|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Umetnost Mašta je važnija od znanja |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Vasa umetnicka dela |
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.12.2007.
Poslednji login: 10.02.2008 13:19
Pol: Žensko
|
28.12.2007, 00:16
uchila sam fotografisati na nikonu Fe.... par osnovnih instrukcija dao mi je aleksandar stankovich fotoreporter epa-e.... s obzirom da sam troshila tonu filmova morala sam se (razlozi su chisto finansijske prirode) izveshtiti da mi svaki kvadrat bude shto blizzi savrshenstvu... te tako i danas, kad imam digitalca, ....
... i love my photos raw..... ![]() edit: fotografisano veceras u 20h. dj priprema pult za zzurku... u ovom trenutku rambo ( s kompa) peva - chobane, vrati se .... the song has deep meaning 4 me ![]() @dulle, fotografija sa plavom vodom je predivna! pr-e-d-i-v-na!.... ne daj nikoN da utiche na tvoje vidjenje sveta! |
|
|
|
|
|
Senio®
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 28.08.2008 07:54
Pol: Muško
|
Odgovor: Vasa umetnicka dela -
28.12.2007, 02:12
@maski
Dobro došla u temu. Veoma je pohvalno što si zadržala stvarno vrednu naviku da obraćaš maksimalnu pažnju na svaki snimak. Brzo i mnogobrojno škljockanje bez iole ozbiljne pripreme boljka je od koje oboljeva sve više ljudi koji uzmu digitalni fotoaparat u ruke, pošto sam o tome već pisao ne bih da se ponavljam ... samo sam želeo da istaknem tvoju dobru naviku koju obično preporučujem korisnicima digitalnih fotoaparata, a naročito onima koji su odmah uskočili u digitalne vode. |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 11:33
Godine: 33
|
28.12.2007, 13:21
Citat:
valjda ne umem I škljocam kako sam raspoložena. Nekad se baš potrudim, a nekad mi se čini da bi moje pseto napravilo bolju fotku. Al' ima i tih skrnavih dragih Evo da dodam i ja poneku moju dovučenu sa neke druge teme, pa ako nekom doone, ko ume, da ih doradi, super, volela bih da vidim šta može da ispadne ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: danas 11:33
Godine: 33
|
29.12.2007, 04:40
Malo si mu ga dala po suncu
i sad mi nogice ne izgledaju izgorele, nego reš ![]() Odi te ljubi ja o'ma sam ih sačuv'o.
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: danas 03:01
|
29.12.2007, 11:04
XxxXaxaxa, vish' kako isto mislimo... i ja sam pomislila kako si previshe bila na suncu
pa jesi l' ti chula za 'ladovinu? ![]() |
|
|
|