VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Umetnost

Umetnost Mašta je važnija od znanja

Prikaz rezultata glasanja: Posecujete li muzeje/izlozhbe?
Da, redovito.. 5 29.41%
Ne, to je bacanje para.. 0 0%
Povremeno.. 4 23.53%
Samo kad chujem da je neka zanimljiva izlozhba.. 5 29.41%
Samo kad sam u poseti nekom drugom gradu.. 3 17.65%
Pix, ko je vidio kulturno se uzdizati po muzejima.. 0 0%
Shto je to muzej? 0 0%
Učesnika ankete do sada: 17. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Idete li u muzeje?
staro
  (#1 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Pol: Žensko
Idete li u muzeje? - 20.12.2007, 03:15

dakle, da vas chujem? idete li i koliko chesto u muzeje? posecujete li izlozhbe? koliko vas sve to interesuje?

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Idete li u muzeje?
staro
  (#2 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 02.11.2008 21:50
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Idete li u muzeje? - 20.12.2007, 14:27

Posećujem muzej/savremenu galeriju samo kada znam/čujem da je pitanju neka interesantna postavka.

Interesuje me umetnost, naravno. Međutim, nisam neki fanatik da gledam sve što 'neko' naziva umetnošću

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#3 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Odgovor: Idete li u muzeje? - 23.12.2007, 19:56

Mnogo više me interesuje nego što sam u prilici da odem.
Vrlo rado posećujem Muzeje, Galerije kao i druge izložbene prostore.
Poslednjih godina ređe odem na otvaranje neke izložbe iz više od nekoliko razloga kao što su gužva, buka, preveliki broj ljudi koji nema pojma o čemu se radi ali želi da bude viđen na takvom mestu, itd.
Radije odem neki drugi dan pa natenane razgledam, često u samoći i tišini, izložene radove ...
Na otvaranja skoro isključivo odem samo ako izlaže neko od mojih poznanika i prijatelja ali to je onda neka sasvim druga priča ...

staro
  (#4 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 08:48
Godine: 42
Odgovor: Idete li u muzeje? - 23.12.2007, 20:11

Volim muzeje i volim izlozbe, nevezano za tematiku volim sve da vidim.
Pa ako je interesantno zadrzim se malo duze...

Nazalost nemam mnogo vremena a i ne volim sam da odlazim.

S obzirom da mnogo putujem, odlucio sam da posetim muzeje po raznim gradovima nase zemlje. Od pocetka jeseni to cinim clanovima sa raznih sajtova, mojim poznanicima i prijateljima.
Kad god dodjem u neki grad, ja ugovorim posetu sa nekim clanom...
Lepo je to...

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#5 (permalink))
Antonija
Novi član
Antonija je na dobrom putu

Član od: 23.12.2007.
Poslednji login: 25.12.2007 20:28
Godine: 18
Odgovor: Idete li u muzeje? - 23.12.2007, 22:46

U skladu sa mojom shkolom je i redovno posecivanje muzeja. Volim da pogledam ako ima neshto interesantno... a uvek se tako neshto moze naci.

staro
  (#6 (permalink))
Isahara
Rosa Salvaje
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 13:02
Odgovor: Idete li u muzeje? - 23.12.2007, 22:57

Relativno često u zavisnosti od sadržaja.
Ovakvi kakvi jesu, naši muzeji nemaju mnogo toga da ponude. Mora se menjati koncepcija muzejskih postavki jer ovako kako jeste, jako je monotono.
Dopada mi se akcija Noć muzeja.
Treba raditi na takvim stvarima.

We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento)

staro
  (#7 (permalink))
Gospodin Ne
Monsieur Da
Gospodin Ne je dostigao maksimumGospodin Ne je dostigao maksimumGospodin Ne je dostigao maksimumGospodin Ne je dostigao maksimumGospodin Ne je dostigao maksimumGospodin Ne je dostigao maksimumGospodin Ne je dostigao maksimumGospodin Ne je dostigao maksimumGospodin Ne je dostigao maksimumGospodin Ne je dostigao maksimumGospodin Ne je dostigao maksimum

Član od: 16.12.2007.
Poslednji login: danas 01:12
Godine: 41
Odgovor: Idete li u muzeje? - 25.01.2008, 12:02

Cesto... Redovno...
Ponekad i par puta vidim istu izlozbu. Volim da tako ubijam vreme.

Stvar interpretacije...

staro
  (#8 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Idete li u muzeje? - 25.01.2008, 12:25

idem, skoro pa redovno.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#9 (permalink))
alokin74
OnajKojiLajeNaZvezde
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 23:49
Godine: 34
Odgovor: Idete li u muzeje? - 06.03.2008, 14:48

Volim obići muzeje u širokom luku.

Šalim se. Nisam neki redovan posetilac muzeja, ali s vremena na vrema, naročito kada je neka nova izložba u pitanju, ili kada se nađem u nekom mestu prvi put. Tada obavezno posetim i muzej.

"Ne znam mnogo o ženama, ali čuo sam strašne priče" Harold Pinter

staro
  (#10 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 17:14
Godine: 29
Odgovor: Idete li u muzeje? - 27.03.2008, 20:15

Ne jer ja nemam isto shvaćanje umjesnosti kao i suvremeni kritičari. Po meni dvije crte na platnu nisu umjetnička djela.

Ono što volim otići pogledati (ispravak, što bih voljela ići pogledati) su tehnička dostignuća čovjeka.

Što bih pogledala.. Sjećam se da sam čitala jednom da je netko počeo skupljati stvarčice parova koji su se razišli i tada su bivši partneri 'donirali' stvari koje ih podsjećaju na doba njihove gotove veze i ovi su od njih napravili pravu izložbu. E to mi je stvarno žao što nisam pogledala