PDA

Puna verzija : Bezanje sa chasova..

yige_gui
21.03.2006, 03:19
evo stize, prolece, lepshi dani, vreme kad bi vecina radje provodila vreme napolju nego u ucionici.. no bez obzira na godisnje doba, bezanje sa casova je uvek aktuelna 'akcija' mladih u skolama.. bilo srednjim bilo osnovnim.. koliko cesto bezite iz skole? i iz kojih razloga? da li samo zato sto profesorka hemije ispituje, a vi niste spremni ili vas jednostavno mrzi da slusate dosadnog profesora iz istorije kako razglaba o nekim osvajanjima, pobunama i pohodima.. kome je do toga kad napolju sija sunce? :roll:

ja sam bila pravi mali :andjeo: sto se tice bezanja iz skole :fijuk:

a vi? :)

zimbad
07.05.2006, 10:56
pa... kad zatreba nema me :)

nattydread
13.05.2006, 14:36
ja sam bjezala kad god sam mogla, a i poslije na faksu se nastavila ta tradicija, posebno u vrijeme proljeca. :uzbud: :uzbud: :uzbud:

Goga
30.05.2006, 00:57
nikada nisam isla na prvi cas, jer nam je uvek kasnio autobus. razredna nas je "citala" kao otvorenu knjigu, ali je pravdala, sta je mogla sa nama:uglavu2: ali nije:andjeo: :andjeo:

vlado
28.06.2006, 17:25
Pa sad mi je keva roditeljskom preuzima knjizicu u kojoj imam 10 neopravdanih. Ja sa casova bezim uglavnom kad se ne spremim ( VRLO CESTO ) ili kad mi je jednostavno dosadno, sto rece yige gui, da slusam nastavnicu istorije...

kissigirl
28.06.2006, 19:21
Xmmm... Ja sam najcesce bezala sa casova srpskog jezika :beyond: Ta nastavnica je imala tako jednolican glas,i tako je sporo pricala da ti dodje da komotno zaspis na njenim casovima :uredu: bezala sam i sa fizickog,jer sam jednostavno bila suvise lenja za skakutanje,i razgibavanje... :dry: Mada,morala sam da pazim na broj neopravdanih,nisam zelela da mi smanje ocenu iz vladanja,pa sam u to vreme cesto svracala do doce :fijuk: :smeh:

Aleks@
22.07.2006, 13:54
Kad god je trebalo da se bezi tu sam a najvise kad su bili kontrolni iz matematike i fizik!

Lady in red
26.07.2006, 03:09
U osnovnoj sam casove izbegavala kad je odgovaranje, ali nisam bezala nego vece pre kukam kako me boli stomak pa sutradan ne odem, ili smugnem iz skole pod istim izgovorom. U srednjoj je bila havarija od bezanja, pogotovo u cetvrtoj godini. Bezali smo sa onih casova gde znamo da profa ne upisuje (pa mu dodje njih troje), nekad su nas i pustali, nekad pobegnemo ceo dan (ili vezemo par dana) pa idemo kod doce po opravdanje... Uvek sam imala onoliko neopravdanih koliko je granica izmedju 4 i 5, i uvek sam imala primerno vladanje :osmeh: :andja: Razredni je uvek negde gubio jedan ili dva neopravdana ako ce ti to smanjiti ocenu, nekad je pravdao na lepe oci, ma bilo je svega! Jedan doktor u mestu je svima davao opravdanja, pa su u skoli prestali da ih uvazavaju! Jednom sam otisla kod njega kad mi stvarno nije bilo dobro :dry: nije mi verovao.

Charm kid
14.11.2006, 23:34
nisam ja osoba koja bi mogla da pobegne sa casa,jer uvek razmisljam o posledicama,tako da i nemam neopravdanih....bar za sad,vreme ce pokazati....

Mish
15.11.2006, 01:05
U osnovnoj smo nekako još bili "dobra deca", pa se nije bežalo u klasičnom smislu. Uglavnom, falilo se, ali uvek sa nekim dobrim i izgovorima (uglavnom sekcije i vanškolske aktivnosti). Pošto smo bili poprilice kompaktan razred, dešavalo se jedino da jednostavno svi pobegnemo one "mamin maze" koji su se takvim idejama opirali smo odvlačili na silu:osmeh:
U srednjoj sam besomučno bežala. I to kako je koja godina odmicala sve više i više. Pravdalo se na raznorazne načine, ali se nekako pravdalo.
Danas kad pogledam sa ove vremenske distance, uvek se zapitam kako bi mi bilo da imam dete koje pošaljem u školu, a on pola časova provede u obližnjim kafićima ili ko zna već gde. Mislim da bih sa ovim iskustvom presedela ispred škole da dete odvučem na čas ukoliko mu padne ideja da luta gradom za vreme časova.

Masha 92
17.01.2007, 18:05
ja sam prvi put pobegla sa skoro celim odeljenjem u osmom razredu(24.novembar hehe) sa istorije i super sam se osecala,nije bilo mesta kajanju.:)

kerfija
27.04.2007, 09:36
Ne sum begala od casovi bev primarna ucenicka.

mariposa
27.04.2007, 22:13
Nikad nisam bezala sa casove,ali spavala na casovima,to jest :lol:

DanijElla
30.04.2007, 14:52
Kako da nisam, desavalo se to cesto u srednjoj skoli.
A u osnovnoj malo redje svega par puta, ali kolektivno. :ok:

piquer
30.04.2007, 15:07
U osnovnoj nisam bezao,pritegao bi me cjale zbog mojih dobodovshtina,ali sam mu zato dzigeraju jeo pa je morao dam i kupi sega mega i pusti da igram po nekoliko sati (chitaj:koliko ja hocu) ako hoce da zavrshim skolu !
Srednja ......bolje da nisam ishao;Ishao sam jer nisam hteo da budem mehanichar. JA bezao ? Samo bih se razboleo ili popio neke tablete pre polaska u shkolu ,za vreme chasa,odmora.....

**princess**
08.05.2007, 11:35
bezim bezim i te kako...
mada, da budem iskrena, bezim i previshe... nekad mi dodje period da ne mogu d nadjem granicu izmedju normalnog i ovog mog nenormalnog bezanja pa me vishe nema nego shto me ima... znam ja d ato ne valja ali... ah, tako ne mogu sebi pomoci...

kissigirl
09.05.2007, 22:19
Htela sam danas da zbrisem :astasad:
Ali me je grizla savest:huh: i nisam zbrisala... Smarala sam se jos dodatnih 2 casa:(

yige_gui
11.05.2007, 04:50
napolju divan sunchan dan.. pa nema bolje stvari no otici s drushtvom trajektom do ostrva.. drushtvo koje je stiglo iz raznih krajeva.. ne bi bilo u redu da se sedi na chasu po tako lepom danu :osmeh:

sve u svemu to bezhanje je vredelo svake minute :uredu:
ljubi ih Veca svih troje :kiss:

stane37
04.06.2007, 08:44
uhhh, zavrsi se i meni skola...

kada se samo setim kolko sam u 7. razredu ja bezao... i ne samo zato sto neko pita, vec i kada je lepo vreme, cisto da odem do keja, sa drugom, ili jos cesce, "drugaricom" :)

al onda sam se za nijansu opemetio u 8. pa sam samo bezao zbog lepog vremena :)

kerfija
04.06.2007, 14:44
To je minato kad sam bila klinka no nikad nisam bezala sa casovi jer u nase vreme u gimnaziji je bilo strogo i svi smo ucili nije bilo razloga za bezanje.

martin
06.07.2007, 17:16
samo jednom u osnovnoj i to kolektivno sa celim razredom, jer smo imali jako zajebanu profesoricu iz maternjeg jezika pa nam je htela dati kontrolni dva dana pred kraj skolske godine. a sad u srednjoj mi se desilo dva puta da nisam stigao nauciti pa sam otisao kod doktora i dao mi je opravdanje.

Neuhvatljiva_
06.07.2007, 18:31
Retko sam bezala sa casova...a i kad sam bezala to je bilo "kolektivno" :gone: ...
U osnovnoj smo bili bas dobro odeljenje...slihtare najgore vrste...vecito sa jedinicama iz vladanja...a svi nas gotivili...ludilo kombinacija :jeee: ...al raspadosmo se :(
A srednja..da sam birala tako ocajan kolektiv ne bi mogla ubosti...Uzas! Svako prica za sebe, dogovoriti se nesto je prosto ne moguce...tako da mi sedenje u kafani s takvom ekipom nije bio uzitak :dry:

vlado
06.07.2007, 18:36
Ahh, zavrsih osnovnu :osmeh: Iza mene je ceo jedan period kibanja sa casova i zezanja profesora :smeh:. Sad ce srednja (za 2 meseca :wacko: ), pa cemo da otvorimo novu sezonu bezanja :astasad:.

Super je sto mi je buduca srednja udaljena 2-3 km od kuce.... :lazy:

vitko
06.07.2007, 20:43
Ja stalno bezim sa casova pa mi uvek smanje ocenu iz vladanja!
Nedo im bog da ostave 4 za kraj:plaz2: :huh:

Ludaca90R
22.08.2007, 19:35
uglavnom sa casa se bezalo kad je neko ispitivao i kad sam znala da me mrzi taj profa( a koji nije?) xexe i naravno kad smo se organizovali drustvance da se radi nesto pametno...npr da se kupi nekoliko l vopi i da se cirka..ne bas pametno jer me garant nisu provalili kad sam stigla kuci..hehe sta da kazem ludi dani, lude godine (najbolje je da nisu jos ni prosle) :)

C.Ronaldo
02.09.2007, 19:23
imao sam dosta neopravdani mi pobegnemo sa casova kupino piva i navaliiiiiii

stane37
02.09.2007, 19:36
Ma koliko tesko bilo, moram da isteram tu naviku iz svog zivota. Resio sam da se opametim. Naravno, bice tu neki exception (vid, vec i govorim ko programer), ali osim toga, jok :jok:

Sad sam dobar decko :roll:

coolgirl
25.11.2007, 00:56
Nismo skoro bjezali... Joj,jesmo sa dopunske za matku... :fijuk:
Ali ne bjezimo bas sa casova... Rijetko kad,uvije se nekako snadjemo drugacije, bez neopravdanih i ukora... :)

grobarka4ever
25.11.2007, 21:38
U mojoj gimnaziji je skoro nemoguce bezati, a da ne dobijes neopravdani... ako ne cak i ukor... :ljutko:

Pobegli smo jednom sa srpskog, ali posto je bio poslednji cas, sreli smo profesoricu u busu... pa nam je zapretila tezim kontrolnim ili nekim odgovaranjem... ne secam se sta je na kraju bilo...

**princess**
27.11.2007, 21:54
evo vec mi smanjena ocena iz vladanja... jao... strashno, tek je kraj novembra... de ce mi dusha...

grobarka4ever
28.11.2007, 15:13
Bar znas zasto ti je smanjena... :)

Kod mene je polovini smanjena ocena, a izostali su max petnaest minuta... sve zbog kasnjenja...

Meni uvek do kraja smanje na trojku, pa mi podignu na cetiri, zbog proseka...

lilika
29.11.2007, 20:22
to sam obozavala a sada se kajem sto nisam jos vise bijezala

shacky
05.12.2007, 20:12
....nema nista lepse na ovom svetu nego kad ceo razred zbrise sa casa pa onda virimo iza zida da vidimo nastavnika u hodniku kako reaguje......eeeeee, to su bili dani.....
...naravno individualna bezanja se podrazumevaju kao i pravdanje casova drugaricama glumeci im majke preko telefona itd......
(ja sad ispadoh probisvet a ustvari sam bila streber koji bezi sa casova)

Mimic 90
24.12.2007, 23:05
Bjezanje sa casova mi je nesto najlepse. U mojoj skoli moze da se bjezi sa casova kod nekih profesora koji skoro nikad ne zapisuju. Npr. Biologija, vecu polovinu casova nisam bio, samo dva-tri puta sam zapisan.

emilyrouz
07.01.2008, 02:10
ooooooo samo sa istorije.......:ok:

Pinky993
28.02.2008, 16:25
Ja ne smem da bezim kao ni celo moje odeljenje.Razredna nam je strogo zabranila bezanje,a ne bih zelela ni da probam jer su mi prethodne generacije rekle sta im je uradila...

cicamaca
02.03.2008, 14:26
nisam bežala :jok: a ipak sam uz pomoć; ritmički skladnog treperenja trepavica,plačnog sjaja staklastih okica,uz poseban naklon lingvističkoj spretnosti i umeću da laž pretvorim u :stid2: pure true :stid2:
bila rekorder u broju opravdanih nedolazaka na smaračke časove .

it's me :lazy:

Blossom
02.03.2008, 14:59
Ne bezim sa casova nikada ali nekome se to desi.:roll::fijuk:

V1KtOr93
13.04.2008, 13:56
Pa Blossom, naravno da nisi, imas TEK 9 godina !!! Ima vremena.
Ja bezim iskljucivo sa hemije. Imam ja cas 4, cas 5 iz tog predmeta, ali ne volim tu nauku i tacka. Dobro, desi mi se ponekad da pobegnem i sa drugih casova, ali ne toliko.:)