|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Turizam i putovanja Prepričajte nam doživljaje sa putovanja, preporučite destinacije za letovanja i zimovanja... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? |
|
|
|
forever man
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 13:08
Pol: Muško
Godine: 24
|
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? -
29.04.2007, 19:26
Citat:
moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve, koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje, sujete, vlasti..." |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 17:26
Pol: Žensko
Godine: 33
|
06.12.2007, 09:04
Good one. Lajk it. Lajk it a lot.
|
|
|
|
|
|
Rainbow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 13:09
Godine: 31
|
05.01.2008, 01:53
...to o cemu ja mastam,i nije neka avantura....odlazak u šumu....mir...tisina...ok,moze po neka pticica da zapeva,ujutru....i u goste bi primila sve male slatke šumske zivotinjice....
![]() |
|
|
|
|
|
žena drugog sistema
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 23:18
Godine: 31
|
05.01.2008, 23:51
Carski gradovi Maroka, onda Tunis, pa noćenje u Sahari, obilazak oaza dalje u Egipat, Kairo,Piramide i ostali spomenici zaključno sa letovanjem na Crvenom moru...
![]() "Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 16:34
Pol: Muško
|
05.01.2008, 23:59
Petak vece stignem na Majkin salas pored Palica...veceram napolju,pijem crno vino,palim cohibu,smrcem (kao prehladjen
)Ustajemo u podne... bacimo se u bazen napolju,mladic sluzi osvezavajuce napitke,nigde nikog okolo... pice pliva po vodi oko nas... Rucamo nesto lako... Palimo i stizemo do NS skoro na Salas 137... Opet malo alkohola i curetina na americki nacin,opet sam prehladjen ![]() Obidjemo konje u stali,valjamo se po slami dok konji crvene od stida... Jos malo pijemo i poslusamo tamburase crnje od crnaca... Idemo na pocinak,ali u apartman sa djakuzi kadom,krevetima od kovanog gvozdja,muzikom... Sutra ne moram ni da se probudim... Kako sam skroman: kad god se zaljubim imam slican obred,samo sam ga sad nadogradio malo... |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 17:26
Godine: 33
|
13.03.2008, 14:06
Ehhhh možda bi bilo i konačno odredište, a ne samo avantura. Island. Volem. Do imbecilnosti.
Citat:
![]()
|
|
|
|
|