PDA

Puna verzija : Izbor za mis, ili šta već

Bacvanin
03.07.2006, 13:26
Šta mislite o toj smehoteci, juče uveče na pinku? I uopšte izborima za mis? Ja nisam mogao da verujem kako su pametne i znaju sve o Tesli! Prosto me je bilo sramota pa sam brže bolje pobegao :gone:
ps. Možda lupam, neznam kakav je to izbor bio, ali morao sam da bacim komentar.

vlado
03.07.2006, 13:38
Ma meni je tu nesto sumnjivo, ona sto je pobedila uopste nije nesto lepa. ;)

Goga
03.07.2006, 23:51
verovatno da je ovo drugo ("sta vec??), sinoc sam pocela da gledam film posle zilion godina, dok su "isle" reklame, moj "mili" izrazi zelju da "malo" pogledamo izbor (malo falilo da izbije "rat rouzovih":ljutko: )
nemam nista protiv takve vrste izbora, ali zelim sebe da postedim.. sve su devojke lepe:roll: , po starom dobrom obicaju uvek ih "prijavi" neko drugi (ponosna mama, drugarica:blink: ), i po jos jednom nepisanom pravilu nece pobediti najlepsa:huh: , zasto - veoma diskutabilno:fijuk:

imam utisak da imamo bar 10-ak izbora godisnje, ako ne i vise (malo li je?:huh: )

goldie
04.07.2006, 01:57
Gledala sam izbor za miss i imala sam utisak na kraju da su izabrali najruzniju devojku. Znaci ne znam da li se samo meni to cini ali ona ima malo krivo lice a kad se nasmeje sva se izdeformise. :roll: Bolje da se ne smeje. :uzbud:

Bilo je nekoliko lepih devojaka i od njih je samo jedna izabrana i to za prvu pratilju. Miss i druga pratilja su ocajne. Druga pratilja ima drombuljava usta i buljava je. :smeh::smeh:

nattydread
04.07.2006, 13:51
kada god gledam izbore za miss, uvijek mi se nekako cini da su ljepse djevojke u publici, nego one sto paradiraju po bini...