PDA

Puna verzija : Koliko ste zaista zaljubljeni?

vlado
29.06.2006, 15:03
Da li ste zaljubljeni? Ako jeste da li je to zaista prava ljubav ili bedni flert ili pokusavate da zaboravite ljubav iz proslosti?

pedja.gogic
29.06.2006, 17:21
Nije jednostavno odgovoriti koliko zaljubljen, lako je proceniti da li sam ili ne, ali koliko... videcemo kada "dobijem nogu"

Goga
30.06.2006, 10:03
ja sam ona sto je mnogo, mnogo zaljubljena:stid2: :too: , i uvek iznova i iznova, naravno u "mog jedinog milog" coveka:srce: :srce: :srce: :lazy:

kissigirl
30.06.2006, 13:02
Pa,u zadnjeg decka i nisam bila tako mnogo zaljubljena... :beyond: Bilo je to vise... zabava :stid2: U ostale ni toliko :fijuk: :smeh: Ma ima vremena za ljubav...

nattydread
30.06.2006, 16:29
ja sam vec dvije godine zatreskana preko usiju (mada to ne pokazujem 100%). znajuci mene i prethodna "zaljubljivanja", ovo je bas ozbiljno i drma...jos uvijek

sanjalica
02.07.2006, 23:13
Zaljubljenost predstavlja jednu vrstu opsesije, ocaranosti i covek u takvom stanju postaje slep za neke ocigledne cinjenice.Ako se prevazidje ovo, tada dolazi ljubav koja je realnije, bolnije i nije toliko uzvisena kao sama Zaljubljenost!
Ona takodje moze ponovo doci i u toku Velike ljubavi t.j. moze se obnoviti.
Bila sam zaljubljena, monogo, onda sam uvidela i neke sitnice koje cine stvarnost.Bunila sam se, volela sam, prihvatila da se To ne moze promeniti i sada sam ponovo zaljubljena i to u istu osobu :ok:

Verolina
26.07.2006, 21:22
Hm ja nisam zaljubljena :huh: .Imam djecka ali on mene voli a ja njega ne :huh: .Hmm ne znam zasto je tako.Lijepo mi je sa njim ali mu ne mogu reci da ne osjecam ljubav prema njemu.Osjecam nesto ali mislim da to nije ljubav :( .

LilShizle
05.08.2006, 13:56
Bila sam zaljubljena jako dugo... Sad ga volim najviše na svetu kao i on mene... Tačna je ona izreka koja kaže da je ljubav sve ono što ostane kad zaljubljenost izgori!

Mind_reset
05.08.2006, 23:41
Da veoma :stid2: , i svaki dan i svaki put kad sam sa njom, ponovo se zaljubim, sta da vam kazem, najboljih 1.5 god u mom zivotu... :jeee:.
Mozda zvuci malo detinjasto, e pa bas me briga :smeh:

SansRomantic
13.09.2006, 15:32
Nisam glasala...
nema opcije...

-niti sam mnogo x 2 zaljubljena
-niti stižem da flertujem sa bilo kim
-još manje, tj najmanje pokušavam da prebolim nekog bivšeg...

ja sam u emotivnom vakuumu...lebdim :lol:

Mish
14.09.2006, 00:21
Umem da volim, pravo, izistinski, duboko. I mogu da se zanesem što i ne traje tako dugo. A zaljubljena, onako ludo, blesavo, slepo...mnogo davno je bilo i to čak tako da ta zaljubljenost nije prešla u pravu ljubav. Taj divan osećaj kada lebdiš i letiš u visine ne znam da li ću još ikad doživeti.
"O, da mi je da se još samo jednom zaljubim, opet bih uzeo kostim večnog dečaka. I opet bih znao kako da prodangubim dok ona ne sleti niz hodnik studenjaka."

makycica
28.09.2006, 13:18
Ja sam stvarno mnogo, mnogo zaljubljena, cak sta vise mislim da je to prava ljubav ! :uzbud:

greco
01.10.2006, 20:35
Ponekad se uplasim za sebe, toliko sam "zabasao" u iskrene emocije...

euridika
02.10.2006, 00:04
"Podseti me što to beše ljubav...":hmm:

Ivana-psy
02.10.2006, 02:01
Da li ste zaljubljeni? Ako jeste da li je to zaista prava ljubav ili bedni flert ili pokusavate da zaboravite ljubav iz proslosti?

Nije ni jedno od ta tri!

Bila sam zaljubljena, sada volim! Ja pravim razlikicu izmedju ta dva! ;)
Zadovoljna sam jer, obicno kad prodje zanesenost, zaljubljenost, gube se cari, u mom slucaju, ljubav je ostala i traje! :love5:

Lady in red
02.10.2006, 16:28
Svesna sam razlike izmedju biti zaljubljen i voleti. Ja volim, ali sam jos uvek zaljubljena...

http://img138.imageshack.us/img138/5446/sneskopv5.jpg

SansRomantic
03.10.2006, 14:40
Svesna sam razlike izmedju biti zaljubljen i voleti. Ja volim, ali sam jos uvek zaljubljena...

e bravo! :pehar:
eto rešenja mog dugogodišnjeg problema!
ja sam malo volela, ali sam retko kada bila zaljubljena...
evo baš intenzivno razmišljam jel toga ikada uopšte i bilo..i kada :beyond:
ne mora zaljubljenost da prethodi ljubavi (ljubav zna da nastane i iz lepog prijateljstva)
ali definitivno mora da je sledi,
i nikako, nikako ne isključuju jedno drugo!
Ili bar ne bi trebalo da se isključuju..da bi trajalo...

Lady in red
03.10.2006, 20:40
i nikako, nikako ne isključuju jedno drugo!
Ili bar ne bi trebalo da se isključuju..da bi trajalo...

Da bi trajalo bitno je da postoji ljubav, ali ako postoji i zaljubljenost mnogo je lepse i sreca je veca i potpunija :srce:

DzuPiter
04.10.2006, 10:49

Ja nisam zaljubljen, ja samo volim 100% :ok:

Proslost je emocija, Sadasnjost je Istina, Buducnost je Iluzija.

SansRomantic
04.10.2006, 17:11
Ako onda uzmemo u obzir da je zaljubljenost Emocija,
koja može biti Istina ali i Iluzija...
znači li to da ona vodi našu sadašnjost iz prošlosti ka budućnosti..? :roll:

DzuPiter
04.10.2006, 22:58
Ako onda uzmemo u obzir da je zaljubljenost Emocija,
koja može biti Istina ali i Iluzija...
znači li to da ona vodi našu sadašnjost iz prošlosti ka budućnosti..? :roll:
Ako si zaljubljena, onda bi trebalo ti to da znas ?!, ti si bar zensko, kako mozes
da osecas ljubav prema muskarcu, i u isto vreme da znas da je to Iluzija.
Da li si nekad bila zaljubljena u snu ?
Izvini, ali ja bar nemogu da nesto uzmem u obzir, ako to ne razumem. :jok:
( ne bi rekao da ne znas sta je ljubav, ali ti pitanja tako izgledaju :) )

Opet, apsolutno !, pa znas kako je kad si zaljubljena, neces da znas za vreme, posto neces da ta ljubav prestane, Toliko ti je lepo samo misleci na tog tipa, da ti je sam taj osecaj bitan, i za njega bi dala svo vreme koje ti je Bog dao, samo da se taj osecaj ne ugasi. Zivoti se gase, ali prava ljubav - nikad.
A ta prava ljubav je sadasnjost, jer si proslost zaboravila, a o buducnosti, ne razmisljas, jer ne postoji.

posto, ako ti do te ljubavi nije stalo, onda vrlo dobro znas, da nisi zaljubljena.

SansRomantic
05.10.2006, 08:55
Ako si zaljubljena, onda bi trebalo ti to da znas ?!,

Vratiš se nekoliko postova napred..i vidiš odgovor na pitanje..

Toliko ti je lepo samo misleci na tog tipa, da ti je sam taj osecaj bitan, i za njega bi dala svo vreme koje ti je Bog dao, samo da se taj osecaj ne ugasi. Zivoti se gase, ali prava ljubav - nikad.

Nikada mi ne može biti lepo "samo misleći" na Njega..
U mojoj prizemnoj i zemaljskoj prirodi, neostvarena Ljubav je čista Utopija.
Lepo je da mislim, lepo je da želim, lepo je da osećam,
ali telo želi svoje, želi dodire, želi poljupce, želi sve...
Želi kompletno ispunjenje...ne delimično..
Želi onu trešnjicu na vrhu šlaga na čokoladnoj torti!

I ne bih "za Njega dala svo vreme koje mi je Bog dao",
već bih Njemu poklonila i Njemu dala sve ono što mi je dato,
sve ono što imam..
svoje dane, i svoje noći,
svoje osmehe i svoje suze,
svoju ljubav i svoju bol...

Verovatno, odnosno nadam se da se prava ljubav nikada ne gasi..
ne znam..nisam je još upoznala...

A ta prava ljubav je sadasnjost, jer si proslost zaboravila, a o buducnosti, ne razmisljas, jer ne postoji.
Prava ljubav jeste sadašnjost,
ali u sebi mora da nosi prošlost..moju, njegovu i zajedničku,
prošlost koja nas čini Nama...
Prava ljubav ne razmišlja o budućnosti, ona je gradi..
iz sekunda u sekund, iz dana u dan...
ali svakako budućnost mora da postoji!

DzuPiter
05.10.2006, 12:05
Vratiš se nekoliko postova napred..i vidiš odgovor na pitanje..

Naravno, cim mi ti objasnis, kako se vraca napred. :fijuk:

I ne bih "za Njega dala svo vreme koje mi je Bog dao",
već bih Njemu poklonila i Njemu dala sve ono što mi je dato,

to sam i ja rekao, samo sto ti ne znas da Bog postoji.
Pokusaj da vidis da li ima neke razlike izmedju prvog i drugog dela tvoje recenice.

Verovatno, odnosno nadam se da se prava ljubav nikada ne gasi..
ne znam..nisam je još upoznala...

Prava ljubav jeste sadašnjost,
ali u sebi mora da nosi prošlost..moju, njegovu i zajedničku,
prošlost koja nas čini Nama...
Prava ljubav ne razmišlja o budućnosti, ona je gradi..
iz sekunda u sekund, iz dana u dan...
ali svakako budućnost mora da postoji!
Kako onda mozes shvatiti razliku izmedju prave Ljubavi i Ljubavi,( ljudske emocije) Ti ako imas decu, ili roditelje, a " ne znas " sta je prava Ljubav, onda
i ja dizem ruke. :huh:

SansRomantic
05.10.2006, 12:46
:lol: Naravno da ne znam da Bog postoji.To niko ne zna..ili veruješ ili ne veruješ...
Vera je kategorija koja ne mora i ne treba da se dokazuje i zna!

Između prvog i drugog dela moje rečenice ima itekakve razlike...
samo ne mogu je svi videti, koliko god to želeli...
Potrudi se.. ;)

Decu nemam, majku imam...
Ovde je ipak reč o zaljubljenosti i ljubavi koje se potpuno i apsolutno razlikuje od gore pomenute ljubavi prema onima koji su nam darovali život odnosno onima kojima smo život poklonili...

DzuPiter
05.10.2006, 13:25
:lol: Naravno da ne znam da Bog postoji.To niko ne zna..ili veruješ ili ne veruješ...
Vera je kategorija koja ne mora i ne treba da se dokazuje i zna!

Ako ti ja dokazem da znam tacno Ko je i Gde je, bas kao sto oni koji veruju, ne mogu da dokazu, da li bi prestala da verujes, i pocela da me shvatas ?

Između prvog i drugog dela moje rečenice ima itekakve razlike...
samo ne mogu je svi videti, koliko god to želeli...
Potrudi se.. ;)

Ja sam video da nema, sada, posto ti tvrdis da ima, objasni mi u cemu je ?
Decu nemam, majku imam...

Ovde je ipak reč o zaljubljenosti i ljubavi koje se potpuno i apsolutno razlikuje od gore pomenute ljubavi prema onima koji su nam darovali život odnosno onima kojima smo život poklonili...
Prvo si rekla da tu Pravu Ljubav ne osecas, a sada me ubedjujes, da je ima.
A upravo to sam ti i sam rekao. ;)

SansRomantic
05.10.2006, 14:23
Ja niti tebe, niti bilo koga ne ubeđujem u ono šta ja mislim i verujem.
Nadam se da ni ti nećeš pokušavati mene da ubeđuješ...ili dokazuješ...
Što bi bili odgovori na tvoja pitanja...

I bonus: nisam rekla da pravu ljubav ne osećam, već da je još nisam upoznala... i odnosilo se na ljubav između čoveka i žene..
;)

Možeš samo da pokušavaš da se igraš...
Tema je jasna i apsurdno je brkati je sa ostalim aspektima Ljubavi onda kada nekome to odgovara

milan187/5
16.11.2006, 07:18
Pa neznam sta da mislim o tome ! Imam dve bozanstvene cerkice i naravno "zenu". Vec neko vreme to nije to ali eto zivimo ! Kolko mi je puta palo na pamet DALI SAM STVARNO ZALJUBLJEN !

Masha 92
17.01.2007, 20:50
nikad ne koristim druge momke kako bih zaboravila nekog tamo levog.cim ga zaboravim krecem u akciju i uvek sam zaljubljena:)

jega
22.04.2007, 14:14
Ponovo preslusavam tuzne pesme,obozavam celu planetu,blokiram sve druge upijajuce emocije,...Apetit,nespavanje,uzdasi,ljubavna sebicnost,...Ljubomora,slatki snovi,dugi pogledi,ukusi,mirisi....
Cemu filozofije?
Sve varijante su dopustene,zasto osporavati tudje?
Ko je ranjen,netreba da ranjava drugog...

_baba_
31.12.2007, 00:13
Necu nista reci...prepusticu vas carima mog blagoteleceg pogleda:stid: http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/c018.gif

bly
01.01.2008, 14:24
jesam zaljubljena...predivan osecaj ...obostrano...:stid2:

Isahara
01.01.2008, 14:45
Zaljubljenost doživljavam u najmanju ruku kao izmenjeno stanje svesti. :)
Sreća da kratko traje i ne dešava se tako često.
Ne znam da li sam trenutno zaljubljena. Možda sam bila prekjuče, na nekih par sati a onda me je pustilo. Dugo sam u vezi, pre bih rekla da sam emotivno angažovana nego zaljubljena. A kad se zaljubim to je onda ludilo :uzbud:

Neron
01.01.2008, 15:20
Emotivno angazovan bi vec bilo nesto...

Svakih 3-5 godina mi se desava da poludim i bas mi prija,al' kad me nece onda trpim sto sebe u ovakvom stanju sto zrtve,tj. kolateralnu stetu...

Ali jbg nekad je bolje biti kolateralna steta nego biti zrtva mog zaljubljivanja...:wacko:

biterlemon
01.01.2008, 15:25
jedino se rauna, ako je do daske...

Ako ne obogacuje dushu, nije ni vredno pomena...

Sanjam vatromet!
:)

vuksa
05.01.2008, 01:35
zacopan sam do usiju

Josipovic
06.01.2008, 16:18
Bio sam sa devojkom 9 meseci i raskinuo sam sa njom zbog toga sto sam mislo da me je prevarila 3 meseca nakon toga ona je dosla da mi trazi oprostaj! Sta vi mislite da ili je to ljubav ili sta je?:cesces: Takodje sam joj i oprostio!!!!

remorker-bgd
07.01.2008, 21:10
Nisam zaljubljen...ili mozda jesam, samo ne znam kako se zove i da li cu je sresti...najlepse stvari u zivotu su mi se desile na najneverovatnije nacine, pa
nesto verujem da ce se i to jednom desiti...u medjuvremenu, pokusavas da
provalis te znakove i dogadjaje koje ti zivot donosi u susret, vetrovima ko zna kakvim, pokusavas da ih protumacis na pravi nacin, pronadjes neku zasticenu uvalu gde mozes da uhvatis malo sunca i uzivas u miru...sa Njom, naravno...ali...

...do sada se nekako pogadjalo da to ne bude to...ne znaci da trazis idealno...jer, na kraju krajeva, sta je idealno? Osobu volis ili ne...sa svim osobinama i manama koje nosi u sebi...ali jednostavno je na koncu ispadalo da to nije to...i to ne znaci da smatram da je sve do sada bio promasaj, daleko od toga...sve veze...duze, krace...ozbiljnije ili manje ozbiljne su deo tvog zivota...deo procesa koji te formira kao licnost...deo uspomena koje su nesto najvrednije sto covek moze da stvori...

...i tako...ponekad listas te slike uredno slozene u glavi...i pitas se sta ti je zivot namenio...i gde je Ona...da li cete imati spojena mesta u pozoristu,uhvatiti se za isti taksi, saplesti jedno drugo na nekom klizanju ili mozda...ma, ko ce ga znati...bolje da ovde stanem :stid2:

meseceva_kci
30.08.2008, 20:21
veoma vrlo i to vec dugo....

**princess**
07.09.2008, 00:01
najnajnajnaaajzaistnije! :ljubac:
:jupi:

Goga
17.09.2008, 08:41
Ma, jesam :lol: , uvek nekako iz početka,
sve mi je opet novo i neponovljivo.
Mili i ja smo kombinacija dva različita sveta,
valjda zato odolevamo,
i borimo se ''u vreme što nas izdaje''.
Volim ga,
a zaljubljenst nam je kao nalaz sa EKG-a. :uzbud:

egzotic
17.09.2008, 12:57
nisam zaljubljen,uglawnom trenutno samo zadowoljawam swoju strast i pozudu..flert i to je to...

Becar
17.09.2008, 16:28
Ko Politicar u vlast :hahaha:
Salim se,pa da jesam zaljubljen ako postoji skala neka od 1 do 10 neka bude 7,5

_baba_
17.09.2008, 16:35
Mnogo sam zaljubljena.
On je i moja prava ljubav...
...i moj bedni flert...
...i moja ljubav iz proslosti (i proslog zivota)...
...on je moje juce, moje danas, moje sutra...
...ah...
http://i189.photobucket.com/albums/z201/Nensi021/bllove.gif

Sto pitas? :kez:

CHichaGlisha
17.09.2008, 16:45
Mnogo veliko :pst:...
Zaista.

Hasta la Vista !Bejbe :stid:

joksi
17.09.2008, 16:47
do skoro...puno i vise nego sto treba........a sad,nisam uopste a to je tako bezveze

prewrnuta_torta
18.09.2008, 01:35
nepopravljiva sam po tom pitanju... :stid2:
uvek sam zaljubljena :stid:
:roll:

CHichaGlisha
18.09.2008, 10:19
Danas nikoliko. :dry:

Sunny
19.09.2008, 13:13
Hey, u anketi vam fali i odgovor: Nisam!

Dalila
20.09.2008, 01:10
nepopravljiva sam po tom pitanju... :stid2:
uvek sam zaljubljena :stid:
:roll:

:) i ja sam stalno zaljubljena

marijadina
20.09.2008, 01:48
Glupo Pitanje. Ne Moze Se Zaljubljenost Mjeriti. Ili Jesi Ili Nisi.

GostBG
20.09.2008, 02:03
Na zalost nisam.Ni najmanje.A bas bih voleo,al' nesto ne ide,da ga ebes.:cesces:

misti
20.09.2008, 14:34
Nikad nisam naučila da se malo zaljubim :beyond:

ili nisam uopšte zaljubljena :jok:

ili jesam i to do ludila :srce::zaljubljen::srce:

:stid: a sada jesam :jupi::kiss2:

DONA
26.09.2008, 20:22
Mnogo,mnogo :uredu:

Sunny
27.09.2008, 07:40
Upravo primetih da spadam u onih 1.52% nezaljubljenih. :fijuk:

Rohalj Baze
29.09.2008, 13:50
bas nikako....

lav71
29.09.2008, 15:38
...do jaja...:stid2: :roll:

ognjen56
04.10.2008, 19:36
Na moju veliku žalost nisam,već godinama... :(

gaga73
06.10.2008, 22:15
..mnooogo! :srce:

robert ns
19.11.2008, 14:48

ispadne po ovome da neko ko je zaljubljen bezi od matematike od ucenja od skole.

a zasto ne bi bio zaljubljeni flert sa ljubavlju iz proslosti?

Da li ste zaljubljeni? i?

da,

maja bg
29.11.2008, 19:08
obozavam ga:hahaha:;)mnogo sam zaljubljena:uzbud: