Marketing

Vojvođanski bircuz Vojvođanske diskusije uz tamburaše i 'ladan špricer

Odgovor
Staro 08.02.2010, 00:02   #81 (link do poruke)
....but which ?
bigrancer je miljenik mnogih članovabigrancer je miljenik mnogih članovabigrancer je miljenik mnogih članovabigrancer je miljenik mnogih članovabigrancer je miljenik mnogih članovabigrancer je miljenik mnogih članovabigrancer je miljenik mnogih članovabigrancer je miljenik mnogih članovabigrancer je miljenik mnogih članovabigrancer je miljenik mnogih članovabigrancer je miljenik mnogih članova

Član od: 23.05.2009.
Poslednji login: juče
Pol: Muško
Odgovor: U Vojvodini volim...

Jedno malo selo u Fruskoj gori....
Kao klinac , leta u njemu provodio.
Staro 08.02.2010, 02:26   #82 (link do poruke)
Mali Badža
CHichaGlisha je naprosto sjajan članCHichaGlisha je naprosto sjajan članCHichaGlisha je naprosto sjajan članCHichaGlisha je naprosto sjajan članCHichaGlisha je naprosto sjajan članCHichaGlisha je naprosto sjajan članCHichaGlisha je naprosto sjajan članCHichaGlisha je naprosto sjajan članCHichaGlisha je naprosto sjajan članCHichaGlisha je naprosto sjajan članCHichaGlisha je naprosto sjajan član

Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: danas
Pol: Žensko

Sve.

Naročito govor.

Pristrasna sam?! pa šta.
Neobjektivna!? šta ..pa?

THE PAST IS HISTORY, THE FUTURE IS MISTERY,TODAY IS A GIFT... THATs WHY ITs CALLED " PRESENT "

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Staro 08.02.2010, 10:52   #83 (link do poruke)
JagoDica
Bombica je nadaleko poznat članBombica je nadaleko poznat članBombica je nadaleko poznat članBombica je nadaleko poznat članBombica je nadaleko poznat članBombica je nadaleko poznat članBombica je nadaleko poznat članBombica je nadaleko poznat članBombica je nadaleko poznat članBombica je nadaleko poznat članBombica je nadaleko poznat član

Član od: 05.11.2008.
Poslednji login: juče
Godine: 37
Unosa na blogu: 30
Slika u galeriji: 112

ljude koje poznajem
Staro 09.02.2010, 12:19   #84 (link do poruke)
Super Moderator
makilli je onemogućio reputaciju

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: 30.08.2010
Godine: 28
Unosa na blogu: 5

...predusretljivost, uvek se nađe neko ko je voljan da pomogne u nevolji
Staro 27.02.2010, 22:13   #85 (link do poruke)
..seal in disguise..
NSdjanka je naprosto sjajan članNSdjanka je naprosto sjajan članNSdjanka je naprosto sjajan članNSdjanka je naprosto sjajan članNSdjanka je naprosto sjajan članNSdjanka je naprosto sjajan članNSdjanka je naprosto sjajan članNSdjanka je naprosto sjajan članNSdjanka je naprosto sjajan članNSdjanka je naprosto sjajan članNSdjanka je naprosto sjajan član

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: 10.07.2010

Širinu neba i ptice u njemu...
Đeram u daljini...
Nepregledna polja suncokreta...
Seoske kere...
Bećarce...
Dunavske talase dok, poput usana, oblizuju obale...
Proleće...
Leto...
Jesen...
Ma i zimu volim...
Ipak, najviše volim sebe u njoj...
Staro 30.05.2010, 15:23   #86 (link do poruke)
Deran
alsindjic je na dobrom putu

Član od: 23.01.2010.
Poslednji login: 02.08.2010
Unosa na blogu: 4

Strudle,rezance s makom,tamis,tisu,dunav...Tamburase sa kojima se zora docekuje,pogled ravnicarski u daljinu gde se nebo i zemlja dodiruju.Deliblatsku pescaru dragulj prirode,Frusku goru i Vrsacka brda i jos mnogo,mnogo toga
Staro 30.05.2010, 15:54   #87 (link do poruke)
ELA
Mel in ore, fel in corde
ELA je miljenik mnogih članovaELA je miljenik mnogih članovaELA je miljenik mnogih članovaELA je miljenik mnogih članovaELA je miljenik mnogih članovaELA je miljenik mnogih članovaELA je miljenik mnogih članovaELA je miljenik mnogih članovaELA je miljenik mnogih članovaELA je miljenik mnogih članovaELA je miljenik mnogih članova

Član od: 21.11.2009.
Poslednji login: 31.08.2010
Unosa na blogu: 3

Volim one klupe ispred kucha...
Takva jedna klupa je bila ispred kuche mog komshije Pavela, i mi, svi klinci iz ulice smo se grabili ko che da se smesti na njoj. Naravno, nasha je bila u vechernjim chasovima jer je preko dana bila zauzeta - deka Marci sa sheshirom (bilo toplo ili hladno - ne mari) naslonjen obema rukama na shtapu, pazhljivo je motrio da neko od dece ne izgazi cveche u bashti........ a lopta k'o za inat

Volim i sad da vidim one starije ljude kad iznesu shamlice, ili klupice, pa sede na ulici. Priznajem da me nekad isto to - nerviralo; trebalo je prochi pored njih...istrpeti znatizheljne poglede....i ono shaputavo ogovaranje.
Danas me vishe to ne nervira. Mozda je doshlo vreme da i sama uzmem jednu shamlicu pod ruku, i izadjem na sokak da vidim shta se to zanimljivo deshava.

Volim shto josh ponegde ima te "stare Vojvodine" ..... kao u mom kraju
Staro 30.05.2010, 16:00   #88 (link do poruke)
skywalker
love hunter je naprosto sjajan članlove hunter je naprosto sjajan članlove hunter je naprosto sjajan članlove hunter je naprosto sjajan članlove hunter je naprosto sjajan članlove hunter je naprosto sjajan članlove hunter je naprosto sjajan članlove hunter je naprosto sjajan članlove hunter je naprosto sjajan članlove hunter je naprosto sjajan članlove hunter je naprosto sjajan član

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 22.08.2010
Unosa na blogu: 28

Citat:
ELA kaže: Pogledaj poruku
Volim one klupe ispred kucha...
Takva jedna klupa je bila ispred kuche mog komshije Pavela, i mi, svi klinci iz ulice smo se grabili ko che da se smesti na njoj. Naravno, nasha je bila u vechernjim chasovima jer je preko dana bila zauzeta - deka Marci sa sheshirom (bilo toplo ili hladno - ne mari) naslonjen obema rukama na shtapu, pazhljivo je motrio da neko od dece ne izgazi cveche u bashti........ a lopta k'o za inat

Volim i sad da vidim one starije ljude kad iznesu shamlice, ili klupice, pa sede na ulici. Priznajem da me nekad isto to - nerviralo; trebalo je prochi pored njih...istrpeti znatizheljne poglede....i ono shaputavo ogovaranje.
Danas me vishe to ne nervira. Mozda je doshlo vreme da i sama uzmem jednu shamlicu pod ruku, i izadjem na sokak da vidim shta se to zanimljivo deshava.

Volim shto josh ponegde ima te "stare Vojvodine" ..... kao u mom kraju
Kod mene tih klupica ima kol'ko hoćeš u selu do mojeGa.

Mi smo ih uvek doživljavali kao izgovor da ne pozoveš nekoga na kafiCu/sokiĆ/rakijiCu, a na osnovu toga je skovana i izreka koju koriste naše prve komšije:

"Da smo bliže, pa da uđemo u kuću."

Staro 30.05.2010, 16:04   #89 (link do poruke)
Lola
lenjivica ima spektakularnu auru oko sebelenjivica ima spektakularnu auru oko sebelenjivica ima spektakularnu auru oko sebelenjivica ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 19.04.2010.
Poslednji login: danas
Unosa na blogu: 6

Obozavam Susek,tamo je dunavac prelep,cist je potpuno,a najvise volelm prave lale,pa kada krenu po lalinski srce me zagolica
Staro 30.05.2010, 16:12   #90 (link do poruke)
ELA
Mel in ore, fel in corde
ELA je miljenik mnogih članovaELA je miljenik mnogih članovaELA je miljenik mnogih članovaELA je miljenik mnogih članovaELA je miljenik mnogih članovaELA je miljenik mnogih članovaELA je miljenik mnogih članovaELA je miljenik mnogih članovaELA je miljenik mnogih članovaELA je miljenik mnogih članovaELA je miljenik mnogih članova

Član od: 21.11.2009.
Poslednji login: 31.08.2010
Unosa na blogu: 3

Citat:
love hunter kaže: Pogledaj poruku
Mi smo ih uvek doživljavali kao izgovor da ne pozoveš nekoga na kafiCu/sokiĆ/rakijiCu, a na osnovu toga je skovana i izreka koju koriste naše prve komšije:

"Da smo bliže, pa da uđemo u kuću."

Mene, ipak, te klupice podsechaju na one super "izlaske" posle uchenja.....dogovaranja o igrama koje che se igrati (jurke, zhmurke, itd.), a posle se trpash da sednesh pored simpatije
Onda malo porastesh....pa imash duzhi izlaz..... pa kad te momak doprati, sednesh josh malko na klupicu, pa se kao ljubish....

Tjah, a mozhda u selu do TvojeGa, nema tak'ih klupica k'o u mom?

Odgovor

Bookmarks

Tagovi
vojvodini volim

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete pokrenuti novu temu.
Ne možete poslati odgovor.
Ne možete dodati priloge
Ne možete prepraviti svoje poruke