|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Turizam i putovanja Prepričajte nam doživljaje sa putovanja, preporučite destinacije za letovanja i zimovanja... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Pffffff pakovanje... |
|
Odgovor: Pffffff pakovanje... |
|
|
|
|
|
|
klinka, pa sta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 03.10.2008 09:21
Pol: Žensko
Godine: 17
|
Odgovor: Pffffff pakovanje... -
30.06.2006, 16:53
Jao, pakovanje... Moja nocna mora
Uvek, ali bas uvek, ja potrpam toliko mnogo stvari u kofer da ga jedva zatvorim Ja se rukovodim onim 'moze da zatreba' pa tako ponesem duplo vise stvari nego sto mi zaista treba, i posle to cak ni ne obucem I tako, posto to vise nije islo, naime, sve stvari bi bile izguzvane kada bih ja stigla na svoje odrediste, pocela sam da zovem mamu u pomoc. Ona mi odvede kofer u neki, nazovi, red.E, da, i uvek pocnem da se pakujem nekih 4-5 dana pre polaska,cisto da ne zaboravim nesto, pa mi onda stvari leze svuda po sobi, i obavezno se par puta na dan raspalim u kofer, posto je ogroman, a i stoji na sred sobe Eh, nije meni lako... |
|
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 20:08
Pol: Žensko
Godine: 28
|
Odgovor: Pffffff pakovanje... -
08.02.2008, 14:43
Pakovanje jedna od mojih veceih nocni mora.....
Nikada ne mogu da se spakujem kako treba, uvek imam previse stvari i premali kofer koliki god on bio....... ![]() Tog dana kada krecem negde ili se vracam od negde, nervozna postajem onog momenta kada ustanem...... ![]() Zaista mrzim pakovanje........... voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija." Soren Kierkegaard |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Pffffff pakovanje... |