|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Umetnost Mašta je važnija od znanja |
| Prikaz rezultata glasanja: Koji vam je omiljeni strip? | |||
| Dilan Dog |
|
4 | 10.53% |
| Alan Ford |
|
22 | 57.89% |
| Nik Rajder |
|
0 | 0% |
| Asterix & Obelix |
|
6 | 15.79% |
| Talichni Tom |
|
0 | 0% |
| Blek Stena |
|
1 | 2.63% |
| Komadant Mark |
|
0 | 0% |
| Marti Misterija |
|
3 | 7.89% |
| Zagor |
|
1 | 2.63% |
| Rip Kirbij |
|
1 | 2.63% |
| Učesnika ankete do sada: 38. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Omiljeni stripovi.. |
|
|
|
|
|
|
|
Rosa Salvaje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 13:02
Pol: Žensko
|
Odgovor: Omiljeni stripovi.. -
09.04.2008, 22:31
Čitala sam stripove kao mala.
Marti Misterjia je moj favorit ![]() Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento) |
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
|
08.06.2008, 13:45
Japanci za strip imaju termin "manga" i ono što mi se dopalo jeste strip, ali nekako poseban. Ne samo što postoji i animacija, nego što su poruke odlične. Sve one koje stripove koje volim, mogu da svrstam u " nasmeje me, pa i nauči". Ove ne, oni su za starije
. Oni nauče, a ako i nasmeju, odlično.Ima ih mali milion na net-u, evo ovog , koji stvara Tsutomu Nihei, mlad i poznat umetnik, nesuđeni arhitekta koji se okrenuo umetnosti crtanja stripa, na sreću : (za pretragu na YouTube,recimo,samo "Blame log.1" (2 ili 3,4,5...) ukucati ) |
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
|
20.09.2008, 10:03
![]() Sting je super odradio ![]() Uživanjac *** KLIKKLIK KLIK ***![]() Aleksa Gajic (ilustracija) - rodjen 20. maja 1974. godine u Beogradu - diplomirao na FPUD grafiku knjige 1998. godine - trenirao kajak od 1988. do 1993. godine - od 1999. prati promene ponašanja usled PMS kod macaka - trenutno radi strip serijal za francusku izdavacku kucu SOLEIL ![]() Darko Grkinic (scenario) - Godina 25; znak u horoskopu: Škorpija, podznak isti, Planeta Saturn - Clan organizacije "Srrrpski Ekološki Anarhisti" od juna 1995. do oktobra 1999. - OFF-Strip stvaralac, majstor za Horror Vacui i velosipedist - Sedam meseci je bio veren - Blizak prijatelj sa B. Risticem - Istoricar umetnosti i smarac |
|
|
|