Puna verzija : Gay sex
Lady in red
10.07.2006, 14:17
Da li bi ikada probali sex sa osobom istog pola, i pod kojim uslovima? Ako ste vec probali, kako je bilo?
Ne bih probala ni pod kojim uslovom :osmeh: Apsolutno me ne privlaci, cak nisam ni dovoljno radoznala da to probam. Ko voli - nek' izvoli, al' ja u tome ne vidim nista drazesno :joint:
Nikad. I ne nameravam, nema tih parica . Kao klinac sam isao da ih PEGLAM :osmeh:
DOK JE NA PLANETI POTENTNIH MUSKARACA SEX SA OSOBOM ISTOG POLA(BAR KOD MENE)NEMA STA DA TRAZI!!!
:vcafe4:
SansRomantic
21.07.2006, 14:34
Korišćenje velikih slova na Forumu smatra se za vikanje. Apsolutno nepotrebno u društvu dobro raspoloženih ljudi koji razmenjuju svoja mišljenja.
Hvala
Lady in red
03.08.2006, 23:40
Ne znam... Strasno me zanima zasto muskarci toliko vole :plaz2: nikada mi nije jasno sta je tu toliko lepo. Razmisljala sam o tome, mozda u nekom pijanstvu... Razmisljala sam cak i koja bi to osoba mogla da bude. Od svih devojaka koje poznajem :jok: , a sa nekom koju ne poznajem opet :jok:
Tako da :smoke: :beyond:
Mind_reset
04.08.2006, 23:25
:cesces: :jok: :jok: nebi nikada probao, nemam negativan stav prema gay populaciji, nekako smatram da je to deo civilizacije kao na primer poligamija, pojave koje su prisutne u covecanstvu - pa od kad je covecanstva. Ako neko bas hoce, neka mu.:ok:
Zasto muskarce privlaci zenska gay "scena" :cesces:, pa to je bas pitanje...
Zasto muskarce privlaci zenska gay "scena" :cesces:, pa to je bas pitanje...
Auuuuu... rasprava na tu temu bi mogla biti jaaako dugacka, ali isto tako vrlo zanimljiva :uredu: Bas bih volela da cujem bar neki pokusaj objasnjenja ovog fenomena :smoke: (fenomena zato sto im muski gay sex stvara mucninu, a nalaze da je zenski bas prijatan :lol:)
nattydread
05.08.2006, 14:22
(fenomena zato sto im muski gay sex stvara mucninu, a nalaze da je zenski bas prijatan :lol:)
ovo je vrlo zanimljiva problematika, jer skoro 99,9% muskaraca smatra zenski sex primamljivim, ali im se na muski okrece utroba i dzigerica, ali ni jedan da objasni zasto je to tako. bilo bi zanimljivo da se cuje bilo kakvo objasnjenje.
Lady in red
05.08.2006, 21:33
ovo je vrlo zanimljiva problematika, jer skoro 99,9% muskaraca smatra zenski sex primamljivim, ali im se na muski okrece utroba i dzigerica, ali ni jedan da objasni zasto je to tako. bilo bi zanimljivo da se cuje bilo kakvo objasnjenje.
Jos zanimljiviji podatak je da i zene smatraju primamljivijim lezbo scene nego scene dva muskarca (ili vise :velikapegla:). Zasto? Napisite svoje misljenje...
Meni je malo neshvatljivo da muskarci uzivaju u analnom sexu, iako jeste tako, i prosto me ne privlaci scena blow job sa dva muskarca. Sta vise, stomak mi se prevrne. Mislim da mi ne bi bio problem da se druzim sa homoseksualcem, ali se zaista grozim i na samu pomisao sta rade. Lezbo scene me ne privlace preterano, ali ih se ne grozim kao na prethodno pomenute, zasto ne znam... :beyond:
Mind_reset
05.08.2006, 22:46
Auuuuu... rasprava na tu temu bi mogla biti jaaako dugacka, ali isto tako vrlo zanimljiva :uredu: Bas bih volela da cujem bar neki pokusaj objasnjenja ovog fenomena :smoke:
Da probam ja jedno krace objasnjenje, pazi sad:
-zamislite izuzetno lepu, zgodnu, privlacnu zenu
-zamislite je golu
-zamislite da je pocela "da se bavi svojim telom" :stid2:
Za sada je sve uredu, da malo napravimo pauzu sa opisom...
-zamislite jos jednu izuzetno lepu, zgodnu, privlacnu zenu u slicnoj akciji
sada imamo dve primamljive scene, tu je sada vec temperatura u porastu...
-spojite dve izuzetno lepe, zgodne, privlacne zene, u medjusobnu interakciju i dobijete :ok: :uredu: :smeh: :plaz2: :uzbud: 8)
I eto objasnjenja, sta u ovom opisu nije prihvatljivo, primamljivo, zanimljivo, intrigantno, seksipilno i sl., muskarcu koji voli zensko telo, koji voli da istrazuje zensko telo, koji voli da zadovoljava zensko telo (htedoh reci zene :plaz2: ) i dosta...
nattydread
06.08.2006, 15:05
...skoro pa slican citat (samo obrnut)
Da probam ja jedno krace objasnjenje, pazi sad:
-zamislite izuzetno lepog, zgodnog, privlacnog tipa
-zamislite ga golog
-zamislite da je poceo "da se bavi svojim telom" :stid2:
Za sada je sve uredu, da malo napravimo pauzu sa opisom...
-zamislite jos jednog izuzetno lepog, zgodnog, privlacnog tipa u slicnoj akciji
sada imamo dve primamljive scene, tu je sada vec temperatura u porastu...
-spojite dva izuzetno lepa, zgodna, privlacna tipa, u medjusobnu interakciju i dobijete :ok: :uredu: :smeh: :plaz2: :uzbud: 8)
pa eto, za zene koje vole da istrazuju muska tijela, vjerujem da u ovome nema nista privlacno, iako licno nemam nista protiv gay likova.
sve, sve, ali ja opet ne kontam tu musku napaljenost sa dvije zene, ma koliko one zgodne bile :cesces: :cesces: :cesces:
sve, sve, ali ja opet ne kontam tu musku napaljenost sa dvije zene, ma koliko one zgodne bile :cesces: :cesces: :cesces:
hm... ja to vidim ovako... (ako nekog zanima ;))
Generalno je muskarcima teze da dodju do sexa nego devojkama. Tu mislim na ovaj primer: Devojka pita nepoznatog muskarca "Moze sex?", on u 90% pristaje, a muskarac pita nepoznatu devojku "Moze sex?", ona u 90% NE pristaje. :smeh:
Znaci da je devojkama lakse da dobiju sex. :plaz2:
Ovo doprinosi kod muskaraca komplex da nema devojke za njega sa kojom bi mogao da se sexa. Taj komplex je siroko priznat kao normalna pojava pa se vise i ne podrazumeva kao komplex, ali definitivno je negde duboko skriven u muskoj podsvesti. :blink: I zato je muskarcu preterano kad vidi gomilu lepih devojaka koje mu se nude i koje pokazuju sta bi htele da im se radi i da one rade. ;) Tako ispunjavaju svoje najduplje potrebe. :smeh:
A sto se tice varijante da se i devojkama svidjaju gay varijante sa devojkama vise nego gay varijante sa muskarcima. Pa.... hm....
Pa sad mi padaju na pamet dva razloga:
1. Devojke vole da su u centru paznje i vole da su one centar zbivanja. Tako da u gay sexu izmedju muskaraca ne mogu da dodju do izrazaja. :)
2. Devojke koje nisu gay, su probale sex sa jednim muskarcem i sada znaju kako je to. Pa ih mozda zanima kako bi to izgledalo sa devojkom i koliko bi bilo drugacije. :)
HLEBmaster
06.08.2006, 16:03
Reche NAUGHTYdread: sve, sve, ali ja opet ne kontam tu musku napaljenost sa dvije zene, ma koliko one zgodne bile
Aman :)!? A, jel razumete napaljenost sa jednom zenom? DA? Pa puta dva.Simpl.
Aman :)!? A, jel razumete napaljenost sa jednom zenom? DA? Pa puta dva.Simpl.
Aman :)!? Znaci, napaljenost sa jednim muskarcem isto da mnozimo sa dva? :cesces: Nesto mi tu ne stima :jok:
HLEBmaster
15.08.2006, 19:19
Aman :)!? Znaci, napaljenost sa jednim muskarcem isto da mnozimo sa dva? :cesces: Nesto mi tu ne stima :jok:
Pa neshto shto kod nas shtima ne mora da shtima kod vas, znate vi ste zzene mi smo mushkarci (am i brilliant or am i brilliant?)! osim u visecem kataklingeru kod nas, a koji vi ne posedujete, ima josh po neka psihofizichka razlika.. Da ih nema ne bi bili to shto jesmo.
Ivana-psy
15.08.2006, 19:26
Ma opusteno, zasto bi se raspravljali sa muskim mozgovima, mislim, pa to je malo zamorno:gone: :beyond: ako je vama takva satisfakcija sa dve ribe odjednom to mi mozemo samo da ispostujemo ili da se raspravljamo u nedogled! Ja licno, o tome nemam stav, svako ima pravo da voli ono sto mu pricinjava zadovoljstvo!:vcafe2:
HLEBmaster
15.08.2006, 19:32
Pa o tome se i radi! Kako da definishesh neshto onome ko nema predispozicije da shvati, bez uvrede... nema veze sa inteligencijom .. jednostavno smo razlichiti po tom pitanju.. Jedino da ti kazem to je od prilike kao volish da jedesh sladoled, al josh vishe volish dva sladoleda...
"Aman! Cest uzvik u sevdalinkama." :smeh:
Ako ste odlucile da se pravite blesave i da ne kontate nista, ok, moze i tako. :roll:
Stvari su, vezano za ovu problematiku, sasma jednostavne. :plaz2:
Zivele nam zene, koje nedozvoljavaju da postanemo planeta pedera,mnogoih ima od vrha do dna
Zasto se toliko gadite sexom izmedju dva pola? To vam je isto kao kod suprotnog pola.Samo u zavisnosti kako gledate na te stvari,da nekazem kako ste vaspitani i da niste malogradjani.Smatram da svako ima pravo da radi u svojoj sobi sta god zeli,verujte mi,ima jos gorih ljudi,koji rade jos gore stvari,pa ih ipak ne podrazumevamo.
Ne opravdavam javno eksponiranje,iako sam i sam Gay,ali samo zelim mentalno prihvacanje od starne nase usrane drzave.Ipak smo mi Vojvodina,jaci smo i kulturno,a i mentalno.
Zasto se toliko gadite sexom izmedju dva pola? To vam je isto kao kod suprotnog pola.Samo u zavisnosti kako gledate na te stvari,da nekazem kako ste vaspitani i da niste malogradjani.Smatram da svako ima pravo da radi u svojoj sobi sta god zeli,verujte mi,ima jos gorih ljudi,koji rade jos gore stvari,pa ih ipak ne podrazumevamo.
Naravno da svako ima pravo da u svojoj sobi radi šta god mu volja, posebno ako pored sebe ima još jednu osobu koja dobrovoljno radi šta god joj volja... To niko ne spori, pa čak ni osoba koja je postavila temu. :)
Da li bi ikada probali sex sa osobom istog pola, i pod kojim uslovima? Ako ste vec probali, kako je bilo?
Kao što vidite, tema je postavljena tako da zahteva lične stavove da li bi probali ili ne, te svako ima puno pravo da se zgrozi, zgadi, ali i da se oduševi nad idejom gay sexa. :)
Lady in red
30.08.2006, 16:28
Ne opravdavam javno eksponiranje,iako sam i sam Gay,ali samo zelim mentalno prihvacanje od starne nase usrane drzave.Ipak smo mi Vojvodina,jaci smo i kulturno,a i mentalno.
Ovde niko nije omalovazavao gay populaciju niti je tema "Kakav stav imate prema homoseksualcima" vec "Da li biste probali, pod kojim uslovima i ako jeste kako je bilo?" Drago mi je da se posle silnih postova istomisljenika na ovoj temi nasao neko ko misli drugacije, i zaista bih volela da cujem kakva su iskustva? Sta je drugacije i zasto? Zasto je nekim ljudima privlacniji isti pol? Mislim da mnoge clanove zanimaju odgovori na ova pitanja, uostalom, zanimaju mene. Ovo je tema na forumu Erotika i sex sto znaci - samo opusteno bez ustrucavanja :ok:
Kao sto sam vec rekla...
Meni je malo neshvatljivo da muskarci uzivaju u analnom sexu, iako jeste tako, i prosto me ne privlaci scena blow job sa dva muskarca. Sta vise, stomak mi se prevrne. Mislim da mi ne bi bio problem da se druzim sa homoseksualcem
Nemam apsolutno nista protiv homoseksualaca, niti smatram da im treba uskratiti bilo kakva prava, ali me jednostavno takve scene ne privlace. Vec sam na jednoj temi napisala na ovom sajtu i ovom forumu SVI clanovi su ravnopravni bez obzira na godine, naciju, versko i seksualno opredeljenje i dalje tako mislim. Ako se bilo ko od clanova zbog postova na ovoj temi osetio prozvanim, omalovazavanim ili na bilo koji nacin etiketiranim od strane drugih clanova, ja koja sam postavila temu, zahtevacu od administratora da bude zakljucana ili cak i obrisana.
Samo u zavisnosti kako gledate na te stvari,da nekazem kako ste vaspitani i da niste malogradjani.
Ja sebe ne smatram malogradjankom zato sto mi se gadi sex izmedju osoba istog pola, niti imam ista protiv homoseksualaca dok god se ne exponiraju, ali me zato itekako nervira sklonost pojedinih persona da nazivaju malogradjanima (i homofobima) one ljude koji bas i nisu simpatizeri homoseksualaca. O njihovim pravima mozda na nekoj drugoj temi, da ne bismo ovde otisli u offtopic 8)
Samo razmisli da i neke zene uzivaju u analnom sexu.Isti je princip vodjenja ljubavi ili uzivati u sexu kao i kod str8 osoba,samo sto se penis nalazi u drugoj rupi.
Dokazano je,a mozda ste bili u toj situaciji,ili pak culi da,kada muskarci vode ljubav sa svojim devojkama i kada ih devojka uhvati za jedan deo guze,brze svrse nego obicno!
Npr.meni je neshvatljivije da osoba bude bisexualac(i ako ne gledam to kao opredeljenje),gadnije je biti u vezi sa takvom osobom.Ovako znate da necete biti u sexualnoj vezi sa gay osobom,ipak je takva osoba opredeljena za samo jedno,a ovako postoji bojaznost da vam decko uziva u sexu i sa muskarcem.
Nemam nista protiv homofoba i javno se izvinjavam ako sam nekoga uvredio iskrenoscu.Ali oni koji potenciraju ili koji se gade homosexualaca,cinjenica je da nisu dobro proucili neke stvari iz opste kulture,sto nisu vaspitani kako treba,ili su pak tipicni Balkanci.
Opet kazem da ne potenciram svoju sexualnu opredeljenost,ali isto tako ne ocekujem da me svi vole i da mi govore:Bravo!!! Odabrao sam tezi put ka prihvacanju,ali to sam ja.
Dokazano je,a mozda ste bili u toj situaciji,ili pak culi da,kada muskarci vode ljubav sa svojim devojkama i kada ih devojka uhvati za jedan deo guze,brze svrse nego obicno!
Moze bit' da je do mene, ali ja ne vidim kakve veze ova konstatacija ima sa homo/heteroseksualnoscu :roll:
Ali oni koji potenciraju ili koji se gade homosexualaca,cinjenica je da nisu dobro proucili neke stvari iz opste kulture,sto nisu vaspitani kako treba,ili su pak tipicni Balkanci.
Mooolim? Znaci, moram da ih volim i da su mi slatki i simpaticni, jer u suprotnom patim od nedostatka opste kulture, vaspitanja i cega god vec?
Kad sam pocela da citam post, kontala sam da si sasvim nenapadan... vidim ja da se ni ti ne razlikujes puno od ostalih :jok:
I tebi je neshvatljivo da osoba bude biseksualac, a kritikujes one kojima je neshvatljivo da je neko homoseksualac? :roll:
Mind_reset
31.08.2006, 19:23
Npr.meni je neshvatljivije da osoba bude bisexualac
Ok shvatljivo ti je da je osoba homoseksualac, da uziva u seksu sa osobama istog pola, ali ti nije shvatlivo da moze da uziva i u seksu sa osobama suprotnog pola. Zasto ti to nije jasno, to je samo mix dva stava koje podrzavas, samo sto se penis nalazi u drugoj rupi ali bude u situaciji da ide i u prvu. (mislim da je rupa verovatno jedan od najgorih naziva, al ajde :()
Ali oni koji potenciraju ili koji se gade homosexualaca,cinjenica je da nisu dobro proucili neke stvari iz opste kulture,sto nisu vaspitani kako treba,ili su pak tipicni Balkanci.
Malo si propustio poentu, ovde se izrazavaju stavovi i svi imaju prava na to.
Sa druge strane opsta kultura i vaspitanje treba da promovisu toleranciju, a to sto ti trazis je malo vise od tolerancije, ne vidim zasto bi ja prema homoseksualcima trebalo da imam ista vise od toga???
Odabrao sam tezi put ka prihvacanju,ali to sam ja.
Pa koliko sam ja shvatio niko ovde nije napadao tvoje seksualno opredeljenje, ali nevidim zasto bi neko sada morao da vice, Bravo, Bravo, to je tvoja stvar, ako ti trazis od nas potvrdu tvog izbora, koji se sto se mene tice ne razlikuje od ostalih, onda i ostali ljudi treba da idu okolo i traze da ih neko tapse po ramenima, kao super ti je seksualno opredeljenje, odlicno si odabrao????
Sorry,ako sam te uvredio,nije mi bila namera.Veruj mi,razlikujem se od ostalih,pocevsi od moje sexualne orijentacije.
Nemam nista protiv bisexualaca,ali mi se stomak ne prevrce od njih,kao sto se nekima prevrce od homosexualaca.U tome je razlika i poenta.Verovatno ce jos u narednih 100 i vise godina ostati pojedincima neshvatljiv gay zivot i mozemo raspravljati u nedogled.Jos jednom izvini,stvarno mi nije bila namera da te uvredim.
Ne ocekujem da me ljudi potapsaju po ramenu,a po gotovo da ocekujem lepe reci na ovu temu.Verovatno me nisi dobro shvatio,ali razumem sex izmedju suprotnog pola,a po gotovo razumem sex izmedju istih polova.Tako da mogu "raspravljati" i o jednom i o drugom.I dalje smatram da sam krenuo tezim putem ka prihvacanju(ne da ocekujem blagoslov ili tapsanje po ramenu),jer u suprotnom,ne bih se raspravljao u vezi gay zivota ili opredeljenja.
Nemam ništa protiv homoseksualaca niti biseksualaca (bili oni meni živahni i veseli, i ne napadali me), ali za sada ja nisam ta. Dakle, nisam probala niti imam želju za tim. Ali, naučila sam da se jako dobro držim one "Nikad ne reci nikad", pa ostavljam mogućnost (mada verujem da je ona jako, jako, jako mala) da mi jednog dana nešto klikne u glavi i da to poželim.
TROPRSTI
01.09.2006, 17:33
´vako!
Podjednako mi je nesimpatično da vidim lezbo i gay varijantu, kao i sve ostalo što odudara od onog kako sam vaspitavan. Tu spada i siledžijsko ili prekomernim alkoholom uzrokovano ponašanje.
Ovo što se smatra da je muškarcima interesantno da gledaju lezbo zanimaciju ima verovatno jedno jednostavno objašnjenje.
Muškarac generalno voli da vidi erotičnu ženu. Ako ima više od jedne to ga dovodi u stanje pijanstva jer vidi duplo ili trostruko ....
Tako da bi to smatrao običnim erotskim opijanjem, a ne da su privučeni samo sexualnom igrarijom istopolnih učesnica.
I sasvim sam blizu da za neke stvari verujem da postoji NIKAD !
:stid2: :stid2: :stid2: :stid2: :stid2: :stid2: :stid2: :stid2: :stid2: :stid2: :stid2:
Evo stidim se, sto uopste odgovaram ovdi, al' imam nesto za dnevnik da izjavim :)
Nikada nisam i nikada i necu! Iskreno, nemam nista protiv homoseksulaca ( svako ima pravo na svoje seksualno opredeljenje ), al' se meni pri samoj pomisli na to :velikapegla:
Mislim, sta je tu zanimljivo :blink: Samo neku bolestinu mogu da nahvataju
Zasto muskarce privlaci zenska gay "scena" , pa to je bas pitanje...
Pa pitanje na to bi moglo da glasi: Gola zemska je gola zemska :stid2: :stid2:
U prilog tome ide cinjenica da je bar 20% "onih filmova" :stid2: :stid2: :stid2:
odnos izmedju dveju ili vise zemski :beyond:
Nemam nista protiv bisexualaca,ali mi se stomak ne prevrce od njih,kao sto se nekima prevrce od homosexualaca.
Aaa, cekaj, bato, cekaj... Nisam ja rekla da mi se gade homoseksualci (nisi ni svestan da upravo jednog imam u komsiluku i poznajem ga ceo svoj zivot), nego da mi je odbojna scena dva muskarca koji se kresu. ('ajde, bre, sad treba da me nazoves homofobom i latentnom homoseksualkom, to tako ide po defaultu :smeh: ) Dakle, meni ni jedan homoseksualac ne smeta, sve dok ne potencira svoje seksualno opredeljenje i ne kune sudbinu kletu:
I dalje smatram da sam krenuo tezim putem ka prihvacanju..
... jer smatram da bi svaki bio iole bolje prihvacen kad ne bi isticao to sto ga tako razlikuje od ostalih (parola "volim sto sam drugaciji od ostalih"... ali cu zato da se zalim sto me ne prihvataju :roll: ), kad ne bi sve i jedan isticao kako smo mi, tipicni Balkanci, na nizem intelektualnom nivou jer smo nesposobni da shvatimo sta je prava ljubav i kad se ne bi pravile gay parade (parade kiča, šunda & neukusa), sve zarad toga da se zahteva pravo na ono na sta, koliko god to surovo zvucalo, homoseksualci jednostavno ne treba da imaju pravo. Dakle, sto se mene tice, ti mozes da ljubavises s kim god hoces, sve dok se ne petljas u nesto sto ti, po prirodi veze, ne pripada. Nadam se da sam razjasnila.
I nisi ti mene uvredio, daleko bilo, ja sam samo rekla da seksualno opredeljenje ne predstavlja nesto cime se treba diciti, ili cega se treba sramiti... to je necija intimna stvar... Pa ako ja ne potenciram to sto sam heteroseksualka, onda ne zelim ni da od nekog koga upoznajem cujem "znas, ja sam gay". Pa? :blink: Ja sam Nikola, drago mi je :roll: To me podseca na primer koji mi je koleginica bas danas ispricala... dakle, zena joj se predstavila: "Ja sam ****, clan Mense" :roll: (a ja sam ****, clan biblioteke :smeh: )
vancouver
02.09.2006, 10:51
Posto zivim u Kanadi ova tema uopste ne bih bila za diskusiju na ovim prostorima zbog toga sto je gay svet odavno prihvachen na ovom kontinentu
bez obzira dali se radi o lesbian , homosexual ili bisexual orjentaciji sva tri elementa pripadaju gay familiji .
Ja ne znam dali ce iko doci na ovaj forum i slobodno pricati o svojoj seksualnoj avanturi sa muskarcem ili zenska sa zenskom , zbog toga sto nase drustvo nije jos sazrelo da prihvati gay community .Ja sam siguran da u Srbiji ima na hiljade gay people ali su oni in the closet , a za postavljaca topica dali je neko imao seksualni odnos sa istim polim i da kaze kako je to doziveo i dali je drugacije nego sa razlicitim polovima mislim da vam niko nece odgovoriti na taj topic ukljucujuci i Orfeus-a koji je vec delimicno izasao out of closet nebi bio raspolozen da vam opise njegov seksualni odnos sa muskarcem i kako ga je doziveo ...
Bilo bih interesantno za nas muske da cujemo od vas zenskih dali je neka od vas imala seksualni dozivljaj sa nekom zenskom posto vidim da vas ima dosta na ovom topicu ...:uzbud:
Samo treba razbiti Taboo-e i razgovarati o "zabranjenim" temama!
Lady in red
02.09.2006, 19:03
a za postavljaca topica dali je neko imao seksualni odnos sa istim polim i da kaze kako je to doziveo i dali je drugacije nego sa razlicitim polovima mislim da vam niko nece odgovoriti na taj topic ukljucujuci i Orfeus-a koji je vec delimicno izasao out of closet nebi bio raspolozen da vam opise njegov seksualni odnos sa muskarcem i kako ga je doziveo ...
Bilo bih interesantno za nas muske da cujemo od vas zenskih dali je neka od vas imala seksualni dozivljaj sa nekom zenskom posto vidim da vas ima dosta na ovom topicu ...
Pa izgleda da mi stvarno niko nece odgovoriti :( Evo ja javno obecavam da ako mi se ikada desi tako nesto napisacu da svi znate kako je bilo :osmeh:
Ja ne znam dali ce iko doci na ovaj forum i slobodno pricati o svojoj seksualnoj avanturi sa muskarcem ili zenska sa zenskom , zbog toga sto nase drustvo nije jos sazrelo da prihvati gay community .Ja sam siguran da u Srbiji ima na hiljade gay people ali su oni in the closet , a za postavljaca topica dali je neko imao seksualni odnos sa istim polim i da kaze kako je to doziveo i dali je drugacije nego sa razlicitim polovima mislim da vam niko nece odgovoriti na taj topic ukljucujuci i Orfeus-a koji je vec delimicno izasao out of closet nebi bio raspolozen da vam opise njegov seksualni odnos sa muskarcem i kako ga je doziveo ...
uzbud:
Slazem se u potpunosti stobom, i mislim neznam ali bar 80 - 90% muskaraca je bar jednom u zivotu i mastalo ili pomislilo na sex sa muskarcem, a vecini cak sta vise vrlo cesto tako nesto pada napamet, najveci broj tih su pubertetlije i mladje osobe (tinejdzeri) sto ih naravno nestavlj u gay populaciju, ali niko o tome nesme da prica :stid2: ili nedaj boze prizna!!!
A sto se tice zena podrzavam :plaz2: svakako mi je zanimljivo:ok:
Savannah
03.11.2006, 16:00
Ne privlaci me isti spol, zadrta sam hetero teta mada imam puno gay frendova.
Protiv volje sam u svojim skolskim danima prisutvovala takvom hepeningu izmedju dvije cimerice nase sobe u djackom domu kojem je svjedocilo jos desetak drugih djevojaka. Popilo se hebi ga pred kraj godine i posto je dom bio podjeljen na muski i zenski sprat cure su navalile jedne na drugu. :plaz2:
S obzirom na to ko je ucestvovao nista od toga meni nije bilo sexi. :jok:
PropelerZviz
07.11.2006, 01:37
Stvar je jednostavna, vec sam pomenuo negde! Sve je u glavurdi.
Normalan covek poseduje seriju interesovanja, a seks i seksualnost su delic tog identiteta. I super, necemo da ukidamo seks, taman posla :jok:
Tek ako covek postane opsednut .... da ne lajem cime vec. Onda krece u istrazivanje, ko dete koje hoce da sto pre odraste, pa se skenja kad odraste.
A nadam se da se slazete da je apsurd biti opsednut bilo kojim oblikom telesnog uzivanja.
Ja sam reko sebi jednog lepog jutra, ok, sad si imao seks, sad mozes na miru da citas knjige, kontempliras i stvaras. A sve je posle islo samo od sebe. I nije mi palo na pamet da se bavim pitanjem sta sve moze da se stavi u koju telesnu supljinu.... pa jos da istrazujem...paaaa ljudi moji to il' je trauma ili dokonost. Svako doduse pomisli u glavi sve i svasta, i ima misljenje o tome i na tome se zadrzi. I ne misli o tome svaki dan. Mada je danas covek koji gleda TV (koje indijansko ime:smeh: ) izbombardovan bolesnim idejama.
Nekad Je princ znao samo za lepu Jelu jer je isao svojim atom do susedne drzave i na tom putu sreo nju.... i svi su imali svog princa/ princezu. A sad guzica na internetu kolko voles....pa narod pobesneo..oce crnu, kosooku, debelu, babu...
A posebna tema je paradiranje! Mislim, ja bi se osecao kao kreten da idem i vicem ulicom ja volim zene i kao trtimo se po ulici i vatacimo.
A mozes onda i malo kao suprotni pol da zivis.... dodje cura kod doce, ugradi ga pa se zajebava... mislim aj sad sta jos nece smisliti....
Nedavno sam cuo jedno zanimljivo razmisljanje na ovu temu a glasi:"Za dobrog je..ca pol nije bitan!" Koliko se kome ova izjava svidja???Ali da se razumemo,po onoj nasoj staroj-o ukusima i samarima ne treba raspravljati!!:cesces:
SansRomantic
07.11.2006, 12:11
O ukusima ne treba razgovarati...
ali o NEukusu svakako treba!
Koliko mi se ta izjava NEsviđa, teško je opisati rečima
:toljaga:
Oćem da kažem, neka radi ko šta hoće,
ali baš da pol nije bitan
ili još gore kada se dovate svakakvih krševa kako bi bildovali cifru i navuki tu potpuno apsurdnu etiketu J*bača!!!
Bljak..primer neukusa u punom svetlu...
misterno
22.11.2006, 05:18
orfeuse - voleo bih da vas bude sve vise i vise , onda ce ostati vise riba za nas
Captain Jack
22.11.2006, 22:57
mislim neznam ali bar 80 - 90% muskaraca je bar jednom u zivotu i mastalo ili pomislilo na sex sa muskarcem, a vecini cak sta vise vrlo cesto tako nesto pada napamet, najveci broj tih su pubertetlije i mladje osobe (tinejdzeri) sto ih naravno nestavlj u gay populaciju, ali niko o tome nesme da prica :stid2: ili nedaj boze prizna
Ne shvatam na osnovu cega si dosao do ovih procenata.Pa svi smo mi bili pubertetlije i mladje osobe.Vecu glupost nisam procitao.Po tebi ispade da je vecina muskaraca u dobu kada se formiraju kao licnosti imalo fantazije o seksualnom odnosu sa osobom istog pola:blink: ...ako sledimo tvoju teoriju,svako ljudsko bice zeli da ostvari svoje snove i fatazije pa kad ti tvoji latentni pederi eksplodiraju...lele si ga nama
miki_m13
26.11.2006, 13:32
Sve to treba uza zid! salim se
Kome se to svidja neka proba, meni je od toga muka pri samoj pomisli na to.
I ne gledaju samo muskarci gay devojke, i devojke vole da gledaju gay muskarce samo one to neslabije priznaju.
Manjelos
05.05.2007, 23:03
Dobro, ja nisam Gay ali Richard Geer je ipak Richard Geer. Dobro, jos nisam otkrio svoju tamnu stranu mjeseca, ali mi je super frendica gay. I ne cudim se nesto, zezam je da je ona alpha jedinka. Ziveci na zapadu, vidjeo sam da se u emancipiranom drustvu tezi da muskarci budu sve zenstveniji, zene sve muzevnije a kod Nijemaca je to vec poteklo od II svjetskog rata pa nadalje kada su mnoge zene bile primorane preuzeti kormilo. Moje osobno promatranje me tjera na zakljucak da su lezbijke vise pouzdane dok su gay vise nesigurni u sebe.
svidja mi se brz i kratak odgovor.
JA MORAM RECI DA IMAM PAR DRUGARA KOJI SU GEJ I SAMO CU RECI DA SU BOLJI PRIJATELJI OD OVIH STO NISU GEJ.
A SREDINA U KOJOJ MI ZIVIMO PO MENI JE KATASTROFA (cela drzava)
i da dodam : OCEMO U EVROPU ?
STA NAS CEKA NEGO GEJ , METRO, I OSTALA CUDESA ZAPADA.
GAY IT'S OK :ok:
svidja mi se brz i kratak odgovor.
JA MORAM RECI DA IMAM PAR DRUGARA KOJI SU GEJ I SAMO CU RECI DA SU BOLJI PRIJATELJI OD OVIH STO NISU GEJ.
A SREDINA U KOJOJ MI ZIVIMO PO MENI JE KATASTROFA (cela drzava)
i da dodam : OCEMO U EVROPU ?
STA NAS CEKA NEGO GEJ , METRO, I OSTALA CUDESA ZAPADA.
GAY IT'S OK :ok:
pogodjena je tema, ali bas ljudi i tak i tako !!!!
svako na forumu moz' napisat sta hoce, jel ?
i uzivajte u zivotu to je najbolja i najlepsa stvar
biterlemon
09.10.2007, 02:17
Gay sex ne, cak ne mogu ni zamisliti grupni seks (heteroseksualni), bas zato jer tamo moze biti i jos nekog golog muskarca sem mene!
I necu to da mi vide deca na ulici bweeee!
Neki dan sam video dve zene sa rukom u ruci!
More mars, bweee, sta da kazem svojoj cerci ako priupita?
:uredu:
starsica
17.10.2007, 02:50
nisam, ali cu imati :)
znam znam :uredu:
Gay sex ne, cak ne mogu ni zamisliti grupni seks (heteroseksualni), bas zato jer tamo moze biti i jos nekog golog muskarca sem mene!
I necu to da mi vide deca na ulici bweeee!
Neki dan sam video dve zene sa rukom u ruci!
More mars, bweee, sta da kazem svojoj cerci ako priupita?
:uredu:
Pa da je to put u Evropu, da su tamo one i oni ( bolesni ) zasticeni ko medvedi, da propaganda kaze da su homici bili: Cezar, Aleksandar Makedonski, Spartanci, Ricard Lavljeg srca.......
E ako su oni normalni i zravi onda smo mi ostali sta li, ludi ?
To znaci da iz mesovite veze ne mozemo imati decu vec samo iz veze istoga pola i to usvajnjem jer je reprodukcija na ovaj zasticen nacin nemoguca.
MuadDibb
19.11.2007, 04:42
Ova tema je komplikovana u svojoj jednostavnosti, svaka ćast domaćine (domaćice)!! :ok:
Hm, gay... Pa pošto je ovo (na žalost još uvek) Balkan ("zemlja iz sna"), i ovde cveta retka živuljka Homo Balcanicus Vulgaris, e pa samim tim gay is not ok!! :jok:
But, don't panic... Gay is OK!! :uredu:
Dakle sa stanovišta heteroseksualnog muškarca sa, pa recimo, dovoljno iskustva (kolko god da ga je malo je), mogu samo da kažem (subjektivno) da sve što je ljudsko nije mi strano!! :uredu:
Nisam imao, niti probao gay vrstu kontakta, ali... Pa što da ne.... Ipak sam hedonista, i volim da probam sve što potencijalno donosi užitak!!:ok:
A i da se razumemo, u svima nama postoji latentni bi-sexualac, latentni gay, isto kao što u svakom od nas postoji i crta Edipovog kompleksa...
Josipovic
06.01.2008, 19:02
Sta mislite o seksu sa istim polom?
Ova tema je komplikovana u svojoj jednostavnosti, svaka ćast domaćine (domaćice)!! :ok:
Hm, gay... Pa pošto je ovo (na žalost još uvek) Balkan ("zemlja iz sna"), i ovde cveta retka živuljka Homo Balcanicus Vulgaris, e pa samim tim gay is not ok!! :jok:
But, don't panic... Gay is OK!! :uredu:
Dakle sa stanovišta heteroseksualnog muškarca sa, pa recimo, dovoljno iskustva (kolko god da ga je malo je), mogu samo da kažem (subjektivno) da sve što je ljudsko nije mi strano!! :uredu:
Nisam imao, niti probao gay vrstu kontakta, ali... Pa što da ne.... Ipak sam hedonista, i volim da probam sve što potencijalno donosi užitak!!:ok:
A i da se razumemo, u svima nama postoji latentni bi-sexualac, latentni gay, isto kao što u svakom od nas postoji i crta Edipovog kompleksa...
Svaka čast na hrabrosti. Veoma poštujem ljude koji se ne libe da stoje iza svojih stavova i javno ih iznose, svesni konsekvenca.
Apsolutno se slažem.
Štaviše, muškarci koji se decidirano groze nad sexualnim činom čiji su akteri muškog roda, imaju veliki problem sa sopstvenom seksualnošću.
Sfera seksualnosti je suviše komleksna da bi sve bilo crno-belo.
A to što neki neće da priznaju, mnogo govori o njima samima.
yossarian
06.01.2008, 20:56
Štaviše, muškarci koji se decidirano groze nad sexualnim činom čiji su akteri muškog roda, imaju veliki problem sa sopstvenom seksualnošću.
Бесмислица.
I nije bas... Ako bi ih obesio sve,pobio zato sto uzivaju u svom polu onda je koleginica svoj post zasnovala na naucnim tvrdnjama meni,a i Mikiju iz Kupinova,dobro poznatim...
Polazim od sebe da ne bih voleo da mi je sin peder,da ja ne bih mogao... proverio sam sebe,a imao sam priliku dve godine sto je mnogo dana i iskusenja... ali na kraju ako im je lepo sto da ne...
I mene je klinac od 25 godina koji je mislio da je neki 'ebac kudio sto sam pominjao pred njim analni sex i lizanje ekstra ribe,jer ne moze da jede i slusa to... kako 'ebu jos ce meni biti zanimljivog zivota,hvala im...
NSdjanka
06.01.2008, 22:21
Mislim da sam prilično tolerantna prema svima koji se ne uklapaju u opšte prihvaćene standarde "normalnosti"...Zasto da ne i gay sex ako to nekoga čini srećnim? Zašto bi im iko osporavao pravo na ljubav, na zajednički život, na postojanje uopšte? Ono što mene iritira u celoj priči su neke druge stvari...Gay parade recimo koje, po meni, nisu ništa drugo do prst u oko puritancima, homofobima, nadrndanim adolescentima, a bogami i onima koji su prilično nesigurni po pitanju svoje seksualne opredeljenosti (i koji često znaju da budu suroviji nego i jedna druga pomenuta kategorija)...Skretanje pažnje na sebe po svaku cenu,bilo koje vrste za mene je znak neukusa i lošeg vaspitanja...Znači, seksanje kod kuće, a na ulici...To ipak nije stvar za eksponiranje 8)
Stvar ličnog izbora, koja treba takva i da ostane.
red-bull-77
15.09.2008, 00:21
ne bi, po meni to nije prirodno, do duse kod pojedinih osoba jednostavno hormoni tako reaguju, pa ih privlaci isti pol, ali mi smeta sto sve vise homoseksualnost izlazi u javnost, samo da ne dodje do toga, da ko nije gey taj nije ni cool!!!!
Kako je Djole Balasevic rekao '' prirodno?!?! , Ma sta prirodno, kad budem video da se dva jelena "KRPE" u sumi, e onda cu i verovati da je to prirodno", istog misljenja sam i ja!:ljutko:
Koliko muškaraca uživa gledajuću dve žene kako se sexaju!?
Da li bi isti efekat na njih imao sex dva muškarca!?
Imala sam fantazije o sexu sa ženom. Ne u smislu da sam pritajeni homosexualac već kao nešto neistraženo a intrigantno.
Nisam ostvarila svoju fantaziju do sada, a i slabo fantaziram o tome u poslednje vreme.
Ne znam šta bih uradila da se nađem u situaciji da postoji mogućnost da probam gay sex.
paparazzo
27.09.2008, 23:58
Kako je Djole Balasevic rekao '' prirodno?!?! , Ma sta prirodno, kad budem video da se dva jelena "KRPE" u sumi, e onda cu i verovati da je to prirodno", istog misljenja sam i ja!:ljutko:
Ako ćeš tako prirodno, onda da znaš da postoje majmunske zajednice gde je seks među mužjacima normalan i svakodnevan.
Što se mene tiče svako bira ono što voli.
nisam probao ni str8 ni gay sex (da, nevin sam :stid2:), ali maštam i o jednom i o drugom.. i to dosta više o ovom drugom..
seksualno me više privlače muškarci, ali se ustručavam da sebe definišem kao gay osobu jer mi nije prijatno da nosim tu etiketu, s jedne strane zbog sredine u kojoj živim, a s druge zbog svog vaspitanja. sebi sam usadio tu misao da je homoseksualnost greh :roll: i najviše me muči to što sebe smatram grešnim jer me ta ista homoseksualnost privlači. do sada sam se borio protiv toga, ali u poslednje vreme malo manje osećam krivicu. jednostavno polako prihvatam tu stranu svoje ličnosti, i tako to.. inače imam vrlo pozitivan stav prema gay ljludima, ali prema sebi... to je druga priča :roll:
a što se tiče životinja, ima tu svega i ne samo sa majmunima. na vikipediji postoji članak o tome. evo stiha neke tamo pesme, za kraj:
"nature perverts itself, so it goes,
so what the hell, let it grow"
Koliko muškaraca uživa gledajuću dve žene kako se sexaju!?
Da li bi isti efekat na njih imao sex dva muškarca!?
Imala sam fantazije o sexu sa ženom. Ne u smislu da sam pritajeni homosexualac već kao nešto neistraženo a intrigantno.
Nisam ostvarila svoju fantaziju do sada, a i slabo fantaziram o tome u poslednje vreme.
Ne znam šta bih uradila da se nađem u situaciji da postoji mogućnost da probam gay sex.
:too: obozawam 'da was gledam' uh znaci extra,wrh,super,strawa,najace,bozanstweno:)
a sto se tice gayewa,klasicna bolestina i sram i jad..nista bolesnije i odwratnije..znaci najodwratnija pomisao koja moze da postoji..bolesno je ,exra bolesno...zene su wec nesto drugo..:uredu::)
a sto se tice gayewa,klasicna bolestina i sram i jad..nista bolesnije i odwratnije..znaci najodwratnija pomisao koja moze da postoji..
hm... znači pedofilija, nekrofilija i slične radnje su "zdravije" od seksualne čini između dva odrasla čoveka koji se međusobno seksualno privlače?
nije mi namera da ikome solim pamet, jer svako ima pravo na svoje mišljenje... ali mislim da je ovakav stav jako ne zdrav.. i za tebe i za sve tebi bliske osobe :roll:
hm... znači pedofilija, nekrofilija i slične radnje su "zdravije" od seksualne čini između dva odrasla čoveka koji se međusobno seksualno privlače?
nije mi namera da ikome solim pamet, jer svako ima pravo na svoje mišljenje... ali mislim da je ovakav stav jako ne zdrav.. i za tebe i za sve tebi bliske osobe :roll:
e,owako..prwo n e z d r a w se pise zajedno ..:roll:a onda,nezdrawo je to,da muskarac jebe muskarca,to je skromno je reci nezdrawo,nista ogawnije od toga ne postoji..a za pedofiliju i nekrofiliju,phe,pa nema razlike,b o l e s n o !
starsica
03.10.2008, 20:52
nezdrawo je to,da muskarac jebe muskarca,to je skromno je reci nezdrawo,nista ogawnije od toga ne postoji..
sad, izvini sto citiram tebe, uzimam sve one koji misle kao i slicno kao ti..
vise mi je pun ku*ac od ovog misljenja :ljutko:
isto je kad se dve ribe jebendisu, nema razlike, ako se radi o sexu izmedju dve osobe istog pola, onda je to isto, bilo to devojke, muskarci ili trandze :ljutko:
po meni je takvo misljenje otrcano i stvarno mogu da razumem da nam se misljenja ne poklapaju po tome da ja nemam nista protiv homoseksualaca i samim tim protiv sexa izmedju njih, ali ne mogu da slusam vise kako bi svi da ga drve na dve ribe, a muskarci su odvratni, gadni, to je bolesno, to je monstruozno, protvi prirode.. a zene Bogu hvala kad se dohvate, cepaj majmuna sve u 16.. :dry:
izvinjavam se na malo ostrijem misljenju ali stvarno, po meni je to jednostranost..
mila moja starsice:)pa dje si ti:) ok je,narawno,pa sloboda misljenja,brat moj zenstweni;) znas da postoji skala muskarci i zene?znas,ok..e sad ..necu da ulazim u neke sterotipe,ali muskarac je muskarac...swatas..nekako...jbt....!:ljutko: zene su opet zene,njezne,ljepsi pol,i to..phe,ne znam kako da objasnim,pazi,oboje nije prirodno,slazem se...ali zamisli scenu da muskarac ono 'renda' muskarca ..pi pi pi..sad mi se smucilo..muka mi je..odoh da powratim sad cu doc:bljak:
paparazzo
03.10.2008, 21:02
Dve žene ili dva muškarca, apsolutno je isto.
Nervira me stav kad se neko izjasni (osoba muškog pola) da mu je super da gleda dve ribe, kad ja kažem da je i meni isto ok kad je obrnuti slučaj, ja ispadnem luda. To što ja ne bih bila sa nekom ženskom osobom i nemam takve afinitete, ne znači da sam odmah za to da se svi pripadnici gay populacije poubijaju. I takav stav mi je totalno primitivan i bezvezan.
Kome se šta sviđa...
nisam probao ni str8 ni gay sex (da, nevin sam :stid2:), ali maštam i o jednom i o drugom.. i to dosta više o ovom drugom..
seksualno me više privlače muškarci, ali se ustručavam da sebe definišem kao gay osobu jer mi nije prijatno da nosim tu etiketu, s jedne strane zbog sredine u kojoj živim, a s druge zbog svog vaspitanja. sebi sam usadio tu misao da je homoseksualnost greh :roll: i najviše me muči to što sebe smatram grešnim jer me ta ista homoseksualnost privlači. do sada sam se borio protiv toga, ali u poslednje vreme malo manje osećam krivicu. jednostavno polako prihvatam tu stranu svoje ličnosti, i tako to.. inače imam vrlo pozitivan stav prema gay ljludima, ali prema sebi... to je druga priča :roll:
a što se tiče životinja, ima tu svega i ne samo sa majmunima. na vikipediji postoji članak o tome. evo stiha neke tamo pesme, za kraj:
Ako oseçaş krivicu zbog sexa s muşkarcem ... predlazem ti da se okreneş i ne vidiş ştra radi taj drugi :roll:
jbt,ali zamisli samo dobru ribu,njeno lice,njen hod,njene grudi,macu wrelu..noge...njenu kosu...i dilema je gotowa;)
Hvala bogu, nikada nisam doživeo ništa ni nalik, niti poželeo tako nešto. Priznajem da spadam u osobe koje prema homoseksualcima (oba pola) imaju predrasuda, mada zaista smatram da i takve sobe treba da imaju sva prava kao i ostali ljudi.
...i da sam žensko voleo bih žene...:uzbud::uzbud::uzbud:
e,owako..prwo n e z d r a w se pise zajednohvala na korekciji :) inače pišem pravilno (trudim se), ali desi se i da pogrešim.jbt,ali zamisli samo dobru ribu,njeno lice,njen hod,njene grudi,macu wrelu..noge...njenu kosu...i dilema je gotowa;)pa jeste, slažem se. ima mnogo privlačnih žena.. ali eto, postoje ljudi kao ja koji primećuju i privlačnost kod muškarca :roll: to je izgleda teško razumeti, ali jbg... ja ne mislim da je to bolesno, već.. na neki uvrnut način, prirodno :/ sve je za ljude.
i samo da napomenem, gay parade ne podržavam. eto šta se dobije kada se otvoreno hejtuju homoseksualci :plaz2:
treznik,ne moze to ''na uwrnut nacin,priprodno'' jednostawno,to je neprirodno..necu da ti solim sad,ali Bog je stworio adama i ewu,a ne adama i stewu..nego..to je twoje rezonowanje,ali zapitaj se...
starsica
04.10.2008, 20:33
ako je stvorio Adama i Evu, a ne Adama i Stevu, nije isto tako stvorio ni Madam i Evu :dry:
ali eto, postoje ljudi kao ja koji primećuju i privlačnost kod muškarca
dobro je, nisam jedina :lol:
dule_legenda
10.10.2008, 16:28
ja nemam nikakvih predrasuda kod gay ljudi.
nije nista strasno ako se ponasaju kao muskarci a ne da se oblace kao zene i tako ponasaju...
bilo je i vreme kad je i mene taj seks privlacio
exploited
15.10.2008, 17:46
YouTube - The Raunchous Brothers - Kill Every Gay
Lilith_021
16.10.2008, 01:03
U filmu 'Brokeback Mountain' (dobio je nekoliko oskara) je prvi put prikazana bliskost dva muskarca na meni prihvatljiv nacin. Cak sam navijala za njih dvojicu iako mislim da se gay postaje, a ne radja kako vecina te populacije tvrdi.
Znam nekoliko ljudi sa takvim sklonostima i u 100% slucajeva postoji problem u porodici u kojoj su rasli.
Biti gay je posledica necega i nije prirodno, sto ne znaci da ih osudjujem.
E,ovako-u ovoj temi se mnogo pricalo o svemu, i od glavnog pitanja:
preslo se na odgovore tipa "da, podrzavam gay populaciju", i "ne,gadim se gay ljudi". Niko nije zaista odgovorio na pitanje, pa cu zato evo ja to da ucinim:
u srednjoj skoli, nas cetiri drugarice smo se dogovorile da otkrijemo da li se poljubac dve devojke razlikuje od poljupca sa muskarcem. Ja sam se poljubila sa jednom devojkom, a i druge dve drugarice. Kako je bilo? Pa, pre svega, ta drugarica mi nije bila nesto fizicki privlacna, tako da je to bio samo poljubac, nista nisam osecala, ali mozda da mi se dopadala... Hocu da kazem da isto kao sto mi se ne dopada bas svaki muskarac, ne dopada mi se bas ni svaka zena.
Inace me privlace i muskarci i zene, ali dosad jos nisam imala gay sex. Probala bih naravno, ali samo sa osobom koja me zaista privlaci, a ne samo zato da "vidim kako je to".
I jos jedna stvar: ne znam odakle *(u nekim ranijim postovima)* misljenje da se zene gade prizora 2 muskarca kako se ljube ili vode ljubav. I ja sam zena, pa mi se ne gade. Cak sta vise, super mi je da u nekom filmu vidim tako neki detalj - poljubac ili dodir - mada, nema bas mnogo takvih stvari po filmovima koji nisu pornografski. Broukbek Mountain, slazem se, ali i film "Filadelfija" - obavezno pogledati, igra Tom Henks, sjajan glumac. (Istina, taj film je vise o AIDSu ali i o tome sta znaci biti gay.)
robert ns
02.11.2008, 17:56
znatizelja, masta ,..a valjda je i taj sex kao i svaki obican sex:stid2:sto da ne
Irena Bg
21.11.2008, 11:27
Nee,i ne bih.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.