VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Turizam i putovanja

Turizam i putovanja Prepričajte nam doživljaje sa putovanja, preporučite destinacije za letovanja i zimovanja...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Uspomene sa putovanja
staro
  (#11 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:08
Pol: Žensko
Odgovor: Uspomene sa putovanja - 06.12.2007, 04:29

pred nekoliko godina sam kupila brdo sasvim malih bochica (i to u radnji di se kupuju one perlice za izradu nakita) sa nekom sasvim drugom namerom.. ali sam ondaK doshla na neku drugu ideju.. koja se ipak nadovezuje na staru, bar mi se tako chini elem, od onda kad idem nekud, u bochice stavim shta mi vec padne na pamet.. tako imam pesak sa jedne plazhe na Floridi.. granchicu sa omiljenog drveta tamo negde na Brdovitom Balkanu.. nekad bilo lishce, sad se osushilo i izmrvilo.. to pokupih negde u vermontu.. htela sam da stavim malo nasheg mora.. ali sam od te ideje odustala, bilo bi glupo da pogledam u bochicu nakon nekog vremena, a u njoj nema nichega imala sam i malo zemlje iz Srbije ali to poslah drugu, koji, kad sam ga pitala shta treba da mu donesem, reche da bi zemlje, a ja ga doslovce shvatila i tako.. josh poneshto..

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 09:38
Odgovor: Uspomene sa putovanja - 06.12.2007, 10:10

Solje sa slikom grada...to nekako obavezno kupujem ...a pride kupim josh nekku krpicu..djindjuvicu...kartu- to uvek cim dodjemo zbog lakseg snalazenja...brdo nekih prospekata... i takooo

staro
  (#13 (permalink))
Gospodin Ne
Toxygen
Gospodin Ne je uzor za ostaleGospodin Ne je uzor za ostaleGospodin Ne je uzor za ostaleGospodin Ne je uzor za ostaleGospodin Ne je uzor za ostaleGospodin Ne je uzor za ostaleGospodin Ne je uzor za ostaleGospodin Ne je uzor za ostaleGospodin Ne je uzor za ostale

Član od: 16.12.2007.
Poslednji login: danas 00:01
Pol: Muško
Odgovor: Uspomene sa putovanja - 25.01.2008, 19:52

S' obzirom da ne umem recima dostavljam adresu Uspomena iz Laponije...

To see a world in a grain of sand, And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour...

Poruku je izmenio Gospodin Ne, 25.01.2008 u 20:00.

staro
  (#14 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen član

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: juče 21:00
Godine: 36
Odgovor: Uspomene sa putovanja - 25.01.2008, 20:21

Pored lepih uspomena i gomile fotografija,obavezno donesem čuvene magnete za frižider sa motivom mesta i male umetničke slike koje ću u mojoj kući uramiti i ceo jedan zid ukrasiti samo njima...

staro
  (#15 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:38
Godine: 33
Odgovor: Uspomene sa putovanja - 27.01.2008, 12:16

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
Sta cuvate kao uspomene sa putovanja?Razglednice,suvenire,mape grada,razne letke koje vam doture na ulici reklamirajuci ovo ili ono,samo slike ....
Kamenje. Volim da pomerim svet. Ukradem parče.

I slike.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#16 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 19:09
Godine: 28
Odgovor: Uspomene sa putovanja - 08.02.2008, 15:53

...fotografije....Neke tako sitnice...obicno karte od prevoznih sretstava....gledam da kupim i po neku knjigu.....Secanja, mirisi i boje koje nosim u sebi kasnije

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Turizam i putovanja > Uspomene sa putovanja
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Putovanja kroz slike swba Turizam i putovanja 7 01.05.2008 13:18
Šta sve putnik treba da zna pre početka putovanja Lady S Turizam i putovanja 1 03.10.2007 17:56
Volonterski rad i putovanja po svetu Muckota Turizam i putovanja 5 15.06.2007 01:15