|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Turizam i putovanja Prepričajte nam doživljaje sa putovanja, preporučite destinacije za letovanja i zimovanja... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Crna Gora |
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 00:54
Pol: Žensko
|
Odgovor: Crna Gora -
09.04.2006, 02:46
Citat:
Montenegro: Glamour Redux? By DENNY LEE Published: January 22, 2006 (New York Times) The Destinations of 2006 Editors' picks for the most intriguing places to go in the coming year. Montenegro was once an A-list playground for the likes of Elizabeth Taylor and Richard Burton and was called the St.-Tropez of the Adriatic. That is, until war came to the Balkans in the 1990's, and Montenegro, which allied itself with the Serbia, suffered NATO air strikes and trade sanctions, crippling its tourism. Now, this small, craggy republic (it's part of the country of Serbia and Montenegro) with unspoiled beaches, thick pine forests and medieval villages is poised for a major comeback. The World Travel and Tourism Council, a trade group of business leaders, has highlighted Montenegro as the "fastest growing travel and tourism economy in the world." Word is that the Singapore-based Amanresorts has plans to restore the Hotel Sveti Stefan - which occupies an entire island of cobblestone streets and terra-cotta-capped cottages. Hip cafes and boutiques have cropped up. And the glitterati are returning again, like couture-wearing refugees after a war. Recent reported sightings include Claudia Schiffer, Jeremy Irons and Sophia Loren. Can Tara Reid be far behind? |
|
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 23:28
Pol: Muško
Godine: 32
|
14.04.2006, 23:17
Ljetovanje nema gore od primorske Crne Gore ... zato trchkam, pravac Grchka, da se kupam, ronjam, brchkam..
Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:17
Godine: 33
|
14.04.2006, 23:28
U Crnoj Gori na moru sam bila 5-6 puta, i mogu da potpišem da mi tamo više ni šliku neće viđet, iako sam uglavnom ubadala Montenegro All Inclusive - i struju i vodu. Nema teorije više da sedim na plaži punoj pikavaca dok mi iza leđa urla Indira Radić feat. Alen islamović, s' leve se Đogani trudi da je nadjača, a s' desne nadire trideset devet sa dvaaaaaaaaaaaaaaa toliko topla sam jaaaaaaaaa
Ma bre, ne idem ja na more da topim baterije na discmanu, 'oćem i malo šum talasa da čujem. A i neku palmu da vidim. Ada Bojana nije gore potpisana i tamo će me viđati. Kotor je takođe lep grad, i njega isključujem.Urbana mesta Crne Gore mi se ne dopadaju ni najmanje. Često posetim manastir Ostrog i manastir Moraču. E ono što volim u Crnoj Gori su planine, jezera i reke... Lepu prirodu, onu netaknutu i divlju. Kanjon Tare je nešto što treba videti, prvo zato što od prizora zastane dah, a drugo jer je po veličini drugi na svetu. Volim kad stanem na Đurđevića most, pa pogledam dole, pa se naježim a u glavi mi se zavrti. Volim Žabljak i jednu baka Radojku što ima najmanju kućicu tamo, pa ti spavaš gore, a ona dole... pa ujutru neće da hoda po kući nego sedi i štrika da te ne probudi. I obavezno moraš da uzmeš ratluk. A kad od nje pođeš, umesi ti medenjake za sretan put, i natera te da joj se upišeš u knjigu utisaka, a ti si je tad video prvi put u životu i ko zna kad ćeš, al' je eto, kao ja, nikad ne zaboraviš. ![]()
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.04.2006.
Poslednji login: 20.08.2008 12:14
Pol: Muško
Godine: 30
|
03.05.2006, 22:27
Volim prirodu u Crnoj Gori. Bila sam 2003. godine i oduševila se prirodom! Onim divljim plažama... Ma samo smo ih tražile non-stop! O ljudima ne bih da pričam, jer oni su priča za sebe.
Ali prošle godine sam posle dugog vremena ponovo bila u Hrvatskoj! U Poreču! Ljudi - fenomenalno, nemam reči kako je tamo prelepo! |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:45
Godine: 34
|
ja imam tetku u igalu, pa samo zbog njih jurcam dolje, inace mi se bas i ne mili.
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Crna Gora |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Fruška Gora | Kunic | Srem | 40 | 02.08.2008 13:05 |
| I Crna Gora polako u Evropi | dani danguba | Politika | 11 | 30.10.2007 20:37 |
| Crna haljina | Ljiljaa | On-line savetnik | 10 | 28.06.2007 22:14 |
| Telekom Srbija: prvo Republika Srpska, a sad i Crna Gora... širimo se u "svet" | Lady S | Društvo oko nas | 6 | 04.03.2007 20:56 |
| Crna gora priznala Kosovo ??? | Bishop | Politika | 10 | 24.11.2006 15:18 |