VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Umetnost

Umetnost Mašta je važnija od znanja

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Crtanje, slikanje i VI - kada ste zadnji put uzeli olovku u ruke?
staro
  (#21 (permalink))
Adora
Dr.Haus
Adora je nadaleko poznat članAdora je nadaleko poznat članAdora je nadaleko poznat članAdora je nadaleko poznat članAdora je nadaleko poznat članAdora je nadaleko poznat članAdora je nadaleko poznat član

Član od: 22.03.2007.
Poslednji login: 18.07.2008 17:08
Pol: Žensko
Godine: 36
Odgovor: Crtanje, slikanje i VI - kada ste zadnji put uzeli olovku u ruke? - 10.02.2008, 09:21

Hm..ajd da i ja nešto priložim.....ovde ima malo onih koji švrljaju..

Onda švrlj,švrlj..škrab,škrab,škrab.....žvrlj..

pa..sken .....bzzzzzzz..........bzzzzzzzzzz...i

clik,clik,...clik,clik,clik...

i evo!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: juče 08:38
Pol: Muško
Odgovor: Crtanje, slikanje i VI - kada ste zadnji put uzeli olovku u ruke? - 11.02.2008, 02:55

Drago mi je da si nam se pridružila, nadam se da ćeš postaviti još svojih radova.

Skinuo sam par odsečenih detalja koji su se ''ubacili'' prilikom skeniranja ...

valjda nisam ništa poremetio u tvojoj zamisli i postavci na crtežu ...

staro
  (#23 (permalink))
Adora
Dr.Haus
Adora je nadaleko poznat članAdora je nadaleko poznat članAdora je nadaleko poznat članAdora je nadaleko poznat članAdora je nadaleko poznat članAdora je nadaleko poznat članAdora je nadaleko poznat član

Član od: 22.03.2007.
Poslednji login: 18.07.2008 17:08
Godine: 36
Odgovor: Crtanje, slikanje i VI - kada ste zadnji put uzeli olovku u ruke? - 11.02.2008, 12:20

Simke! Moramo te postaviti za našeg glavnog korektora! Šta drugi misle o tome?

Poruku je izmenio simke, 11.02.2008 u 13:44.

staro
  (#24 (permalink))
anjich
Tweety
anjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostale

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: 08.07.2008 16:26
Godine: 21
Odgovor: Crtanje, slikanje i VI - kada ste zadnji put uzeli olovku u ruke? - 11.02.2008, 16:59

joj mene je drugarica pokusavala nauciti slikati, pokazala mi, objasnila sva pravila, ali ja nista, antitalenat....

smesi se... sutra ce biti gore

staro
  (#25 (permalink))
Tami80
trag u beskraju
Tami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen član

Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 16.07.2008 14:35
Godine: 28
Odgovor: Crtanje, slikanje i VI - kada ste zadnji put uzeli olovku u ruke? - 25.02.2008, 15:53

Volim da crtam i da slikam.Kad god imam slobodnog vremena ja se time bavim,naravno amaterski samo.

" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."

staro
  (#26 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 16.07.2008 20:54
Godine: 34
Odgovor: Crtanje, slikanje i VI - kada ste zadnji put uzeli olovku u ruke? - 25.02.2008, 17:28

нисам сликао давних дана... волем... оловку, четкице, боје (су у нама)...
али, пре неки дан-

узех парче папира и насликах... дорћол, гледан с дунава

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#27 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 04:11
Odgovor: Crtanje, slikanje i VI - kada ste zadnji put uzeli olovku u ruke? - 10.04.2008, 01:08

ne secam se.. ali je super pozitivno shto sam, prolazeci neki dan pored art shopa svratila [zadrzhah se predugo ] i kupila bojice nisu obichne, nego xmmm.. kako objasniti pastelne su divne su! s njima sam stalno crtala.. onomad.. eee sad, kad cu zapravo imati vremena da ih zashiljim i da ih uzmem u ruke, to ostaje da vidimo bit' cete obavjeshteni

ae

moomoo meee juuooo

staro
  (#28 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 10.07.2008 13:05
Godine: 29
Odgovor: Crtanje, slikanje i VI - kada ste zadnji put uzeli olovku u ruke? - 06.05.2008, 14:33

U zadnje vrijeme sve ćešće i ćešće uzimam olovku jer moja mrcina traži uvijek da joj nešto nacrtam. Kao što rekoh, ja ne znam crtati, to znam da ne znam ali njezini komplimenti 'mama.. pa kako je TO lijepo' mi daju želju da još nešto naškrabam.

I odlučila sam, kada nacrtam, pokazat ću Vam.

staro
  (#29 (permalink))
Snoopy Red B
Iskusni forumdžija
Snoopy Red B je dijamantSnoopy Red B je dijamantSnoopy Red B je dijamantSnoopy Red B je dijamantSnoopy Red B je dijamant

Član od: 23.04.2008.
Poslednji login: 15.07.2008 14:11
Godine: 37
Odgovor: Crtanje, slikanje i VI - kada ste zadnji put uzeli olovku u ruke? - 06.05.2008, 19:04

Da kad sam nekad imao vremena za to
sad pisaljku koritim samo kad radim pripremu za graviranje

brm, brm, brrrrrrrrrrrrrrrrm m

staro
  (#30 (permalink))
coolgirl
La Nińa [:
coolgirl je naprosto sjajan člancoolgirl je naprosto sjajan člancoolgirl je naprosto sjajan člancoolgirl je naprosto sjajan člancoolgirl je naprosto sjajan člancoolgirl je naprosto sjajan člancoolgirl je naprosto sjajan član

Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: danas 00:43
Odgovor: Crtanje, slikanje i VI - kada ste zadnji put uzeli olovku u ruke? - 08.07.2008, 00:15

Pa.. skoro sam crtala.. nisam bas antitalent za crtanje,znam prilicno fino da crtam,ali samo kad imam volje,a to je rijetko kad. Ne mogu da nacrtam nesto bas super kad mi neko kaze da sad uzmem i nesto nacrtam.. Kad mi se bas crta,onda nesto lijepo i nacrtam..
anjich Odgovor: Crtanje, slikanje i VI - kada ste zadnji put uzeli olovku u ruke?
joj mene je drugarica pokusavala nauciti slikati, pokazala mi, objasnila sva pravila, ali ja nista, antitalenat....
__________________________________________________ ________________
ne kontam kako neko moze da nauci da crta.. mislim,ako znas da crtas,i ako imas talenta,onda ces sam od sebe znati da crtas..

Doći će moj dan,doći će moj čas,doći će i mojih pet minuta.. Kad te vidim tu me preseca,juriću te sve do,sve do meseca..

Odgovor