Puna verzija : Hajde da vidimo sta vas je danas snaslo...
Sta vas je danas snaslo,izjadajte se malo :bes: ......... mada ne mora bas sve negativno , moze i sta ste to danas bas iz zadovoljstva uradili......:jeee:
snaslo me da moram i subotu da radim :zid:
sama u stanu... pravi dozivljaj (imajuci u vidu sve propratne okolnosti..hehehe) :fijuk:
nattydread
16.07.2006, 13:48
uh,uh,uh, tezak oblik mamurluka...:wacko: :wacko: :wacko:
Ja sam ovog vikenda nesto divalj...:razbijac: niko mi ne prija :kalas:
svasta, dobila sa mejl koji me je shokirao:wtf: , pa sam "sredjivala" kichmu kod neke
babe:new: (rasturila me, ali je pomoglo:plakanje: :skok: :skok: ),, shetala sa Kikirikijem koji je u fazi "ako me napadnesh, udaram glavom:astasad: ..ima jednu modricicu, kao i njegov stariji drugar:zagrljaj: .. Jurili smo zatim macu, kao blesavi:wacko: .. Smejala sam se toliko da me je zaboleo stomak:hahaha: :hahaha: :hahaha: :too: .. Decica nasha mila:) :) :)
Irenin rostilj.... uh ala se prejedoh... sad me boli stomak :wacko:
Uh....
Bolovi u donjem delu ledja, bolovi u stomaku, muka od slatkisa.... Sve to zajedno u isto vreme. :bigcry:
yige_gui
17.07.2006, 03:55
paaa od vrucine i ne jedenja (covece pre vruce za to) se danas umalo srushih :roll:
a i posledice sinocne zurke se jos uvek osete :lol:
nattydread
18.07.2006, 14:40
snasla me muka da sam konacno morala u opstinu da sredjujem licnu kartu (naravno da je petnaest ljudi uslo preko reda, i naravno, kad je bio moj red, morala sam cekati tetke da popiju kafu i da pojedu ono sto su maloprije donijele sa pijace) i tada sam skontala da mi treba hrpetina dokumenata, i naravno da mi tetke nista nisu objasnile, o ljubaznosti da ne govorim, a ja sam na granici nervnog sloma :ljutko: :ljutko: :ljutko:
yige_gui
19.07.2006, 05:54
pokisla sam :skok:
setamo drug i ja gradom i sednemo na klupicu kad pocelo da grmi i seva.. i onda pljusak :uredu: stali nas dvoje ispod nekog krovica, ali je toliko duvalo da sam svejedno pokisli...
volEm ljetne kishe :skok:
snaslo me da od sutra prelazimo na 10osatno radno vrijeme :ljutko: :wacko:
nattydread
19.07.2006, 14:42
hehehe, opet ja u opstini, izmedju ostalog (ne ukljucujuci komesarijat, maticara, sup, knjizaru, fotokopirnicu i svemoguceinstitucije), naravno opet u redu, samo u opstinskoj posti. naravno opet red, a teta za salterom "obradjuje" jednu musteriju petnaestak minuta. u tom trenutku joj zazvoni telefon i ona pocne da raspreda o kuvanju paradajza, pecenju paprika i ostalim pripremama za zimnicu:uzbud: :uzbud: :uzbud: . svi gundjaju sebi u bradu :blink: :blink: :blink: dok se neki stariji lik nije poceo derati na gore pomenutu tetu, i naravno svi u redu ocekuju velicanstveni fajt, odjednom se svi poceli smijuljiti :osmeh: :osmeh: :osmeh: , a teta se za divno cudo prepala, prekinula razgovor i pocela da radi kao singerica. aleluja :uredu: :uredu: :uredu:
-Ovija dana, ali bas, me snalazi.
DOKLE BRE VISE....
Aj' zdra'o!
(idem da: plivam, gnjurim, basket pa pivo)
nisam mogla da se pomerim dobrih 3h, kičma me uništava..
nattydread
21.07.2006, 14:35
e, pa opet ja. i opet licna karta. ovoga puta opstina nije bila u djiru, nego je krenula operacija "dizanja i sredjivanja papira neophodnih da bi se opet cekalo u redu u opstini". klatila sam se svuda po malo, uglavnom, bilo je neophodno da se jedan papiric sredi bas do jedan sat popodne, a prethodni radovi vezani za taj papiric su bili vezani za uplacivanje nekog racuna na posti, gdje su naravno guzvetine. e pa ne mozete zamisliti kako mi se lice ozarilo kad sam vidjela "skoroprazansalter" :uzbud: :uzbud: :uzbud: ali je sreca bila kratka vijeka, jer je zena procvrkutala da se usaltujem na onaj drugi, jer ona radi jos samo 15 minuta. a onaj drugi reeeeeeeed sve do bugarske granice :wacko: :wacko: :wacko: ali eto opet malko neke srece, ja dosla odmah na red, jer svi oni jadnici sto su cekali ispred mene, morali su da sacekaju, jer su oni trebali da dignu neke pare, a teta nije imala para, a to se na svu srecu nije odnosilo na moju malenkost, koja im je uplacivala pare.
tako da sam ja danas dosla kuci dehidrirana, znojava, bijela u licu, ali sretna:uzbud: :uzbud: :uzbud:
Eh , danas sta me je snaslo........... :conf: ..... opustencija :srpko:
otisao sam do kamenjara nadajuci se kupanju na mackovom sprudu ali ne lezi vraze .......ne moze :zid: jer nema organizovanog prevoza kao ranijih godina .......... e onda da ipak ne propadne sve sedoh u cardu i :bigbeer:
a zatim kao svaki iskusni novosadjanin zavrsih na oficircu da se malko zuljam :lol: :lol: :lol: na pesku a bogme i :more: ......:sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce:
Ne baš danas, pre dva dana, ali još uvek sam pod utiskom.
Jutro (negde oko podne), budi me zvuk telefona. Javljam se, glas ne prepoznajem. Predstavlja mi se sagovornik. Moja drugarica, prvo iz niže muzičke, pa smo potom delile istu klupu četiri godine srednje škole, kontaktirale još 4-5 godina posle srednje, i posle toga se eto 8 godina nismo ni čule ni videle iako živimo u istom gradu. A nismo se posvađale, tek samo otuđile, što ne znači da mi nije nedostajala svih ovih godina i da se nisam redovno raspitivala za nju.
Rekla mi je da sam dosadna koliko puta sam joj tokom našeg tridesetminutnog razgovora rekla da me je iznenadila, prijatno, oduševila i da mi je jako drago što me je nazvala.
Još uvek sam oduševljena.
nattydread
26.07.2006, 15:03
mene u zadnje vrijeme stizu samo neke live svirkice na lokalnom nivou, koje su prilicno dobre i kvalitetne, tako da se ne zalim uopste....:uzbud: :uzbud: :uzbud:
Ustajem , rano je podne :stid2: , volem da spavam ali ovaj put jer sam do 4 ujutro cekao da mi dodje vode da punim flase jer iako je 21 vek ovo je ipak Srbija :ljutko: (no da ne skrecem sa teme )......
pogledam na fon,poruka , drugar iz CG , vratio se posle 2 meseca , jos bunovan dogovaram se da se odmah nalazimo i idemo na :bigbeer: , uskacem u autic (moj lepi koji sam pre mesec dana ofarbao da mi bude lep) i idem ja tako lagano bulevarom , guzva , frka , polako se vozi , prodjem semafor , raskrsnicu .......... kad ne lezi vraze ..............
zakuca se klinac u mene od nazad , udje mi na zadnje sediste i jos pride nagura me na onog ispred .......... napravi od mog lepog autica harmoniku :ljutko: :ljutko: :ljutko: ............ :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid:
bas ne znam kako sam se sudrzao da ga ne :toljaga: :uglavu: :uglavu2: :cekic: :cekic: :cekic: :cekic: :cekic: :cekic: :uglavu: :uglavu: :uglavu: :uglavu: :toljaga: :toljaga: :toljaga: :uglavu2:
mene u zadnje vrijeme stizu samo neke live svirkice na lokalnom nivou, koje su prilicno dobre i kvalitetne, tako da se ne zalim uopste....:uzbud: :uzbud: :uzbud:
-Uuuuu, a ja sm se zadrz'o!
-Aj' zdra'o!
Lady in red
01.08.2006, 03:58
Pokupim iz jednog stana sve sto je moje, izlazim iz zgrade, shvatim da sam zaboravila telefon, vracam se nazad (10. sprat, mrzim liftove a ovaj je bas los). Idem do svog stana da pokupim ostatak stvari i da palim na autobusku, 3. sprat, nema lifta, izlazim iz zgrade, shvatim da sam ponovo zaboravila telefon :bes: :bes4: :cekic: :ticesmeni: :grrr: :zid: vracam se nazad...
Mind_reset
07.08.2006, 10:47
Ustajem posle manje od dva sata spavanja, 6:40 ujutru, sedam u auto, odlazim iz NS do Indjije. Upadam u Poresku upravu, majka me izblamira deruci se na devojku na salteru (prosvetniu radnik pred penzijom, stacete), resim uspesno jednu zalbu, promenim salter, promenim jos jedan salter, promenim zgradu, promenim opet zgradu, cekam u redu, cekam, srecom majka otisla do kola:smeh: , krecem pricu sa zenom, "Da li bi mogli da mi date kopiju kupoprodajnog ugovora, znate ja sam iz NS, a nemam orginal kod sebe, a vidite i greska je kod Vas u katastru...", a zena meni opusteno "Ja i da imam taj kupoprodajni ugovor nebi ti dala kopiju, doduse ja da imam taj ugovor nebi ti ni obilazio saltere, nego bi to bilo reseno".
Naravno to je prica iz suda, gde je taj ugovor overen, sto ce reci imaju orginal, kada prosli put nisu mogli da ga nadju, ja sam im doneo jos jedan orginal, ali nezgodni ti ugovori, znaju da smugnu dok trepnes.:roll:
Imala sam potrebu da kažem ono što me je u tom trenutnku opterećivalo. Počela sam da pričam, a sagovornik me je na pola rečenice prekinuo i jasno dao na znanja da ne želi da sluša dalje. Kao da me je u tom trenutku :uglavu:
Možda se i ja nekad tako postavim prema ljudima, a da toga nisam svesna.
Možda.
A možda sam i poslednji kreten na ovom svetu koji je spreman da sasluša.:(
nattydread
07.08.2006, 13:36
dakle, ja otisla kod babine doktorice da joj napise recept. jos ja naravno sva sretna jer nema guzve, tj. sto je samo jedna zena vec kod doktorice...uglavnom, ja sam cekala 45 minuta buduci da su se ta zena i doktorica site iscaskale, ali nije ni to bilo dovoljno, nego su njih dvije u jednom trenutku izasle iz ordinacije vani da ispuse po jednu cigaru, pa su se opet vratile unutra da nastave tracarenje...da covijek ne povjeruje
Pa, nije bas danas, al' iz opravdanih razloga tek sad pisem :roll:
Uhhhh... odakle da pocnem :cesces:
Aj', recimo, pricam ja sa 'Lebom na msn-u u subotu uvece i u neko doba (otprilike oko pola 11) konstatujem ja kako mi je "malo muka", pa cu da odem na spavanje... i jos se tripujem da je to zato sto sam oko devet zapalila cigaru, a pijem neko djubre za odvikavanje od pusenja koje bi trebalo da ti ogadi cigare, pa se istripovala da je verovatno pocelo da deluje. I tako, odem ja u krevet, jelte, misleci da cu da zaspim... ali, cvrc! Kako god se namestim, boli me stomak, jedino kad legnem na ledja i presavijem jastuk da mi glava bude malo uzdignutija, onda mi ne smeta nista... al' ja na ledjima ne mog' zaspim, pa taman da nisam 10 dana spavala :lol:
I tako sam se ja prevrtala 2 sata, a nisam imala predstavu da je tol'ko proslo... Cak sam i neku finu mjuzu pustila, ne bi l' se uspavala, al' ne ide :jok:
E, onda mi je tamo negde posle pola jedan opasno postalo lose... skontam da je ono sto najvise mrzim postalo neizbezno i odem da bacim peglu :roll: I, kao, super, sad ce mi biti lakse... osetim onu blagu jezu karakteristicnu za takve situacije, sednem u dnevnu sobu, popijem casu vode, procaskam dve-tri sa caletom i vratim se u krevet.
A mislila si da ces sad konacno da zaspis? Ne, neeeee :jok: Ponovo mi muka :roll: Sad mi je zeludac vec totalno prazan, tako da se i peglanje pretvara u mucenje (yeah, right, a inace je pravo zadovoljstvo :lol:)... Skontam da se ovo nece tek tako lako zavrsiti na ovome...
Odlazim u trpezariju da skuvam caj od nane i oporavim svoj napaceni zeludac i vidim da ga nema (kasnije mi keva kaze da ga ima, ali ga ja nisam registrovala :roll: )... Sednem malo na fotelju da vidim 'ocu li doci sebi, da se ne vracam dzabe u krevet ako cu opet morati u posetu wc-u :wacko:
Skupila se ja onako u fotelji jer me tad vec prilicno boleo stomak i skontam da mi je opet muka http://img182.imageshack.us/img182/3521/dohcu5.gif U isto vreme, skontam da pocinju da mi trnu noge i ruke, sto je, doduse, i karakteristicno za takve situacije... da bi na kraju doslo do toga da uopste ne mogu da se pomerim :roll: Dakle, noge apsolutno ne osetim koliko su utrnule, a ruke od lakta pa do prstiju totalno zgrcene... ono, prsti onako polusavijeni i u totalnom grcu, ne mogu da ih pomerim... To mi se jednom vec desilo pre nekih 8-9 godina i sad znam da se nece tek tako resiti samo od sebe :roll: Znaci, muka mi, a ne mogu da mrdnem bilo gde :zid: Tad je vec bilo skoro tri sata... Pocinjem da dozivam kevu koja se, inace, budi na najmanji šum, ali sada ni traga ni glasa od nje, a drala sam se jedno dva'es puta i vec sam videla sebe kako "ulepsavam" beli tepih pod svojim nogama :roll: Sva sreca pa mi je mobilni ostao u dnevnoj sobi, a skontala sam da je slusalica od bežičnog ostala kod keve u sobi, pa sam onako bangavim rukama nekako uspela da gurnem telefon u krilo, da ga sa jos vecom mukom otklopim (jebem ti telefon na preklop :zid:) i da stisnem tipku za "kuću", te probudim kevu.
Ona dosla, ja joj kazem da zove hitnu, ona nazove, objasni situaciju, oni pitaju kol'ko godina imam i saopste da "za 29 godina ne izlaze na teren"... kao, da dodjemo mi tamo :roll: Covece, pa kao da ja ne bih dosla da mogu! :bes4: I keva, sta ce, probudi caleta da me odvezu tamo... onda su me njih dvoje bukvalno odvukli do kola i nekako ubacili (jer ja u nogama apsolutno nisam imala trunke snage) i istu proceduru odradili i ispred hitne... mislim, ja jesam mrsava, al' verujem da je jaaako nezgodno kad vuces nekog ko je opusten :roll:
E, onda sam cekala da teta doktorka ispuni sve moguce papire, da u evidenciju unese moje podatke, da sve to uredno unese u kompjuter (ja se svo to vreme osecam skroz prijatno :wacko:), da bi mi konacno rekla da cu za sve to sto me zadesilo dobiti tri injekcije... onda mi je "nezna" medicinska sestra dala te tri injekcije (koje sve, sasvim slucajno, il' peku il' bole), tako da mi otprilike dupe jos uvek seva, iako je proslo jos malo pa dva puna dana.
Aaaa, ne, nije to kraj mojim mukama :jok:
Dakle, konacno malo posle pola cetiri, kad sam se vratila iz hitne, zaspim... da bih se probudila vec pre sedam sati, spoznajuci da mi je opet muka http://img182.imageshack.us/img182/3521/dohcu5.gif Naravno, po staroj dobroj tradiciji, posetim wc koji mi je u protekla 24 casa postao skoro pa omiljena prostorija :lol: Reko', cu da se utepam ako i danas nastavim tako :wacko: Medjutim, posle sat vremena bacih jos jednu peglu i posle toga nista :jok: E, onda je trebalo nesto jesti... Dakle, mucila sam se sa onim cajem i onim keksom ceo dan... doduse, stapici su mi malo vise prijali :lol: Ono, jela sam samo zato sto sam znala da moram :roll:
Al' sad je cool... danas cak i jedem :lol:
(izvinjavam se ako se nekome zivot smucio od ovog mog zivopisnog opisivanja :lol:)
"mili" je vec poceo da radi:dry:
Kikirikiju je najzad spala temperatura, ali i dalje mora da nastavi da pije antibiotik:wtf: :wtf: .. tu nastaje mala drama, kada samo vidi kasicicu sa "sadrzajem", pocinje da bezi:gone: , meni pritisak vec skace, ali znam da sirup mora popiti..:zid: kada ga najzad stignem (sve sa sirupom u rukama), pocinjem da mu pricam kao smirenim tonom, ne bih li ga smirila..:jok: :roll: nastavlja da vristi, a i da se nogata:astasad: tako da na kraju ja dobijem par pristojnih udaraca od rodjene bebe:plakanje: :sutoguz: ..ne znam kako, na posletku uspem da mu sunem sirup u usta:pegla:
Na kraju smo oboje bili umorni kao da smo trcali maraton:lol: :lol: :lol: - zaspali smo "kao bebe"..:skok: :skok: :skok:
Elem budjenje u 8, da ne pominjem da sam opet zaglavio na netu i to do ravne cetvorke :wacko: . Odgegam nekako do faxa da poplacam sta sve treba i ladno umalo da me strefi srcka. 3 soma sa jedan semestar, do zla boga i zube da mi peru. Aj pomirim se sa sudbinom, sta je tu je, svjesno sam se uvalio u ovo i krenem do knjizare da pazarim knjige. Kad ono cijene :wacko: , reko ljudi jel ove same uce 8) Jos usput prsretnem neke likove koji me blago isprepadaju za casove koje sam uzeo da slusam... te jedan tezak do bola te drugi dosadan da izludis i dodjem kuci sav slomljen... jos 10 dana i pocinje skola, treba se buditi svako jutro u 8 :blink: :wacko:
Konačno malo lepše vreme. Pokušavam da nađem entuzijastu koji bi sa mnom na vožnju turističkim vozićima po centru i po keju. Šta je sa tim ljudima, zaboravili kako je lepo biti pomalo i dete? Uglavnom, svi su me ispalili.
I onda, klasična moja boljka. Najbolje je bes istresti na usisivaču.
Izeš letnje popodne.
:uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud:
Moj autic se vratio , ceo ponovo , bas kako treba ..... :osmeh: :osmeh: :osmeh:
:uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud:
Snaslo me da sam sa drustvom igrao bagminton cirka tri sata 8) I to smo nasli da igramo po najvecoj sidzi od 11 - 2 :dry:
Crko sam :beyond:
krecenje, dan treci... :blink:
Ah da ........ betonaza........dan treci :wacko: :wacko: :wacko: ..... konacno kraj :osmeh: :fijuk:
nattydread
25.08.2006, 18:16
ah, znaci nisam jedina. znaci ovih dana sam se maltretirala sa malterisanjem i krecenjem sto kuce, sto shupe i jedva nekako prezivjeh. sad nam shupe blistaju, najljepse su u komsiluku, pa nek komsiji pacov crkne od zavisti. mama me vec hvali po komsiluku i provodadzise :blink: :blink: :blink: . ali sve bih ja to lakse podnijela da je bilo piva...naime, svaki dan sam drndala brata da bude faca, pa da trkne po par piva za majstoricu, ali mi je zelja ostala neuslisena. morati cu to nadoknaditi veceras na svirci...ah i da napomenem, ja jos uvijek cekam na licnu kartu (dovraga i bestraga)
Lady in red
27.08.2006, 18:19
Snasla me je gomila sudova i pola sata provedenih u kuhinji :bes: :ticesmeni: :grrr:
Znaci nije jos ni podne a ja sam vec :wacko:
Obicno krenem sat vremena pre predavanja, uobicajeno je to nekih 20ak min voznje + 20ak min trazenja parkinga :bes: znaci sasvim dovoljno da stignem na vreme. No ne lezi vraze, danas neki belaj na autoputu, kolona kilometarska i mic po mic vukao sam se sat vremena do faxa :zid:. Uparkiram se na neku livadicu :smeh:, dobro jos i kaznu nisam popusio i sa malim zakasnjenjem stignem na prvo predavanje. Pa 15 minuta nije puno da se kasni :fijuk:. U medjuvremenu krene da pada kisa. Krelac naravno zaboravio da uzme kisobran iz kola, veselo nema sta. Da zlo bude jos vece sledece predavanje mi je skroz na drugom kraju kampusa, znaci 5 minuta tabanice po kisici. Pretrcim ja to nekako i dodjem tamo napola ovlazio. Prof ugnjavio da sam umalo i zaspao :wacko: Zavrsi se i ta tortura a kisa vec je poprimila oblik manjeg pljuska. Izadjem vani pogledam nebo a ono ni trunka nade da kisa ubrzo da stane. Potpasem patikice ponovo i pici nazad na livadicu da palim kuci. Mislim vec posle par predjenih metara sam bio poprilicno mokar i nije imalo svrhe vise sklanjati se na suvo. Omanji pljusak je vec poceo da zesce pljusti i na kraju sam bio do gaca mokar. Uvucem se u kola picnem duvanje na max da me prosusi malcice krenem kuci i zaglavim ponovo u saobracajnoj guzvi :zid::ticesmeni: i jedva se dovukoh. Previse nerviranja za jedan dan :wacko:
Još pre dva dana zakazala depilaciju. Došla danas u salon, a moja kozmetičarka bolesna. E, pa pošto ne mogu da odložim za drugi dan, ja brže-bolje u drugi salon (a bogami ima ih u mom komšiluku) koji mi je davno koleginica preporučila.
Riba me je odrala. Grublju depilaciju u životu nisam imala, a nije da nemam visok prag bola. Nikad više tamo.
Snašlo me to da nisam kupila kartu za Simply Red :plakanje:
Mind_reset
31.08.2006, 19:55
Neki mazgov pokidao buldozerom telefonki kabel, nemam fiksnog, u pm.
Mind_reset
01.09.2006, 20:09
E sta nas danas snadje, bilo je to ovako...
Dosli mi na ispit, sedimo svi zezamo se nismo se videli odavno. Ulazi posle nekog vremena asistent, sav zadihan ko da je trco za autobusom, i izjavljuje kako je promenjen format testa, pa umesto pitanja sa visestrukim izborom imamo esejska. Na pretnju sa nase strane, da se ne sali sa takvim stvarima, on krene da deli testove, a masa studenata spremnjena za skroz drugi tip ispita, pocinje naravno da se smeje jel ne veruje sta im je covek uradio, inace doticni smeh je prvi od stadijuma standardnog delirijumskog ponasanja, svojstvenog studentima psihologije na ispitima slicnog tipa...
U sledecem momentu kolega dobacuje, "pa kako ce sad profesor da skuca ove rezultate u normalnu distribuciju" (poseban postupak profesorove obrade bodova i dodele ocena, koji nama ni posle detaljnog studiranja algoritma nema nikakvog smisla :wacko: :blink: ), opet naravno talas smeha. Asistent utisava masu i kaze "pisite citko, vi kolega vas sam zapamtio da pisete uzasno", misleci naravno na mene, na sta ja odgovaram, "ma ne brinite, bice retko popunjen", studenti opet smeh. Asistent, "ma samo vi pisite stampano", naravno nisam mogao da ocutim, "pa ono ranije je i bilo stampano" :lol: opet talas smeha.
Ismejali se mi siti, kao sad cemo da radimo, 4 ili 5 strana, 50 i kusur pitanja, ne verujes koliko linija za odgovore, medju kojima i mesta za formule:wacko: ...
Naravno 5 minuta kasnije smo svi bili napolju, i dalje umiruci od smeha i krenuli u potragu za otvorenom kafanom sa dovoljno mesta...:smeh: :osmeh: :pivo:
snaslo me sta i juce USB.inf :zid:
Ivana-psy
01.09.2006, 20:58
Prica pocinje ovako... :ljutko:
Ustanem ja danas oko 9:30h, popila kafu, doruckovala pa da polako krenem na ispit! Onda se setih, pa mogla bi se ja malo nasminkati i naravno krecem u zadnji cas!!! :fijuk:
Posto krecem sa drugog kraja grada, presedam u drugi bus u centru, ali ja i prvi cekam 10 min. jer nemam red voznje! Konacno dolazi, gega se 20 min. i ja u centru silazim, a odatle mogu dva busa, ali nema ni jednig 15 min, kapirate da ja tu vec kasnim na ispit!!! :uaaa: Dolazi bus, ja nervozna, kad na sledecoj stanici ulazi kontrola, koja mi nije usla mesecima! Ludim, sreca imam kartu, ali usporavaju bus!!! Konacno sam na faxu, ali ne znam gde imamo ispit, odlazim na pogresan sprat, sva zadihana, jedva ih nalazim! E sad, ulazi profa i kaze imam malo iznenadjenje, nece vam se dopasti!!! Promenjen tip testa. :bigcry: :help:
Ulazi posle nekog vremena asistent, sav zadihan ko da je trco za autobusom, i izjavljuje kako je promenjen format testa, pa umesto pitanja sa visestrukim izborom imamo esejska. Na pretnju sa nase strane, da se ne sali sa takvim stvarima, on krene da deli testove, a masa studenata spremnjena za skroz drugi tip ispita, pocinje naravno da se smeje jel ne veruje sta im je covek uradio, inace doticni smeh je prvi od stadijuma standardnog delirijumskog ponasanja, svojstvenog studentima psihologije na ispitima slicnog tipa...
To je delom i njegova prica, s'tim sto sam ja imala i lepu uvertiru!!! :bes: :zid:
Ubola me osa! :wacko: Drugi put u zivotu... Prst mi je u sekundi otekao, a i sada me nekako cudno boli... :cesces:
Sedim ja tako i igram se sa mojom igrackicom :komp:
kad odjedno ne lezi vraze ono :komp2: , probaj ja ponovo onako fino :komp: kad ona opet :komp2: , ja jos jednom :komp: kad i ona ponovo :komp2: .... e tu mi je doslo do prekida filma i :razbijac:
no sada je sve po starom i ok , tako da ja ponovo mogu lepo da kuckam na :vcafe4: :uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud:
euridika
11.09.2006, 20:18
Sedim na nekom važnom predavanju, dajem sve od sebe da ostanem budna, jer čovek se ipak trudi da objasni šta, kako i zašto radi. Usred moje borbe sa sobom, počinje da zvoni telefon, prvo tiho, pa malo jače, i onda najjače... Tek tada prepoznajem zvuk svog telefona, panično uzimam torbu i izlećem napolje iz hale izvinjavajući se čoveku u trku. U hodniku vidim da je telefon bio isključem, što uvek radim, jako pazim da ga isključim u svim mogućim situacijama kada ne treba da zazvoni, ali ovaj put podsetnik je podivljao i nije mu uopšte bilo važno što je telefon isključen. Bar sam naučila da je funkcionisanje glupog podsetnika potpuno nezavistan od toga da li je telefon uključen ili ne!!!!
Prvi dan posle godišnjeg, kako su neki sračunali nekih 11 sati na poslu, gužva, frka, i mnogo ljudske gluposti.:ljutko:
Ormari. To me je snašlo. Sređivanje zimske i letnje garderobe, prebacivanje stvari sa police na policu i bacanje isflekanih, pocepanih i malih dečijih stvari :roll: Muzika je ovaj posao učinila zabavnijim a i saznanje da je već neko zdimio one kese pored kontejnera i da će se radovati :uzbud:
Samo jutro je sa vrištanjem od smeha, pojedinci sa Foruma znaju i zašto.. Toliko sam se smejala - do suza, da sam pobegla u drugu prostoriju da ne probudim Kikija..Na kraju sam se okretala po prostoriji jer nisam znala šta u stvari hoću da uradim.. Posle famoznog budjenja u 05h50'(heheheh) - bila sam - adekvatna reč je mamurna - od nespavanja, naravno.. Ceo dan sam provela na vazduhu, što me je dodatno uspavljivalo.. I sada, posle najzad iskuckanog seminarskog rada, i niza korekcija, san neće da me ''napadne''..
Zamalo me struja nije udarila! :hmm: Cistila ti ja kuler od prasine i zaboravila da iskljucim kompjuter iz struje, ni na kraj pameti mi nije bilo a tako se strecam od iste! Jos sam uzela neku iglu za pletenje da cistim sa njom i na nju stavila malo vate koju sam umocila u VODU, biser!!! :blink: I samo me u jednom trenutku prodrma da sam sve bacila iz ruke i pola sata se tresla dok nisam dosla sebi. Onda sam lepo iskljucila prekidac na produznom i zavrsila posao! :smeh: Al eto, to mi je za nauk! :uredu:
Ivana-psy
15.09.2006, 13:50
Jos jedan ispit, poslednji u ovom ispitnom roku (hvala bogu). :too: Odem na ispit, iz engleskog i profa prozove sve sem mene! I ja kao, ovaj.. pa... :conf: ja nisam prozvana, ponovim ime i prezime, a on ce - pa vas nema na spisku! :wtf: :wtf: :wtf: Jeste sigurni da ste polozili pismeni deo?! A ja slogirana, pa naravno da jesam! :ticesmeni: :conf: Nasao me je na kraju, ali sam cekala 20 ljudi, 3 sata otpala tamo!!!! bar nije bilo dzabe, ubila bi ga da sam pala!!! :grrr: :cekic: :kez:
Ta svasta me je snaslo ..... i :bes: a bogami i :skok: :uzbud: :dance: , no necu sad o tome ........ vec :
da se zahvalim svima sto su :komp: ovde jer ova moja temica je bash zazivela , a i nekako mi je bash draga :stid2: :uzbud: jer prva koju sam postavio na :vcafe2: .....
Primljena sam na posao........:astasad: :new: :new: :new: :klanj: :klanj: :klanj: :flower: :komp2:
Primljena sam na posao........:astasad: :new: :new: :new: :klanj: :klanj: :klanj: :flower: :komp2:
Neka ti je srećno i nadasve berićetno.
A kad smo već kod posla, snašao me je peti dan prekovremenog rada i kulminacija ljudske neodgovornosti, gluposti, nepoštovanja, nekulture, bezobrazluka.... Došlo mi je da ih sve odredom :cekic: :uglavu: :cekic: :uglavu:, uzmem radnu knjižicu i pozdravim ih. A onda sam stisla zube, izbrojala do 1.598.692.623 i nabacila osmeh.
superiska ....... :too: :too: :too: cestitam ..........
a to zasluzuje i :party: :bigbeer: :ortak: :pivo: :pijani: :njam: :zurka: :gitara:
nattydread
17.09.2006, 15:03
gogaaaaaach, pa kongrachulejsn :jeee: :jeee: :jeee:
mene je mama upravo sada navukla da kuvam sa njom paradichke (unaprijed se radujem) :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :grrr: :grrr: :grrr: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Čestitam za te poslove i ispite, a mene je danas snašao jedan lud lud lud od jutra lud dan :wacko: Ne bih dalje :smeh:
Tako ja danas na svom radnom mestu8) , zove me direktor na razgovor:toljaga::astasad: , ulazim u kancelariju sa ''tulavim'' izrazom lica koji je ličio na :new: .. Razgovor je tekao u sledećem pravcu: ''Vaš posao je obiman, umesto dogovorenih osam, trebalo bi da radite dvanaest sati, što će vam naravno biti adekvatno plaćeno..''
Pomislila sam na Kikija, koji je isto prehladjen, na to koliko ću vremena provoditi sa njim, tačnije koliko neću, koliko mi nedostaje, jer ovo je naše prvo ''odvajanje'' posle devetnaest meseci:plakanje: .. ''Ne, ne.. ne plašim se ja posla, ali ne mogu bebirona da ostavljam toliko dugo, predugo..''
Pretpostavljate šta sam uradila, ma puste pare, biće ih.. Dete se odgaja jednom u životu..:)
I tako danas, po ko zna koji put u životu, podvojeno osećanje: sreća zbog Kikija:uzbud: :uzbud: :uzbud: koji uskoro kreće u vrtić.. i sete zbog propuštene, izgubljene šanse.. Biće i njih..:uredu:
konacno ...... godisnji :jeee: :lazy:
makycica
29.09.2006, 22:00
Danas me je snašlo sređivanje obuće...ribaj, briši, poliraj, slaži...
mislim da ću večeras da sanjam papuče, cipele, patike, sandale...:wacko:
jbt neshto mi nateklo ispod oka :bes: nish ne vidim...kao da imam jaje:zid:...mora da je od...:komp2:...moracu malo da smanjim tempo...jbt:bes: nervira me...a tek sam ustala...a treba da idem na grozdjembal:zid:
I mene peku oci... i grebu... ne znam koji mi je :blink:
:komp2: ovaj forum...:zid: :zid: :zid: je ko droga...:zid: :zid: :zid:
Juche mi Najgori kaze da se u BG otvorio centar za odvikavanje od zavisnosti interneta. Kaze da ko je na netu vishe od 6h svaki dan je zreo za...instituciju...:zid: :zid: :zid:
Juche mi Najgori kaze da se u BG otvorio centar za odvikavanje od zavisnosti interneta. Kaze da ko je na netu vishe od 6h svaki dan je zreo za...instituciju...:zid: :zid: :zid:
:hahaha: i meni je to juče Poglavica saopštio sav važan :smeh:
Danas su me snašli oni dani u mesecu :uzbud:
Juche mi Najgori kaze da se u BG otvorio centar za odvikavanje od zavisnosti interneta.
Joj, meni nije niko rekao, ja videla na B92 :hahaha: Cale jedva docekao da prokomentarise koju :roll:
Hi, my name is SQUAW and I'm netoholic 8)
my name is Bishop and ..........
I'm netoholic 8)
a bogme odoh i na grozdjenbal :jeee: :uzbud:
SansRomantic
30.09.2006, 17:44
ja sam jos na poslu..od devet jutros... :plakanje:
Snaslo me je to da sam sinoc bila na svadbi kod druga i da sam ustala u dva popodne :wacko:
Snašlo me je da sam konačno dozvolila sebi opuštanje. I to me je odvelo u neku letargiju i čudnu, bezimenu tugu.
Snašlo me je to, da sam svašta danas uradila, kada sam uspavala Kikija - naravno, iskoristila sam priliku da malo ''ubijem oko'':blink:. kada me je uhvatio onaj najsladji dremež, furiozno se na vratima pojavljuje moja draga komšinica,, sjajna žena, žena zmaj.. kafica, cigarice, zezanje..i..:wacko: nekim čudom kreće priča o lokalnim političarima:ljutko: ,gde je i Mili, naravno aktivan učesnik:dry: aman ljudi, želim da moje porodično gnezdo bude poštedjeno tih informacija, gluposti i gadosti..:blink: :blink:
Onda smo se svo troje sk........, komšinica otišla:( , a u vazduhu je lebdelo pitanje dokle će svaki razgovor, koji kako god da počne, da završi sa politikom:dry:
yige_gui
02.10.2006, 20:22
uspela sam da izvrnem glezanj :roll: i sad shepam :lol:
nisam videla stepenice (kojima sam proshla kad sam ulazila u ducan) i lepo iskrivila nogu :dry:
euridika
08.10.2006, 12:54
Rešila da opeglam neke stvari, konačno, mrzim da peglam... Uključila famoznu spravu sačekala koji minut da se ugreje, otišla da pokupim stvari koje sam htela da opeglam, vratila se u prostoriju koja je bila ispunjena gustim smrdljivim dimom!!!! Crkla mi pegla!!! A danas nedelja, i ništa ne radi ovde! Preživela sam, i neću više da peglam uopšte!
Nazvala sam danas druga sa kojim se nisam čula sigurno dva meseca. I konstatujemo da se nismo ni videli ni čuli dugo i da bi to mogli ispraviti. A ja nešto mrtva, mrzi me da se oblačim, te napravih kobnu grešku - pozvah ga kod mene na kafu. Ma koliko ga volim i ma koliko ga se uželim, skoro uvek požalim što sam ga pozvala. Znate onaj tip likova koji kad dođe ne zna da ode. I sve se snebivam, dugo se nismo videli, ali ne mogu, kljucam, spava mi se, suzdržavam se od zevanja, a ne mogu da se iskontrolišem. Nema smisla da mu kažem da je vreme da se pakuje, neprijatno mi je.
Ipak, dobro sam prošla, zna on da zaglavi i mnogo duže.
blueella
01.11.2006, 09:55
sinoc mi stao auto u sred grada, srecom naisla grupica nasih momaka i odgurala ga na obliznji parking... :ok:
alarmirala sam sve zivo i nakraju se ispostavilo da sam ostala bez goriva :fijuk:
jedino dobro u svemu tome je da sam danas konacno s l o b o d n a !!!!:jeee:
15,5 sati provedenih na poslu :bes4: :bes: :zid:
nattydread
03.11.2006, 16:45
zvoni mi telefon, poslije uvodnog bla, bla, pita me frendica jel mogu do nje (30 minuta hoda) da joj pomognem da unese drva. naravno, kazem je, samo da zavrsim rucak i stizem. zavrsila ja rucak, jela, izletila napolje (pada snijeg, naravno), uhvatila pravac...kad skoro na pola puta stize mi poruka: ej, ne moras doci, doci ce xyz. :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
malo mi je skocio tlak, pa sam poslala jednu bijesnu poruku i vratila se kuci. trenutno se trudim sacuvati hladnokrvnost, pa brojim unatrag od milijun.
Snašao me je divan sa spletkašicom, laktašicom, mudrašicom, (ma imala bih još kakvih epiteta da dodam), ali da ne davim, jednom rečju sa lošim čovekom koji je svako drugačije ponašanje od svog nazvao paranojom. Čuj, ko me nazvao paranoičnom! E onda sam :bes: :bes: :bes: , probudio se u meni :djavo: , te u tri rečenice ja nju :cekic: :uglavu: :cekic: . Njoj sam pokvarila zadovoljstvo uživanja u sopstvenim glupostima (poluuvređenim tonom mi je rekla da sam nekad baš preoštra:osmeh:), ali sam ja ostala :grrr: .
nattydread
05.11.2006, 16:27
bilo jučer...zvoni mi telefon, poslije uvodnog bla, bla, pita me frendica
baš ta ista frendica iz posta sa drvima, ushićenim glasom (već sam protrnula) da idem sa njom na selo da joj pomognem da utovari neke đavolje kukuruze u čardak. naravno, dok smo tamo stigli, malo je i snijeg počeo da pada. i tako uglavnom, dobila sam upalu mišića, vjetar me produvao najstrašnije, koljena su mi klecala od slabosti, isakatila sam ruke (jer je dosta kukuruza trebalo očistiti od onoga zelenoga - pojma nemam kako se zove, ali sad to nije bilo zeleno, nego sasušeno smeđkasto). tada sam saznala da se to zeleno od kukuruza u tom selu zove "ljilje", tako je dan nadasve bio poučan. ali da nije sve tako crno, pročitaj post "šta ste radili sinoć".
Snasla su me 4 vezana casa bez pauze (od 10h do 13h) i isto toliko price, tako da nekako tek sad pocinjem da dolazim sebi :wacko: Odmah sam se setila jos jedne u nizu prednosti komunikacije preko neta, extra je pogodno kad izderes glasne zice :smeh:
Savannah
05.11.2006, 18:14
dobila sam cimera! eh da u mojim godinama. :osmeh: u zgradu koju sam iznajmila za moj biznis u zadnju sobu koju ne koristim uselio je fotograf. odlicno za moj kao i za njegov posao. :ok:
nattydread
13.11.2006, 16:52
dobila sam posao :jeee: :jeee: :jeee: :klanj: :klanj: :klanj: u struci :klanj: :klanj: :klanj: u pristojnoj firmi :klanj: :klanj: :klanj: (no more konobarisanje :skok: :skok: :skok: ) i f*cking ne mogu vjerovati stigao mi je papir koji očajnički čekam da bi mogla konačno napraviti ličnu kartu (hvala tri majko srbijo na jubilarnih deset godina čekanja) :uzbud: :uzbud: :uzbud: i to sve u jednom danu :too: :too: :too:
nadam se da ne sanjam :roll: :roll: :roll:
dobila sam posao :jeee: :jeee: :jeee: :klanj: :klanj: :klanj: u struci :klanj: :klanj: :klanj: u pristojnoj firmi :klanj: :klanj: :klanj: (no more konobarisanje :skok: :skok: :skok: ) i f*cking ne mogu vjerovati stigao mi je papir koji očajnički čekam da bi mogla konačno napraviti ličnu kartu (hvala tri majko srbijo na jubilarnih deset godina čekanja) :uzbud: :uzbud: :uzbud: i to sve u jednom danu :too: :too: :too:
Snašlo me je da sam pročitala na ovoj temi lep post, pa eto samo htedoh da našoj Natty poželim puuunooo uspeha (i dovoljno para) u poslu :jeee: :jeee: :klanj: u struci :klanj: u pristojnoj firmi :klanj:, a i da joj poželim što manje maltretiranja po šalterima dok ne izvadi LK.
Snašlo me je da sam pročitala na ovoj temi lep post, pa eto samo htedoh da našoj Natty poželim puuunooo uspeha (i dovoljno para) u poslu :jeee: :jeee: :klanj: u struci :klanj: u pristojnoj firmi :klanj:, a i da joj poželim što manje maltretiranja po šalterima dok ne izvadi LK.
Potpisujem gore navedeno + da nam se ''ukačiš'' sa posla kada ''upriličiš'' priliku:uzbud: :uzbud: :uzbud: :osmeh:
Sretna sam zbog tebe:osmeh:
nattydread
13.11.2006, 20:02
e pa hvala vam svima :) :) :) čisto da znate, žuraja je kod leba u onom oronulom kafančetu...prostrla sam i svečan tepih :uzbud: :uzbud: :uzbud:
euridika
13.11.2006, 20:38
nadam se da ne sanjam
Snašlo me je da sam pročitala na ovoj temi lep post, pa eto samo htedoh da našoj Natty poželim puuunooo uspeha (i dovoljno para) u poslu :jeee: :jeee: :klanj: u struci :klanj: u pristojnoj firmi , a i da joj poželim što manje maltretiranja po šalterima dok ne izvadi LK.
Potpisujem gore navedeno + da nam se ''ukačiš'' sa posla kada ''upriličiš'' priliku:uzbud: :uzbud: :uzbud: :osmeh:
Sretna sam zbog tebe:osmeh: [/CENTER]
E kada čujem i vidim ovako nešto, sve mi nekako lakše i svetlije i smislenije! Za one koji su istrajni i dovoljno hrabri. Sve čestitke i od mene!!!!
A6quattro
14.11.2006, 11:49
Radostan zbog Natty.
Dobila devojka posao.
Pa neka ti je srecno! :)
pa cestitam :too: :skok: :too: i eto vidis kako je kod nas sve lepo a i cekanje se isplati :smeh:
zelim ti sve najbolje na novom poslu :ok:
Mind_reset
16.11.2006, 20:09
Sve cestitke za nattydread, pokazi ti njima.:ok:
Nego da se vratimo na temu, vracajuci se kuci, slusam radio i saznajem, da ce, od nesto skoro, moja ulica upasti u oblast gde se naplacuje parking, to je naravno onaj isti parking od oko 70 mesta za 1 zgradu od 200 stanova, i naravno okolne zgrade, posto su njihovi parkinzi jos manji. Sad cu jos morati na godisnjem nivo da placam vozanje u krug ili cekanje dok neko ne odluci da ode od kuce i ustupi mi mesto.:wacko:
Danas me nista nije "snaslo" jer sam ostao kuci,upravo da me ne bi "snaslo"...:uzbud:
:uzbud: :uzbud: :uzbud: ponovo radi ......... ma ne , nije bioskop ..... adsl :osmeh:
vec sam bio zasao duboko u apstinensku krizu :fijuk:
blueella
08.12.2006, 22:55
Sedela sam jutros uz kafu..bilo je oko 6:45..nesto sam se zamislila i kada sam pogledala na sat..bilo je 7:15 :uzbud:
O cemu sam razmisljala, kako je proslo vreme, da li sam budna spavala...pojma nemam!:blink:
Uglavnom..bio je pravi juris da stignem na posao..i opet sam stigla prva!:dry:
Buket predivnih pisamaca...
Lady in red
09.12.2006, 11:21
Danas treba da idem u svadbu, oko 13h. Naravno nikada se ne leze pre tri :osmeh: Zove me gazdarica pre neki dan, posto mi se pokvarila masina, da dodje sa majstorom i to bas u subotu (tj danas, jelte) ne moze nikako ni jedan drugi dan, u devet ujutru. Ja se skenjala sto se necu naspavati za svadbu, ali sta je tu je, ne radi nam masina vec mesecima. Sta ste rekli, koliko je sati??? 10:19? Evo, jos uvek nije dosla...:bes4: :bes: :cekic: :ticesmeni: :grrr: :zid: :uaaa:
Jos me Nista nije snaslo,ali ocekujem promene...Ukoliko se ne pojavim kasnije ovde,znaci-Snaslo me!:uzbud: :uzbud: :uzbud:
- kolega nemoj da budeš snađen, bolje ti nekog snađi (pardon, bolje se TI snađi... :roll: )
Danas sam se probudio sa osećajem da će stvari krenuti na bolje, kao da me polako obuzima svečarsko, praznično i novogodišnje raspoloženje...
blueella
09.12.2006, 16:24
nameračila sam se da obiđem celi..ali celi pijac..i da se malo zezam sa ljudima..i cenkammm...ali otero me vetar!!!
onda sam sela u kola i shvatila da sam bez goriva,a sipala ga jutros...:uzbud:
pa smo kostatovali da je nešto bilo otvoreno što ne sme da bude otvoreno..:cesces:
i sva iznervirana odjurim na posao..
i opet dođem prva!:huh:
Večeras žurka i ponovo dobar provod :uzbud: :jeee: :zurka:
brown eye girl
09.12.2006, 17:59
:blink: Jos me nista danas nije snaslo, tek ce da me snadju GOSTI :wacko: :wacko: . Bas nesto nisam danas raspolozena za goste, ali kako god bilo ne mogu da ih izbegnem.
Mozda ce da upali ono "Blago gostima, mogu da idu kad hoce" ili "koji da leko stanuju, mogli bi i da krenu":smeh: :smeh:
nattydread
09.12.2006, 21:25
danas me snašla cjelodnevna dremka :uzbud: :uzbud: :uzbud:
Dan mi jos skoro nije ni poceo,a straaasne stvari to vec jesu...Nadam se da ce sve vratiti u "normalu"...:roll: :uredu:
Zvonchica
15.12.2006, 20:42
Auu! Smotana sam pa me snaslo...
Usla u prodavnicu,stojim u redu i cujem stigla mi poruka-da izvadim telefon, spetljam se i ispadne mi i rasturi se na koliko je god mogao delova.A i nije mi niko pisao nego u prodavnici zvoni telefon.
Izadjem odatle,sednem u kola-lepo se dovezem kuci i kad sam izlazila zalupim sebi prst vratima.To stvarno samo ja mogu!!
-i sad imam crn nokat na kaziprstu.
Danas su me snasle neke lepe"stvari",bez obzira sto su ostale nedorecene...
Danas sam se malo zesce provalila na stranici Pitaj me, pitam te...
CUCE SE VEC:uzbud: :uzbud: :uzbud:
Tako je to kad trcim ko tele pred rudu:uzbud: :uzbud: :uzbud:
... da ja odgovaram na ono što je snašlo ZOE... i odgovorih...
Kill Bill
18.12.2006, 21:36
tek ce da me snadje... kad se Sans vrne... :lol:
Mind_reset
18.12.2006, 21:46
Ne jedna nego dve saobracajne guzve, po meni ne zapamcene u NS, otislo mi ono malo goriva, sutra se klackam GSP-om. Nesto mi se cini da ce tu biti jos jedan post za ovu temu :lol:
Sigurno ste u nekoj od prirodnjachkih emisija tipa "opstanak ili wildlife" vech gledali da se poneke zsivotinje ponashaju, bez ikakvog logichnog objashnjenja potpuno nerazumno i samodestruktivno. Mislim tu na chopore leminga koji se masovno sjure u more iako ne umeju da plivaju ili na kitove koji se bez ikakvog vidljivog razloga nasuchu na obalu, osushe i uginu. Ako vam je to suvishe daleko onda za one koji pecaju da navedem josh i sluchaj kada zsaba navaljuje na plovak iako ste je vech petnaest puta lupili vrhom bambusa u glavudzu uz propratni text koji pominje i majku dotichne.
Jutros sam bio svedok takvog jednog prirodnog fenomena i zhalim shto nisam imao kod sebe video kameru da bih ovekovechio taj strashni prizor za buduche generacije kao upozorenje i temu za razmishljanje.
Mesto dogadjaja je jedna prilichno shiroka, nova ulica dugachka nekih 200 metara u kojoj nema ni jedna jedina kucha, kapija, zgrada niti bilo chega drugog sem jednog novoizgradjenog prelepog obdanishta sa ogromnim dvorishtem i prelepim vitrazhima na prozorima i vratima (koja sam ja dizajnirao- onako uzgred).
Svakog jutra prolazim kolima kroz tu ulicu na putu za radno mesto i nikada do sada se nisam sreo ni sa jednim autom iz suprotnog smera jer u to vreme kada ja idem na posao, sva deca su vech doneshena i predata na chuvanje. Jutros je nastupio pakao.
Danas je u obdanishtu-zabavishtu bila bozhichna priredba.
Ispred ulaza (ogromne drvene kapije) sjatile su se Zhene u skupocenim bundama i ogromnim automobilima. Po mojoj slobodnoj proceni bilo ih je oko 200 i sa zastakljenim nashminkanim pogledima kao u transu pokushavale su se sve parkirati shto blizhe ulazu. Bez obzira na to shto je okolini bilo oko dva ipo hektara slobodnog prostora za parkiranje, lomili su se retrovizori na BMW-ima leteli su spojleri sa Alfa-romea, chukala su se vrata od Mercedesa. Jedna posebno "hipnotisana" plavusha sa pundjom i krznom od astragana u velikom Ford Galaxy-u uporno je pokushavala desetak puta u rikverc naparkirati na ogromni granitni kameni blok, razvalivshi skroz plastichni zadnji branik i shtitnik na blatobranu.
U svom malom Suzukiju osechao sam se kao ronilac u kavezu shto snima izgladnele bele ajkule sa tom razlikom da je ajkule moguche drzsati na udaljenosti sa elektrichnom palicom. Posmatrao sam neko vreme taj nesvakidashnji prirodni fenomen a kada je bezumni roj pocheo opasnom brzinom da mi se priblizhava, ubacio sam u rikverc i spashavajuchi goli zhivot nestao odatle.
Priroda me uvek fascinira :osmeh:
blueella
21.12.2006, 07:44
danas još ništa..tek sam ustala :plaz2:
a ne mogu da se setim da se juče desilo neošto neobično!
e jes!
skinula sam retrovizor da ga odnesem na popravku i krenem kuči brez :fijuk: njega i malo se zamislim i dam gas..jel'te :roll: i tup! zaustave meee!!!:uzbud:
dobro veče,dovro veče...gleda levo desno,sav važan..gospođo,vozili ste..ne znam, 74,a dozvoljeno je 60...BLA BLA...auto u redu? jeste,kako da nije...sve u svemu, ne plati ja kaznu,nit mi pisao prijavu...al' ne primeti on da ja nemam retrovizor,a ubedi ga ja da je auto u perfect stanju!8) ;)
nattydread
21.12.2006, 19:31
danas me je snašla prva službena plata :uzbud: :uzbud: :uzbud:
večeras teturam do kuće :plaz2: :plaz2: :plaz2:
sta me nije snaslo lakse bih napisao :smeh:
uglavnom mala upala misica... tako da ako me bilo sta snadje nijesam u stanju da se branim :smeh:
Šest i po sati sastančenja. Naravno, kao svaki sastanak do sada, i ovaj je bio totalno nekonstruktivan i veoma zamarajući. Došlo mi je da ih sve :kalas: :kalas: :kalas:
blueella
22.12.2006, 19:48
desilo se http://img511.imageshack.us/img511/406/00en0.jpg šta se desilo morati!!!:uzbud: :hmm:
Tek će da me snađe :uzbud: gomila dece (Mali Od Hladnog Oružja ih je pozvao između 15 i 25), već ne znam gde ću Arčija da sakrijem :wacko: da ga ne ugnjave, al' dobro, biće smeha sa klincima :) Izgleda da ću privilegiju da na rođusu ostanem imati samo ja i eventualno jedna od baba, jer kako je jutros za doručkom objavljeTo, ostali nisu poželjni :smeh: hoće čovek da bude sam sa drugarima. Poraslo seeeee :uzbud:
blueella
23.12.2006, 18:27
snašo me shoping!!:uzbud:
što je to uzbudljivo!!!:uzbud:
pogotovu kad stalno gledaš na sat i žuriš,misleći da kasniš na posao!:uzbud:
baš ne mogu da se opustim :(
Danas sam preživeo 220 V :uzbud:
Menjao sam utičnice, prekidače i montirao nove lampe.
Inače takve stvari radim uvek pod naponom zato što me mrzi da izlazim do sandučeta sa osiguračima ali danas sam odlučio da budem oprezan majstor.
Isključio sam one osigurače, za koje sam mislio da su oni pravi i još lepo sa ispitivačem faze proverio jel ima napona.... jedino nisam proverio jel ispitivač ispravan :wacko: naravno nije bio ispravan :bes:
Psovao sam pola sata i čvrsto rešio da od sada, struju radim samo pod naponom. Onda barem znam da trebam biti oprezan.
PS: posle strujnog udara dobro legne pivo i rakijica (a može i pre)
blueella
24.12.2006, 23:55
puko mi nokat!!!!:uzbud:
čuvala sam nokte i taman lepo narasli i u pokušaju da otvorim plakar,omašim ručku i raspalim po noktu i on se pocepa celom dužinom!!!!:uzbud: :dry:
Probada me u nešto u vratu postao sam pravi :deda:
euridika
26.12.2006, 01:20
Samo što me nije pojeo ker Floki! Trči ka meni besan, staje reži, reži, reži, ja stojim izvlačim sve molitve kojih mogu da se setim iz malog mozga, noge ne osećam, gazda mu stoji na 20-ak metara od mene, ćaska sa drugarom, Floki i ja se gledamo, on reži, ja ćutim... Pošto sam uspela da si vratim glas, kažem neznancu:"Could you,please call it?!" Hey, that's nice dog, it doesn't attack people, kaže čika, ja ne verujem i ne pomeram se sa mesta dok Floki nije završio u naručju svog gazde, posle prilične jurnjave kroz ulicu.... Uh, slavimo život večeras!
Kićenje jelke :uzbud: i postavljanje propratnog novogodišnjeg inventara, svećica n lampica na struju, irvaščića i Deda Mrazova :uzbud: Umorih se.
Zvonchica
12.02.2007, 14:20
Snašao me grašak!!!
Buda se razmlatarao pa ga bilo svuda. Pa i u mojoj kosi. :roll:
Danas me je snašao ponedeljak. :(
Ponedeljak treba ukinuti po hitno.
Ustajanje u 4.30 i voznja do NS i nazad.
zdenkavuk
12.02.2007, 17:03
Na poslu gužva preko glave,jedva se iskobeljah da dodjem kuci :bes4:
Tigerlily
13.02.2007, 15:09
Snašla me je iritantna i onako... pritajena glavobolja. Malo stegne, pa popusti - ni da popijem lek, ni da ga ne popijem. Sačuvaj Bože...
blueella
17.02.2007, 07:56
stao mi je auto i digla sam frku po firmi i u radionici...:uzbud:
kad ono spala neka cevchica za vakum:fijuk:
Snasla me kisa i natopila sav moj ves na zici,sad ce se susiti tri dana:(
nattydread
17.02.2007, 15:23
snašli me u potaji kolači poslije ručka :uzbud: :uzbud: :uzbud:
Snašlo me jer sam hteo da me snađe...
Oko 11h smo stigli kod brata u Turiju. Bili kod jednog brata do podne, otišli do centra sela na Kobasicijadu... promuvali se kroz gužvu, gledali malo program sa bine-igre i pesme, kupili kobasice na metar (300 din/metar - novi svetski rekord u dužini kobasica je 2.024 metra!). Obilazili tezge, kupili turinsku bricu-koja kad se stavi u pivsku bocu viri 2 prsta van nje!, pa onda kačket sa logom "Кобасицијада Турија" za ćaleta, pa licidersko srce, svilene bombone, kretoše, aleve paprike... pa se vratili kod brata na ručak (haos... nisam mogao da dišem), pa išli kod baba-tetke u njenu kuću, opet malo jeli... pa išli kod drugog brata i opet sve po redu... i vratili se kući posle 20h... Sve u svemu lepo sam proveo dan, iako nevolim gužvu i gungulu-šta više, uživao sam. :uzbud: :ok: 8)
Zvonchica
20.02.2007, 13:31
:wtf: Bem li ti lebarnik! Pretrpala sam orman knjigama i polica vise nije mogla da izdrzi pa se sve srusilo na pod. Mislila sam ceo orman pada! :wacko:
Ne znam ko se vise uplasio, bebac ili ja.
I tako sad kuckam, a knjiga kol'ko 'oces na podu. Mrzi me da spremam.
Pojavila se dugo trazena knjiga!!! :uzbud:
Znači haos, dva dana nisam bio na poslu, nisam ni ušao u ofis (a kamoli kafu popio) a već su me spopali ovaj ugovor, onaj ugovor, jesu li ti preneli. Ko bre čoveče, pa sad sam došao alo. Sve u svemu divan dan :jok:
blueella
21.02.2007, 07:41
gazda se pojavio pred kraj radnog vremena i morali smo ostati do 19h:(
naslushali se raznih gluposti :wacko:
a majchica me jadna chekala da idemo zajedno kuci :kiss:
Tigerlily
21.02.2007, 11:08
Snašla me neviđena sreća - direktor i direktorka otišli na službeni put, pa sam upravo pustila sebi muzikicu i spremam se da nastavim sa čitanjem jedne jako zanimljive i straaaaaaaaaašne knjige :roll: .
SansRomantic
21.02.2007, 12:38
upala mišića.. :(
tako mi i treba kad se pravim vredna :zid:
blueella
22.02.2007, 07:43
izgubila sam mindjushicu..moju bubicu :(
Ludilo :uzbud: :uzbud: :uzbud: od rane zore...:uzbud: :uzbud: (pozitivno naravno):fijuk: 8)
Cim sam otvorio oci,vec me "snaslo"...
Jedan od moja 3 stanara,inace momak 23god, koji je juce radeci svoj posao pao sa cetvrtog sprata zgrade,nocas je preminuo u "Urgentnom"...
Vodili smo blizance jutros da im vade krv :plakanje:
blueella
23.02.2007, 08:11
rad do iznemoglosti..:wacko:
ali nakon toga usledio poziv koji je uchinio da sve zaboravim..:stid2:
i od onda lebdim..:stid2:
nattydread
23.02.2007, 18:44
danas su majstori na postrojenju pravili ultra ljuti paprikaš :ok: :ok: :ok: , pa se samim tim i kraće radilo:) :) :) , a malo više huktalo po tanjirima.....:uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud:
blueella
23.02.2007, 18:57
osmochasovno prevodjenje faktura :wacko:
la femme
23.02.2007, 19:14
k'o budala setala od kancelarije do kancelarije kako bi mi overili neki dokument... i na kraju, niko nista ne zna, niko ne moze da overi...:zid:
doslo mi je da ih sve... :cekic:
ali sad sam ok, i bas me briga za sve! :uzbud: :uzbud:
Još jedno utvrđivnje gradiva sa temom '' čovek se uči dok je živ '' 8) ...
Sreća zbog Kikijeve proslave rođendana ( koja traje već 5 dana :uzbud: ) :smeh:
Još jedna sreća zbog prijatelja kakvog imam... ( :uzbud: ) :srce:
E danas ( tj juče al' nEsam legla još :hmm: ) mi je dete donelo tri petice kući :)
blueella
27.02.2007, 08:06
nenajavljeni gosti u 21h !!! :uzbud:
mariposa
27.02.2007, 11:08
Jutros kad sam izasla iz lifta,osetila sam miris kao da je nesto zagorelo,kad udjem nadjem u kuhinju serpicu zagoreno i mleka prosipano....moja starija spremila sebi kafu...i eto meni ostavila poklon.....da pocistim......jer ona ide da radi.....blago meni....sve meni...:uzbud:
blueella
27.02.2007, 18:10
prekovremeni rad...opet :dry:
Osmočasovno ludilo. Nas troje u kancelariji, juče je "letelo perje" između njih dvoje, danas tišina. I ja, preumorna i prezasićena svih njih, najrađe bi se i sama sa svima pokantala, a balansiram između njih, mada bih ih oboje oboje 25 x :lupanje:
Pukao mi je G5 kao dinja :uzbud:
njegovo velichanstvo MAC je ispushio tako da se pojavi samo tupava mala jabuchica na sred monitora i toliko. :hahaha:
iskreno se nadam da je toliko sprzhen da che morati da mi kupe pravu mashinu...
extrem core...extrem core:uzbud:
Neopisivi haos u kuci:ljutko:,moji dragi ukucani su igrali zmurke pa bili "malko" kreativni ,... bubicu jos razumem ali on,mator konj...:bes:
blueella
27.02.2007, 20:59
database error :uzbud:
zdenkavuk
28.02.2007, 01:03
Neopisiva guzva na poslu, :bes: jedva sam cekala da dodjem kuci i odmorim :blink:
mariposa
28.02.2007, 15:30
:pravila: :pegla: ne mogu ni da kazem....:dry: :ljutko:
blueella
28.02.2007, 18:04
ostala sam sama u sektoru i satrla se od posla :uzbud:
Snasla me je kisa i pokvasila sav ves:dry::(
DanijElla
28.02.2007, 22:16
Uh, kada sam se vracala sa posla snasla me kisa uzas, sada sam :ljutko: :bes4:
mariposa
01.03.2007, 12:12
Moja cerka spremajuci kafu,i ja spremila dorucak,nisam ni primetila da je maslac sva se istopio na vruc hleb(toasted)sve mi curio po rukama....il sam patetika,kako kaze cezar,il sam ko malo dete....:blink:
blueella
02.03.2007, 17:45
pljusak kad sam izashla iz trznog centra :blink:
mariposa
02.03.2007, 21:21
Gradski autobus skroz pun,ko sardine,vrucina,svakojaki "mirisi":pegla:
zdenkavuk
02.03.2007, 22:46
petak i hladni radijatori na poslu.Isavsi kuci pokisoh bez kisobrana :ljutko:
Bas sam maler :hahaha:
mariposa
02.03.2007, 23:20
:uzbud: ..jedna kola sva zadimljena na putu puno policajca....kao da je eksplodirao...bilo parce na sve strane...ali nisu mi dopustili da kocim..pa da becim malo....:dry:
blueella
03.03.2007, 07:26
snashla me radna subota :uzbud: :uzbud: :(
mariposa
03.03.2007, 12:23
U pola sest ujutro svugde kola,ljudi,pijani,opasno....:hmm:
zdenkavuk
03.03.2007, 23:32
presadjivanje nekolicine simsira i lukovica cveca :flower:
nattydread
04.03.2007, 15:30
pranje suđa, usisavanje kuće i utovarivanje uglja...preživjela sam :) :) :)
Ivana-psy
04.03.2007, 16:02
Snaslo me danas pranje gomile sudova! Tata je organizovao rostilj, tu se onda pije, jede, prlja grdilo sudova, a ja sam bila covek iznutra, tj. oni prljaju, a ja perem! Joj ne verujem da sam konacno zavrsila! :wacko:
blueella
05.03.2007, 08:09
danas josh nishta..al juche me ujela veverica :(
bila na izletu i vidim veverica sedi pored drveta i ne mrda..
ja reko da vidim shta joj je..
pridjem..dam joj malo od mog peciva shto sam ga imala uz sebe..
ona ga mazne,ujede me i pobeze! :uzbud:
nije ujela krvnichki..vishe shtipnula..al sam odskochila od iznanedjenja..:fijuk:
mariposa
05.03.2007, 08:41
Stari Gospodin,cuvar garaze....:wacko: ....
"Dobro vece Gopodjice,sta? malo na posao?
"Dobro vece,pa eto idem malo da radim.
"A gde vi radite,ako mogu da pitam?
(nikako da stignem do vrata)pa kazem mu gde radim,
"Aaa,ja sam mislio da radite na benzinskoj stanici,mislim zbog uniforme!
":jok: ,pa dobro laku noc Gospodine.
"Laku noc Gospodjice :)
Pa eto ,sta da kazem :dry:
nattydread
05.03.2007, 19:10
danas su me prvi put poslali samu na teren da nešto izvidim :uzbud: :uzbud: :uzbud: . prvo mi je trebalo pola sata da se snađem na raskrnici :conf: :conf: :conf: , onda mi umalo vjetar nije odnio nacrte , onda kad sam krenula da radim skicu, ispale su mi olovka i gumica (neki ljudi su me gledali malo zabezeknuto dok sam iste tražila po ulici :stid2: :stid2: :stid2:), ali se na kraju sve dobro završilo :fijuk: :fijuk: :fijuk:
blueella
06.03.2007, 07:49
igra mi ekran a nema mi ko pomoci da ga zaustavimmm :(
swba nema pojma..nema pojma..pojma nema... :(
Ono moje dete je danas imalo čas u biblioteci. U goste im je došao pisac koji je u svojoj knjizi, koju im je doneo na poklon, prilagodio našu istoriju njihovom uzrastu. Pričao im je o Caru Dušanu, Milutinu, Urošu... itd koristeći se humorom kao glavnim oružjem da pridobije njihovu pažnju i da im nešto od ispričane istorije ostane u glavama. I ostalo je :uredu: Svašta mi je ovaj bandit danas prepričao, sav uzbuđen uz napomenu da mi ne prepričava za peticu nego za jedinicu (pošto je žurio napolje), ali je stigao na vratima da mi dobaci:
- Eeee daaa, zaprosio sam Marinu! :uzbud:
- :blink: Kako si je zaprosio? Pa šta je rekla? :blink:
- Pitao sam je hoće li da se uda za mene pre nego što je otišla u wc :uzbud:
- I šta je rekla?
- Pa razmislila je u wc-u i kad se vratila rekla je DAAAAAAA :uzbud:
- A da nisi malo poranio? :cesces:
- :jok: Znaš koliko je godina imala princeza Simonida kad su rešili da je udaju za Milutina? PET! Ćao! :gone:
- :wtf:
+
Jedna loša vest koja me potresla :(
Snasao me je smeh do suza.....Dosla mi je u posetu poznanica iz Grada - za neupucene, ja zivim u maloj varosi. Ona nigde ne ide bez svog psa, 12 godina starog Pomeranca. E, krenemo mi napolje sa nasim kucnim ljubimcima - njen pas bez povodca, moj sa povodcem. Oboje muskici:smeh: Krenu oni da se njuskaju, kao sto psi, inace rade. Moj Dzodzule se sagne da ga onjusi:smeh: :smeh: a ovaj mali podize nogu pa ga zapisa po glavi:hahaha: :hahaha: Ne mogu ni da opisem kako je to bilo smesno. Ja se umal' nisam uneredila od silnog smejanja....:hahaha: :hahaha:
Snasao me je jedan poprilicno glup poklon,povodom kao ovog praznika,moram priznati da sam ga sa zadovoljstvom bacila (iako to mozda nije lepo) :stid2:
zdenkavuk
09.03.2007, 23:03
Snasle su me dve tuzne vesti :( :( :(
Snasla me je ljubav! :love3:
Love is in the air, in the thunder of the sea...
Love is in the air, in the whisper of a tree...
And I dont know why Caesar became so good...
And I dont know why does he love whole world...
Love is in the air :)
yige_gui
10.03.2007, 23:33
radiiii, radiiii :uzbud:
Čitav dan loše vesti,nadam se da smo završili sa tim...:(
Svašta čoveka može da snađe od ranog jutra.
Verovatno je najgore što može da ga snađe to da mu TV ostane upaljen zbog nekog filma na kanalu Pink, onako dobro pojačan, dok čovek tone u san da bi se probudio u nedelju ujutru na najgori mogući način: Lea Kiš vrišti sa onim svojim najiritantnijim glasom u kosmosu dok u isto vreme poznati glumac prži slaninicu u oblaku dima, političar pleše sa našom predstavnicom za miss sveta (da da sve je to u istoj emisiji :uredu: ), gosti napipavaju nesretne životinje u nekim kutijama dok publika aplaudira, poznati tekstopisac i pevačica sa svojim psom u studiju na nekoj lutriji dobija punu korpu suhomesnatih proizvoda te egzaltirano skakuće... a onda je čovek otišao u kupatilo da se istušira.
Nije kraj.
Taj isti čovek nakon tuširanja opušteno ušeta u svoju sobu u svoj svojoj nagosti da bi potražio šta će da obuče i pritom smetne sa uma da se zgrada do njega i to baš u visini njegovog sprata trenutno nadziđuje (grubi radovi u toku) te da horda građevinaca&ljudi sa lopatama zuri u njegove atribute. Čovek i dalje stoji u sobi sa rukama na struku razmišljajući gde su mu patofne pritom šarajući pogledom po sobi. U jednom trenutku čovek prelazi pogledom preko prozora ugleda interesantan prizor kojem je i on sam interesantan prizor pa se na momenat zaledi tako sa sve tim rukama na struku. Priđe prozoru, spusti roletnu i verovatno je neće dizati do juna - dok buduće komšije ne dobiju svoje ključeve.
Svaka sličnost između tog čoveka i moje malenkosti je slučajna. 8)
Jutros - kupanje četvoronožnog najboljeg prijatelja + šišanje, sad je olindran dobro :osmeh:
:crklasampaštaakosamcrklasampašta: :wacko:
zvucnjak
14.03.2007, 00:02
pozitivno
Probudio sam se oko 13h kad me drug nazvao, napolju predivan dan, pravo prolece, toplo, otisao sa prijateljima u restoran na ru... dorucak, posle do grada malo na kafu, prosetao, pripadnice lepseg pola polako pocele da setaju, itd...
negativno
Uvece sam trebao imati probu sa triom ali se ispostavilo da sam dzabe palio kola i isao u skolu jer je jedan lik otkazao, samo sam gubio vreme dzabe...
pretty much it for now..
zdenkavuk
14.03.2007, 23:11
Kurslus u kuci!!!!!!!!:(
Recimo,čitav buljuk poprilično nevaspitane dece iz vrtića koja su protutnjala kroz biblioteku i ostavila za sobom haos koji sam sat vremena spremala...ah,da,jedan od njih mi je umesto dovidjenja rekao:Duvaj ga...:wtf:
zvucnjak
15.03.2007, 00:01
Danas sam se konačno dogovorio sam profom da sutra odem na prvi čas harmonike u ovom semestru...:stid2:
Osim toga ništa, sedim i vežbam za sutra :fijuk:
opet sam otisao u skolu ne pogledavsi u inbox :roll:
i narafski opet je prvi cas bio otkazan :dry:
al' sto su dobre one foteljice u biblioteci za spvanje... cudo jedno... moracu jednu da zbavim sebi u sobu 8)
snasao me slobodan dan.....:ok: :hahaha:
blueella
16.03.2007, 18:40
snashla me divna,ali kratka jutarnja shetnja :uzbud:
zvucnjak
17.03.2007, 03:26
Ludo... Išli smo na večeru u restoran kod nekih naših prijatelja u jedno obližnje mesto, a zaredjali u svaki njihov lokal, najeli se, napili se, sad smo se vratili... (...) Ah, da, ... u ponoć mi je prva čestitala rodjendan osoba ... jedna very special osoba ... khm... (ne može se to objasniti ... :stid2: :stid: :uglavu: :conf: :celepenka: )
...SNEEEEEEG... ljudi opet SNEEEEEG
Idem da se udavim u snegu, ne mogu vise da podnesem zimu:ljutko:
...još da obrišem prašinu i prozore i goootovooo :skok:
blueella
19.03.2007, 07:36
danas josh nishta,sem ustajanja :wacko:
al juche i prekjuche !!! :uzbud:
desila mi se jedna divna osoba i jedno slatko malo bice :stid2:
Zvonchica
19.03.2007, 11:29
danas josh nishta,sem ustajanja :wacko:
al juche i prekjuche !!! :uzbud:
desila mi se jedna divna osoba i jedno slatko malo bice :stid2:
Same here!!! :uzbud:
Samo što se meni desila divna osoba koja je ujedno i slatko malo biće! ;)
zeleno debelo! :smeh:
Najmladjem Najgorem doktor na ultrazvuku video da mu u :srce: pevaju Isidora i Jovana :uzbud: (tako piše u nalazu :beyond: :uredu:)
Sve je :ok: :jeee:
snaslo me przenje becke snicle - :uzbud:
coolgirl
19.03.2007, 21:50
paovako...cijelidanmeglupogrlobolipamijevisedosadi lokasljati...
aneznamkolikoputasamnegdjepala,udarilase...
basmijedansje*an...
p.s.basjeforaovakopisatidaseljudimucedokcitaju...
la femme
19.03.2007, 21:54
snasao me je odlazak kod zubara, ili da budem preciznija, racun koji mi je ispostavio... kad se nisam onesvestila :wacko: ... skup sport, nema sta!
blueella
19.03.2007, 22:45
snashlo me da sam napravila veliki promet i pushtena ranije s posla :uzbud:
zvucnjak
20.03.2007, 16:06
snašlo me jako ružno vreme, kiša, tmurno... dušu dalo za samoubistva... :pegla: bljak
blueella
20.03.2007, 17:36
zamalo da pokupim jednog opela, a odmah zatim i jugica..
danas mi svi staju na put :ljutko:
nattydread
20.03.2007, 18:37
danas me je snašla situacija gdje se rade radnje drugima iza leđa. a kako stvari stoje, to jest po striktnom naređenju, tu radnju ću ja morati obaviti...:ljutko: :ljutko: :ljutko: :ljutko: :ljutko:
Šta sve nije,bolje da me ovaj dan uopšte nije snašao... :zid:
blueella
22.03.2007, 18:46
zamalo da slomim nogu na klizavom stepenishtu jednog butika!:uzbud:
Jutros sam ustala i da uđem u kupatilo kad ono srušen bojler stoji u kadi i polupao sve!Prvo sam bila besna:grrr:,zatim sam se uplašila:ufrci:sa sve mislima koje su mi se motale po glavi-šta da je bilo ko bio u kadi u tom momentu?Strašno!
Prvo sam jutros uradila to sto sam uradila :fijuk: :hahaha:
a onda sam otisla u bolnicu u posetu i zaglavila se u liftu izmedju treceg i cetvrtog sprata. :zid: :lol:
blueella
25.03.2007, 18:25
snashla me strashna vrucina , a samo je meni bilo toplo, taxista me ubedjivao da ima samo 12 stepeni napolju...a meni toplo,pa toplo....:huh:
a kada sam ustala,pomislila sam kako sam dobla,ustala sam rano,bez obzira shto je nedelja i bash sam naspavana i kako cu stici na bus u 10..pa mi onaj isti taxista reko,kako na onaj u 10 kad je sad 10:40 ... i da nisam pomerila sat unapred...:stid2: ustvari ja spavala do 9:30 :uzbud:
Snašla me je bubicina prehlada :( , gužvanjac u marketu(svi baš danas našli da idu u kupovinu :fijuk: ) ,nenajavljeni gost koji nas je poprilično smorio,...i tako... :blink:
blueella
28.03.2007, 06:37
otkazala mi jedna svecica,pa sam do radnje sa auto delovima zvuchala kao stara lada kad joj se probushi auspuh :roll: a da bih sakrila bes shto mi se to deshava,uletela sam u radnju i odmah pochela da pricham,al uz osmeh i momci su odmah izjurili i chak mi i promenuli svecicu i takooo:fijuk:
mislim da su me provalili :cesces:
zdenkavuk
02.04.2007, 23:10
E! snaslo me kosenje trave i sredjivanje dvorista,(prenosi sjedne gomile na drugu):smeh: :hahaha: :roll:
blueella
03.04.2007, 14:53
shtampala sam cenovnike i slike za cd ... i mislim da sam se uduvala od boje :uzbud: :uzbud: :uzbud:
zvucnjak
03.04.2007, 19:10
Hmmm... bio sam na faxu posle duzeg vremena... posle sam sreo jednu osobu koju nisam video sto godina... i tako...
mariposa
04.04.2007, 13:17
:blink: boz sacuvaj,izgleda da su spanci posandrcali :huh: za dva dana praznika izpraznili prodavnicu :uredu: jedva sam mogla da se uguram u radnju,ma blesavi su,posle sve zavrsi u smece,halavi jedni..:wacko:
blueella
05.04.2007, 18:57
snashlo me potroshnja veca od mogucnosti :uzbud: :uzbud: :uzbud:
Neuhvatljiva_
05.04.2007, 21:26
Ujutru odlazak na pijacu, kupovina sitnica za sutra...posle spremanje ručka... pravljenje torte...odlazak na kafu...završavanje torte...uživanje ostatka večeri u bolovima u ledjima...:wacko:
mariposa
07.04.2007, 16:56
Usla u kuhinju i nikad da izadjem :blink: rucak za danas ,rucak za sutra,sudje,torta,pa opet sudje....i nikad kraja...:huh:
Oni majstori koji nadzidjuju zgradu do moje, a potkrovlje je tacno u mom nivou. Nabavili su radio :ljutko: A joooooj ne znam koja je firma ali se cuje otkida, a sve sami hitEvi, da zivim ne mogu niti prozor da otvorim.
Joooos jeeee mlaaaadaaaa moooozzeeeeee daaaa poooogreeeeesiiiiiii :kolce:
:zid:
Izasla malopre na terasu, jedni cukaju, drugi sede na vr' krova sa kaficom i lagano pocupkuju nogicama. Reko' utuli prijatelju keve ti imam bebu :fijuk: ni od lupanja ne moze da spava.
Ako mi ovo ne upali izbacujem ozvucenje i udaram kontru.
došla sam kući, kreče mi kancelariju :uzbud:
došla sam kući, kreče mi kancelariju :uzbud:
prosuli su ti kantu s farbom na glavu ili ti je to prirodna boja kose ? :cesces:
prosuli su ti kantu s farbom na glavu ili ti je to prirodna boja kose ? :cesces:
...ma sad sam kao eurokrem :roll: pola crna pola bela :uzbud:
...ma sad sam kao eurokrem :roll: pola crna pola bela :uzbud:
pa onda bi mogao da gurnem k...
aşiku u teglu da probam slatkiş:roll:
pa mazaçemo te na leba ondak :uzbud:
pa onda bi mogao da gurnem k...
aşiku u teglu da probam slatkiş:roll:
pa mazaçemo te na leba ondak :uzbud:
sad će doći Najozbiljnija 8) pa će da nas razmaže :uzbud: :plaz2: 'de smeš leba da spominješ :smeh:
2 GOLA DADOH! Protiv ovih iz FK Sultana (Bosanci). Jedan glavom, drugi jos profesionalniji!!! GOOOOL :) Jos jedna pobeda!
ma nista odredjeno spremam cerkicu jer ide na kopaonik sa skolom....:(
nattydread
19.04.2007, 20:08
jutros je bio početak takozvanih "onih dana", dakle osvanula sam sa bolovima u stomaku i u leđima, i tako dok sam se grčila na poslu, slavodobitno su mi objavili da idem na teren cijeli bogovetni dan, pa dok sam se izmrcavrena vraćala kući dočekala me u dvorištu drva od kojih je bar neka trebalo unijeti da ne budu baš na ulici...sve u svemu, dan za pun pogodak :ok: :ok: :ok:
snasla me je cifra od 670 dolara koju sam morala da platim:ljutko: :ljutko: za opravku kola:( :(
kataklinger
19.04.2007, 20:23
Ne Samo Danas, Vec Celih Mesec Dana Moram Da Lezim I Ubijam Se Od Dosade!!!!!!!!!!!
Doco Naredio,malo Sam Potrudna
nattydread
19.04.2007, 20:40
Ako mi ovo ne upali izbacujem ozvucenje i udaram kontru.
iz ličnog iskustva bih te toplo savjetovala da im još i razbucaš skelu...
ništa prijatno, ne bih danas o tome. najbolje je kad prođe neko vreme, kad' se čovek sabere i realnije sagleda stvari pa trezvenije sudi o njima .možda ne bi bilo loše pokrenuti tu vrstu teme, šta vas je snašlo nekad i šta sad mislite o tome !
tako da ću ovo ostaviti za neko bolje vreme kada se emocije malo slegnu....u svakom slučaju trebalo bi ga ispričati kao iskustvo (+ ili- )!:huh:
...snašlo me nošenje ovih dana...raznoraznih stvarčica...:huh:
blueella
20.04.2007, 06:47
pobego mi bus,pa sam ishla iz Novog Sada taxijem .. i slushala turbo-folk muziku :wacko:
uf...:blink: snašla me skuvana jutarnja kafica...:uzbud: da ne poverujem..:smeh: :smeh: :smeh:
Dosao je i taj dan :wacko: konacno sam izvadila zub :wacko: ne znam ko se vise namucio, zubarka ili ja :smeh:
Na kraju smo u isti glas rekle:"majku mu **bem":smeh:
Dosao je i taj dan :wacko: konacno sam izvadila zub :wacko: ne znam ko se vise namucio, zubarka ili ja :smeh:
Na kraju smo u isti glas rekle:"majku mu **bem":smeh:
...Eto sta me snadje danas... Znala sam da cu kad-tad morati da Babi pozajmim svoju protezu:uzbud: :uzbud: :uzbud:P.S. To joj je bio poslednji zub u glavi!!!!!
Snašla me je kafa i doručak kada sam se probudila :kez:
Neuhvatljiva_
22.04.2007, 09:47
Danas...ajoj...danas je upoznavanje roditelja...:dry: ...Ima prijatelji malo da se druže....a ja i zverko cemo :ljutko: :wacko: :uzbud:
Fleke od soka od borovnice po celoj kući :wacko: naravno zahvaljujući mojoj bubici :srce:
yige_gui
26.04.2007, 01:51
zadnja 4 dana tripujem da je kraj marta, a ne kraj aprila :hmm: :blink: :lol:
Kill Bill
26.04.2007, 12:17
Usla mi muva u solarijum ... :lol:
ne znam jel gore bilo meni ili njoj...a ni jedna nece napolje... :lol:
mariposa
27.04.2007, 11:51
:uzbud: moja mala cerka dobila 10 iz engleskog,pametna moja vestica :uredu: a starija mi kaze "mama,jel bi ja mogla da ucim nesto"? :blink: eheeej,stize pamet :lol: najzad je videla da treba nesto da zavrsi,ako hoce bolji posao :uredu: ,pa hajde,nek uci :uzbud:
...Jutarnja kafica u krevetu sa poljubcima....:plaz2: :plaz2:
snasla me pizza - ..bes dijetu, cuvaj zdravlje:smeh:
blueella
28.04.2007, 06:22
mislim,da mi se ukochio vrat :hmm:
Kill Bill
28.04.2007, 15:47
zapushila mi se klo...nja...
ne pitajte sta radim... :dry:
blueella
28.04.2007, 17:04
pocheo porodjaj kolegine supruge meni na ochi :uzbud:
ja sam se strashno bila uzbudila :uzbud:
Usla mi muva u solarijum ... :lol:
ne znam jel gore bilo meni ili njoj...a ni jedna nece napolje... :lol:
:smeh: i meni se ovo desilo prosle godine :smeh:
uletela muva i to ona velika, zukara...zumzara..:smeh:
danas me nista nije snaslo :jok: tek ce :smeh:
Prvo sam pravila reda medju igračkama:wacko: ( još jednom pitam da li je neko zainteresovan za nindža kornjaču bez ruku- dobro očuvana-unikat :osmeh:) kakvo se tu veselo duštvo skupilo :roll:...puna dva džaka:fijuk:
Onda sam menjala garderobu...ne nisam se menjala da drugaricom :osmeh:...ne nisam menjala staro za novo :jok:...menjala sam zimsku za letnju :uredu: :wacko:
E, nije danas, al' pre neki dan ono moje deriste donelo sve petice na tromesecju :skok:
Nista bolje za 1. maj nije moglo da me snadje nego - nema majstorskih radova na nastambi do moje :lazy:
blueella
29.04.2007, 09:54
rodila nam se Jelena :cucla: :uzbud: :kolce: :jeee:
nattydread
29.04.2007, 18:49
danas su me snašle samo dobre stvari, pa nek tako i ostane...:uzbud: :uzbud: :uzbud:
Zapusen lavabo i to sto nisam imala net ceo dan :roll:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.