VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Turizam i putovanja

Turizam i putovanja Prepričajte nam doživljaje sa putovanja, preporučite destinacije za letovanja i zimovanja...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate?
staro
  (#11 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 16:54
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? - 26.01.2007, 02:04

Citat:
Mish kaže: Pogledaj poruku
Prva pretpostavka za ovakvu avanturu je da imam dovoljno godišnjeg odmora ili pak da dobijem neko odsustvo (naravno plaćeno. ) Druga da mi ne treba viza za skoro svaku zemlju na ovom svetu. Treća je dovoljno limita na karticama.
Mishonja, pa ne bi to bila avantura kada bi bilo tako jednostavno
I evo ga predlog Kuba - ne treba nam viza, a Kastro je još živ, bar tako tvrde

Citat:
Spakovana za potucanje po Evropi odlazim na novosadsku železničku stanicu i uzimam kartu neki evropski grad na koji će me dopremiti onaj međunarodni voz koji prvi polazi sa stanice. U tom gradu ostajem dok ne zaključim da sam videla sve što me je zanimalo, a potom odlazim u naredni. I onda u naredni. Tako putujem Evropom, iz zemlje u zemlju, iz grada u grad, izigravam turistu-nomada. I vraćam se kući kad utolim žeđ za upoznavanjem nekih drugih ljudi, drugih kultura, gradova, zemalja,...
Da, Evropa je i moja najveća zagonetka i najsjajniji biser, najstariji kontinent i teritorijalno, bar teritorijalno najjednostavnije osvojiv. Moj apsolutni faovrit je Lisabon, sa kamericom, u papučama, sa rancem na leđima, uz zvuke Madredusha i možda nekoga ko će biti dovoljno blesav da me uhvati za ruku i vodi kroz tu čaroliju...

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 15.06.2008 00:12
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? - 26.01.2007, 19:48

http://i150.photobucket.com/albums/s...ia-mudejar.jpg

No me toques

staro
  (#13 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 13:08
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? - 29.04.2007, 19:26

Citat:
Spakovana za potucanje po Evropi odlazim na novosadsku železničku stanicu i uzimam kartu neki evropski grad na koji će me dopremiti onaj međunarodni voz koji prvi polazi sa stanice. U tom gradu ostajem dok ne zaključim da sam videla sve što me je zanimalo, a potom odlazim u naredni. I onda u naredni. Tako putujem Evropom, iz zemlje u zemlju, iz grada u grad, izigravam turistu-nomada. I vraćam se kući kad utolim žeđ za upoznavanjem nekih drugih ljudi, drugih kultura, gradova, zemalja,...
O ovome neprestano sanjam. Veliki ranac na ledja i shpartanje po gradovima...

"Rekoh sebi,
moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve,
koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim
mrznje, sujete, vlasti..."

staro
  (#14 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 17:25
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? - 06.12.2007, 04:21

putovanje kroz Rusiju transibirskom zheleznicom pa do Japana

moomoo meee juuooo

staro
  (#15 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 17:26
Godine: 33
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? - 06.12.2007, 09:04

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
putovanje kroz Rusiju transibirskom zheleznicom pa do Japana
Good one. Lajk it. Lajk it a lot.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#16 (permalink))
vuksa
Novi član
vuksa je na dobrom putu

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 05.01.2008 01:44
Godine: 19
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? - 05.01.2008, 01:43

sanjam da odem sa devojkom ...pravac dominikanska republika

staro
  (#17 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 13:09
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? - 05.01.2008, 01:53

...to o cemu ja mastam,i nije neka avantura....odlazak u šumu....mir...tisina...ok,moze po neka pticica da zapeva,ujutru....i u goste bi primila sve male slatke šumske zivotinjice....

http://www.vojvodinacafe.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=14584&dateline=120166  0282

staro
  (#18 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 23:18
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? - 05.01.2008, 23:51

Carski gradovi Maroka, onda Tunis, pa noćenje u Sahari, obilazak oaza dalje u Egipat, Kairo,Piramide i ostali spomenici zaključno sa letovanjem na Crvenom moru...

"Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde

staro
  (#19 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 16:34
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? - 05.01.2008, 23:59

Petak vece stignem na Majkin salas pored Palica...veceram napolju,pijem crno vino,palim cohibu,smrcem (kao prehladjen )

Ustajemo u podne... bacimo se u bazen napolju,mladic sluzi osvezavajuce napitke,nigde nikog okolo... pice pliva po vodi oko nas...

Rucamo nesto lako... Palimo i stizemo do NS skoro na Salas 137... Opet malo alkohola i curetina na americki nacin,opet sam prehladjen

Obidjemo konje u stali,valjamo se po slami dok konji crvene od stida...

Jos malo pijemo i poslusamo tamburase crnje od crnaca...

Idemo na pocinak,ali u apartman sa djakuzi kadom,krevetima od kovanog gvozdja,muzikom...

Sutra ne moram ni da se probudim... Kako sam skroman: kad god se zaljubim imam slican obred,samo sam ga sad nadogradio malo...

staro
  (#20 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 17:26
Godine: 33
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? - 13.03.2008, 14:06

Ehhhh možda bi bilo i konačno odredište, a ne samo avantura. Island. Volem. Do imbecilnosti.

Citat:
Pollution and crime are close to zero, traffic jams and crowds do not exist, life stress is low and everyone speaks English.
Raj na zemlji drugim rečima

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid