VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Turizam i putovanja

Turizam i putovanja Prepričajte nam doživljaje sa putovanja, preporučite destinacije za letovanja i zimovanja...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Aj gori krilo našeg aviJona
staro
  (#1 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Pol: Žensko
Aj gori krilo našeg aviJona - 13.01.2008, 22:58

Ovih dana gledam na National geographic emisije o avionskim nesrecama pa sam na tu temu razmenila koju sa baba Ruijom koja mi je obezbedila jednu metlu u slucaju da me uFati frka -ne od letenja avionom, nego, pupu daleko bilo, od sletanja pre vremena

Pa eto da priupitam...jeste li nekad bili u situaciji 'ža dlaku šinko' tj. da li je bilo komplikacija prilikom leta, momenti kad ste pomislili da ce se avion srusiti i da ne nabrajam vise, odmah mi neka mucnina u stomaku

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Aj gori krilo našeg aviJona
staro
  (#2 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 14:06
Pol: Muško
Odgovor: Aj gori krilo našeg aviJona - 13.01.2008, 23:10

Tokom leta nikada al na tockovima ...
Pa imam vise od 3 zivota, u to sam siguran!

nisam legenda

staro
  (#3 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 20:50
Godine: 34
Odgovor: Aj gori krilo našeg aviJona - 13.01.2008, 23:27

Ne brigaj ... par puta sam videla Deda Mraza iza oblaka- mahao mi je redovno, mada sam imala utisak da mi niko ne veruje ... Kad malo bolje razmislim - nije ni čudo, beše to pre par decenija ...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#4 (permalink))
Buba Erdeljan
Iskusni forumdžija
Buba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat član

Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Godine: 31
Odgovor: Aj gori krilo našeg aviJona - 18.01.2008, 22:02

Prva tri meseca u Dubaju prošlo, moram napolje da zamenim vizu, kažu - do Irana najekonomičnije.
QQ ljudi moji, šta mi bi da poslušam??

"AvioN" sa 16 sedala, po osam sa svake strane, plus jedno pomoćno za brkatu stjuardesu.
Prozor veličine moje šake, ukoliko dovoljno dobro cimneš možeš da podigneš u vis plastičnu zavesu i pogledaš kroz...jebem li ga šta (da oprostite na izražavanju). U svakom slučaju nije staklo. Ne može da bude onako ne prozirno i mutno.
Kad je poleteo, a ne znam kako je uspeo, toliko je bručao i hukao i tresao se u vazduhu da sam se bukvalno, ali bukvalno, sledila od straha.
To je bio prvi put.
Kasnije sam išla još par puta i nije bilo strašno.Gotovo da sam se navikla.
Kao ovi naši lokalni basevi, samo u jednom trenutku se odlepe od tla i gotovo

_________Una16

staro
  (#5 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:10
Odgovor: Aj gori krilo našeg aviJona - 23.01.2008, 04:17

xmmm, meni let aviJonom dodje ko dobro jutro.. navikla sam se tako da zaspem chim se sjednem obichno kad letim ka brdovitom balkanu budem toliko izmorena da spavam dok ne sletimo na destinaciju.. a na povratku budem toliko izmorena od proputovanja po Balkanu da opet spavam do povratne destinacije.. ne sjecam se bash da sam imala takvih ekscesa tipa "gori krilo" ili "ne radi mootor" znam da sam jednom (prvi i zadnji put) letila Adria Airom.. i kad smo poletili avion se toliko jako tresao da sam zbilja mislila da ce se raspasti.. neki mali avion, brizhan, kad ga vidish imash osecaj da nece moci ni uzletiti.. e i taj put smo se mi tako drndali sat i po vremena.. nije bash bilo ugodno.. no, ja sam i 'vako u fazonu "ako je sudjeno ~ sudjeno je!" zato, babo, samo deder javni kad treba da shibnem Metlu po tebe ne se sekirash

moomoo meee juuooo

staro
  (#6 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 07:56
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Aj gori krilo našeg aviJona - 27.01.2008, 07:10

Elem da ne duzim o celom svom putesenstviju, cimanjima po aerodromima, snjeznim olujama, magluscinama i ne znam ni ja cime sve ne samo cem opisem zadnje drndanje gore negde pri povratku (cisto rekorda radi kasnio sam ni manje ni vise no 30 sati )
Elem ukrcamo se mi u avijonce, koje nije da je imalo 16 vec ajd recimo 36 sjedista, i krenemo kuci. prethodno smo cekali 3 sata da otklone kvar, malecki kazu bijo Napolju je vec odavno bjesnila neka oluja. Ako ste gledali "Rat Race" i njihovu opkladu ko ce prvi da povrati u avionu, e onako nekako je i nas let izgledao. Znaci propadali smo, dizali se, iskretali tamo, iskretali amo, tresli ko da nas neko vuce po kakvoj kaldrmi i rekoooooo posle svih ovih cimanja jedno prinudno sletanje me nebi uopste iznenadilo No sletismo nekako....

P.S. kad uhvatim vremena cem napisem celu knjigu o putu za Balkan i nazad

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Turizam i putovanja > Aj gori krilo našeg aviJona