekada živeo, i sadašnji mail, tako da se ljudi nalaze bez problema.:roll:
jutarnja_rosa
24.07.2007, 12:46
Becki Vojvodjani..gde ste da ste.. htela bi da znam ;)
Ima li koga iz Veternika?????:uzbud: :uzbud:
ima ih puno iz Veternika ...
ali su u zatvoru:smeh:
Ludaca90R
23.08.2007, 07:31
Ja sam u Kanadi..u oblasti Saskatchewan..
dani danguba
28.08.2007, 06:00
ima li nekoga iz Stockholma :indijanac:
ima :ok:
novosadjan
03.11.2007, 19:43
ima nas u Stockholmu ali od jula smo u nasem lepom gradu a dokle neznamo............
Mr Joint
02.03.2008, 18:15
Ima li Novosadjana u UAE?
Beba1726
28.03.2008, 18:42
Ima li nekoga u Heiligenhausu???
30 km.od Düsseldorfa
Nemacka
Pozdrav Beba:mahanje:
jelde,imal koga u München-u ?:cesces:
Da li ima Vojvodjana u USA ?
Javite se!
Da li ima starijih u USA i hoce da se druze i dopisusju?
Vladimir021
02.05.2008, 09:52
Ima Vojvodjana u USA.Samo na koliko starije to mislis posto nisam bas jako star.hehe
Imam 28 godina. :uredu:
Sladja26
05.05.2008, 02:01
jelde,imal koga u München-u ?:cesces:
evo ja :ok:
avanturista
08.05.2008, 16:37
Ja sam u Neuss-u. 10 km od Düsseldorfa
Ima li nekog iz Novog Sada ili okoline iz Neussa ili Düsseldorfa?
Ja sam u Kanadi..u oblasti Saskatchewan..
cao, jel mozes nesto da napises o Saskatchewanu, mi smo predali papire za Saskatchewan, u PNP program te oblasti smo se uklopili da bi dosli u Kanadu i sad dok cekamo papire raspitujemo se, malo je ljudi na internetu odatle da bi nesto saznali.Pozdrav!!!
Ima li nekoga iz Australije?
Da cujem vasa misljenja?
Koliko ste ovde,cime se bavite,da li ste zadovoljni,planirate da se vratite...?
Sve interesantno sto imate da kazete - napisite!:ok:
Pozdrav i tebi. :)
- Ima
- 17 godina
- Radim u Syd.
- Planiram 8)
35 danas u Syd ... ubi vrucina. Mnogo bi lepse bilo da sam negde na plazi ... :lazy:
Zdravo Vamp, i ja sam u Sydney-u,na poslu sam trenutno i najurila sam klimu...bas je vruce,ali ja idem posle posla na plazu. Inace cu umreti danas! (ako me ne uhvati storm po podne kao sto su rekli :()
Rohalj Baze
21.11.2008, 15:12
koliko ustvari nasih Sremca ne samo njih nego tj ljudi "poreklom" iz Vojvodine ima u Australiji ili negde drugde u svetu, na koji su nacin otisli i koji su razlozi njihovg odlaska.
Misha SHKOT
21.11.2008, 18:09
ima li clanova "vojvodinacafe"u Holandiji..druzite li se...razmenjujete li info..posecujete li crkvu..ili je comp sasvim dovoljan.....:cesces:
groetjes uit Elburg
Lilith_021
23.11.2008, 13:43
Ne znam za 'olandiju ali imam anegdotu o tome gde nas sve ima.
Dvojica NSadjana putovali poslom po Ameriki pa odluce da posete jedno super uredjenjo etno selo sa sve 'autenticnim' indijancima, vigvamima, bufalima..
I tako, razgledaju oni i dodju na ideju da se slikaju sa poglavicom. Poglavica nakicen perjem, dzami lulu mira, orlovski nos.. Tu oni krenu sa za**bancijom na temu nosa na maternjem naravno, kao: vid' mu nosa, e nosonja aj se fotkamo..
na sta se poglavica okrenu i tipicnim sarajevskim akcentom oplete: e, mojne vam nosonja 'be malo mater.. :blink:
Posle isli na pivo, kazu, nije mu lose. Solidna plata, ide u skolu..
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.