VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Turizam i putovanja

Turizam i putovanja Prepričajte nam doživljaje sa putovanja, preporučite destinacije za letovanja i zimovanja...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Crna Gora
staro
  (#1 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Crna Gora - 06.04.2006, 20:45

Da li praktikujete letovanje u Crnoj Gori? U poslednjih par godina inostranstvo je priblizno iste cene kao i Crna Gora (koja ce uskoro takodje biti inostranstvo), pa nekako mislim da je logicnije otici u Grcku/Tursku/Egipat za iste pare. Da ne spominjem cistije plaze, kulturnije osoblje itd. Poslednji put sam u CG bio 2000. i verujem da ce jos dugo vremena proci dok im ponovo ne budem dao pare.

Kakvo je vase misljenje po tom pitanju?

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Crna Gora
staro
  (#2 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Crna Gora - 06.04.2006, 23:32

Je l' tu zlockasta? Ja ne smem nista da napisem, jer ce da me bije

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#3 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Godine: 42
Odgovor: Crna Gora - 06.04.2006, 23:52

Poslednje četiri godine sam letovao u Bečićima, ali od ove godine sam i ja čvrsto rešio da više ne pomažem Milov projekat neovisne i suvjerene Crne Gore. Uostalom, i sa Njetočkom više nisam u kontaktu, što je još jedan od razloga za moje zaobilaženje Montenegra

Jedino što ne znam gde ću sad, grdan
- Bugarska - bljak - jebo more bez planine, a i kažu da nije slano
- Grčka - bilo bi lepo u predsezoni, ali ženka mi je tičer pa ne može, a u sezoni je mlogo skupo
- Turska - avijarna influenca , čujem ponovo zaratili sa Kurdima, a i nešto tripujem da bi se tamo mnogo približio mudžahedinima iz Iraka i dalekobilo Čečenije (posle zemljotresa, jedna od mojih najvećih fobija je da me kidnapuju čečenski teroristi)
- Egipat, Tunis, Baleari, Kanari, Sejšeli - jebiga, sve mi to nešto daleko i ne mogu tamo da otputujem svojim kecom.

...ala sam ja skrenuo sa teme

Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

staro
  (#4 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Odgovor: Crna Gora - 07.04.2006, 00:03

Honey, pa ti si onda beznadezan slucaj

A sta fali Bugarskoj?

staro
  (#5 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Odgovor: Crna Gora - 07.04.2006, 00:14

Citat:
Meggy kaže:

A sta fali Bugarskoj?
Ne znam, bre, Meggily. Sećam se da me ćale, kad sam imao 5 godina, vodio u Sofiju. Između ostalog, sećam se da smo jadnim Bugarkama prodavali one stare žvake u obliku cigareta i tako namakli lovu za neki sitan šoping Bugarska mi je, na izvestan način, asocijacija za dno dna Balkana (neka se ne uvrede forumaši koji su, eventualno, poreklom sa tih prostora). A i kad vidim fotke koje su neki prijatelji i rođaci napravili tamo, pa sva ona trava pored mora, čak i neka krava koja neobavezno pase ... 'bem li ga... nije mi neki "morski" ugođaj na koji sam navikao, if u know what I mean?

staro
  (#6 (permalink))
Meggy
Veteran

Odgovor: Crna Gora - 07.04.2006, 00:19

Yup, I know what you mean, ali atmosfera je skroz opustena, svi su ljubazni, sve je dzabe, tako da ne bi imao problema tipa:

Citat:
filozof kaže:
a u sezoni je mlogo skupo
pravi odmor

Nego, da se vratimo mi na Crnu Goru... sta imas ti nama da kazes, kako je tamo?

staro
  (#7 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson

Odgovor: Crna Gora - 07.04.2006, 01:10

Citat:
Meggy kaže:
... atmosfera je skroz opustena, svi su ljubazni, sve je dzabe...
Da te ne znam, na osnovu ovog posta bih mogao zaključiti da se iza tvog nick-a krije tajni agent Megijanova, iz plovdivske ispostave KGB-a, sa privremenim prebivalištem u Bačkoj

btw: Ako u Sremu žive Sremice, u Banatu - Banaćanke, kako se zovu stanovnice Bačke?

Bačvanke?!

Uuupppss... again

Možda je bolje da mi na ovo pitanje odgovoriš na svojoj, sa nekim sumnjivim motivima otvorenoj temi (Ne)Pismenost.

Citat:
Meggy kaže:
Nego, da se vratimo mi na Crnu Goru... sta imas ti nama da kazes, kako je tamo?
Apropo Čarne Gore, kao što rekoh letovao sam u Bečićima (tačnije Rafailovićima), preko jedne tur-agencije iz Kg. Bilo mi je sasvim cool, opuštencija. Doduše, ja sam porodičan čovek, tako da moja preporuka ne važi za one željne bančenja do zore, orgija na plaži i ostalih užasa promiskuiteta.

Daklem, ponovo bih išao tamo, kada ne bi bilo svih ovih politikantskih i lokal-patriotskih pizdarija.

Poruku je izmenio gogothegreat, 07.04.2006 u 01:19.

staro
  (#8 (permalink))
ribenzzi
Iskusni forumdžija
ribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članova

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 22.09.2007 01:37
Godine: 26
Odgovor: Crna Gora - 07.04.2006, 11:58

Citat:
Meggy kaže:
Je l' tu zlockasta? Ja ne smem nista da napisem, jer ce da me bije
Da, tu je!

MONTENEGROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, zove tebe!!!:

staro
  (#9 (permalink))
mravns
Novi član
mravns je na dobrom putu

Član od: 24.03.2006.
Poslednji login: 02.01.2008 15:34
Godine: 27
Odgovor: Crna Gora - 07.04.2006, 13:50

Ја сам ишао последњих пар година сваке године у Црну Гору, поготово што имам тамо и родбине, па док се то све обиђе... знате како је... па на море. Ове године, како ствари стоје, ЦГ оде у бели свет изгледа. Ако се тако деси нема ме на њиховом приморју, за*еби.
Отићи ћу на планину код родбине, а после тога можда сплаварење Таром (чуо сам да је сјајно) или можда Булгариа, видећемо...

staro
  (#10 (permalink))
Meggy
Veteran

Odgovor: Crna Gora - 08.04.2006, 15:19

Citat:
zlocazlockasta kaže:
Da, tu je!

MONTENEGROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, zove tebe!!!:
Eto... i kako sad da ne odem?