VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Umetnost

Umetnost Mašta je važnija od znanja

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Vasa umetnicka dela
staro
  (#91 (permalink))
Dulle
Početnik
Dulle će uskoro postati poznat članDulle će uskoro postati poznat član

Član od: 01.12.2007.
Poslednji login: 19.01.2008 23:42
Pol: Muško
Godine: 18
Odgovor: Vasa umetnicka dela - 27.12.2007, 22:14

ma nema nikakvih problema ... malo sam bio neurozan ovih dana .. izvinjavam se svima .. puno posla stres i tako dalje ... sve u svemu evo jedne high speed fotke kao izvinjenje ..

znachi vreme je potpuno stalo

Dulle®

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#92 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 03:01
Pol: Žensko
Odgovor: Vasa umetnicka dela - 27.12.2007, 22:58

Citat:
Dulle kaže: Pogledaj poruku
ali pogledaj kako slika onda gubi kvalitet ... dobro ok necu da se raspravljam .. znam shta sam hteo da kazhem ... ok je sve.

nemoj da si tako negativan ko bre raspravlja.. mi izmenjujemo mishljenja.. ako ti se ne svidja shta sam uradila, slobodno kazhi, necu se ja uvrediti ja isto smatram da sam mogla bolje, ali nisam.. mozhemo da probamo drugachije.. i ti i ja.. mozhda ispadne bolje, ko to zna
ti znash shta si hteo da kazhesh, znam i ja.. ali neko drugi mozhda ne zna

moomoo meee juuooo

staro
  (#93 (permalink))
maski
Iskusni forumdžija
maski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 12.12.2007.
Poslednji login: 10.02.2008 13:19
28.12.2007, 00:16

uchila sam fotografisati na nikonu Fe.... par osnovnih instrukcija dao mi je aleksandar stankovich fotoreporter epa-e.... s obzirom da sam troshila tonu filmova morala sam se (razlozi su chisto finansijske prirode) izveshtiti da mi svaki kvadrat bude shto blizzi savrshenstvu... te tako i danas, kad imam digitalca, ....

... i love my photos raw.....

edit: fotografisano veceras u 20h. dj priprema pult za zzurku... u ovom trenutku rambo ( s kompa) peva - chobane, vrati se .... the song has deep meaning 4 me

@dulle, fotografija sa plavom vodom je predivna! pr-e-d-i-v-na!.... ne daj nikoN da utiche na tvoje vidjenje sveta!

Poruku je izmenio simke, 28.12.2007 u 01:35.

staro
  (#94 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 28.08.2008 07:54
Odgovor: Vasa umetnicka dela - 28.12.2007, 02:12

@maski
Dobro došla u temu.

Veoma je pohvalno što si zadržala stvarno vrednu naviku da obraćaš maksimalnu pažnju na svaki snimak.

Brzo i mnogobrojno škljockanje bez iole ozbiljne pripreme boljka je od koje oboljeva sve više ljudi koji uzmu digitalni fotoaparat u ruke, pošto sam o tome već pisao ne bih da se ponavljam ... samo sam želeo da istaknem tvoju dobru naviku koju obično preporučujem korisnicima digitalnih fotoaparata, a naročito onima koji su odmah uskočili u digitalne vode.

staro
  (#95 (permalink))
maski
Iskusni forumdžija
maski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 12.12.2007.
Poslednji login: 10.02.2008 13:19
28.12.2007, 11:12

a serious bowl

edit: zanimljivo je kako in a bowl of cereal svako zrnce nadje svoje mesto bez gurkanja, laktanja i gazenja....

Poruku je izmenio simke, 29.12.2007 u 01:42.

staro
  (#96 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 11:33
Godine: 33
Odgovor: Vasa umetnicka dela - 28.12.2007, 13:21

Citat:
... i love my photos raw.....
I ja isto. A dopadne mi se nekad to fotošop zezanje, samo što nikako da mi se dopadne ono što od fotke napravim valjda ne umem I škljocam kako sam raspoložena. Nekad se baš potrudim, a nekad mi se čini da bi moje pseto napravilo bolju fotku. Al' ima i tih skrnavih dragih Evo da dodam i ja poneku moju dovučenu sa neke druge teme, pa ako nekom doone, ko ume, da ih doradi, super, volela bih da vidim šta može da ispadne

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#97 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Odgovor: Vasa umetnicka dela - 29.12.2007, 01:07

DZi, shta znam, 'vako nekako ...

moomoo meee juuooo

staro
  (#98 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 11:33
Godine: 33
Odgovor: Vasa umetnicka dela - 29.12.2007, 04:40

Malo si mu ga dala po suncu i sad mi nogice ne izgledaju izgorele, nego reš

Odi te ljubi ja o'ma sam ih sačuv'o.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#99 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @

Odgovor: Vasa umetnicka dela - 29.12.2007, 11:04

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Malo si mu ga dala po suncu i sad mi nogice ne izgledaju izgorele, nego reš
XxxXaxaxa, vish' kako isto mislimo... i ja sam pomislila kako si previshe bila na suncu pa jesi l' ti chula za 'ladovinu?

moomoo meee juuooo

staro
  (#100 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 28.08.2008 07:54
Odgovor: Vasa umetnicka dela - 29.12.2007, 12:31