VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Turizam i putovanja

Turizam i putovanja Prepričajte nam doživljaje sa putovanja, preporučite destinacije za letovanja i zimovanja...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Uspomene sa putovanja
staro
  (#1 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Pol: Žensko
Godine: 25
Uspomene sa putovanja - 01.09.2007, 12:41

Sta cuvate kao uspomene sa putovanja?Razglednice,suvenire,mape grada,razne letke koje vam doture na ulici reklamirajuci ovo ili ono,samo slike ....

Ja obavezno na putovanjima kupim suvenir ili vise njih(zavisi sta mi se svidi)..Tu su uvek i mape grada,grad u slici,razni letci i slicne sitice...Ponekada kupim i knjigu o gradu sa znamenitostima i sl...
No ipak ono sto najvise ostane je osecaj koji je u meni pobudilo mesto koje sam posetila...

E da,iz Istanbula sam osim raznih sitnica pokupila i recept nekog slasticara za neki slatkis

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Uspomene sa putovanja
staro
  (#2 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 05:39
Odgovor: Uspomene sa putovanja - 13.09.2007, 00:34

xmmm, milion i jednu uspomenu imam.. sve u glavi odselih se davnih dana sa Balkana, a mojim odlaskom sve fizichke uspomene sa raznih putovanja ostadoshe tamo.. zatrpane drugim, nepotrebnih stvarima ili spremljene u kutije..
upravo iz tog razloga ne kupujem bash suvenire.. ostaju mi jedino slike (poprilichan broj ) kupim stvari za koje mislim da ce mi na ovaj ili onaj nachin biti od koristi..

jedna od tih milion i jedne uspomene sa putovanja je kad smo shvester i ja ostale zaglavljene na balkonu apartmana neka 3 sata

moomoo meee juuooo

staro
  (#3 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 10.07.2008 13:05
Godine: 29
Odgovor: Uspomene sa putovanja - 13.09.2007, 07:45

Naravno.. Kakvo bi to putovanje bilo bez razglednica? Ili majčice poneke. Ili kakvih hlača, haljinica..

Ali, moram da priznam, što se razglednica i suvenira tiče, tu sam cjepidlaka. Ne padam na zalaske sunca iliti mora iliti tako sličnog. Ne, mora da ima obilježje tog grada, države ali lijepo upakirano da bude ukusno.

Ovako, da bi shvatili što mislim, potrudit ću se naći na netu slično ili nekako sama skenirati moje razglednice koje imam doma

staro
  (#4 (permalink))
Kal_el
s#permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 23:07
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Uspomene sa putovanja - 13.09.2007, 08:02

Ja se seçam da smo jednom s mora doneli zguzvan auto i çuvali ga ispred zgrade dok nije doşao serviis po njega

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#5 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 00:33
Godine: 32
Odgovor: Uspomene sa putovanja - 13.09.2007, 08:11

Šećer u kesicama iz kafića gde sam ispijala kafu

ako vec moraš da progutaš žabu...ne gledaj je dugo...

Uspomene sa putovanja
staro
  (#6 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 09.05.2008 19:22
Godine: 27
Uspomene sa putovanja - 13.09.2007, 23:45

..uh ..
..jedna puna torba zacina, mirisljivih stapica i raznobojnih sarija..
..mali kipac ganesa, sive i krisne kad je bio beba..
..par svilenih salova i nekoliko cd-ja sa predivnom muzikom..
..mnogo slika a najvise uspomena koje su urezane u srcu..
..dzindzule kupujem jer imam alergiju na sve sto nije belo ili obicno zlato..
..mada ti se okrene glava od niskih smesnih cena..

staro
  (#7 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 10:06
Godine: 31
Odgovor: Uspomene sa putovanja - 28.10.2007, 22:05

Obavezno razglednice, knjige o mestu u kome boravim, neko piće koje je karakteristično za te krajeve, muzika ako mi se dopadne, sve, salvetice, podmetači za čaše, kupkice i mentol bonbonice iz hotela, kamenčići, pesak u bočicama, slana voda ponekada, fotografije, dragi ljudi koji se nađu na putu i najvažnije, emocije koje ostavljam na papiru nadajući se da ćemo se nekada sastati svi mi u nekoj našoj priči.

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

staro
  (#8 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: juče 21:25
Godine: 34
Odgovor: Uspomene sa putovanja - 29.10.2007, 19:55

фотографије као ова од јуче, из зрањанина

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#9 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: danas 03:01
Godine: 30
Odgovor: Uspomene sa putovanja - 29.10.2007, 23:35

Uspomene koje donosim sa putovanja su emocije koje je u meni određeno mesto pobudilo ( slike, boje, mirisi, zvukovi...).

P.S Ne vezujem se za materijalne stvari (suveniri i ostale gluposti)

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#10 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 10:06
Godine: 31
Odgovor: Uspomene sa putovanja - 29.10.2007, 23:44

Citat:
Leonard Peltier kaže: Pogledaj poruku
Uspomene koje donosim sa putovanja su emocije koje je u meni određeno mesto pobudilo ( slike, boje, mirisi, zvukovi...).

P.S Ne vezujem se za materijalne stvari (suveniri i ostale gluposti)
Ako se ne materijalizuje na ovaj ili onaj način, može da izbledi i nestane u jednom momentu prekriveno nekim novim emocijama, slikama, bojama i mirisima, teško je sačuvati sve to u nematerijalnoj formi, čini mi se...

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...