|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Turizam i putovanja Prepričajte nam doživljaje sa putovanja, preporučite destinacije za letovanja i zimovanja... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Uspomene sa putovanja |
|
|
|
|
Monsieur Da
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 16.12.2007.
Poslednji login: danas 12:36
Pol: Muško
Godine: 41
|
Odgovor: Uspomene sa putovanja -
25.01.2008, 19:52
S' obzirom da ne umem recima dostavljam adresu Uspomena iz Laponije...
|
|
|
|
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 20:08
Pol: Žensko
Godine: 28
|
08.02.2008, 15:53
...fotografije....Neke tako sitnice...obicno karte od prevoznih sretstava....gledam da kupim i po neku knjigu.....Secanja, mirisi i boje koje nosim u sebi kasnije
![]() voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija." Soren Kierkegaard |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.07.2008.
Poslednji login: danas 15:49
Godine: 28
|
10.08.2008, 13:33
Necete verovati ali prosle godine sam donela komadic zemlje sa Rohalj baza...ne pitajte me kako sam prenela...ne znam ni sama...i cuvam je u tegli pored TV-a.....Razmisljala sam dugoooo....sta da ponesem od nas....slika imam na hiljade....suvenira...svega samo zemlje nema....
![]() samo je nekako tamna zemlja...mozda od stajanja....a ova ovde je bleda od peska....sami pesak..... Mada drugarica kaze da izgleda kao govno u tegli.... .....ali..... kakve sam srece ne bi me cudilo da sam i govno pokupila.... ![]() |
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 23:33
Godine: 42
|
10.08.2008, 14:28
memorijska kartica mi je krcata.....
zvuk cvrcaka u letnje jutro dok prolazim pored rascetalih narova ka plazi.... miris soli znoj koji curi u dekolte okus svezih vongola...miris ruke koja ih pruza.....budalast pogled vlasnika taverne..... onda... ostrina vazduha u rano bljestavo jutro sneg koji skripi pod planinarskom cipelom olaksanje koje nastupa kad se dupe uvali u ligestul uz stazu... lica ljudi u mimohodu sitnice sitnice koje zatrpavaju memorijsku karticu |
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: juče 10:51
Pol: Muško
Godine: 41
|
Najvaznije uspomene sa putovanja nosim u sebi.Mnoge ce tu i ostati zauvek.
Postji i mali broj onih koje nisu lepe.I,fotografije,naravno.Ali ih je sve manje. |
|
|
|